andrzej_bukowski 28.01.06, 18:38 Znalazłem : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36750 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej_bukowski Re: to które jest bardzo dobre ! 28.01.06, 21:20 Mi też się podoba to forum, ale z drugiej strony podobno konkurencja wpływa też na poprawienie jakości. Lepiej może,że mamy jeszcze jedno dodatkowe forum niż by nie było żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wpr2006 Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 00:02 to dobrze bo niestety poziom zaczął na nim spadacć odkąd jak ktoś napisał , że mu się komunikacja nie podoba to jeden z forumowiczów napisał "jak się ci nie podoba to s ..... do Warszawy" - w takim wypadku to już ludzie przekraczają granice kultury i ja wolę się osobiście wypowiadać na tym nowym forum - może tam nie będzie takich niespodzianek Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 00:18 Witam, Jak widzę, 'jeden z forumowiczów' podjął już jakieś kroki, żeby sprawę wyjaśnić, co niewątpliwie dobrze o nim świadczy - więc proponuję: bez urazy? W necie nie takie nieporozumienia się zdarzają i zdarzały... i zdarzać będą, bo do 'pisemnej' formy porozumiewania się ludzie nie maja odpowiednich nawyków, bo głównie komunikują się ze sobą 'paszczą'...;-) Nie uważam, żeby poziom naszego forum 'zaczął spadać'. Od kiedy pamiętam - od czasu do czasu przytrafiają się różności (z powodów opisanych powyżej) ale o poziomie danego forum świadczy raczej sposób ich załatwiania. Czego wszystkim i sobie życzę. Toteż się powtórzę: bez urazy. Jak mniemam, na 99% nikt obrazić Cię nie miał zamiaru. Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 10:13 wpr2006 napisał: > to dobrze bo niestety poziom zaczął na nim spadacć odkąd jak ktoś napisał , że > > mu się komunikacja nie podoba to jeden z forumowiczów napisał "jak się ci nie > podoba to s ..... do Warszawy" - w takim wypadku to już ludzie przekraczają > granice kultury i ja wolę się osobiście wypowiadać na tym nowym forum - może > tam nie będzie takich niespodzianek Chodzi Ci pewnie o mój post do agi501 No niby tak. Zalegalizować można - tylko po co? Jak, ktoś, w którymś wątku zauważył do Łopuszańskiej autobus będzie jechał godzinę, a dalej to już trzeba iść do wróżki. Do Warszawy jak już MUSZĘ to jadę samochodem więc coś o tym wiem. NAPEWNO nie tyle co ci, którzy przerabiają to każdego dnia. Tak nieśmiało - może sprawna komunikacja w Puszkowie? Tak by dało się zwyczajnie i za rozsądną cenę dojechać do dworca PKP lub WKD z kilku "ważnych" miejsc Pruszkowa (zaręczam Ci, że w ten sposób dojedziesz szybciej jeżeli będą "zgrane" rozkłady jazdy)? Jeżeli imponuje Ci mieszkanie w Warszawie - to się tam przeprowadź. Jak cytujesz to może trochę dokładniej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 13:10 Wpadłem we własne sidła. (jak cytujesz to dokładniej) Przepraszam, Nie było żadnego sp... było s...., nie było wy... było ..... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 10:18 Swoją drogą nie przyszło by mi do głowy zwrócić się do kobiety sp... lub jak to "cytujesz" w innym wątku wy... Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 00:46 W każdym razie ja zostaję tutaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 00:58 O, to Ty żyjesz jeszcze? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 09:30 Nooo ładnie, ledwo człowiek wyjedzie na pare dni a juz na nim krzyzyk stawiają.. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 13:39 Ano tak, wszak nauczyciele też korzystają z ferii zimowych - zapomniałem :-) A gdzie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 14:14 Byłam w Janowicach Wlk. pod Jelenią Górą. Wróciłam w czwartek wieczorem ale chyba jeszcze nie odzyskałam właściwej ciepłoty ciała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 13:45 sqh napisał: > O, to Ty żyjesz jeszcze? :-))) > Ty lepiej nie wywołuj Burzy o tej porze roku! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 14:13 Nie chcą mnie... buuuuuuuuu..... ;( (; Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 14:16 ...chyba się wyprowadzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 14:18 W sumie to już się wyprowadziłaś... A Muki tak tęskni za Fafką... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: to które jest bardzo dobre ! 29.01.06, 17:14 Proszę bez żadnych ekscesów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 29.01.06, 15:38 a ja nigdzie się nie wybieram, tu mi się podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
wpr2006 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 29.01.06, 21:24 moze bedzie skuteczne i cos w sprawie MZA zalatwi to nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary skoro już mowa o nowych forach...:-) 30.01.06, 12:59 Komorów k. Pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: skoro już mowa o nowych forach...:-) 07.02.06, 22:36 ~~~~ i nie zapominajmy, że są jeszce osiedlowe fora ~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: skoro już mowa o nowych forach...:-) 07.02.06, 22:53 1sushi napisał: > ~~~~ i nie zapominajmy, że są jeszce osiedlowe fora ~~~~~~~~ Nie jestem zwolennikiem rozdrabniania na mniejsze fora, potem będą blokowe, klatkowe, piętrowe i co? i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: skoro już mowa o nowych forach...:-) 12.02.06, 21:50 ~~~~~~a i blokowo-klatkowo-trzepakowe :)~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi ~~~~JEST I FORUM WIOSKOWE~~~~~~ 16.02.06, 04:26 ~~~~i forum wioskowe :) ___ www.nie.com.pl/art6832.htm Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: ~~~~JEST I FORUM WIOSKOWE~~~~~~ 19.02.06, 23:34 ~~~~i to jakie; koń by się uśmiał~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: ~~~~Forum wioskowe~~~~~~ 22.02.06, 23:49 <>~~~~~kobyły też~~~~~~~<>)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: ~~~~Forum wioskowe~~~~~~ 22.02.06, 23:57 Sushi, Ależ Ty jesteś konsekwentny! ;-) I masz ładne 'tyldy'. I dużo! Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: ~~~~Forum wioskowe~~~~~~ 01.03.06, 18:04 ~~~~~~~~~~~a może forum kurnikowe w Kórniku k. /Poznania:)))))))))~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: ~~~~Forum ~grypowe~~~~~~ 07.03.06, 02:14 ~~~~~~~~~~~~~~~ptasiowe~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: ~~~~Forum ~grypowe~~~~~~ 08.03.06, 18:44 Czy Ty naprawdę nie masz nic do roboty poza robieniem bałaganu ? Zaczyna mnie ponosić więc te "falki" sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Admini 08.03.06, 19:07 SQHA,ZWIERZU. Sięgnijcie jednak po te nożyce (wiem, że jesteście bardzo wstrzemięźliwi pod tym względem, ale chyba warto). Ja nic z tego nie rozumiem (pewnie jestem zbyt głupi), ale ja jestem tylko pawian. Nie narusza netykiety, ale nie bardzo widzę w tym sens i utrudnia mi "surfowanie" po FP. Tak, nie narusza netykiety (i pewnie to Was wstrzymuje), ale "co jest grane". Może to co kiedyś Cat_s proponował - jakieś "ostrzeżenie Wiedźmińskie".? Pewnie sam kilka takich dostanę, ale niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Admini 08.03.06, 19:23 Dodam tylko, że moim zdaniem wątek nie straci i nikt się nie pogubi po wycięciu tego fragmentu. Cat_s chyba się z tym zgodzi. Nikt ty więcej nie pisał. Ja nie mam nic przeciwko wicięciu moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Admini 08.03.06, 20:53 Witam... Cat_s się oczywiście z tym zgadza... w zasadzie;-) (Wiadomo, koty i pawiany powinny się trzymać w jednej bandzie!) Ale coś mi kołacze w zakamarkach pamięciowych, że chyba pojedynczych postów z wątku ciąć się nie da - albo całość, albo nic. Panowie wiedźmini - dobrze pamiętam? Ale szczerze powiedziawszy, Pawianie, tak naprawdę nic strasznie złego się wszak jeszcze nie dzieje...;-) Przypomnij sobie legendarnego gostka o nicku 'armia.dwunastu.małp', czy jakoś podobnie... - hm, chyba jednak jakoś podobnie...;-) - który kiedyś szalał na innych publicznych forach... Ten dopiero był niezły. I pracowity;-) A gość od 'tyldek' może ma tylko małą niewinną słabostkę do 'tyldek' i jeszcze się kiedyś nawróci i zostanie 'dobrym forumowiczem'...? Pozdrawiam ;-) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Admini 08.03.06, 20:55 > Ale coś mi kołacze w zakamarkach pamięciowych, że chyba pojedynczych postów z > wątku ciąć się nie da - albo całość, albo nic. > Panowie wiedźmini - dobrze pamiętam? Chyba jednak żle pamiętam...! ;-) ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Admini 08.03.06, 21:35 Da się. A postów od czapy za bardzo nie chcemy ciąć (taka już uroda forum:), zawsze można sobie daną osobę "wygasić" i wtedy pawianowi nie będa przeszkadzały takie posty Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Admini 08.03.06, 23:40 zwierz.alpuhary napisał: > Da się. A postów od czapy za bardzo nie chcemy ciąć (taka już uroda forum:), > zawsze można sobie daną osobę "wygasić" i wtedy pawianowi nie będa przeszkadzał > y > takie posty Za to Was cenię! Jedna z prawd "tyż prawda". Nie pomyślałem o tym. Dzięki. Mój błąd, Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 12:53 ale co to znaczy "podwarszawskiej DZIELNICY (?!?!?!) Pruszków" czyżbym coś przegapiła??? jakiej dzielnicy ja się pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 18:59 uasiczka napisała: > ale co to znaczy "podwarszawskiej DZIELNICY (?!?!?!) Pruszków" > > czyżbym coś przegapiła??? > jakiej dzielnicy ja się pytam??? To znaczy tak coś około (we wszelkich cudzysłowach, nawiasach i innych znaczkach) "(:))) jak Ci się nie podoba to "w dyby i do lochu o chlebie i wodzie (albo i bez):);)"""))))::::;;;;) Uasiczka - daj sobie spokój !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 19:04 Albo spróbuj udowodnić, że "nie jesteś wielbłądem" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 19:15 Poczytaj sobie pierwsze posty z wątku "To kiedy przyłączamy Pruszków do Warszawy": aga501 i późniejsze reperkusje. Odpuść sobie - RÓB SWOJE. "... Róbmy swoje, kochani róbmy swoje ..." Odpowiedz Link Zgłoś
aga501 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 20:55 przedstawiam definicję w pełni uzasadniającą używanie dla Pruszkowa określenia podmiejska dzielnica Warszawy: " Dzielnica podmiejska (występująca w systemie administracyjnym anglosaskim i frankofońskim ), a także ostatnio przyjęta zwyczajowo, na określenie mniejszych miast sąsiadujacych z dużymi tworząc: aglomeracje, konurbacje i zespoły miejskie, np.: W Konurbacji Katowickiej: dzielnice podmiejskie Katowic będące odrębnymi bytami miejskimi, niezależnymi administracyjnie od miasta Katowice. Przykłady: Chorzów, Siemianowice Śląskie, Bytom, Świętochłowice, Tychy, Mysłowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Zabrze, Gliwice,itd. W Aglomeracji Warszawskiej: dzielnice podmiejskie Warszawy będące odrębnymi bytami miejskimi, niezależnymi administracyjnie od m.st. Warszawa. Przykłady: Legionowo, Marki, Ząbki, Otwock, Józefów, Piaseczno, Piastów, Podkowa Leśna, Pruszków, Raszyn, Łomianki, Milanówek, Ożarów Mazowiecki, Konstancin-Jeziorna, itd. " Źródło: " Współczesne systemy administracyjne " - Praca Zbiorowa - Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 21:27 aga501 napisał: > przedstawiam definicję w pełni uzasadniającą używanie dla Pruszkowa określenia > podmiejska dzielnica Warszawy: > > " Dzielnica podmiejska (występująca w systemie administracyjnym anglosaskim i > frankofońskim ), a także ostatnio przyjęta zwyczajowo, na określenie mniejszych > > miast sąsiadujacych z dużymi tworząc: aglomeracje, konurbacje i zespoły > miejskie, np.: > W Konurbacji Katowickiej: dzielnice podmiejskie Katowic będące odrębnymi bytami > > miejskimi, niezależnymi administracyjnie od miasta Katowice. Przykłady: > Chorzów, Siemianowice Śląskie, Bytom, Świętochłowice, Tychy, Mysłowice, > Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Zabrze, Gliwice,itd. > W Aglomeracji Warszawskiej: dzielnice podmiejskie Warszawy będące odrębnymi > bytami miejskimi, niezależnymi administracyjnie od m.st. Warszawa. > Przykłady: Legionowo, Marki, Ząbki, Otwock, Józefów, Piaseczno, Piastów, > Podkowa Leśna, Pruszków, Raszyn, Łomianki, Milanówek, Ożarów Mazowiecki, > Konstancin-Jeziorna, itd. " > > Źródło: " Współczesne systemy administracyjne " - Praca Zbiorowa - Zeszyty > Naukowe Uniwersytetu Jagiellońskiego Pewnie znowu Ci się narażę, ale może niech te byty pozostaną "będące odrębnymi bytami miejskimi, niezależnymi administracyjnie od miasta " niezależnie od Zeszytów Naukowych Uniwersytetu Jagiellońskiego. Ja jestem sobie zwykły pawian. Mieszkam sobie w Pruszkowie i nie mam zamiaru "przeprowadzać" się do Warszawy!!! Swoją drogą jak to jest, że wypowiedzi wpr2006 są tak zgodne z wypowiedziami aga501? "Jak WÓŁ mam na ekranie "aga501 napisał"!!!!!), a ja głupi myślałem, że to kobieta. Jaki nowy nick? Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 21:39 stary_pawian napisał: > Ja jestem sobie zwykły pawian. Mieszkam sobie w Pruszkowie i nie mam > zamiaru "przeprowadzać" się do Warszawy!!! To jest nas dwóch. Mogę przemyśleć dołączenie Warszawy do PRUSZKOWA, a niech tam będziemy mieć nową dzielnicę, ale to jest ostateczność. Odpowiedz Link Zgłoś
aga501 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 21:52 Fakty są takie: 1.To chyba ty zachęcałeś mnie do wyprowadzenia sie z Pruszkowa - co uwierz mi było bardzo, bardzo nieładne. 2.Ja Tobie nigdzie nie nakazuję wyprowadzania się do Warszawy. 3.Nic nie poradzę, że coś wyskoczyło napisał(a) 4.Nick - jeżeli chcesz się angielskim posługiwać is my personal business and it really does not matter whether I am a man or a woman.If you want to investigate - just join our Police or become a public prosecutor or join MI5 or MI6 like James Bond. Good Luck Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 22:24 aga501 napisał: > Fakty są takie: > 1.To chyba ty zachęcałeś mnie do wyprowadzenia sie z Pruszkowa - co uwierz mi > było bardzo, bardzo nieładne. > 2.Ja Tobie nigdzie nie nakazuję wyprowadzania się do Warszawy. > 3.Nic nie poradzę, że coś wyskoczyło napisał(a) > 4.Nick - jeżeli chcesz się angielskim posługiwać is my personal business and it > > really does not matter whether I am a man or a woman.If you want to > investigate - just join our Police or become a public prosecutor or join MI5 or > > MI6 like James Bond. > > Good Luck "Tak kochanie masz całkowitą rację" :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 22:36 PS Naprawdę nie musisz być taka(i) agresywna(y). ;) Mogliśmy normalnie pogadać. Do Warszawy i tak nie chcę się "przeprowadzić", ale pogadać zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
aga501 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 23:39 Witam serdecznie Ciebie, Jeszcze raz powtarzam Tobie, iż szanuję Twoje poglądy i nie chcę w żaden sposób wymuszać na kimś dokonania czegoś. Przedstawiane przeze mnie i moich 2 znajomych zarówno na tym, jak i na drugim forum poglądy nie mają na celu zmianę czy narzucanie komuś swojej woli - bo wiadomo każdy ma wolną wolę i może czynic co chce.Jednocześnie nie ma sensu poddawać się złym emocjom bo tak jest tego za dużo w naszym codziennym życiu i każdy tego niestety doświadcza. pozdr. a.g.a. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 01.02.06, 23:57 Witam. Więc po co to całe zamieszanie? NAPRAWDĘ nie było moim zamiarem dyskredytowanie jakiegokolwiek miejsca zamieszkania i wypędzania kogokolwiek z Pruszkowa. Mnie się podoba Pruszków. Tu się urodziłem, wychowałem i teraz mieszkam (prawie 20 lat mieszkałem w Piastowie i też mu (Piastowowi) nie życzę przyłączenia). Jak już pisałem. Każde miasto ma swoją tożsamość , jak i swoją historię. Kocham Warszawę, ale wolę z Nią pozostać na "kocią łapę" Ona sobie ja sobie itd. Jak Ci imponuje mieszkanie w Waszawie to się tam przeprowadź ;)))) No dobra. ostatnie zdanie to chwyt poniżej pasa. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga501 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.02.06, 00:03 To teraz wszystko już jest jasne i jest w porządku. pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.02.06, 00:07 Pozdrawiam również serdecznie. Puśćmy tamto "w trombę". Nie było i już. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
aga501 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.02.06, 00:39 Zgoda :) Oczywiście, że tak. pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anielinek1 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.04.06, 18:54 a forum Piastów to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.04.06, 19:35 anielinek1 napisał: > a forum Piastów to jest???? Jest,jest. Tylko coś "ciut, albo półtora ciuta" jakieś takie niemrawe. A SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.04.06, 20:37 A bo i chyba niecały miesiąc dopiero istnieje, więc na razie się rozkręca: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37504 Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.04.06, 20:53 hmm... a już kiedyś chyba było jakieś inne. Piastowskie forum można znaleźć pod adresem /www.piastow.pl/forum proszę mnie nie pytać, dlaczego u nich jest forum na stronie UM a u nas nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
anielinek1 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 06.04.06, 18:27 zwierz.alpuhary napisał: > hmm... a już kiedyś chyba było jakieś inne. > Piastowskie forum można znaleźć pod adresem /www.piastow.pl/forum > > proszę mnie nie pytać, dlaczego u nich jest forum na stronie UM a u nas nie ma; > ) ---- Może U.M. Piastów nie boi sie krytki na właśnym forum a u nas to nie do pomyślenia ze strachu ze napisaliby prawde o niekompetencji władzy:( Odpowiedz Link Zgłoś
anielinek1 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 09.04.06, 14:57 stary_pawian napisał: > Jest,jest. Tylko coś "ciut, albo półtora ciuta" jakieś takie niemrawe. > A SZKODA. rozkręcają się:) Odpowiedz Link Zgłoś
anielinek1 Re: NOWE FORUM: WARSZAWA - PRUSZKÓW 02.05.06, 17:40 andrzej_bukowski napisał: > Znalazłem : > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36750 dziekuje napewno skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś