mamakrzysia4 23.10.06, 18:59 znacie jakiś? szukam fajnego, taniego kombinezonu dla synka roz.80-86 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_ja Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:10 Koło Dragona w pawilonie w którym jes sklep mięsny i kwiaciarnia jest komis dziecięcy Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:21 mamo Krzysia: obiecuje, ze jak nie zapomne :)) to poszukam, czy po moim brzdacu mam cos na zime do odstapienia Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 08:52 jeszcze na os. Prusa przy stacji benzynowej w pawilonach, gdzie jest bank i piekarnia/cukiernia coś takiego chyba jest Odpowiedz Link Zgłoś
park_anielin Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 24.10.06, 12:44 Komis jest na ul. B. Prusa 18 - na przeciwko parku. Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 25.10.06, 08:15 mamo Krzysia, niestety nie mam takiego kombinezonu :( ale mam troszke innych rzeczy. moglabym Ci cos odstapic. co potrzebujesz? Dune@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 25.10.06, 18:44 jakieś ciepłe bodziaki, skarpetki, czapeczka moze jakaś przejściowa kurteczka. Krzyś ma 74cm i jest dość szeroki w brzuszku w obwodzie ok 55-58cm Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 26.10.06, 07:34 teraz nie za bardzo mam czas i mam chorego brzdaca, ale jak sie tylko troche uspokoi, to sie umowimy. a gdzie mieszkasz w Pruszkowie? napisz: Dune@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 26.10.06, 18:24 w brwinowie ale to rzut beretem, zdrówka życze i czekam na wieści. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mania81 Re: komis z odzieża dla małych dzieci w Pruszkowi 27.10.06, 10:00 Jest jeszcze jeden koło dragona ale tam obok sklepu wszystko dla zwierzat i tam obok jest tez szewc i tam jest sklep tania odziez dla dzieci. Zajrzyj tez na allegro tam moze cos znajdziesz. Ja czasami jezdze na taki bazar z uzywanymi ciuchami naprawde super i mozna wyszukac cos tanio i calkiem fajniutkiego. Bazar jest na Pradze na ulicy Namysłowska chyba na terenie starego basenu. Odpowiedz Link Zgłoś