katspo 02.12.05, 22:39 Co sądzicie o mieszkaniach przy Niecałej vis a vis McDonald? Warto się nimi interesować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: Niecała 02.12.05, 23:29 Ze względu na hałas - tak, miejsca parkingowe, patrząc po zapchanej ulicy - tak, to plusy. Minusy - centrum, blisko urzędy, PKO i inne banki, przychodnia, PKP, WNUK, troszkę dalej WKD, park, urząd stanu cywilnego ( a kto wie ) i "jezioro" pruszkowskie. Generalnie dla mnie są lepsze lokalizacje. Bym zapomniał budynek mało ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 21.01.06, 19:02 Mieszkam w tym bloku i powiem Wam ze za te pieniadze (ktore wydalem 2 lata temu) nie kupilbym nic lepszego w tak atrakcyjnej lokalizacji. Blok jest swietnie ocieplony (odczuwam to tej zimy) wykonany z wysokiej jakosc materialow, czynsze sa w miare niskie. Wszedzie blisko. Co do koloru fakt, moglby byc ladniejszy. Ale przyzwyczailem sie. Na dowod atrakcyjnosci tego miejsca podam pewnien fakt. Sasiad sprzedawal mieszkanie tu w kilka dni! Choc cena nie byla niska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 23.01.06, 14:16 zaluje ze tak pozno sie odzywasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 23.01.06, 19:46 Dlaczego? Czyzbys kupila juz mieszkanie? Sprawdzalem, faktycznie jeszcze pare lokali jest wolnych Odpowiedz Link Zgłoś
katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 08:58 tak, w tym nowym osiedlu budowanym przy parkach na Prusa ale cena znacznie wyzsza i trzeba czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 12:51 Uuuu to chyba zaplacilas spore pieniadze. Czy warto? Cos slyszalem ze krzycza tam za m2 jak w W-wie? Ja licze ze moje juz urzadzone mieszkanko jest warte ok 3600zl/m2 przy Niecalej, a Ty pewnie za stan surowy ponad 3500zł. Czy tak? Drogo jak diabli. Do tego w 70% budynek wykonany jest z betonu A o Pola Parzniewskie nie pytalas? Wiesz, za te ponad 3 500zł to juz bym wolal troszke dolozyc i kupic z rynku wtornego np w Malichach. Moj znajomy kupil. Piekne miejsce, male bloki na 4 rodziny. Super! No i wykonczone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 15:32 masz racje. Tylko ja przeprowadzam sie z wwy (sprzedalam kawalerke) a gdybym w wwie chciala kupic mieszkanie nowe to jest znacznie drozej. Nie, nie pytalam zreszta nie znam na tyle Pruszkowa i okolic chcialam w miare blisko WKD, spodobalo mi sie tutaj i kupilam. A przy Niecalej na ostatnim pietrze ogladalam mieszkanie z widokiem na ulice 48 m za 186 tys. Fajne ,z tym ze mialam wrazenie ze samochody jezdza mi po karku. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 29.01.06, 22:20 Fakt, to jedyny minus tej lokalizacji. Choc ja mam okna od Niecalej i jest cichutko. Licze ze jak powstanie autostrada ruch znacznie spadnie. Poza tym wszedzie blisko, kwestia czasu jest upiekszenie ulicy Niecalej ktora laczy 2 piekne parki. Czyli bedziemy sasiadami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś