lekarzt 20.02.07, 15:15 Proponuję załozyć forum dla mieszkańców Malich. czy jesteście zainteresowani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: MALICHY 20.02.07, 16:42 Witam, Załóż je więc po prostu... A po tak zwanej 'frekwencji' zorientujesz się bardzo szybko, jakie jest "zainteresowanie". Trzymam kciuki za nowe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: MALICHY 20.02.07, 20:37 przyłączam się do trzymania kciuków:) Odpowiedz Link Zgłoś
niecala4 Re: MALICHY 23.02.07, 16:55 to chyba za mala dzielnica by bylo zainteresowanie, proponuje zjednoczyc sily z Tworkami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: MALICHY 23.02.07, 17:32 niecala4 napisał: > to chyba za mala dzielnica by bylo zainteresowanie, proponuje zjednoczyc sily z > > Tworkami! > ;) **** Jestem za! Za miesiąc przeprowadzam się na Tworki i jestem szczególnie łasa na wszelkie informacje na temat życia z tej dzielnicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 errata 23.02.07, 17:34 Jest: "z tej dzielnicy" winno być: "w tej dzielnicy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: MALICHY 23.02.07, 21:13 > to chyba za mala dzielnica by bylo zainteresowanie, proponuje zjednoczyc sily z > > Tworkami! > ;) iii, skoro są już bardzo aktywne fora poszczególnych budynków, to forum Mailich też może być. Trzeba by tylko włożyć trochę siły w jego nagłośnienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: MALICHY 24.02.07, 07:54 ja tam sobie mieszkam na tworkach i uważam że to piękna dzielnica- no może po za tym że nic tu sie nie dzieje, nie docierają niektóre media(kablówka) to po za tym fantastyczni ludzie dookoła no i blisko na malichy gdzie nad utratą można znaleść urocze miejsca nietknięte ludzką łapą Odpowiedz Link Zgłoś
rafix13 Re: MALICHY 24.02.07, 11:32 Witam mieszkanców Malich serdecznie ja właśnie mieszkam w tej dzielnicy:) Pozdrawiam cały Pruszków Odpowiedz Link Zgłoś
habier Re: MALICHY 24.02.07, 21:02 ja jestem za projektem "Tworki + Malichy" za jakiś czas będę mieszkał na Tworkach :) pzdr Habier Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: MALICHY 25.02.07, 00:33 habier napisał: > ja jestem za projektem "Tworki + Malichy" > za jakiś czas będę mieszkał na Tworkach :) > *** Ja dokładnie za miesiąc :-) A oto, co dziś znalazłam w nowej porcji odpowiedzi Pana Prezydenta na pytania mieszkańców: "Jako przyszła pruszkowianka chciałabym zapytać, czy ambitne plany inwestycyjne realizowane w tym mieście obejmują swym zasięgiem również chyba nieco zaniedbaną dzielnicę Tworki, będącą przecież przedmurzem, ale raczej nie łukiem triumfalnym Pruszkowa. Odpowiedź Prezydenta: Szanowna Pani Anno! Cieszę się, że wybrała Pani nasze miasto na swoją przyszłość. Chciałbym Panią zapewnić , że we wszystkich dzielnicach są realizowane tzw. ambitne plany inwestycyjne. Miasto jest duże i potrzeb jest bardzo dużo. Tworki naprawdę nie są traktowane po „macoszemu”. Pozdrawiam Jan Starzyński – prezydent Pruszkowa" **** Toż to sam konkret i esencja! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: MALICHY 25.02.07, 10:12 no to gdzie to forum? jak na nie trafić? założył je ktoś? czy też tam nie nie chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: MALICHY 25.02.07, 11:16 -jakaś smutna ta Twoja wypowiedź.............................................! Widzisz "Szwagier68" w tym coś jest-wybaczam Ci te wytknięte błędy bo jak się okazuje jesteś jednym z bardziej aktywnych forumowiczów!Co mi z tych poprawnych "ortografików" skoro z tego forum wieje nudą! A Ty i na rybki na Mazury skoczysz, i na sanki na staw, o samochodach pogadasz ,na polityce się wyznajesz.Przynajmniej SYSTEMATYCZNIE bywasz na tym (i innych) forum.A przyznacie chyba ,że ostatnio jakoś tak smętnie się tutaj dzieje....Co z tego że się wchodzi ,poczyta jak nie ma się do czegoś "podłączyć" A szalej sobie Szwagier68 po wszystkich forach -przynajmniej bedzie weselej! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: MALICHY 01.03.07, 17:50 Nie wiecie po ile jest m2 w Malichach? Chodzi o mieszkanka jakies godne polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: MALICHY 05.03.07, 23:13 W Malichach to raczej mieszkanek nie ma. Jedyne bloki, jakie są, nalezą albo do Tworek albo do Reguł. A w Malichach domki ... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: MALICHY 06.03.07, 19:12 Sa bloki na Czarnieckiego o ile kojarze... Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek3 Re: MALICHY 06.03.07, 21:17 Ale to nie są Malichy tylko Reguły. Co prawda ulica Czarnieckiego jest w gminie Pruszków ale budynki leżą w gminie Michałowice. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: MALICHY 06.03.07, 22:09 bloki na malichach? tyle lat mieszkam w bliskiej okolicy -na tworkach, połowe dzieciństwa spędziłem na malichach ale bloków to ja tam żadnych nie widziałem oprócz tych trzech tworkowskich za murem, musze się przejechać może coś tam wyrosło... Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: MALICHY 06.03.07, 22:47 Nic nie wyrosło. Bloków jak nie było , tak nie ma. A te przy Czarnieckiego, to rzeczywiście Reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: MALICHY 09.03.07, 22:25 byłem dzisiaj na malichach w batimeksie- i jechałem sadową Odpowiedz Link Zgłoś