hbr43 08.06.07, 08:41 Informacja do innych wspólnot: Nasz Administrator wpadł na genialny pomysł: wystarczy wywiesić listę obecnosci ekipy sprzątającej i już jest super czysto???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafaello04 sonda 19.09.07, 10:09 Witam sąsiadów, Co sądzicie o jakości usług świadczonych przez firmę sprzątającą? Chciałbym sprawdzić czy Wasze opinie pokrywają się z moją. W skali od 1-5 daję 1, czyli żle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
groszek292 Re: sonda 19.09.07, 19:53 Ja bym nie była zbyt krytyczna, w porównaniu do tego co się działo kiedyś to jest nieźle. I mając na uwadze nasze doświdczenie z tyloma firmami sprzątającymipo prawie dwuletnim mieszkaniu tutaj powiem jedno nie jest żle dlatego daje tej firmie w skali od 1-5 daje 3 wiem że może się z czasem przyzwyczaiłam i wiem że nie jest idealnie ale skoro od jakiegoś czasu nie wnosze śladów do domu więc jest ok Poza tym poczekaimy z oceną na zimę bo chyba ta fimrma jeszcze nie mała okazji się wykazać gdy były śniegi i błota. Zresztą gres który nam zafundowano w klatkach nie jest najlepszej jakości i naprawde okropnie go się czyści A po drugie to sami trochę jesteśmy winni że klatki wyglądają jak wyglądają - ściany są brudne bo są białe( znaczy się były kiedyś) może gdyby był inny kolor przynajmniej na dole tak by się to nie rzucało w oczy i gdybyśmy nie stawiali wszystkich rowerków sanek zabwek i wózków i nie opierali o ściany kół było by czyściej. Może czas posprzątać co nieco ?- będzie luźniej :-) Zresztą ja mam apel do rodziców, chciałam zauważyć że klatka jest dla wszystkich Prawda????? nie ma wykupionych miejsc postojowych dla wózków( chyba że o czymś nie wiem )więc następnym razem jak ktoś bęzie przestawiał obcy wózek niech się nad tym zastanowi. I gdyby osoby którym z niewyjaśnionych dotąd mi powodów wrzucały by śmieci do kosza a nie obok - było by czyściej. Pozdrawiam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
jose_arcadio_buendia Re: sonda 20.09.07, 20:44 Na razie 3 - poprawnie, ale bez rewelacji. Zgadzam się, że dopiero zima pokaże prawdziwą wartość tej firmy. Jeśli miałbym mieć jakieś sugestie to być może takie, poruszane przez przedmówczynię, kwestie, jak zostawianie śmieci na klatce, palenie, brudzenie ścian, czy wózki i rowery powinna wziąść na siebie firma sprzątająca lub zarządzająca - choćby poprzez wywieszenie odpowiednich informacji na klatkach. Słowem - ciut więcej inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś