nikos99 05.06.05, 15:41 Czy ktoś ma takie samo zdanie na ten temat???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmmmm7 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 13:38 Rok temu byly gorsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio13 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 13:40 W przyszłym roku bedzie pewnie jeszcze gorzej. Nie staraja się te nasze władze Odpowiedz Link Zgłoś
zanowski Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 15:49 Napiszcie coś więcej. To nie w porządku oceniać bez podawania argumentów. Czyżby było brudniej niż w latach ubiegłych . Może znów MZO, nie popisało się ze sprzataniem. Co do artystów to juz kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
zerozeroseven Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 16:06 Brudno nie było. Sam widziałem służby oczyszczania kilkukrotnie sprzątające okolice Znicza. Nawet powiedziałbym, że zbyt gorliwie sprzątali i pozabierali nam taśmy znakujące trasę, które powiesiliśmy o 6.00 i potem musieliśmy jeszcze raz znakować :-) Warto dodać, że korzystaliśmy 2 razy z usług służb medycznych (Capricorn) obecnych na imprezie, bo nam się trochę zawodnicy poobcierali. Zadziałali szybko, z uśmiechem i profesjonalnie. Byłem pod niezwykle pozytywnym wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 18:18 Lipa - jakos, ta impreza do mnie nie trafia, co roku to samo. Wartosci dodaja jedynie imprezy "towazyszace" Jakos repertuar muzyczny serwowany w pruszkowie nie jest w moim guscie, wyznaja chyba zasade, dozo piwa - jak najglosniejsza muzyka i jest ok :( W tym roku mieli nawet w tej kwestji wpadke - bo czasami nie bylo slychac wykonawcy - ale to chyba nawet i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 22:22 Słyszałem, że Pudelsi spóźnili się ponoć godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 09:04 Ja tam nie wiem, zamiast tego pojechałem do Góraszki... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 09:08 o, a pogoda była w porządku? Ja byłem w sobotę i po południu już tak nie bardzo się robiło. Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Góraszka 07.06.05, 10:32 Ja byłem tylko parę godzin w niedzielę, pogoda w porządku, choć jak się zebraliśmy do powrotu to zaczynało grzmieć w oddali (coś tak przed osiemnastą...). Mój syn zapamiętał całą imprezę jako "plac zabaw, przy którym były też samoloty" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Góraszka 07.06.05, 17:24 No prosze a ja tym razem ominęłam tą imprezę;-( ale może jeszcze kidyś Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 17:26 Chodzę zazwyczaj jedynie na występy zespołów, oczywiście w zależności od moich osobistych upodobań ... Pudelsi akurat nie są mi bliscy a w dodatku się spóźnili i musiałam czekać na swoją ukochanę Budkę Suflera ... ale dla mnie warto było Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 08.06.05, 09:57 jak piszą na www.pruszkow.pl, tym razem można zaproponować miastu wykonawców, których chciałoby się usłyszeć w przyszłym roku. Trzeba tylko napisać pod adres: promocja@miasto.pruszkow.pl i jeszcze taka ciekawostka: "Jako ciekawostkę można odebrać informację, że montażem sceny, nagłośnienia, zadaszenia, oświetlenia i zestawów muzycznych zajmowały się 74 osoby!". To rzeczywiście dosyć dużo, bo o ile pamiętam ta scena ma raczej średnie rozmiary. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przy okazji jeszcze dowiedziałem się że w tym roku muszę wymienić dowód osobisty:) Odpowiedz Link Zgłoś