szeltie
23.07.11, 20:35
jak zasugerowala Godotka zrobilam partnerski. Karty kladlam dwa razy, gdyz za pierwszym razem wkradl sie błąd, takze nie wiem, czy ten drugi raz bedzie "trafny"...
Z przelozenia - 6 kijow + rycerz monet + 5 kijow...osiagniecie celu po jakiejs walce lub tez "nagroda" po czasie oczekiwania, za cierpliwosc, ale tez jakas rywalizacja...
JA / ON
1. co wnosi... 4 puchary / papież - ja narazie nic nie robie, czekam na jego ruch, fakt ze jestem juz tym troche zmeczona i niechecona..on kaze na siebie czekac..
2. mysli ... 9 pucharow / 8 monet - chcialabym, abysmy wrocili do siebie, zeby nam sie udalo..on mysli, ze ten zwiazek zbyt wiele wysilku by kosztowal, zbyt wiele pracy...
3. emocje... walet monet / 2 kije - hmm, moje uczucia sa naiwne, czy tez niedojrzale ? on sie waha...
4. co okazuje...walet mieczy / 8 kijow - ja okazuje zniecierpliwienie, czasem wieszam na nim psy...on - nie wiem, nagle jakies emocje?
5. co nas łaczy - glupiec - nowy poczatek ? a moze glupota, naiwnosc lub nowy etap ?
6. co zrobi...3 kije / 8 kielichow - ja sie zdecyduje wybrac inna opcje, czy tez kogos/cos innego...on odejdzie a moze bedzie chcial powrotu ?
jak bedzie wygladac przyszlosc?- sierpien - walet kijow - cos sie zadzieje z czyjas pomoca, osoby trzeciej ?
wrzesien - as kijow - jest szansa na jakies dzialanie, moze spotkanie
pazdziernik - krolowa mieczy- hm, jakas inna kobieta ? a moze oschle kontakty miedzy nami ?
Nie wiem, co o tym sadzic ;/...prosze o wglad.