anka818 25.10.07, 09:22 poszukuję dobrego ginekologa w pruszkowie lub okolicach, a może ktoś ma namiary do gabinetu dr. Wrzodak chyba z Komorowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagatka Re: dobry ginekolog 24.11.07, 15:07 ja mam zle doświadczenie z lekarzami z Pruszkowa i okolic, przez kilka lat (badam się regularnie co 6 m-cy) żaden z nich nie poinformowal mnie o niewyleczonej do końca chorobie mimo iż wszystkie obiawy na to wskazywaly, uspakaiali mnie mówiąc że tak ma być, dziś niestety na leczenie jest zapóźno napewno nie będę miała dzieci. Polecam szpital i przychodnię akademii medycznej, tam przynajmniej sie starają żeby się nieośmieszyć przed studentami. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: dobry ginekolog 26.11.07, 10:36 Przyłączam się do przedmówczyni. Miałam co prawda kontakt tylko z jedną lekarką w Pruszkowie. Mam wielką ochotę podać jej nazwisko ku przestrodze, ale nie wiem czy można. Na pewno nie odważę się więcej na wizytę u ginekologa w Pruszkowie, choć nie wątpię, że są tu świetni lekarze. Zbyt wysoką cenę zapłaciłam za to, że zaufałam tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś