Dodaj do ulubionych

Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!!

05.06.05, 15:41
Czy ktoś ma takie samo zdanie na ten temat????????
Obserwuj wątek
    • mmmmmm7 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 13:38
      Rok temu byly gorsze :)
      • kazio13 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 13:40
        W przyszłym roku bedzie pewnie jeszcze gorzej. Nie staraja się te nasze władze
      • zanowski Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 15:49
        Napiszcie coś więcej. To nie w porządku oceniać bez podawania argumentów.
        Czyżby było brudniej niż w latach ubiegłych . Może znów MZO, nie popisało się
        ze sprzataniem. Co do artystów to juz kwestia gustu.
        • zerozeroseven Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 16:06

Brudno nie było. Sam widziałem służby oczyszczania kilkukrotnie sprzątające
          okolice Znicza. Nawet powiedziałbym, że zbyt gorliwie sprzątali i pozabierali
          nam taśmy znakujące trasę, które powiesiliśmy o 6.00 i potem musieliśmy jeszcze
          raz znakować :-)

Warto dodać, że korzystaliśmy 2 razy z usług służb medycznych (Capricorn)
          obecnych na imprezie, bo nam się trochę zawodnicy poobcierali. Zadziałali
          szybko, z uśmiechem i profesjonalnie. Byłem pod niezwykle pozytywnym wrażeniem.
      • derekpl Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 18:18
        Lipa - jakos, ta impreza do mnie nie trafia, co roku to samo.

Wartosci dodaja jedynie imprezy "towazyszace"

Jakos repertuar muzyczny serwowany w pruszkowie nie jest w moim guscie, wyznaja chyba zasade, dozo piwa - jak najglosniejsza muzyka i jest ok :(
        W tym roku mieli nawet w tej kwestji wpadke - bo czasami nie bylo slychac wykonawcy - ale to chyba nawet i lepiej.
        • sqh Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 06.06.05, 22:22
          Słyszałem, że Pudelsi spóźnili się ponoć godzinę?
    • erleusortok Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 09:04
      Ja tam nie wiem, zamiast tego pojechałem do Góraszki...
      • stary.prochazka Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 09:08
        o, a pogoda była w porządku? Ja byłem w sobotę i po południu już tak nie bardzo
        się robiło.
        • erleusortok Góraszka 07.06.05, 10:32
          Ja byłem tylko parę godzin w niedzielę, pogoda w porządku, choć jak się zebraliśmy do powrotu to zaczynało grzmieć w oddali (coś tak przed osiemnastą...). Mój syn zapamiętał całą imprezę jako "plac zabaw, przy którym były też samoloty" ;-)
          • mysza63 Re: Góraszka 07.06.05, 17:24
            No prosze a ja tym razem ominęłam tą imprezę;-( ale może jeszcze kidyś
    • mysza63 Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 07.06.05, 17:26
      Chodzę zazwyczaj jedynie na występy zespołów, oczywiście w zależności od moich
      osobistych upodobań ... Pudelsi akurat nie są mi bliscy a w dodatku się
      spóźnili i musiałam czekać na swoją ukochanę Budkę Suflera ... ale dla mnie
      warto było
    • stary.prochazka Re: Najgorsze dni pruszkowa w historii!!!!! 08.06.05, 09:57
      jak piszą na www.pruszkow.pl, tym razem można zaproponować miastu wykonawców,
      których chciałoby się usłyszeć w przyszłym roku. Trzeba tylko napisać pod adres:

promocja@miasto.pruszkow.pl

i jeszcze taka ciekawostka: "Jako ciekawostkę można odebrać informację, że
      montażem sceny, nagłośnienia, zadaszenia, oświetlenia i zestawów muzycznych
      zajmowały się 74 osoby!". To rzeczywiście dosyć dużo, bo o ile pamiętam ta scena
      ma raczej średnie rozmiary.

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przy okazji jeszcze dowiedziałem
      się że w tym roku muszę wymienić dowód osobisty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka