wiotka_trzpiotka 08.10.07, 14:00 kochani, nie przygarnął ktoś ostatnimi czasy Kici-buraski? nie ma jej już 2 tygodnie i zaczynam się martwić potem wstawię zdjęcie pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: kicia- zaginęła 08.10.07, 20:27 Witaj, Wstawiaj zdjęcie i podaj lokalizację... może ktoś znalazł. Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: kicia- zaginęła 10.10.07, 13:03 nie ma , nie ma, nie ma tiny.pl/1lrx to jest zdjęcie, jak znajdę jakies lepsze to wkleję pomóżcie szukać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: kicia- zaginęła 10.10.07, 13:17 Miała czerwoną obrożę w dniu zaginięcia? A gdzie zaginęła? Chyba widziałam buraska z czerwoną obrożą, tylko gdzie(???), chyba jadąc samochodem, albo to była ul.Chopina, albo os. Staszica (jakaś osiedlowa uliczka), uciekało coś ulicą i chowało sie pod samochód. Tylko pozostaje wątpliwość czy to Twoja kotka? W każdym bądź razie nie chcę Ci robić wielkich nadziei, bo koty trudno wypatrzeć, uciekinierzy są wystraszeni i szybko chowają się gdzie popadnie. Akurat wczoraj kręciłam się po P-owie samochodem i trudno mi sobie przypomniec jaka to była ulica (jeździłam też Ołówkową, Obrońców Pokoju), z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: kicia- zaginęła 10.10.07, 15:39 zawsze to jakiś trop przelecę dziś po Staszicu, może gdzieś wychynie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: kicia- zaginęła 10.10.07, 15:40 aha, zaginęła na osiedlu Prusa Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: czy kicia sie znalazła? 12.05.08, 16:50 nie znalazła się :( Kicia, jakbyś chciała wrócić to ja ciągle czekam- miseczka niewyrzucona, czeka kuweta i wszystko wracaj dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
orchidka77 Re: czy kicia sie znalazła? 14.05.08, 15:44 Jeśli nie wróciła po takim czasie to juz raczej nie wróci. Najpewniej nie żyje:( Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: czy kicia sie znalazła? 03.06.08, 12:23 a może ktoś ją znalazł i pokochał? Odpowiedz Link Zgłoś