Dodaj do ulubionych

marsz poparcia Kod

04.05.16, 14:46
czy ktos wybiera sie w sobote bronic wolnosci
Obserwuj wątek
    • tomekf76 Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 16:31
      nieeee, tu wszyscy normalni
      • dandar Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 22:20
        Normalni to widzą że PiS okrada państwo, robi dobrze swoim kolesiom i wyciera sobie twarz Polską.
      • lorewa Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 22:32
        cieszę się więc z bycia nienormalną ;)
        • watbat Re: marsz poparcia Kod 08.05.16, 15:35
          Założę się że wśród wyborców PiS-u większość jest w pełni zdrowa psychicznie. Tak samo jak wśród wyborców PO i innych partii. Pytanie w jakim celu określa się przeciwników politycznych epitetami? W ogóle w jakim celu używa się epitetów wobec innych? Z całą pewnością żadne dobre intencje za tym nie stoją.
    • calanea Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 17:20
      Tak ,marsz poparcia KOD, klaniam mu sie nisko,ze powstał i ja naród mogę dzieki niemu zaistniec.
      Normalni to chyba nie, na pewno głusi , ale mam nadzieje, że może nie ślepi.
      • tomekf76 Re: marsz poparcia Kod 04.05.16, 17:28
        ja naród zaistniałem podczas wyborów - większość wybrała, proszę uszanować zasady demokracji
        • dandar Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 09:15
          1. KOD nie chce nowych wyborów.
          2. Za poprzedniej władzy PiS organizował marsze protestacyjne
          3. Demokracja nie kończy się na uszanowaniu wyników wyborów, to dopiero początek
        • nclk Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 10:06
          Większość dała się przekupić obietnicami: 500+, wolną kwotą od podatku (8000), niższym wiekiem emerytalnym, bezpłatnym lekami dla seniorów, rekompensatami dla frankowiczów, tanimi mieszkaniami (2500 za m.kw.). Jak w brydżu - PiS zalicytował wysoko, wygrał licytację, po rozgrywce będzie bez wielu. Pieniądze na te prezenty trzeba będzie zabrać ludziom, w wyniku czego będzie drożej w sklepach, w bankach, w abonamencie, w usługach itd.
          Sejmowa większość nie może przekraczać deficytu zapisanego w Konstytucji (chyba, że i to chce się zmienić).
        • calanea Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 14:19
          Ato w imie tej demokracji protestuje, jak wybierasz reżim Twoja sprawa, a ja wolnosc kochami i rozumiem, i nie zaden nawiedzony dupek nie bedzie mnie sortował.Pamietaj, że Hitlera tez wybrali
        • lorewa Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 22:31
          proszę pamiętać,że tylko mała część Polaków popiera PIS i mają władzę tylko dlatego,że nie ma obecnie innej alternatywy.
          • watbat Re: marsz poparcia Kod 08.05.16, 15:26
            > proszę pamiętać,że tylko mała część Polaków popiera PIS

Większość wybrała PiS. Skuteczny wybór jest deklaracją na pełną kadencję sejmu. Jakie znaczenie ma fakt że teraz z tej większości zrobiła się mniejszość? Chyba tylko takie że ta większość nie wie co wybiera. Niestety ta większość wiedziała na co głosuje - głosowali na Gierka bis - czyli PiS.

Ja do wyboru PiS swojego głosu nie przyłożyłem.
    • donek102 Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 11:20
      A PŁACICIE ALIMENTY
      • dandar Re: marsz poparcia Kod 05.05.16, 11:26
        Grzebanie w prywatnym życiu przeciwników jest żenujące, ale jeśli już koniecznie musisz - to spytaj TW Kurskiego czy płaci sumiennie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka