23.07.11, 20:35
jak zasugerowala Godotka zrobilam partnerski. Karty kladlam dwa razy, gdyz za pierwszym razem wkradl sie błąd, takze nie wiem, czy ten drugi raz bedzie "trafny"...
Z przelozenia - 6 kijow + rycerz monet + 5 kijow...osiagniecie celu po jakiejs walce lub tez "nagroda" po czasie oczekiwania, za cierpliwosc, ale tez jakas rywalizacja...
JA / ON
1. co wnosi... 4 puchary / papież - ja narazie nic nie robie, czekam na jego ruch, fakt ze jestem juz tym troche zmeczona i niechecona..on kaze na siebie czekac..
2. mysli ... 9 pucharow / 8 monet - chcialabym, abysmy wrocili do siebie, zeby nam sie udalo..on mysli, ze ten zwiazek zbyt wiele wysilku by kosztowal, zbyt wiele pracy...
3. emocje... walet monet / 2 kije - hmm, moje uczucia sa naiwne, czy tez niedojrzale ? on sie waha...
4. co okazuje...walet mieczy / 8 kijow - ja okazuje zniecierpliwienie, czasem wieszam na nim psy...on - nie wiem, nagle jakies emocje?
5. co nas łaczy - glupiec - nowy poczatek ? a moze glupota, naiwnosc lub nowy etap ?
6. co zrobi...3 kije / 8 kielichow - ja sie zdecyduje wybrac inna opcje, czy tez kogos/cos innego...on odejdzie a moze bedzie chcial powrotu ?
jak bedzie wygladac przyszlosc?- sierpien - walet kijow - cos sie zadzieje z czyjas pomoca, osoby trzeciej ?
wrzesien - as kijow - jest szansa na jakies dzialanie, moze spotkanie
pazdziernik - krolowa mieczy- hm, jakas inna kobieta ? a moze oschle kontakty miedzy nami ?
Nie wiem, co o tym sadzic ;/...prosze o wglad.
Obserwuj wątek
    • szeltie Re: tak 24.07.11, 12:07
      na pozycji 6 mialo byc - czego oczekuje ?
      tak wiec ja - 3 kije - on - 8 kielichow... chcialabym, aby sie w koncu zdecydowal w ktora strone pojdzie, co wybiera...a on chyba chcialby, abym zrezygnowala z niego, odeszla...
      Kurcze, nie nadaje sie do interpretacji, tymbardziej swego rozkladu. Ostatnio szczegolnie cos mi nie idzie nauka i odczyt kart sad
    • krolowa.mieczy Re: tak 25.07.11, 13:43
      Szeltie, po jego stronie bardzo dużo kart ósemek!
      Po poprzednich Twoich kartach mialam niejasne wrażenie, ze u niego w rodzinie stało się coś złego, przykrego. On wróci do Ciebie i odezwie się, ale cały czas mam przeczucie, ze może chodziło tam o chorobę lub pogrzeb.
      W tych kartach widzę tylko jego nieobecność i skierowanie uwagi w inną stronę( rodzina).
      Sierpień i wrzesień bedzie się odzywał, w październiku zamilknie.
      • szeltie Re: tak 26.07.11, 18:55
        krolowo dzieki piekne za opinie. Wlasnie malo juz wierze w waleta jak i rycerza bulaw, jesli chodzi o kontakt, gdyz ostatnio losujac na kontakt wlasnie, nie dochodzilo do niego. Dlatwgo sama juz nie wiem... moze karty nie chca juz "gadac" ze mna, albo wychodzi moje chciejstwo. Od kilku dni mam doła, to musze przyznac. Zamiast coraz lepiej, coraz gorzej znosze owe rozstanie. Zwyczajnie mam coraz mniej sił na znoszenie tej sytuacjii ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka