mik2007 09.11.07, 17:39 własnie widziałam reklamę na samochodzie o barach - burger na ulicy Ewy... ktoś wie co to za lokal i czy dobrze karmią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matra29 Re: bary burger Pruszków? 10.11.07, 17:39 lokal(a właściwie lokaliczek) znajduje się dokładnie na stacji wkd Pruszków w kierunku warszawa (po dawnym sklepie rybnym). Zaglądałam tam parę razy z dzieckiem w celu zakupu zapiekanki. W ofercie są dostępne przekąski typu kebab, hot dogi, zinger. W środku są małe dwa stoliczki i barek z wysokimi 4 krzesłami. Za każdym razem jak tam jestem telefon dzwoni za telefonem z zamówieniami na wynos. Zawsze mają tam ruch i to całkiem spory aż mnie to zastanawia, ponieważ niedaleko mieszkam to widzę jak kursują z zamówieniami. A lokalik całkiem niedawno otwarty i od początku duże zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marshallmathers Re: bary burger Pruszków? 12.11.07, 11:13 jedzenie smaczne i dużo, a na marginesie: sympatyczna mik-o2007, nazwa bary burger nie pochodzi od liczby mnogiej baru tylko od właściciela "barego" który smaży wyśmienite burgery. pozdrawiam marshall Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bary burger Pruszków? 12.11.07, 11:40 wczesniej ten pan mial hmmm,stoisko, obok sklepu w komorowie, na ul.puszkowskiej/komorowskiej (nigdy nie wiem;>). strasznie dobre frytki mial;> Odpowiedz Link Zgłoś
kate1974 Re: bary burger Pruszków? 12.11.07, 16:50 a jeszcze wcześniej, w połowie lat 90-tych prowadził bar przy targu w Piastowie. Przepyszną golonkę serwował :) Odpowiedz Link Zgłoś
andryey Re: bary burger Pruszków? 19.12.07, 00:09 Ja wiem co tam serwują - LIPNY KEBAB, a raczej jego podróbkę. Ogólnie buda jak na stadionie, towar jak na stadionie, frytki tylko posolone solą jodowaną i to chyba najzdrowsze. Kiedyś był tam rybny - chyba to to tak waniajet. Odpowiedz Link Zgłoś
izamag Re: bary burger Pruszków? 28.12.07, 17:01 Polecam. Jedzonko bardzo dobre, miła i szybka obsługa. szczególnie polecam kebaba w opiekanycm chlebku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś