Dodaj do ulubionych

biedrona w Radzyminie

11.08.11, 22:29
buduje się nam konkurencja dla TESCO, będziemy mieli BIEDRONKĘ !!!!

"szkoda" że nie w centrum smile ale już miejsca brak

ciekawe kiedy otwarcie, na stronach sklepu ani słychu, nawet rekrutacji nie ma a budynek już stoi
Obserwuj wątek
    • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 12:11
      krzycho2005 napisał:
      > nawet rekrutacji nie ma

Szukają zastępcy kierownika sklepu. I nie wiem czy nie szukają pracowników hali i kasjera za pośrednictwem agencji zatrudnienia.
      • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 12:48
        Ameryki nie odkryłeś - o Biedronce dawno wszyscy wiedzą, pracowników dawno szukali a 25.08 otwarcie
        • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 13:47
          Skąd info, że 25? To oficjalne?
          • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 14:24
            kchacinski napisał:
            > Skąd info, że 25? To oficjalne?

Kierowniczką będzie, to wie kiedy otwiera. big_grin
            • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 09:24
              Panie "flancowany przydały by się jakieś przeprosiny za kpienie ze mnie że kierowniczką będę. Dzisiaj wpadła mi w ręce ulotka biedronki i data otwarcia 8.09 jest nadrukowana na dacie 25.08 czyli zgodnie z tym co wcześniej mówiłam. Ale o tu się po panu spodziewać - pana posty słyną z chamstwa
              • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 09:25
                P.S. Proponowałabym zmienić nick z flancowany na franco wany
          • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 14:57
            Panie Chaciński ja w przeciwieństwie do pana nie kupuję żadnego mięsa w supermarketach
            • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 15:33
              Tylko na targu takie bez badań weterynaryjnych?
            • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 15:37
              lucy263 napisała:
              > nie kupuję żadnego mięsa w supermarketach

A gdzie indziej można kupić mięso o godz 19:00?
              • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 20:53
                W panoramie - i powiem ci więcej nawet o 20.00
                • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 13.08.11, 10:45
                  A czym się Panorama różni od supermarketu, prócz powierzchni?
                  • primavera24 Re: biedrona w Radzyminie 13.08.11, 17:07
                    flancowany napisał:

> A czym się Panorama różni od supermarketu, prócz powierzchni?

Przede wszystkim - marżą
            • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 16.08.11, 09:44
              Ale mi "pojechałaś" wink
    • dolvita Re: biedrona w Radzyminie 12.08.11, 21:05
      to gdzie ta Biedronka ma być?
    • reymonta9999 Re: biedrona w Radzyminie 13.08.11, 19:09
      W SUMIE NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI NAWET TYM ŻE MAJĄ PRZETERINOWANY TOWAR.
      • reymonta9999 Re: biedrona w Radzyminie 13.08.11, 19:10
        O PANORAMIE MÓWIĘ OCZYWIŚCIE , A POZA TYM KASJERKI OSZUKUJĄ W WYDAWANIU RESZTY
        • g3xt Re: biedrona w Radzyminie 13.08.11, 20:55
          w panoramie jest taka sytuacja, że na półkach pod towarem są ceny dotyczące produktów o mniejszej wadze (których w sklepie nie ma!). klient-ja nie zorientowałam się, że zrobili taki "myk" i przy kasie się zszokowałam, ale cóż... wróciłam do tego sklepu kilka dni później, a ceny nadal były sobie a towar sobie.. próżno można było szukać kartonika z ceną..
          • dolvita odpowiedź na pytanie 13.08.11, 22:45
            Ponawiam pytanie: gdzie ma być ta Biedronka? Czy ktoś może odpowiedzieć???
            Wątek o Panoramie chyba już był gdzie indziej na tym forum.
            • lyssy123 Re: odpowiedź na pytanie 13.08.11, 23:40
              obiekt stoi juz dokładnie pomiędzy zjazdem z wiaduktu nad trasą S8 (chyba tak się nazywa), a wjazdem na trasę S8 (chyba tak się nazywa)...
              • inneska80 Re: odpowiedź na pytanie 14.08.11, 18:04
                dokładnie. Jak sie wyjezdza z Radzymina na Warszawę
                • dolvita Re: odpowiedź na pytanie 14.08.11, 23:15
                  Dzięki za odpowiedź!
    • acha2805 Re: biedrona w Radzyminie 19.08.11, 14:13
      Wygląda na to, że na całej długości Al. JPII będziemy mieć wykwity w postaci sieciówek...
      Tesco, teraz Biedronka, zaraz Lidl czy inny wymysł. Już pomijam fakt, że przetrwają pewnie nieliczne z małych sklepików. Za to jaka piękna będzie cała aleja. Może kiedyś zmienią nazwę na "Aleja Supermarketowa" zamiast Aleja Jana Pawła II.
      • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 19.08.11, 15:45
        Nie widzę w tym nic złego. Dobrze że takie sklepy powstają przy głównych drogach i poza centrum miasta bo nie będą tworzyć korków. Ponadto powstają na terenach mało atrakcyjnych do zamieszkania (bliskość linii energetycznych, cmentarza, itp.)

O drobny handel bym się nie martwił. Padną te sklepy z najwyższymi cenami, najsłabszym asortymentem i właścicele wypięci du** do klienta. Ale ci i tak prędzej czy później by zbankrutowali.

Większość i tak robi zakupy w dużych sklepach, tyle że teraz będzie to mogła robić w Radzyminie oszczędzając czas i paliwo.
        • acha2805 Re: biedrona w Radzyminie 19.08.11, 16:12
          Owszem, to że powstają takie sklepy to nic złego, ale gdzie potem postawimy ołtarz ku pamięci bitwy 1920roku jeśli w okół cmentarza wyrosną nam konkurencja dla Biedronki? wink
        • reymonta9999 Re: biedrona w Radzyminie 19.08.11, 19:18
          Co do tworzących się korków to zobaczymy jak będzie!Ale parking przed biedronką raczej świadczy o czym innym!Więcej trawy przed sklepem niż miejsc parkingowych!
          • necia27 Re: biedrona w Radzyminie 19.08.11, 21:30
            Niech się tworzy konkurencja,lepiej dla klienta.Mam nadzieje że LIDL powstanie tak szybko jak Biedronka smile
          • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 20.08.11, 15:56
            dokładnie więcej trawy niz miejsc parkingowych to samo jest przy tesco!!!! zamiast parking dla klientów to bedzie parking dla mieszkanców bloku obok............
            • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 21.08.11, 11:08
              A gdzie obok Biedronki budują blok? big_grin
              • bastet123a Re: biedrona w Radzyminie 23.08.11, 09:21
                trafna uwaga flancowaty smile
                Radzymin sie rozwija i to dobrze wrozy w szerszej perspektywie. Małe sklepy beda mialy konkurencje ale nadal beda "pod reka" i swoje zarobia. Oczywiscie panie w nich pracujace beda musialy sie czesciej usmiechac do klienta i byc milsze niz zazwyczaj smile
                Biedronka dla Panoramy nadal nie stanowi duzej konkurencji. Co do pomylek w Panoramie np. przy wydawaniu reszty. Kazdy ma prawo byc zmeczony i moze sie pomylic. Jak sie bieze pieniadze w lapke to trzeba je przeliczyc. W biedronce tez beda sie zdazaly takie wpadki. W przypadku Panoramy jest rozwiazanie, trezba placic karta i wsyztko bedzie ok smile
                Zycze nam wszytkim jednej rzeczy. Aby Biedronka nie wygladala tak jak TESCO...(sami wiecie o co chodzi smile )
            • chicola Re: biedrona w Radzyminie 26.08.11, 21:51
              To, że jest więcej trawy niż parkingu wynika zapewne z tego, że wg miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w naszym mieście obowiązuje duży procent wymaganej powierzchni biologicznie czynnej (wydaje mi się, że 60%). Jak widać po Biedronce jest nieadekwatne i śmieszne...
    • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 25.08.11, 15:34
      I otworzyli?
      • mumina0 Re: biedrona w Radzyminie 25.08.11, 17:26
        Nie wiec kto wie kiedy n a p r a w d e otworzà niech da cynk
        • zbyszekpp Re: biedrona w Radzyminie 25.08.11, 19:37
          Otwarcie podobno w przyszłą środę 31.08.2911.Mówiła to osoba ,która tam będzie pracowała
          • zbyszekpp Re: biedrona w Radzyminie 25.08.11, 19:39
            Oczywiście 31.08.2011
            • necia27 Re: biedrona w Radzyminie 26.08.11, 07:52
              Mnie powiedziano( ludzie którzy tam wczoraj robili) że od przyszłego czwartku
              • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 26.08.11, 09:16
                mysle ze nie moga otworzyc sklepu na koniec miesiąca kiedy są rozliczenia
                • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 26.08.11, 10:04
                  Niby jakie rozliczenia?
                  • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 26.08.11, 21:29
                    księgowe....hihihihih nie wiem tak mi sie wydaje
    • flancowany Re: biedrona w Radzyminie 30.08.11, 16:12
      Ciekaw jestem czy przed Biedronką bankomat postawią.
      big_grin
      • aniuta65 Re: biedrona w Radzyminie 30.08.11, 17:50
        Czy konkretnie juz wiadomo kiedy otwarcie.
      • ak_2005 Re: biedrona w Radzyminie 02.09.11, 15:23
        Biedronka jakoby ma "obowiązek" stawiania bankomatu przy sklepie bo nie mają terminali przy kasach.
        To jest ich inicjatywa, bardziej opłacalna niż w/w terminale, których nie zamierzają wprowadzać.
        • marta.zbych Re: biedrona w Radzyminie 02.09.11, 20:49
          Patrzcie patrzcie Biedronce nie opłacają się terminale a dopiero co obsmarowywane właścicieli Radzymińskich lokali gastronomicznych że Ci nie mają
    • karolina0809 Re: biedrona w Radzyminie 02.09.11, 17:35
      Co z tą biedronką czy ktoś wie kiedy rusza
      • marta.zbych Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 07:44
        Podejrzewam że lada dzień jak nie dzisiaj, wczoraj jechałam i przez okna wyglądało wszystko na gotowe
        • marta.zbych Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 08:21
          Właśnie moja matula przyniosła gazetkę biedronki i otwierają 8 września
          • totomoto Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 14:02
            8 września? to trochę dziwnie, bo to wypada w czwartek.
            Myślałam, że otwarcia są w środy lub sobotysad
            ale cóż.....
            • marta.zbych Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 14:56
              Dzisiaj w ich ręce wpadła mi ich ulotka zastanawiam się czy oni mają tak tanio (np. pomidory 95gr) czy to tak na początek żeby ściągnąć klienta?
              • aghni666 Re: biedrona w Radzyminie 03.09.11, 20:31
                należy by zauważyć że ta ulotka w dniu otwarcia będzie już nieaktualna, bo otwarcie miało być 25 sierpnia i jest napisana ważność ulotki od 25 sierpnia do 1 września wink
    • wu-du Re: biedrona w Radzyminie 04.09.11, 09:54
      Ale sensacyja w Radzyminie: jak nie festyn robią to supermarket otwierają.
      Tłum bezrefleksyjnie rzuci się na sklepowe półki z żarciem. Już młode mamuśki zacierają ręce - dojdzie nowa rozrywka, spacery z wózkiem będą miały określony cel. Promocje, wyprzedaże, obniżki cenowe, przeceny - raj dla konsumenta. Dzisiaj wszystko się sprzeda - wystarczy dobry marketing. Zwierzęta nie ruszą, lecz ludzie wszystko zjedzą. Taki paradoks istot "inteligentnych".
      Niektórzy czekają z niecierpliwością jakby co najmniej Centrum Kosmiczne otwierali.
      Tak...tak...konsumujcie głupotę lemingi.
      • marta.zbych Re: biedrona w Radzyminie 04.09.11, 10:37
        A może spójrz na to z innej strony - nie wszystkim się przelewa i chcą mięć sklep w którym będą robić zakupy taniej
      • wimperga Re: biedrona w Radzyminie 04.09.11, 14:43
        wu-du napisał:

> Ale sensacyja w Radzyminie: jak nie festyn robią to supermarket otwierają.
        > Tłum bezrefleksyjnie rzuci się na sklepowe półki z żarciem. Już młode mamuśki z
        > acierają ręce - dojdzie nowa rozrywka, spacery z wózkiem będą miały określony c
        > el. Promocje, wyprzedaże, obniżki cenowe, przeceny - raj dla konsumenta. Dzisia
        > j wszystko się sprzeda - wystarczy dobry marketing. Zwierzęta nie ruszą, lecz l
        > udzie wszystko zjedzą. Taki paradoks istot "inteligentnych".
        > Niektórzy czekają z niecierpliwością jakby co najmniej Centrum Kosmiczne otwier
        > ali.
        > Tak...tak...konsumujcie głupotę lemingi.

Ileż w tym pogardy dla ludzi i to określenie "lemingi" dziwnie znajome...Nie każdy ma tyle kasy co niektórzy politycy by robić zakupy w najdroższych delikatesach.
        • aniuta65 Re: biedrona w Radzyminie 04.09.11, 18:38
          Widać jakiś nowobogacki się trafił na forum. Kazdy wydaje swoje zarobione pieniądze tam gdzie ma na to ochotę i wcale nie świadczy to o statusie społecznym. Znam sporo osob bardzo bogatych tez robią zakupy w Biedronce , LIDLu czy TESCO. Twoj post wu-du świadczy tylko o Twojej głupocie i zarozumialstwie. Dobrze ze tacy ludzie jak Ty dość rzadko pojawiają się na forum.
          • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 05.09.11, 10:17
            To raczej kwestia ekonomicznej inteligencji niż bycia lemingiem. Jeśłi można mieć to samo w niższej cenie, to po co przepłacać...
            • 3-miki99 Re: biedrona w Radzyminie 05.09.11, 21:12
              A jak wygląda jakość produktów w biedronce, coś sensownego bo nigdy nie byłam?
              • aghni666 Re: biedrona w Radzyminie 05.09.11, 22:47
                od lat robię zakupy w biedronce i jakoś towarów jest naprawdę w porządku, bardzo mało rzeczy było na których się zawiodłam , bo były niedobre, bądź nieświeże
                oni mają bardzo dużo produktów robionych przez znane firmy, specjalnie dla biedronki , i te rzeczy są tańsze niż w normalnych sklepach
                • moreno150 Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 10:43
                  Może w końcu nie będę musiał płacić za reklamówkę z reklamą Panoramy
                  • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 11:27
                    Płacenie za reklamówki to ekologiczne cwaniactwo.
      • rafi373 Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 12:59
        Najważniejsze, że Ty patrzysz na to z góry i masz wysoką samoocenę. wu-du, Ty jesteś naprawdę kimś wyjątkowym.
        • aghni666 Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 13:09
          tylko że w biedronce też się płaci za reklamówki wink z tym że są tańsze sporo niż w panoramie no i lepszej jakości wink
          • moreno150 Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 13:35
            Niech już sobie liczą nawet za tą reklamówkę, ale dlaczego mam płacić za czyjąś reklamę? Cyba i tak wystarczająco się tej kasy zostawia w panoramie żeby zareklamowali ją sobie sami
            • 3-miki99 Re: biedrona w Radzyminie 06.09.11, 23:50
              To fakt, powinni mieć płatne bez nadruku, a z reklamą darmowe
    • wimperga już otwarta 07.09.11, 20:38
      przejeżdżałam dziś wieczorem i zauważyłam baner - 'już otwarte' albo jakoś tak.
    • aisuga2 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 14:02
      Rano jadąc do pracy widziałam tłumek ludzi przed Biedronką... chyba czekali na wielkie otwarcie big_grin
      • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 14:04
        To ne był tłumek tylko tłum, chyba po te pomidory po 0,99 big_grin
        Samochody stały na parkingu i po obu stronach Jana Pawła II.
        • marcel.black Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 17:12
          Jechałem o 5.40 to już stały kolejka przed drzwiami ,każdy już z wózkiem przygotowany na wielkie otwarcie...wink
          Ok 9 obstawione pół ul Jana Pawła ,dookoła cmentarza.....większy tłum niż 1-go listopada!!!!
          • sceptykradzyminski Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 18:02
            Dziś po 16 na trasie (w stronę Wyszkowa) korek prawie do kładki dla pieszych. Wiadukt cały zapchany - czy to tylko tak w dniu otwarcia czy tak już będzie zawsze?
            • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 20:31
              tak wiem, oby to tylko było dzisiaj wszyscy rzucili się na jedzenie. Mam nadzieje, że nie bedzie tak jak w Warszawie po małym deszczyku.
              • sasiad_1234 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 21:27
                wszyscy się rzucili bo tylko dziś wszystko tam było świeże smile
                • aghni666 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 21:40
                  sasiad_1234 napisał:

> wszyscy się rzucili bo tylko dziś wszystko tam było świeże smile

tu bym się nie zgodziła, na otwarcia sklepów zawsze się rzucają ze względu na promocję, a jak chodzi o Biedronkę jak długo robię zakupy w biedronkach, tak bardzo rzadko zdarzało mi się kupić tam coś nieświeżego, w przeciwieństwie np. do naszej panoramy ...

ja nie wiem czy wy nie macie lepszego tematu niż śmiać się z tych ludzi którzy pojechali do tej biedronki na otwarcie... ile razy markety otwierali w warszawie i też były tłumy, na takich otwarciach są tłumy niezależnie od tego jaki to sklep i w jakim mieście, czy to w małym miasteczku jak Radzymin, czy dużym jak Warszawa
                  ciekawe ile z was śmiejących się uczestniczyło kiedyś w takich otwarciach, albo w tych promocjach media marketu co też tak się ludzie rzucają na nie
    • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 20:38
      Współczuje tym ludziom co obok kupili segmenty. Niezły mają widok
      • 3-miki99 Re: biedrona w Radzyminie 08.09.11, 22:20
        Ciekawe ilu było kupujących, a ilu darmozjadów i ŁOWCÓW promocji?
    • ru.sh Re: biedrona w Radzyminie 10.09.11, 13:53
      Jak ja lubię to forum...
      70 + postów w temacie, że otwierają Biedronkę. Dywagacje, srywagacje...
      A jak otwarli to cisza zapadła.
      Chyba, że wszyscy siedzą w Biedronce.
      • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 10.09.11, 17:35
        byłam, zobaczyłam i się przeraziłam. Cały czas uważam, że ten parking to porażka- nie da sie wjechac a tym bardziej normalnie z niego wyjechać. Wzdłuż alejki wyjazdowej stoją zaparkowane auta. Biedrona walnęła bubel totalny- po co tam tyle zieleni skoro spokojnie byłoby wiele miejsc parkingowych i szeroki wyjazd.
        • aniuta65 Re: biedrona w Radzyminie 10.09.11, 21:41
          A jak ceny powalają?
          • lucy263 Re: biedrona w Radzyminie 11.09.11, 09:18
            Osobiście nie była ale słyszałam że wcale tak tanio nie jest. A co do parkowania to przez te samochody zieleni przy ulicy to już nie będzie. Krajobraz jak po bitwie, całą trawę wyjeżdżą. Urząd powinien coś porobić na poboczach żeby nie stawali.
            • ru.sh Re: biedrona w Radzyminie 11.09.11, 11:37
              Więcej przestrzeni niż w Tesco i mniejsze ryzyko, że klient zginie przejechany przez paletę.
              Ceny takie jak w każdej Biedronce, mniej więcej na poziomie cen w Tesco.
              Parkowanie będzie wymagało większych zdolności chyba, że przyjedzie się tam bardzo wcześnie rano albo późnym wieczorem.
              No i lepiej zabrać ze sobą gotówkę, żeby nie blokować kolejki do kasy.
              • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 11.09.11, 12:29
                pas zielieni jest większy niż parking..........hahahahahahahahah to jest porażka!!!!!!!!!!!!
                • necia27 Re: biedrona w Radzyminie 11.09.11, 17:26
                  co by nie zrobili nie dogodza sad co ci przeszkadza pas zieleni,nie podoba sie nie robisz tam zakupow proste smile
                  • radzyminiak255 Re: biedrona w Radzyminie 11.09.11, 19:09
                    Ineska ma rację, niech ten Radzymin jakoś wygląda, pas zieleni to pas zieleni a nie parking, ale z obserwacji wiem że za parę dni jak skończy się oblężenie biedronki to parking któru jest wystarczy, tak samo było w Markach, tłumy na początku a pózniej spokój
                    • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 12.09.11, 08:06
                      necia 27 mi nie przeszkadza pas zieleni chodzi raczej o brak miejsca do zaparkowania samochodu. Nie widzisz co sie tam dzieje i gdzie kudzie parkują???????
                      • asik02 Re: biedrona w Radzyminie 12.09.11, 12:40
                        Moim zdaniem, jak na dość duży sklep, jakim jest Biedronka, to dwadzieścia parę miejsc parkingowych to jest stanowczo mało, na środku placu przed sklepem zamiast ziemi powinien być parking po dwóch stronach.
                        • necia27 Re: biedrona w Radzyminie 12.09.11, 12:45
                          Nie mam gdzie parkować,wnerwia mnie to i nie robię tam zakupów.Ja to widzę tak smile
                          • necia27 Re: biedrona w Radzyminie 12.09.11, 12:46
                            w Ossowie jest tyle samo parkingów i pewnie w wielu innych miejscach.
                            -
                            https://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9hdclrrv4c.png
                            • marcel.black Re: biedrona w Radzyminie 14.09.11, 12:44
                              Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego, działka budowlana musi mieć odpowiednią ilość tak zwanej powierzchni biologicznie czynnej -powierzchnia gruntu pokrytego roślinnością wraz z powierzchnią wód powierzchniowych.
                              Stąd ten trawnik który wam tak przeszkadza i wynikający z tego mały parking.
                              • inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 15.09.11, 10:46
                                przeszkadza. bo za niedługo nie bedzie tam trawnika tylko błoto przez parkujace tam samochody!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrr
                                • rypioze Re: biedrona w Radzyminie 15.09.11, 16:24
                                  O ten placyk,miej pretensję nie do Biedronki,a do tych stanowiących takie prawo.Obwodnicy Marek nie będzie,bo w okolicznych bajorach znaleziono jakąś błotną rybkę.Na przeniesienie rybki w inne miejsce nia zgadzają się ci mądrale,którzy bojkotują obwodnicę Augustowa.Teraz sejm ma jeszcze zaostrzyć podobne przepisy,"dzięki" którym budowanie czegokolwiek będzie prawie niemożliwe.
                                • marcel.black Re: biedrona w Radzyminie 15.09.11, 18:31
                                  inneska80 nie umiesz czytać???? Trawa musi być , nie przeskoczą tego, ewentualnie mogą posiać trawkę na dachu to dojdzie im kilka procent powierzchni biologicznie czynnej to może dojdzie i kilka miejsc bo tak też można ....
                                  • kchacinski Re: biedrona w Radzyminie 16.09.11, 11:01
                                    Nie róbcie z Biedronki ofiar prawa. Trawnik musi być ale działka mogłaby być większa. Ale po co. Nikt w Radzyminie parkingów nie buduje, to dlaczego oni mieliby budować?
                                    • abc123.trzy Re: biedrona w Radzyminie 19.09.11, 14:06
                                      W Kobyłce jest biedronka bez trawnika. Miejsc jest dużo i nikt nie narzeka, że nie ma gdzie stanąć.

To co jest przed Biedronką, to jest chore. Urzędnicy decydują, co na prywatnej działce ma być. Koniec końców ludzie nie mają gdzie stanąć a zamiast parkingu klepisko.

Gdyby takie durne przepisy obowiązywały w Markach, to koło IKEA pewnie ze trzy boiska piłkarskie trawy by były.

• inneska80 Re: biedrona w Radzyminie 20.09.11, 08:12
                                        ja do Biedronki nie mam potrzeby jezdzić......... a jesli chodzi o tak duzy pas zieleni to jest głupota i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka