Dodaj do ulubionych

komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowie

23.10.06, 18:59
znacie jakiś? szukam fajnego, taniego kombinezonu dla synka roz.80-86
Obserwuj wątek
    • alex_ja Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:10
      Koło Dragona w pawilonie w którym jes sklep mięsny i kwiaciarnia jest komis
      dziecięcy
    • biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:21
      mamo Krzysia: obiecuje, ze jak nie zapomne :)) to poszukam, czy po moim brzdacu
      mam cos na zime do odstapienia
      • mamakrzysia4 dzięki Biankalow 24.10.06, 23:18

• uasiczka Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:52
      jeszcze na os. Prusa przy stacji benzynowej w pawilonach, gdzie jest bank i
      piekarnia/cukiernia coś takiego chyba jest
    • park_anielin Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 12:44
      Komis jest na ul. B. Prusa 18 - na przeciwko parku.
    • biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 25.10.06, 08:15
      mamo Krzysia, niestety nie mam takiego kombinezonu :( ale mam troszke innych
      rzeczy. moglabym Ci cos odstapic. co potrzebujesz? Dune@interia.pl
      • mamakrzysia4 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 25.10.06, 18:44
        jakieś ciepłe bodziaki, skarpetki, czapeczka moze jakaś przejściowa kurteczka.
        Krzyś ma 74cm i jest dość szeroki w brzuszku w obwodzie ok 55-58cm
        • biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 26.10.06, 07:34
          teraz nie za bardzo mam czas i mam chorego brzdaca, ale jak sie tylko troche
          uspokoi, to sie umowimy. a gdzie mieszkasz w Pruszkowie? napisz: Dune@interia.pl
          • mamakrzysia4 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 26.10.06, 18:24
            w brwinowie ale to rzut beretem, zdrówka życze i czekam na wieści. Dzięki
            • mania81 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 27.10.06, 10:00
              Jest jeszcze jeden koło dragona ale tam obok sklepu wszystko dla zwierzat i tam
              obok jest tez szewc i tam jest sklep tania odziez dla dzieci. Zajrzyj tez na
              allegro tam moze cos znajdziesz. Ja czasami jezdze na taki bazar z uzywanymi
              ciuchami naprawde super i mozna wyszukac cos tanio i calkiem fajniutkiego.
              Bazar jest na Pradze na ulicy Namysłowska chyba na terenie starego basenu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka