stary_pawian 08.03.06, 21:09 Przepraszam, że tak pusto. Napiszę za chwilę. Wywliło mi, że na założenie wątku mam tylko 3 miniuty, a to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 21:20 Może zacznę: Wszystkiego najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 21:20 Drogie i (no co tak se napisze) Kochane Panie! Czego Wam życzyć skoro i tak "wasi podwładni" i tak starają się to spełnić :) Może wszystkiego "naj... naj... naj..."?, ale to takie "służbowe". Życzę Wam Szczęścia (ono się przydaje w życiu), życzę Wam poczucia humoru (jak się śmiejemy to żyjemy) No dobra, a teraz KOCHAM WAS :) bez wyjątków! Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 21:26 To ja pociągnę dalej: ... życzymy Wam też oczywiście fajnych chłopaków i duuuuużo tłuściutkich dzieci! :-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 21:48 Niniejszym dołączam do życzeń, trzymając w zębach goździk ;-) * * * Hm, dlaczego tłuściutkich...? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 21:59 to ja w imieniu nieobencyh w tej chwili pruszkowianek radosnie dziekuje Wam wraz z coreczka amelią:) a poza tym to juz chyba ostatni raz kiedy dostaje zyczenia na fp bowiem spiesze doniesc iz jutro podpisujemy mieszkaniowa umowe przedwstepna i tym samym juz niedlugo (ku mojemu niezdowoleniu) stane sie grodziszczanka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 22:01 -dlaczego tłuściutkich? przecież od lat jakoś ludziska kojarzą,że "tłustość", nie tylko dzieci oznacza dobrobyt (nie mylić z luksusem!)Tylko potem te kilogrami trzeba niestety dźwigać! Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 22:17 Tak offtopikowo: Cinosan ma oczywiście rację! To są życzenia z tzw. 'podwójnym dnem'... Bo istotnie wszak - gdy się komu 'tłustych' dzieci życzy - to równocześnie w podtekscie również dobrobytu i bogactwa...;-) Takoż i komplementy mogą 'podwójne dno' posiadać: ot wyobraźmy sobie, że kobieta słyszy następujące zdanie: 'Ależ Ty masz umięśnione, muskularne nogi!'... Co wrażliwsza niewiasta zapewne zacznie się martwić czy aby nie jest nieproporcjonalnie zbudowana albo co... A to wszak komplement najczystszej wody jest: bo jeśli jaka babeczka ma nogi umięśnione - znaczy musi dużo biegać - znaczy takie powodzenie ma wśród panów, że wręcz musi przed nimi ciągle uciekać, bo się opędzić nie może... Ot, co! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 22:25 ;-))) no to dawaj, komplementuj, ale możesz potem kobiecie nie zdążyć wytłumaczyć co i jak z tym komplementem i stracic ze dwa zęby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
suvarek Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 23:02 I ja i jaesze ja!!! wszystkiego doobrego CMOK CMOK CMOK !!! ...a to dziś bez ponczków...? :D ! ............................. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: Drogie Panie z FP 08.03.06, 22:24 Drodzy Panowie z FP! Jako jedna z owych pań dziekuję bardzo za życzenia i chętnie wyjmę gożdzik z zębów sgh`a :) Chciaż może nie, niech wita radośnie pozstałe panie z FP. :) Odpowiedz Link Zgłoś