majka_24 29.08.07, 14:20 W najbliższych dniach mam zamiar wymienić dowód. Czy kolejki są długie? Ponoć są jakieś numerki. Jaką strategię przyjąć by nie stać w kolejce cały dzień? maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza63 Re: wymiana DOWODU 29.08.07, 16:19 Iść po numerek jednego dnia i według tego numerka (pewnie tam będzie napisane jakiego dnia i o której godzinie) złożyć wniosek bez kolejki. Tak przynajmniej zrobił mój cioteczny szwagier. Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: wymiana DOWODU 29.08.07, 16:54 Zawsze mozesz poczekac ze 2 lata wtedy kolejek nie bedzie dowod do zycia jest niezbyt potrzebny chyba ze chcesz za granice jezdzic bez paszportu . jakos zylem przez jakis czas bez tego dokumentu i nic sie nie dzialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: wymiana DOWODU 29.08.07, 17:31 Coś mi się o uszy obiło, że będzie wydłużony termin:-) Przede wszystkim dlatego, że fabryka produkująca te tekturki nie wyrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
majka75 Re: wymiana DOWODU 30.08.07, 13:36 W wtorek rano dostałam numerek na 11 września. Także musisz pójśc jednego dnia po numerek, najlepiej ustawić się w kolejce przed 8.00, a bedziesz mogła ewentualnie wybrać sobie godzinę z przedstawionego przez urzędnika dnia. Dziwne to, ale chyba ułatwia życie. Odpowiedz Link Zgłoś