mlody965 29.05.06, 14:24 to jedna z szns na pozytywne zmiany w Siedlcach , rozwój naszego miasta, może wspólnie przekonamy Siedlczan, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 29.05.06, 15:40 "jedna z szns" to na bank ale czy jedna z szans to nie wiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 29.05.06, 16:31 i to mojego, dałam Ciszansę na "złapanie" braku przecinka niewykorzystana szansa uciekła ;-) uśmiechnij się jutro będzie lepiej po co dołować się polityką i MS Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 29.05.06, 16:34 blond Ciszansa - głup!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abanderado Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 09:17 po co te politykowanie ciągle w ten sam deseń, dajcie se spokój ps. jakby zasługi Jego nie oceniać przypomnij sobie jak miasto wyglądało przed Jego erą a jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 10:36 Też racja! Tyle rond, że nie było zapewne innych wydatków. Cieszę się, że w MIńsku Maz. jeszcze śmieszniej te ronda wygladają:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stasio541 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 10:44 widzę inne miasta, właśnie wróciłem z mazur i uważam że nie ma w naszym mieście nic pięknego, szczególnie ulice - 11-go listopada, daszyńskiego itd. Myślę że przed wyborami ruszą całą parą. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 10:59 Mialem okazje sporo zjechac Polske wszerz i wzdluz i uwazam ze na tle innych,podobnych liczbowo miast naprawde nie mamy co sie wstydzic wygladem naszych Siedlec (szczegolnie w nocy). Moze megagigasuper pieknie u nas nie jest ale nie ma co narzekac. Wystarczy przejechac sie do naszych sasiadow jak Biała,Lomza czy Ostrołęka i bedziemy mieli porownanie,ktore moim zdaniem nie wyglada zle Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 16:15 emti1. Nocą tak ale jak się rozwidni to już gorzej:)) Bardzo podobała mi się wypowiedz hejj1 w wątku "co jutro na sesji". Co do Łomży to uważam, że "kudy" nam do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
donna24 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.10.06, 14:58 mieszkam w sSiedlcach prawie 30 lat i jeszcvze nigdy tak sie nie zmienialy na lepsze jak w ciagu ostatnich 10 lat. Człowieku, otwórz oczy, remonty robione sa w pewnej kolejnosci!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 10:43 Ty to jesteś ciekawy facet. W pierwszym zdaniu posta zniechęcasz nas do tematu i chcesz żebyśmy "dali se spokój". W drugim zdaniu piszesz o prezydencie z dużej litery ("Jego"!!!!!!!!????????????). W trzecim sugerujesz,że dzięki niemu miasto wygląda inaczej. To kim ty jesteś? Może prezydentem, co? Albo jego szwagrem? Albo mu się picujesz wazeliniarzu. Jak nie chcesz o tym gadać to się wyłącz i nie mąć. Chyba że mircio ci płaci i musisz...Bo jak musisz jego tyłek publicznie lizać to twoja przykrość nie moja. Ps.To miasto wyglądałoby inaczej gdyby ktokolwiek tu rządził. Wszędzie,nawet w najmniejszej dziurze są kostka i latarnie, żaden to wyjątek. Ale powiedz wazelino ile przybyło nowych miejsc pracy, ile było konfliktów z twoim panem,jak rozdawał koncesje na wódkę, jak sie kłócił z handlowcami z bazaru czy ze spółdzielcami, jak chciał likwidować ośrodki kultury, jaką urządził strefę płatnego parkowania którą musiałsam zlikwidować, ile działek sprzedał okazyjnie strusowi, jaką zbudował halę widowiskowo-wystawienniczą, jaki zbudował aquuapark, jak zadbał o park miejski, jak znosił żarty w gazetach???????????? Jedno zmienił na pewno-wyciął wszystkie drzewa w centrum miasta. Precz z tym panem! Wazeliniarze mają kurzą pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 10:45 ten post był do wazeliniarza "adoberdanda" czy "abnodurdanda" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 30.05.06, 15:42 mlody965 napisał: "blond Ciszansa - głup!!!!!" Nerwy mlody965 ? Do damy w ten sposób? I to lewicowy młody. Oj niedobrze, niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 13:06 zauważyłam ostatnio u młodego brak humoru, to wszystko, pozdrowieniadla młodego buźka Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 13:38 no i nie jestem blond jeśli chodzi o barwę moich loczków to zdradzę Ci młody są rude ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 14:08 niunianiu napisała: "no i nie jestem blond jeśli chodzi o barwę moich loczków to zdradzę .... są rude ;-)" Bardziej złote czy kasztanowe? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 14:17 złote złociutkie złociuteńkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 15:19 monika.univ.gda.pl/~literat/staff/039.htm Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: do krzycha 03.06.06, 12:03 przesyłam słodkie podziękowania za piękne słowa Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 19:25 bardzo i serdecznie Cię rudowłosa Pani prepraszam , to był chamski wpis, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 11:54 Tylko powiedzcie jak to zrobić? Jestem za.. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 13:07 wiem wiem że jesteś za: "Symanowicz musi odejść !!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 02.06.06, 17:32 Dobrze, dobrze, jest nas coraz wiecej :) I wszyscy 'za'... ciekawe co z tego 'za' wyniknie ;) ... oby nowy Prezydent, z ciekawymi pomyslami i skuteczny w dzialaniu. A w S- ach takiego kandydata mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mastiff777 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 10:26 Wołaniem zainteresowało się kilka osób, a co mysli wielka i milcząca większość? Mirosław zrobi im we wrześniu parę asfaltowych ulic,ze dwa ronda i znowu będzie Mirosławem zwycięzcą. Może jest tak,ze jacy mieszkańcy to taki prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek111 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 12:59 Dziwi mnie ta dyskusja-sprawa jest przeciez prosta wygra i tak Mirosław S. a dlaczego - a dlatego że na wybory pujdą tylko ludzie zainteresowani i obawiający się zmian a jak kandydat Mirosław pozyska takie osoby - otóż są podległe spółki w których pracuje będź co bądz kilka ładnych osób to te osoby przekona Mirsoław S. że gdy on jest prezydentem to one pracują a jak przyjdzie jakiś nowy to nie wiadomo co z nimi będzie. A znowu te osoby przekonają swoje dzieci, żony i przyjaciół że póki Mirosław S jest Prezydentem to tatuś czy tam mąż ma pracę i tak sprawa sama się nakręci i w ten sposób znajdzie się kilka tysięcy takich osób które z obawy przed innym kandydatem (czy to z PO SLD PSL czy innego prawicowego bądz lewicowego tworu wyborczego który to niby ma wszystko przewrócić do góry nogami) oddadzą głos na obecnego włodarza miasta. I w ten sposób Siedlce nadal będą kulały. Sprawa kolejna - żaden kandydat nie może liczyć na takie wsparcie finansowe co urzędujący prezydent czyż nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 15:51 kacperek111 napisała między innym: "w ten sposób znajdzie się kilka tysięcy takich osób które z obawy przed innym kandydatem (czy to z PO SLD PSL czy innego prawicowego bądz lewicowego tworu wyborczego który to niby ma wszystko przewrócić do góry nogami) oddadzą głos na obecnego włodarza miasta." dodałbym do tego konserwatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.06.06, 19:45 a ja lenistwo i brak zainteresowania losami własnego miasta przez większość Siedlczan , wielką wdzięczność KK za wsparcie ,szczególnie to finansowe, Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 22.06.06, 09:47 Musi odejść!!!!!!! Pod jego rządami Siedlce stają się coraz większym grajdołem. Nie możemy na to pozwolić. Posłuchałem ostatnio co on ma do zaoferowania dla nas, czyli dla siedlczan. Niestety nic, powtarza to samo co cztery lata temu. Nie dajmy się oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 22.06.06, 10:38 Nie dajmy! Niech dozna strasznej porazki i niech jego 50. urodziny beda ostatnimi jako prezydenta miasta SIEDLCE. [przyp. M. Symanowicz ur. 31.10.1956r.] Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 22.06.06, 10:39 PS. a gdzie oświadczenie pana prezydenta? Dlaczego lud musi tak dlugo czekac? www.siedlce.um.gov.pl/um/oswiadczenia_maj.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 22.06.06, 15:26 Nie może doliczyć się przychodu? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Symanowicz musi odejść !!!! 22.06.06, 16:30 może zostać :-) mnie już nie dotyczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 25.06.06, 20:03 Oj warto coś zrobić żeby go nie wybrali. Tylko jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 28.06.06, 18:18 Hejj, tylko powiedz jak to zrobić. Z twoich postów wynika, że pracujesz w stolicy. Może tam coś ci podpowiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 05.07.06, 10:19 Kto jest za tym żeby odszedł? Ja tak. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 05.07.06, 12:35 nie łatwie "up" jak chcesz wysoko wysoko, z drugiej strony mysl myśl jak chcesz eby MS odszedł Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 11.07.06, 16:49 Sto lat mnie tu nie było. Ale musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 13.07.06, 16:32 Skoro rozmawia już z PO (z Końcą na czele)to pewnie boi się, że może przegrać, gdyż sam STS może okazać się za cienki. Podobno szuka też poparcia nw lewicy obiecując zatrudnienie ich dzieci w UM na staże. A tak wogóle to ktoś mógłby zrobić przegląd kadr (rodzin) w spółkach miejskich. Myślę że radni mają taką możliwość tj przeglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 26.07.06, 23:04 Po raz wtóry mówię, musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 26.07.06, 23:09 Po raz enty powtarzam, odejsc musi! Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 04.08.06, 20:30 niech go dyr ZOZ pan G. wyśle na zwolnienie lekarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 04.08.06, 20:38 Nie, nie, bo to płatne. Lepiej niech przegra :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz musi odejść !!!! 04.08.06, 23:53 cyt. za misiio: "A tak wogóle to ktoś mógłby zrobić przegląd kadr (rodzin) w spółkach miejskich. Myślę że radni mają taką możliwość tj przeglądu" -nikt nie zrobi misiiu takiego przeglądu bo wielu radnych takze poumieszczało na ciepłych posadkach swoich krewnych (również ci z tego forum) i byłby wstyd i objawione kumoterstwo, więc wolą tylko krzyczeć że "Symanowicz ma odejść" Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 06.08.06, 17:42 Jeżeli rodziny radnych się "poumieszczały" a spółkach miasta, to może ktoś inny ma takie możliwości. Wróciłem z Warszawy, ale tam lało, u nas to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz musi odejść !!!! 06.08.06, 19:48 proponuję, żeby sami radni napisali na forum kogo z rodziny i na jakie stanowisko wsadzili. ciekawe kto będzie pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
k.denisiuk Re: Symanowicz musi odejść !!!! 06.08.06, 20:24 ani ja , ani zaden członek mojej rodziny nie jest zatrudniony w spólkach Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz musi odejść !!!! 06.08.06, 22:54 brawo! czekamy na deklaracje innych. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.08.06, 16:01 nie udało się wsadzić na stołeczek Odpowiedz Link Zgłoś
k.denisiuk Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.08.06, 16:56 każdy sądzi w/g siebie ,pewnie wolisz tych którzy "wsadzili", można i tak, Odpowiedz Link Zgłoś
damdamdam Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.08.06, 18:33 napisałeś o sorry napisał Pan "każdy sądzi w/g siebie" nie nie nie ja nie (dębica) od razu wolę nie wolę ja jestem "apolityczna" Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 10.08.06, 07:03 oj zalogowała mi się koleżanka damdamdam ups Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.08.06, 18:17 Boję się, że takich co nie mają nikogo można wyliczyć na palcach jednej ręki. No rajcy miejscy przyznacie się czy mamy to sami ogłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.08.06, 20:45 strach zaprzeczać, bo w końcu ludzie wiele wiedzą. Może założymy np. temat: "Jaki polityk dba najwięcej o własną rodzinę", w którym będą przechwalać się nasi lokalni władcy tym, kto najwięcej stołków obsadził rodziną (lud też może by pomógł wyliczać) Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: Symanowicz musi odejść !!!! 06.08.06, 20:40 i ja też go nie lubię,nie dba o swoich pracowników ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 06.08.06, 22:09 chili_p napisała: > i ja też go nie lubię,nie dba o swoich pracowników ! Chyba dba. UM coraz większy i większy. Płace też jak na siedleckie warunki najgorsze nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 07.08.06, 20:47 oj chyba się mylisz,płace są marne , jeśli chodzi o niższe stanowiska,a te wyższe? chyba nie mogą narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 16.08.06, 20:30 Dawno już zapomniałam o forum ale takiej okazji żeby powiedzieć że musi odejść nie przepuszczę. MUSI i trzeba zrobić wszystko żeby odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 17.08.06, 18:30 Aby wątek nie umarł i był widoczny w top 10 :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 17.08.06, 19:24 aby nie umarł w tym wątku wątek "kto najwięcej stołków obsadził rodziną" bo cos trwa wielka cisza ze strony "władców pierścieni", czyzby wszyscy na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 17.08.06, 19:41 wakcaje!!!nie ma sesji, komisji więc i radnych nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 17.08.06, 22:36 niunianiu napisała: > wakcaje!!!nie ma sesji, komisji więc i radnych nie ma ;-) W Tv Siedlce 15 minut po pełnej godzinie. Kąpiel przedwyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 17.08.06, 20:15 a ja mam taką propozycję, by szanowni forumowicze pisali mi na skrzynkę gazetową, kto, kogo, gdzie i z jakiej rodziny lub znajomych pozatrudniał. mógłby z tego być ładny tekst:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz zostanie prezydentem. 18.09.06, 18:02 i co ? dostałes coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.08.06, 18:30 Nie zapomnialem o tym wątku ;) czas wskoczyc do top 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 11.09.06, 23:12 Nie zapominajcie o moim ulubionym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Symanowicz musi odejść !!!! 13.09.06, 22:10 A widzisz godnego oficjalnego kandydata ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 13.09.06, 22:13 oxylog napisał: > A widzisz godnego oficjalnego kandydata ? Właśnie! Kto?! Jakoś tak potencjalni kandydaci sa jak dla mnie mało rozpoznawalni. Nie jest moim ulubionym hobby (mam lepsze ) zgłebianie tajników układów tutejszych. Jakoś tak nie widze zadnej osobowości wśród chętnych do tego stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 13:03 A co to za osobowość Symanowicz? Co załatwił dla nas i naszego miasta?. Gdzieś tu czytałem jego obiecanki w poprzeniej kampanii z których prawie nic nie zrealizował. Spytajcie się go z kim i o czym rozmawiał w temacie sprowadzenia do Siedlec jakiegoś inwestora (Stadler to nie jego zasługa i narazie na wodzie pisana), spytajcie jakie pieniądze załatwił z zewnętrznych źródeł dla miasta. - Zero! Inni potrafili a nasze miasto nic. I co, dalej chcesz takiego gospodarza??, który potrafi zorganizować tylko Festiwal pt. "Piosenki naszych rodziców", festyn "Pożegnanie lata" i objąć patronat nad imprezą pn Wyścig Mazovia Tour. Niech pokaże co załatwił (w ciągu 10 lat siedzenia na stołku) ze swojej inicjatywy. Nie mam swojego faworyta, ale uważam, że nadszedł czas aby wykazał się ktoś inny.Jeżeli siedlczanie tego nie zrozumieją to za następne 4 lata będziemy jednym z wieli - nic nie znaczących - miast na mapie Polski i miastem emerytów, bo młodzi wyjadą "za chlebem". Odpowiedz Link Zgłoś
naufiz Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 13:09 Musi odejść i basta, ba jak zostanie to mieszkania będą droższe niż Warszawie, a jak zostanie ktos inny może stanieją,(będzie jak w małkini 1200pln/m^2) taka będzie rozpierducha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 13:30 Co ty gadasz? Dał możliwość uwłaszczenia się spółdzielcom za 5% i mieszkańcom bloków komunalnych za 99%. A ty bracie płać. Teraz wszyscy płaciliby 1% jak to przewidział emektb ale niektórzy w demagogii i populiźmie chcieli przebić Leszka Szymańskiego i .... Gdzie oni są....? W FS? Prywatnym właścicielom buduje drogi i chodniki za 8% udzial własny i nie bierze podatku za podniesienie wartości nieruchomości. Dobry pan. Sprzedał garaże z placami przed nimi i teraz nie ma gdzie parkować bo pojawiły się tabliczki "Własność prywatna" Ziemianie (właściciele ziemscy) między blokami.Dobry pan. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 13:38 Coć chyba pomyliłeś. Spółdzielcy (w tym i moi rodzice) kupili ziemię za 5% wartości, a wspólnoty i pozostali za 1%. Jako spółdzielca rozmawiałem z ludzimi interesującymi się tą sprawą i wiem, że w ramach "reklamy" przedwyborczej na ten temat będzie głosniej w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 13:45 "Dał możliwość uwłaszczenia się spółdzielcom za 5% -tu dobrze napisałem ..."i mieszkańcom bloków komunalnych darował 99%" tak powinno być. W każdym razie - "dobry pan" Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 14:24 czyli mówiąc po Twojemu to spółdzielcom darował 95% (choć jak rozmawiałem z zainteresowanymi (KT) to mówił jeszcze o jakichś inwestycjach w tereny miejskie przez spółdzielców, co w efekcie daje ok 90% a nie 95)a pozostałym darował 99%. To się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 17.09.06, 18:06 krzycho1252 napisał: > "Dał możliwość uwłaszczenia się spółdzielcom za 5% -tu dobrze napisałem ..."i > mieszkańcom bloków komunalnych darował 99%" tak powinno być. W każdym razie - > "dobry pan" Żałuję, że sie nie załapałam. Z powodu koszmarnych kosztów mieszkania w tzw. zasobach komunalnych musiałam wykupić mieszkanie - ale nie było mowy o takich rabatach. W innym poście pisałeś: >Prywatnym właścicielom buduje drogi i chodniki za 8% udzial własny... To ciekawe - nam proponowano chodnik za 50%, drogę trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 16:26 Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele. > niektórzy w demagogii i populiźmie chcieli przebić Leszka Szymańskiego Trochę się zagolopowałeś - projekt uchwały naszego autorstwa przewidywał 99% bonifikaty. Z tym tylko, że inicjatywa uchwałodawcza należy do Prezydenta i nasz projekt nie mógł być przedłożony pod obrady Rady, a jedynie Prezydentowi, który mógł zrobić z tym projektem co chciał. W związku z tym wyszedł z propozycją 95% i 130 tyś. zł. od Spółdzielni w ramach inwestycji wspólnych. Jak widzisz projekt Prezydenta "nieco" odbiegał od naszego, ale i tak po kilku latach był to milowy krok na drodze uwłaszczenia, stąd też decyzja Rady na tak. > Gdzie oni są....? W FS? Tak, część jest w FS > Prywatnym właścicielom buduje drogi i chodniki za 8% udzial własny i nie > bierze podatku za podniesienie wartości nieruchomości. Wydaje mi się, że 12% a nie 8%, a z opłaty adjacenckiej może jak chce zwolnić własną decyzją - dobry Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 17:01 mariano, ja słyszałem o 1mln 300tyś, a nie jak piszesz 130tyś. Więc ile to konkretnie było?. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 18:30 właśnie przed chwilą mówili o wykupie gruntów i o tej bonifikacie(18,20) w siedleckiej kablówce. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 19:52 "> Wiesz, że gdzieś dzwoni, ale nie wiesz, w którym kościele." Dzwonią we wszystkich kościołach, ze trudno ustalić w którym. W każdym razie był to wyścig aby pierwszy nie był L.Sz. "Jak widzisz projekt Prezydenta "nieco" odbiegał od naszego, ale i tak po kilku latach był to milowy krok na drodze uwłaszczenia, stąd też decyzja Rady na tak." Było to "nieco" co nie co za wczesne. Tak na zebranie przedstawicieli spółdzielni. Inwestycje wspólne- lepiej niech wspólnie inwestują niż mieli by brać nagrody. "dobry Pan" dba o wygląd osiedli. "Wydaje mi się, że 12% a nie 8%, a z opłaty adjacenckiej może jak chce zwolnić własną decyzją - dobry Pan." Dobry Pan. Ba, nawet panisko. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.09.06, 20:14 Dodam jeszcze, "dobry Pan " powinien dbać o budynki komunalne a te niszczeją. Strus kupi? Kupi. Drewnianych budynków nikt nie remontuje a tych jeszcze kilka jest w mieście np. Sienkiewicza 56. Starzy siedlczanie wiedzą o który chodzi (Sienkiewicza róg Wojska Polskiego). Jeszcze można dostrzec ślady mistrzów stolarskiej i ciesielskiej roboty. Nie wiem czy przetrzyma zimę?- dziurawy dach, ganki na pustakach. Tak przy okazji wizyty w "Centrum" Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 15.09.06, 17:29 Nie tylko musi, ale wynocha!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 15.09.06, 19:23 Szkoda, ze nie ma na tyle honoru, zeby z nim odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 19.09.06, 08:10 "honor" : trudne słowo :> Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 17.09.06, 13:36 armia moherowych beretów może zewrzeć szyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ztejsamejstrony Re: Symanowicz musi odejść !!!! 17.09.06, 22:47 bambii napisał: > armia moherowych beretów może zewrzeć szyki ;) 4 % społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.09.06, 08:31 Ale jak idą do urn to z tych 4% robi się 40%... bo reszta ma wybory głęboko... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.09.06, 20:33 Co za smutna konstatacja? Tylko 10 procent pójdzie głosować ? Najbardziej zdyscyplinowany elektorat ma SLD. To cię zasmuciło? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.09.06, 22:46 czy lewica , czy prawica nie chce juz Symanowicza, Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.09.06, 22:48 :D Trzeba zaczac drukowac vlepki z takim hasłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 19.09.06, 06:35 Ostatnie wybory parlamentarne pokazały coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 19.09.06, 16:18 pamiętacie jak Jacek , symbol miasta, spadł na łeb, to już wtedy było ostrzeżenie dla mieszkańców miasta Siedlce ,nie wybierać szuwarka błotnego na następną kadencję, Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 26.09.06, 20:01 Musi odejść i to za wszelką cenę. Nawet po podpisaniu "paktu z diabłem". Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 28.09.06, 18:00 Myślę że siedlczanie tak uczynią że wreszcie odejdzie. Ale jakoś nie do końca wierzę bo siedlczan u nas mniej niż połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wowka5 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:16 NIECH SPADA SKĄD PRZYSZEDŁ...Akto wie skąd ON ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 12:35 "Mówi Pan o tym, ze ocenią Pana ludzie. A czy czyta Pan siedleckie forum internetowe? Pojawiają się tam wpisy z hasłem: "Symanowicz musi odejść"..." to chyba o tym wątku piszą :) www.echo.siedlce.net/?p=22&j=1&id=2866 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 12:52 bambii napisał: > to chyba o tym wątku piszą :) nie chyba na bank !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 14:59 Ale czyta czy nie czyta? bo Pani redaktor czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacox Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 18:33 a tu chyba o czymś innym piszą: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=48624754 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 20:34 Widac watek konkurencyjny podtrzymywany przez dwór :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 20:49 Jednym słowem antydwór musi się nie poddawać. Czyli do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 21:01 To Twoje myslenie coraz bardziej mi sie podoba, powiedz kiedy będziesz nawiedzać Siedleckie lokale może pójdę Twoim śladem :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 21:09 Miałam szczera ochotę dziś, ale towarzyszka mi się zlisiła. Szczerze powiedziawszy nie ma z kim teraz wyjść. jak nie zajęci swymi damami lub kawalerami zależy od rodzaju(damskie, męskie), są zbyt zajęci praca.Sa też "ktosie"co nie mają czasu lub "zapominają" zadzwonić , że jest impreza choc solennie obiecują, że tak zrobią. Jak "ktoś" czyta ten wątek niech się wstydzi:) Paluchem brudnym nie będę pokazywac winowajcy. Czyli jednym słowem jestem dziś zła. Ale jutro też jest dzień jak mawiała Scarlett O'Hara. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 21:11 > Szczerze > powiedziawszy nie ma z kim teraz wyjść. Ale jak wyjdziesz to przy takiej ilości MS'ów nie będziesz czuła się samotnie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 12.10.06, 21:13 Mam juz całkiem spory męski harem, który mnie zaniedbuje w stopniu straszliwym. Ale i tak ich uwielbiam. Stąd Mirosław mi nie straszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 07:53 oo jak si > Mam juz całkiem spory męski harem, sam nie wiem co powiedziec 8-) > Stąd Mirosław mi nie straszny:) Miro$ław powiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 14:47 bambii napisał: > oo jak si > > > Mam juz całkiem spory męski harem, > > sam nie wiem co powiedziec 8-) Powiedz, ze wykosisz konkurencję ;-) Zreszta mam doła ostatnio, a żaden się nie przypomina. Niby dużo, a niewiele. Dam sobie radę. > > Stąd Mirosław mi nie straszny:) > > Miro$ław powiadasz ? Może być i Miro$ław, jak sobie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 14:53 > Dam sobie radę. bądź dzielna :) > Może być i Miro$ław tak ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 14:56 > > Może być i Miro$ław > > tak ładnie wygląda I chyba pasuje do charakteru jaśnie panującego. > bądź dzielna :) Nic innego nie robię;). Ale to trochę przykre być samotnym w tłumie. Moze przez brak kogoś naprawdę bliskiego, do pogadanek wśród tubylców czuję się tu ciągle obco. Nie poddaję się jednak i znó robię tylko jedno :D :D A co :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 14:59 > > > Może być i Miro$ław to skrzyzowanie słowiańskiego imienia z amerykańskim podejściem :) o Microsofcie tez tak piszą nawet tak samo M$ :) > o pogadanek wśród tubylców czuję się tu ciągle > obco. uwaga ! dzis mam zamiar wyruszyć w miasto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:00 bambii napisał: > uwaga ! dzis mam zamiar wyruszyć w miasto :)))) Ty mnie nie kuś, bo pójdę. I się zdziwisz, ze mnie znasz. Szczególnie jak jesteś stałym bywalcem Mylnej :) Ale ja słaby zawodnik jestem. Słabieńką mam głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:10 Zaniedbany jakis ten watek. Antydwór daje wyprzedzac się dworzanom :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:14 bambii napisał: > uwaga ! dzis mam zamiar wyruszyć w miasto :)))) uwaga! ja też :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:16 o zesz !! masz wieksze szanse mnie zidentyfikowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:18 bambii napisał: > o zesz !! masz wieksze szanse mnie zidentyfikowac ;) > no nie wiem ... a może wiem .... jak Cię rozpracuję w terenie to puszczę Ci oczko o tak ;-) może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:19 Ja to gruby jestem wiec latwo mnie rozpoznać :), dodam ze mam zamiar ruszyc z innym forowiczem :), ale glupio bedzie puszczac oczka do wszystkich pieknych pań :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:22 bambii napisał: > Ja to gruby jestem wiec latwo mnie rozpoznać :), nie gruby a postawny to juz dawno ustalone o oszukuj więc drogi Bambii >dodam ze mam zamiar ruszyc z innym forowiczem :), oj chyba wyniuchałam że nie tam gdzie ja, ja idę w słodszym kierunku ;) >ale glupio bedzie puszczac oczka do wszystkich pieknych pań :) Very nice Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:25 niunianiu napisała: > o oszukuj miało być NIE oszukuj ups Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:22 To je zaproś :D Będziesz wiedział do kogo robić słodkie oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:27 Ale ja tylko sentyment do forowiczek mam :), poza tym juz jednen Daniel sie umowil dzisiaj w Dolce z niunianiu :) więc tylko teofano zostaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:29 Cóż perełko nie dziś. bo ja jeśli wypełzam w tygodniu to tak po 21-rwszej. A w Dolce byłam miłe miejsce. swoją drogą do której jest otwarte. bo żadnych ograniczeń czasowych nie widziałam:)Może przypełznę jak sobie odpowiednio grafik ustawię. choć nie obiecuje. To do której ten przybydek słodkości otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:32 bambii napisał: > poza tym juz jednen Daniel sie umowil dzisiaj w Dolce z niunianiu :) serio Ty wiesz a ja nie! oj jakaś nie w temacie jestem czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:32 Dobrze, ze chociaz wiesz, ześ umówiona :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:36 Tylko sie nie spoznij ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:36 Ale do której jest otwarte?! Bo nic takiego nie znalazłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:37 a w wwatku o Dolce nie ma ?chyba bylo Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:37 teofano1 napisała: > Ale do której jest otwarte?! Bo nic takiego nie znalazłam!!! ale gdzie? marakesh do 21:00 - krótko dolce do 20:00 - jeszcze krócej Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:40 bambii napisał: > MYLNA RULEZ !! Zgadzam się z przedmówca. I zawsze staram się choć zróżnym, skutkiem (brak miejsc) skończyć. Zobaczymy jak bedzie dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:39 Chodziło mi o Dolce. Dzięki. byłam w dzień, a nie wieczorem. Hmm, może się skuszę. Ale znając moje sczęście dostanie mi się tylko krzesełko dla niemowląt :) Chyba, że pan w hełmofonie mi ustapi jedno krzesełko :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 15:48 teofano1 napisała: > Ale znając moje sczęście dostanie mi się tylko krzesełko dla > niemowląt :) a i "Daniel" przygarniemy Cię do siebie...... jak i owe krzesełko będzie zajęte ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 18:07 Się babunia już zakonserwowała :D chemia kosmetyczną. Teraz trzeba czekac do 21- wszej. I wymarsz w teren :). Tym tez sposobem podbijam watek. Niech bedzie ku pamięci na wierzchołku. Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 18:17 Moze ktoś na Mylnej ma jakąś ostatnią gazetę spółdzielczą (ponoć jest tam coś ciekawego). Jeżeli tak to wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 18:19 Jak nie ma to się znajdzie :) Pan na Mylnej jak chce potrafi takie rzeczy zorganizować:) Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 18:22 To może podpowidz mu. Za godzinę powinniśmy się z kuplem zjawić. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 13.10.06, 19:49 Troszku chyba zomno na dworku jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 14.10.06, 16:31 Witam. Jak poszliśmy to nie mieli ale się za kilkanaście minut znalazła. Muszę przyznać że nie myslałem że niektórzy są tacy odważni. Nie znam tylko człowieka podpisanego w tej gazecie jako W. Gładki,(może ksywa) resztę podpisanych znam. Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 15.10.06, 15:28 Bambii, piszą o dokonaniach i obiecankach "Słońca z nad Muchawki" czyli SM Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 15.10.06, 15:31 Ale Krzycho1252 pisze ze M$ tylko jeden blad popelnił, a nie robi błedow ten co nic nie robi, wiec pewnie dobrze o nim piszą, no bo przeciez Krzycho1252 nie kłamie ! :> Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 15.10.06, 16:51 Oj źle pszą, źle. A są nimi m.in. Ł.H, T.K, W.G Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: $ymanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 17:17 Ł.H. ktoś straszył telefonicznie podobno, czy to za ten artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_21 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 14.10.06, 18:19 Z tego co ostatnio widziałem na mieście (mam na myśli rozkopane drogi, wszędzie porozwieszane bannery) - odnosząc się do wywiadu z Echa - Pan prezydent jednak co raz mniej ma wspólnego z samorządowcem, a niestety co raz więcej wspólnego z warszawskimi politykami:] Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 15.10.06, 09:46 zastanówmy sie nad tym co bedzie jak zostanie, na moj gust pierwszym krokiem naszego MS bedzie krwawe rozliczenie z niepokornymi Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 15.10.06, 20:36 bambii napisał: > będzie krwawe rozliczenie z niepokornymi > Noc długich noży przepowiadasz. A kto ci niepokorni? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 15.10.06, 22:27 krzycho1252 napisał: > Noc długich noży przepowiadasz. A kto ci niepokorni? Ci, którzy ośmielili sie wytknąć, że jest tylko człowiekiem. I czasami nie potrafi przełamac swego niechciejstwa w działaniu. Wiem ,to kłamstwo i potwarz istoty idealnej. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 16.10.06, 14:20 :-) do góry up up up Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek_21 Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 17.10.06, 18:23 Pan prezydent Symanowicz miał swoją szansę. Teraz pora na zmiany w mieście. Od kilku lat poza rosnącym zadłużeniem nic się nie dzieje w Siedlcach. A roboty drogowe przed samymi wyborami to tylko kiełbasa wyborcza... -> smutne, ale prawdziwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 17.10.06, 18:25 Do tego moim skromnym zdaniem się zbytnio rozbestwił władza. Nastepna kadencja to będzie katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 18.10.06, 21:34 > A roboty > drogowe przed samymi wyborami to tylko kiełbasa wyborcza... - no ja wygra teraz to za 4 lata znowu cos na pobuduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 17.10.06, 18:29 krzychu1252, oj jest paru niepokornych. Spytaj prezydenta on ci ich wymieni. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz a gdy zostanie ..... 18.10.06, 21:34 moze nie beda rozstrzeliwac ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.10.06, 17:29 dla donna24. Wiesz że nawet chciał to zrobić, ale dałem mu po łapach i zostawił moją miskę w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
janwercio Re: Symanowicz musi odejść !!!! 18.10.06, 15:44 Pewnie że powinien odejść !!! I myślę że płakać po nim nie będziemy. Jak potrafi rządzić to widać tylko na 2-miesiące przed wyborami.Ten film był już grany cztery lata temu np. /ul.Sienkiewicza/i przez CZTERY kolejne lata nie dokończony. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 20:09 i znowu elegancka kampania miłościwie nam panującego i jego kandydatów na radnych. strzelili se spotkanie wyborcze w szkole podstawowej nr 12:)) co prawda wiecu z tego nie było - raptem 6 rodziców i dwójka dzieci i do tego w konsternację wprowadzili kandydatów inni kandydaci, bo z tego co wiem pojawili się popatrzeć na to co się tam wyprawia kandydaci z forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 21:58 Z tego co wiesz, czy byłeś osobiście? Legalne to chyba było? "kandydaci i inni kandydaci" - blokowali się może? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 22:10 żeby się tylko nie zablokowali:)) ciekawe co powie trybunał 3 listopada. ja stawiam, że wybory odbędą się wg. starych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 22:17 Trybunał coś taki ostatnio nieszczególny chociaż zwie się konstytucyjnym. Paragraf jest "cacy" tylko ustęp "be" itd. "Kandydaci kandydatom" to co robili? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 22:25 poradza sobie I z trybunalem Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 23:02 a gdyby sie zmienil to jakie sa mozliwosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
glos-glos Re: Symanowicz musi odejść !!!! 20.10.06, 23:10 Podobno mają go się spytać ile zapłacił za swój segment(mieszkanie) i ile dołożyła do tego uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin14 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.11.06, 16:20 Musi i to obowiązkowo. Ale będzie trudno, bo on myśli że tak wiele "dobrego" zrobił dla Siedlec, że mu się emerytura należy. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Symanowicz musi odejść !!!! 09.11.06, 18:52 Gdyby miał trochę honoru i ambicji, to by sam zrezygnował. Ale niestety teraz słowo honor zastąpiono słowem honorarium. Odpowiedz Link Zgłoś