Dodaj do ulubionych

CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE

27.01.07, 13:05
CZY WIE KTOS COS O JAKIEKS NOWEJ INWESTYCJI? PO Z TYM POLRCELITEM? KTO BUDUJE
I OD KIEDY/ JAK GO SZUKAC?
Obserwuj wątek
    • szwagier68 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 27.01.07, 14:32
      ja będę budował nowy warsztat i punkt wystawowy...:)
    • maja209 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 27.01.07, 22:49
      www.kkbud.pl/inwestycje_3.php
      chodzi o firme ktora juz wybudowala blok przy kosciele sw Kazimierza, buduja
      obok drugi a kolejny na ul Warynskiego
      • wfe416n Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 27.01.07, 23:39
        maja209 napisała:

> kolejny na ul Warynskiego

???? chyba na Królowej Jadwigi
        • maja209 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 29.01.07, 15:07
          podalam informacje jaka zamieszczona jest na podanej wyzej stronie i tam
          widnieje adres Warynskiego 14 ...
          • wfe416n Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 29.01.07, 15:14
            maja209 napisała:

> podalam informacje jaka zamieszczona jest na podanej wyzej stronie i tam
            > widnieje adres Warynskiego 14 ...

napisałaś że wybudują a jeżeli chodzi o budynek na skrzyżowaniu Waryńskiego i Promyka to on stoi już ze dwa lata.
            • maja209 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 30.01.07, 22:39
              w takim razie przepraszam zewprowadzamw blad Nie znam okolic Warynskiego i nie
              widzialam tego budynku Sugerowalam sie nowa inwetstycja = nowa budowa
              • wfe416n Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 31.01.07, 15:14
                maja209 napisała:

> w takim razie przepraszam zewprowadzamw blad Nie znam okolic Warynskiego i nie
                > widzialam tego budynku Sugerowalam sie nowa inwetstycja = nowa budowa

nie ma za co przepraszać a ja z ciekawości sprawdziłem, ten budynek narożny ( Waryńskiego - Promyka ) ma adres Promyka 2, więc też nie to. Gdzie jest Waryńskiego 14? Może gazownia?
                • jola9944 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 03.02.07, 17:46
                  Inwestycja K&K to naprawdę ul. Waryńskiego 14 nie przy ul. Promyka tylko między
                  elektrownią a rondem nawiasem mówiąc ciekawa inwestycja - poczekamy zobaczymy.
                  • wfe416n Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 04.02.07, 11:07
                    jola9944 napisała:

> Inwestycja K&K to naprawdę ul. Waryńskiego 14 nie przy ul. Promyka tylko między
                    >
                    > elektrownią a rondem nawiasem mówiąc ciekawa inwestycja - poczekamy zobaczymy.

nadal nie wiem gdzie to może być, wg twojego opisu jedyne wolne miejsce to działka między ul. Elektryczną a Utratą lub między Utratą a rondem. Ale to chyba jest dopiero w planach bardzo odległych.
                    • jola9944 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 05.02.07, 20:07
                      między elektryczną a utratą
                      • wfe416n Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 05.02.07, 20:12
                        jola9944 napisała:

> między elektryczną a utratą

lokalizacja nie ciekawa, teren podmokły, hałas i wysokie napięcie.
    • ignisdriver z łaski swojej: wyłącz Caps Lock'a 29.01.07, 11:11
      bo to nieładnie tak krzyczeć na dzień dobry...
      • gc761 Re: z łaski swojej: wyłącz Caps Lock'a 29.01.07, 16:55
        ok:)
    • magister11 TAK 03.02.07, 19:51
      Zapraszam na forum nowy pruszków. Nie chwaląc się- zdobyłem kilka ciekawych
      informacji i opisałem. :-)
    • gc761 Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 03.02.07, 22:37
      Podobno powstanie równiez ciekawa kamienica w centrum... róg Drzymały i
      Rasdnych w miejscu dwóch na rogu do rozbiórki. Ale kiedy? tego to juz nie
      wiem,,,,, moze ktoś wie?
      • cinosan Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 04.02.07, 18:27
        Nie,ja nie wiem-za to wiem,że na osiedlu Stasica,obok koscioła i tego nowego
        bloku ,który jest własnie teraz budowany powstanie jeszcze jeden, w ramach tzw.
        dogęszczenia i bedzie wkomponowany w miejscu tego rachitycznego sadu ,który
        jest na tyłach plebanii.No i na brzozowej, tam gdzie sa teraz brzózki
        i "zaczyna" sie wysypisko smieci przeidziane są chyba 2 bloki mieszkalne,ale
        narazie postawią te koło kościoła.Aha,sa to bloki PSM-u.
    • 4-nexo Re: CZY BEDA COS BUDOWAC NOWEGO W PRUSZKOWIE 06.02.07, 22:26
      www.longbridge.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka