Dodaj do ulubionych

Homo Sapiens Homo Seksualizm

25.09.02, 13:00
Czy w Socho są homoseksualiści jednej i drugiej płci?
Oczywiście, czy mają jakieś miejsce w które okupują częściej niz inni?
Jak to u Was jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:23
      Nie słyszałem o takim miejscu. Chyba Sochaczew jest za mały na takie
      fanaberie.Pewnie pedrylosy jeżdżą do stolicy.
    • zeus Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 25.09.02, 14:26
      W Socho nie ma. Ale jesli chcesz sa takie lokale w okolicach (i nie mam na
      mysli wylacznie Warszawy). Wstep rowniez dla heteroseksualnych.
      • Gość: bla..bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 21:18
        Czytałam o tym niedawno w Newsweeku-spędzanie upojnych nocy w tego typu klubach
        jest ostatnio coraz popularniejsze wśród heteroseksualnej części warszawskich
        klubowiczów,mozna powiedzieć nawet,ze modne,a nie tylko popularne.Bramkarze
        robią na wejściu solidny odsiew,zeby nie było ich więcej od samych
        zainteresowanych.
        • Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:35
          W okolicy Soho? Nie słyszałem, żeby takie przybytki istniały.
        • zeus Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 26.09.02, 15:45
          Ten odsiew nie ma na uwadze preferencji seksualnych, a reczej duchowe... wejda
          ludzie podogni, weseli, modnie ubrani (ale bez przesady) - a najwieksze wziecie
          maja ci, kturzy preferuja styl "oldskul" (old school) - celujacy w lata 50, 60
          i wczesne 70 (wystarcza np. odpowiednie dodatki - rogowa oprawka okularow
          dziadka). Przy wejsciu nie musza pokazywac zadnych kart klubowych i
          zaproszen... po prostu wg. selekcjonerow (selekcjonerek) ca cool.
          Szansa na wejscie nie maja "garniaki" - gdyz przewaznie na sile probuja znalezc
          towatorzystwo, "plastyki" - inaczej dziewczyny z tona kosmetykow na twarzy,
          wlosach, prosto z solarium, obwieszone zlotem, w plastikowym stroju - ktore
          ciagna za soba swych ciemnych wielbicieli, pijani i nacpani (by nie
          prowokowac) - tacy niechciani goscie na wejsciu slysza "Impreza tylko dla
          klubowiczow - prosze pokazac karte klubowa lub zaproszenie".
          • bla_bla_bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 26.09.02, 19:03
            O oldskulu jako słowie było ostatnio obszerniej w GW,w sumie śmieszna dosyć
            adaptacja anglojezycznego słówka.Antonim-niuskul to kolejna zabawa ze słowami
            wytworzona na potrzeby młodych ludzi,którym ogrom polskich słów najwyraźniej
            nie wystarcza.Polecam wszystkim rubrykę "Nowe słowa" w DF Gazety.Z kawału o
            żabie i wyczesaniu zamieszczonego ze 2-3 tygodnie temu śmiałam się przez kilka
            dni.
            • Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:34
              Czy w Sochaczewie ma szansę zaistnieć klubing? Czy jesteśmy za mali i klientów
              lokali u nas jak na lekarstwo?
            • Gość: ZeuS Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.brpo.gov.pl 27.09.02, 11:04
              Rufniesz popieram te rubryke - co widac ;)
              • bla_bla_bla Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm 27.09.02, 18:54
                U nas nie ma ,gdzie nogą potupać,a co dopiero tańczyć!(chyba,że ktoś tak ,jak
                ja z częstotliwością raz na 2 lata nawiedza zabawę w tzw."remizji")
                • Gość: 79 Re: Homo Sapiens Homo Seksualizm IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 11:29
                  Byłem w remizji jakieś 8 lat temu. Było zajebiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka