wljakub 11.01.07, 15:40 Najświeższe wiadomości z budowy. Beton leje się już strumieniami. Budowa fundamentów wre!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wljakub Re: Newsy.. 11.01.07, 18:42 zdjęcia w temacie.. zdjęcia :) ale na przykład tutaj moja kolekcja: www.greenhouse.jpg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.dankiewicz Re: Newsy.. 24.01.07, 10:28 Cześć, Czy wiecie co się dzieję na budowie, jakieś postępy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 24.01.07, 11:53 cytuję: "rozpoczynają się prace przy zbrojeniu płyty fundamentowej i kończymy wykop pod drugi budynek".. Odpowiedz Link Zgłoś
gph1 Re: Newsy.. 24.01.07, 11:53 Praca wre tak jak widać na zdjęciach od P.Tomasza. W sobotę mieli więcej pracy ponieważ po wichurach pozrywało ogrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: Newsy.. 01.04.07, 22:05 no więc oficjalnie zdaje się osiągnięto poziom '0' który zakładano 10 marca. wyszło 3 tyg. opóźnienia Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 02.04.07, 10:23 tak jest! :D najświeższe fotki na piątej stronie galerii greenhouse.jpg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szyanro Re: Newsy.. 04.04.07, 12:45 Czyli tak jak mówił inspektor budowy. Ale nie ma się czym martwić, każdy developer mówi, że po etapie zero praca idzie baaardzo szybko. Poza tym ostatnio poznałem osobę, ktora pracowała dla LW, teraz pracuje ze mną :) ...jaki ten świat mały, opowiadała, że tam naprawdę są fantastyczni ludzie, hehe, serio same superlatywy o nich mówiła. Ja się przestałem martwic czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 05.04.07, 09:48 ciekawostka :) zdjęcie satelitarne mijesca przed "naszą" przyszłą budową z roku 2001.. w tamtym czasie nie było jeszcze kilku domków i bloków TBS www.pruszkow.pl/images/stories/rozne/kwartal_ne.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: Newsy.. 23.04.07, 13:31 Polecam zerknięcie na zamieszczone na stronie inwestycji cenniki budynku B. Spory wzrost cen w stosunku do A. Poza tym fajne zmiany, bo będzie kamerka i zdjęcia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 24.04.07, 09:24 :D kamerka działa! Niezły patent. Niestety konieczny jest Internet Explorer, nie działa pod Firefoxem. Przy pierwszym uruchomieniu instaluje się jakiś plugin do odtwarzania on-line, a jeśli nie to i tak zawsze można używać Snapshot'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_tuli Re: Newsy.. 25.04.07, 12:44 właśnie zajrzałam na stronę greenhouse'a - świetny pomysł z tą kamerką :) aż miło patreć jak nasz bloczek rośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: Newsy.. 26.04.07, 13:59 och - widziałem jak jeden z robotników w regulaminowym czasie pracy jadł kanapkę z szynką i pomidorem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julaka_k Re: Newsy.. 01.05.07, 18:29 Kamera na budowie jak widać już działa ... A może ktoś wie jak się dostać żeby coś zobaczyć, bo serwer wymaga loginu i hasła ... tylko jakiego????? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: Newsy.. 01.05.07, 22:34 jest napisane w okienku: login "demo". Hasła nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 11.05.07, 09:08 mmmm - kamerka już się kręci :D widać już moje mieszkanko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.dankiewicz Re: Newsy.. 16.05.07, 15:25 Zmienili ceny mieszkań...(na niższe) troszkę chyba przesadzili z tymi cenami na początku :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julaka_k Re: Newsy.. 16.05.07, 18:13 A jaka była cena poczatkowa?... Mam problem z uruchomieniem kamery...?, nie wyswietla się strona... Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 16.05.07, 18:34 kamerka nie działa, ponieważ.. się spaliła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.dankiewicz Re: Newsy.. 31.05.07, 12:05 Cześć, działa wam kamerka internetowa? Mi nie... A dziwne jest to, że działa mi funkcja "Snapshot" !? Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 31.05.07, 16:38 Piotr - działa, działa. Może firma Ci zablokowała jakiś porcik ;) U mnie w pracy jest to samo, ale w domu hula bez problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.dankiewicz Re: Newsy.. 31.05.07, 20:22 Cześć Włodek :) Moja firma nie z takich, już mi się udało to ogarnąć :] P.S doszły mnie słuchy, że knujesz z mr. Hrycyną jakieś spotkanko :D Może pora poruszyć temat na forum? Zbliżają się wakacje i może to być ostatni, czerwcowy gwizdek na drugi "meeting" przyszłych lokatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: Newsy.. 31.05.07, 21:19 Ja knuję? :)) nigdy w życiu :)) Ale temat weekendowego grillika koniecznie trzeba poruszyć, najlepiej w oddzielnym temacie, bo zanim sie obejrzymy, a już będziemy grillować u nas na dachu ;) Zatem do dzieła!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki pocz. lipca 09.07.07, 13:18 byłem na budowie w zeszłym tyg.. budynek A: był strop nad II p. Ściany zew. na ukończeniu na parterze. budynek B: wkrótce zamknięcie poziomu zero dodatkowo ucieszył mnie zapas pustaków. na bramie napisali ze pilnuje groźny pies ale nikt mnie nie obszczekał (może dlatego że nie skakałem przez płot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: Newsy.. 25.07.07, 16:48 ciekawe co będzie w tym temacie: www.cire.pl/item,28610,1.html Odpowiedz Link Zgłoś