02.12.05, 22:39
Co sądzicie o mieszkaniach przy Niecałej vis a vis McDonald? Warto się nimi
interesować?
Obserwuj wątek
    • wfe416n Re: Niecała 02.12.05, 23:29
      Ze względu na hałas - tak, miejsca parkingowe, patrząc po zapchanej ulicy - tak, to plusy.
      Minusy - centrum, blisko urzędy, PKO i inne banki, przychodnia, PKP, WNUK, troszkę dalej WKD, park, urząd stanu cywilnego ( a kto wie ) i "jezioro" pruszkowskie.
      Generalnie dla mnie są lepsze lokalizacje.
      Bym zapomniał budynek mało ciekawy.
      • magister11 "jezioro" pruszkowskie 03.12.05, 12:36
        :> i "anieliński prospekt"
        • radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 21.01.06, 19:02
          Mieszkam w tym bloku i powiem Wam ze za te pieniadze (ktore wydalem 2 lata
          temu) nie kupilbym nic lepszego w tak atrakcyjnej lokalizacji. Blok jest
          swietnie ocieplony (odczuwam to tej zimy) wykonany z wysokiej jakosc
          materialow, czynsze sa w miare niskie. Wszedzie blisko. Co do koloru fakt,
          moglby byc ladniejszy. Ale przyzwyczailem sie. Na dowod atrakcyjnosci tego
          miejsca podam pewnien fakt. Sasiad sprzedawal mieszkanie tu w kilka dni! Choc
          cena nie byla niska.
          Pozdrawiam
          • katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 23.01.06, 14:16
            zaluje ze tak pozno sie odzywasz.....
            • radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 23.01.06, 19:46
              Dlaczego? Czyzbys kupila juz mieszkanie? Sprawdzalem, faktycznie jeszcze pare
              lokali jest wolnych
              • katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 08:58
                tak, w tym nowym osiedlu budowanym przy parkach na Prusa ale cena znacznie
                wyzsza i trzeba czekac.
                • radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 12:51
                  Uuuu to chyba zaplacilas spore pieniadze. Czy warto? Cos slyszalem ze krzycza
                  tam za m2 jak w W-wie? Ja licze ze moje juz urzadzone mieszkanko jest warte ok
                  3600zl/m2 przy Niecalej, a Ty pewnie za stan surowy ponad 3500zł. Czy tak?
                  Drogo jak diabli. Do tego w 70% budynek wykonany jest z betonu

A o Pola Parzniewskie nie pytalas?
                  Wiesz, za te ponad 3 500zł to juz bym wolal troszke dolozyc i kupic z rynku
                  wtornego np w Malichach. Moj znajomy kupil. Piekne miejsce, male bloki na 4
                  rodziny. Super! No i wykonczone!!!
                  • katspo Re: "jezioro" pruszkowskie 24.01.06, 15:32
                    masz racje. Tylko ja przeprowadzam sie z wwy (sprzedalam kawalerke) a gdybym w
                    wwie chciala kupic mieszkanie nowe to jest znacznie drozej. Nie, nie pytalam
                    zreszta nie znam na tyle Pruszkowa i okolic chcialam w miare blisko WKD,
                    spodobalo mi sie tutaj i kupilam. A przy Niecalej na ostatnim pietrze ogladalam
                    mieszkanie z widokiem na ulice 48 m za 186 tys. Fajne ,z tym ze mialam wrazenie
                    ze samochody jezdza mi po karku.
                    • radoslavvv Re: "jezioro" pruszkowskie 29.01.06, 22:20
                      Fakt, to jedyny minus tej lokalizacji. Choc ja mam okna od Niecalej i jest
                      cichutko. Licze ze jak powstanie autostrada ruch znacznie spadnie. Poza tym
                      wszedzie blisko, kwestia czasu jest upiekszenie ulicy Niecalej ktora laczy 2
                      piekne parki.

Czyli bedziemy sasiadami... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka