magister11 21.12.05, 12:40 Takie przynajmniej krążą plotki....: skyscrapercity.com/showthread.php?t=183294 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 12:49 "Pośrodku parku Anielin, nad jeziorkiem Pruszkowskim przy ul Prusa 8, stanie wysokiej klasy apartamentowiec." w imieniu swoim własnym pragnę serdecznie podziękować agencji PR Neuron za obdarowanie Pruszkowiaków Jeziorkiem Pruszkowskim, które do tej pory było zwykłym banalnym stawem w parku Potulickich. Mam nadzieję że ta bzdura będzie rozpowszechniana tak długo i skutecznie aż stanie się prawdą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 13:00 spoko, spoko - czytaj dalej ( i na 2 stronie) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 13:05 przeczytałem od raazu całość, ten kawałek o jeziorku najbardziej mi się spodobał a co do starówki mam mieszane uczucia, zobaczymy co z tego wyjdzie poza tym Pruszków już w zasadzie ma starówkę - na Żbikowie Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 13:17 ...z klimatycznymi knajpkami.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 13:24 mów sobie co chcesz ale w przeciwieństwie do tej "nowej" starówki (po której nie spodziewam się nic dobrego) Żbików jest oryginalną starą częścią miasta. Jej stan jest powodem do wstydu dla wszystkich kolejnych władz miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Zdaje się , że będzie staroofka 21.12.05, 13:38 spoko, jak zabraknie miejsca bliżej centrum miasta (tudzież w Pażniewie) to i tam się zaczną może ludziska osiedlać, a to wymusi działania. Póki co to nawet nie wiem, czy tam jest już plan zagospodarowania przestrzennego...no i A2 powinna poprawić sytuację, bo problem komunikacji to chyba jedna z podstawowych przyczyn obecnej upadlości....? Odpowiedz Link Zgłoś