Dodaj do ulubionych

Cenzura na WPR24

06.10.15, 12:43
W dniu dzisiejszym na WPR24 ukazał się (o godzinie 10:30) artykuł o wizycie W DNIU DZISIEJSZYM niejakiej Kidawy w Pruszkowie na bazarze.

Napisałem pod tym artykułem, że to wielce dziwne zagranie iż jest to publikowane w tym samym dniu co wizyta, ponadto w "zaproszeniu" nie ma podanej godziny wizyty (pewnie juz było "PO", hehe) i ciekawe skąd WPR ma taką informację, bo odsyła do strony Kidawy na której takiej informacji nie było i ciekawe kto z "mieszkańców Pruszkowa" zjawi się na tak dziwnym evencie..

Obydwa komentarze nie zostały opublikowane. W ogóle.

Tu nie chodzi o sympatie polityczne tylko o to, że różne czasami chamskie wpisy sa tam publikowane, a inne (nie-chamskie) - nie są. To jest manipulacja poprzez wybiórcze prezentowanie opinii pod czymś co nosi znamiona forum "publicznie dostępnego".

Ponadto według mnie jest to po prostu delikatnie mówiąc niekulturalne w stosunku do użytkowników i czytelników.

Równie obrażające godność są z resztą w ogóle tego typu "zaproszenia". Jako potencjalny gość poczułem się upokorzony w sposób chamski.
Obserwuj wątek
    • motylanoga71 Re: Cenzura na WPR24 06.10.15, 16:50
      o podwyzce czesnego w panstwowych zlobkach tez cicho, choc nawet SE o tym pisal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka