ikropka 08.08.04, 17:45 Pomocy! Na gwałt potrzebuję czerwonych korali. Sztucznych. Ale naprawdę czerwonych, wielkości małej wiśni. Nigdzie w Warszawie nie mogę znaleźć. Dozgonnie będę wdzięczna za wskazanie sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica.francuza Re: Czerwone korale 08.08.04, 20:01 Gość portalu: Gośka napisał(a): > W Cepelii! Jaja sobie robisz? Może kobieta występuje w zespole ludowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Czerwone korale IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 20:30 Nie wiem o którą kobiete Ci chodzi, ale ja występuje w zespole ludowym i piszę, że ta właśnie kobieta dostanie takie korale. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Czerwone korale 08.08.04, 20:38 Gość portalu: Gośka napisał(a): > Nie wiem o którą kobiete Ci chodzi Autorkę wątku,ikropkę. , ale ja występuje w zespole ludowym i piszę, > > że ta właśnie kobieta dostanie takie korale. ok,ok. Połamania nóg!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Czerwone korale 08.08.04, 21:23 Gość portalu: Gośka napisał(a): > Dzięki ;) chyba że jesteś w Mazowszu,bo to by znaczyło,że jesteś po Szkole,a ja nikomu po Szkole dobrze nie życzę,bo umieram z zazdrości... - przykro mi,ale to jest silniejsze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Czerwone korale IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 20:31 Nie wiem o którą kobiete Ci chodzi, ale ja występuje w zespole ludowym i piszę, że tam właśnie kobieta dostanie takie korale. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: Czerwone korale 08.08.04, 21:22 W Cepelii byłam. Mają tam nie pojedyńczy sznur tylko potrójny i do tego nie są czerwone tylko pomarańczowe niestety i są wielkości dużej jarzębiny. Może któraś z Was jeszcze zna jakieś miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czerwone korale IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 21:29 Poszukaj na bazarkach ;) Może jakieś znajdziesz i to za przystępną cenę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Czerwone korale IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 21:30 Z Mazowsza nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Czerwone korale 08.08.04, 21:42 Gość portalu: Gośka napisał(a): > Z Mazowsza nie jestem ;) tak też myślałam,bo oni by się raczej za koralami osobiście nie uganiali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Czerwone korale IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 22:46 Możesz poszukać po jakichś galeriach, ale raczej tam nie znajdziesz. Możesz poszperać i popytać, może jakaś kolezanka ma, lub ciotka, coś co może ci troche odpowiadać i sama sobie zrobisz korale. Tak już całkiem jakby naciągnąć, to chyba w jakiejś gazecie byly jako dodatek takie korale, ale nie wiem czy sa czerwone, bo ja widziałam bodajże tylko zielone i czarne, i chyba troche za duże i troche tandetne :P Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: Czerwone korale 08.08.04, 23:45 No właśnie. Takie tandetne i czerwonopodobne to widziałam. A mi są właśnie potrzebne czerwone i z takimi jest problem. Myślę już nad samodzielnym zrobieniem korali, bo już nie mam siły latać po mieście. Może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł...? Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Czerwone korale 09.08.04, 00:11 A w Brigitte Bijou patrzylas? W Krakowie te sklepy sa w prawie kazdym centrum handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka Re: Czerwone korale 09.08.04, 15:09 Nie patrzyłam. Sprawdzę czy sklepy tej sieci są w Warszawie. Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Czerwone korale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:47 ja dzisiaj ogonkowałam na poczcie i zauważyłam wielkie czerwone korale i bransoletę dołaczone do jakiejś babskiej gazety...to było chyba "Naj"!!! Odpowiedz Link Zgłoś