servent 25.09.02, 13:00 Czy w Socho są homoseksualiści jednej i drugiej płci? Oczywiście, czy mają jakieś miejsce w które okupują częściej niz inni? Jak to u Was jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:23 Nie słyszałem o takim miejscu. Chyba Sochaczew jest za mały na takie fanaberie.Pewnie pedrylosy jeżdżą do stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 25.09.02, 14:26 W Socho nie ma. Ale jesli chcesz sa takie lokale w okolicach (i nie mam na mysli wylacznie Warszawy). Wstep rowniez dla heteroseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 21:18 Czytałam o tym niedawno w Newsweeku-spędzanie upojnych nocy w tego typu klubach jest ostatnio coraz popularniejsze wśród heteroseksualnej części warszawskich klubowiczów,mozna powiedzieć nawet,ze modne,a nie tylko popularne.Bramkarze robią na wejściu solidny odsiew,zeby nie było ich więcej od samych zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:35 W okolicy Soho? Nie słyszałem, żeby takie przybytki istniały. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 26.09.02, 15:45 Ten odsiew nie ma na uwadze preferencji seksualnych, a reczej duchowe... wejda ludzie podogni, weseli, modnie ubrani (ale bez przesady) - a najwieksze wziecie maja ci, kturzy preferuja styl "oldskul" (old school) - celujacy w lata 50, 60 i wczesne 70 (wystarcza np. odpowiednie dodatki - rogowa oprawka okularow dziadka). Przy wejsciu nie musza pokazywac zadnych kart klubowych i zaproszen... po prostu wg. selekcjonerow (selekcjonerek) ca cool. Szansa na wejscie nie maja "garniaki" - gdyz przewaznie na sile probuja znalezc towatorzystwo, "plastyki" - inaczej dziewczyny z tona kosmetykow na twarzy, wlosach, prosto z solarium, obwieszone zlotem, w plastikowym stroju - ktore ciagna za soba swych ciemnych wielbicieli, pijani i nacpani (by nie prowokowac) - tacy niechciani goscie na wejsciu slysza "Impreza tylko dla klubowiczow - prosze pokazac karte klubowa lub zaproszenie". Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 26.09.02, 19:03 O oldskulu jako słowie było ostatnio obszerniej w GW,w sumie śmieszna dosyć adaptacja anglojezycznego słówka.Antonim-niuskul to kolejna zabawa ze słowami wytworzona na potrzeby młodych ludzi,którym ogrom polskich słów najwyraźniej nie wystarcza.Polecam wszystkim rubrykę "Nowe słowa" w DF Gazety.Z kawału o żabie i wyczesaniu zamieszczonego ze 2-3 tygodnie temu śmiałam się przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:34 Czy w Sochaczewie ma szansę zaistnieć klubing? Czy jesteśmy za mali i klientów lokali u nas jak na lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZeuS Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.brpo.gov.pl 27.09.02, 11:04 Rufniesz popieram te rubryke - co widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 27.09.02, 18:54 U nas nie ma ,gdzie nogą potupać,a co dopiero tańczyć!(chyba,że ktoś tak ,jak ja z częstotliwością raz na 2 lata nawiedza zabawę w tzw."remizji") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 11:29 Byłem w remizji jakieś 8 lat temu. Było zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś