Dodaj do ulubionych

Nowa restauracja w Pruszkowie

07.01.08, 11:04
Na ulicy Prusa tuż koło Rossmana otwarto nowy lokal z zapędami na restaurację.
Ponieważ wchodzi się przez bramę to jest mało widoczny od ulicy Prusa. W
lokalu serwuje się jedzenie arabskie, ale zdecydowanie różni się on od
"obskurnego" Kebaba. Obsługa miła ceny umiarkowane.
Byłem tam ze znajomymi w sobotę na arabskiej herbatce i na fajce wodnej.
Niczego nie jadłem, ale wyglądało smakowicie.
Minus lokalu to brak alkoholu, ale w przeciągu najbliższych dwóch tygodni mają
dostać zezwolenie - przynajmniej tak mówił.
Jedzonko sprawdzę w tym tygodniu to napisze.
Obserwuj wątek
    • kol Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 07.01.08, 13:02
      Restauracja rzeczywiście nowa i rzeczywiście warta uwagi:
      plusy
      - ceny
      - duzo miejsca
      - pyszne ciastka
      - duże porcje

minusy
      - herbata podawana w naparstku
      - wystrój
      - nie można płacić kartą
      - brak alkoholu
      - ubogie menu - napoje i przyszłe trunki

plus/minus
      smak papu niby ok, ale chyba się trzeba do niego przyzwyczaić, bo ten ichni
      kebab ma specyficzny smak. Nie że jest niedobry, ale jest po prostu inny. Ja na
      razie wyszedłem przerażony, ale skuszę się jeszcze raz.
      • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 07.01.08, 18:41
        Kol może robią to jedzenie tak jak trzeba czyli z baraniny a ona faktycznie ma specyficzny zapach ;-)
        • kol Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 07.01.08, 20:31
          cholera wie. Pachnie niezle. Ale smakuje specyficznie
    • sonix73 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 07.01.08, 19:09
      przeczytałam, pojechałam i opisuję: dobre jedzenie, tanio, miła obsługa, duuużo
      miejsca-byliśmy jedyni na sali poza personelem;-)
      ogólnie gdyby nie zapachy z kuchni (olej pofrytkowy, ble!!!!), byłoby bardzo ok.
      jest tylko ok.
      ale nareszcie! jest alternatywa dla Corrado!!!
      • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 10.01.08, 18:06
        Witajcie, zgodnie z deklaracją dokonałem oglądu lokalu..
        Wszystko, tak jak pisali szanowni poprzednicy.
        Właściciel, wraz z Rodziną sympatyczny i uprzejmy, podobnie Kelnerki, widać, że im zależy..
        Kebab jest z mięsa mielonego wołowo-z czymś.. teraz nie pomnę, a nie chcę strzelić gafy.. Mimo jego oryginalności, powinni pomyśleć nad, być może nieoryginalnym kebabem, do jakiego jesteśmy, my- Polacy, przyzwyczajeni..
        Herbata jest taka mała, bo to, niestety, taka tradycja. Mają małe te napitki.
        :(
        Nie jadłam, nie piłem, wierzę na słowo, że porcje duże. Co do zjadliwości wypowiem się, jak wpadnę z małżonką, może w weekend..
        Alkohol będzie od 20 stycznia.
        Przyczepiłbym się do wystroju. Jak na orientalna, bądź, co bądź restaurację, orientu się tam mało czuje, raczej stylizowana stołówkę. Ten, dość higieniczny, wystrój zdawałby egzamin przy ciekawej fakturze ścian (jakiś piaskowiec, czy co..), tak, jak teraz, jest tam za pusto.. Przydałby się też jakiś kąt (podest?) z pufami i niskim stoliczkiem do kopcenia fajek. Jakoś palenie przy tych stolikach mniej mnie pociąga..
        Lokal da się to szybko podrasować. W mojej opinii, wystarczyłoby trochę kolorowych obrusów, jakiś kąt z bujną roślinnością i świeczniki na stołach. Zwłaszcza świece, gdyż, mimo licznych świateł wcale tam tak jasno nie jest (niskowatowe żarówki, czy co?). Chybotliwe, ciepłe światło, od razu nadało by intymności i jakiejś przyjemnej atmosfery..
        No, to jak już się pomądrzyłem, to powiem o przydatności lokalu..
        Imprezy forumowe da się tam spokojnie urządzać. Obsługa pójdzie nam dowolnie na rękę, odgradzając od reszty sali i zestawiając wedle życzenia stoliki.
        Do całego szczęścia wystarczy wcześniejsze (nawet tego samego dnia) uprzedzenie, że zajmiemy część sali..
        Miejsce ma zalety i wady. Na sto procent można tam urządzić imprezę z zacięciem orientalnym, nie wiem tylko, na ile sprawna jest wentylacja i czy dzieciakom (tudzież bardziej wrażliwym) nie będzie przeszkadzał dym fajkowy. Nawet dla niepalących nie zawsze jest on nieprzyjemny, raczej częściej przypomina kadzidełka..
        Zachęciłem personel do odwiedzin forum, będą mieli okazję odpowiedzieć na wszystkie pytania.
        Uf, ale się rozpisałem, przeczytał to ktoś?
        Pozdrawiam..
        ;)
        • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 10.01.08, 21:14
          Przyczepiłbym się do wystroju. Jak na orientalna, bądź, co bądź restaurację, or
          > ientu się tam mało czuje, raczej stylizowana stołówkę. Ten, dość higieniczny, w
          > ystrój zdawałby egzamin przy ciekawej fakturze ścian (jakiś piaskowiec, czy co.
          > .), tak, jak teraz, jest tam za pusto.. Przydałby się też jakiś kąt (podest?) z
          > pufami i niskim stoliczkiem do kopcenia fajek. Jakoś palenie przy tych stolika
          > ch mniej mnie pociąga..

do tego jeszcze na ścianach 20-letnie turystyczne landszafty z Syrii albo Libanu + telewizor z TV po arabsku (względnie francusku) i jest klimat aż miło:)
    • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 10.01.08, 21:29
      dziekujemy za tak liczne zainteresownie nasza restauracja.chciałbym sprostowaĆ
      Pańskie błędne stwierdzenie,gdyż nasza restauracja nie jest arabską a
      turecką.Kuchnie te bardzo różnią się od siebie.My uważamy się za restauracje a
      nie za "lokal z zapędami na restaurację",dlaczego Pan tak nie myśli?Chcielibyśmy
      poznaC Pana zdanie.POZDRAWIAMY SERDECZNIE I ZAPRASZAMY PONOWNIE;->
      • marti78nez Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 11.01.08, 13:33
        ...pierwszy raz spotykam się z tym ze własciciele zaglądają na forum
        trzeba przyklasnąć , jeszcze nie byłem w Restauracji ale z
        ciekawosci pewnie zajrze,pozdrawiam.
        • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 11.01.08, 15:00
          Warto zajrzeć! Zwłaszcza, że trzeba mieć swoje zdanie w dyskusji..
          ;)
          To chyba naturalne, że Właściciele zagladają na Forum. No, w każdym razie tak powinno być.
          Forum to idelana księga skarg, życzeń i zażaleń, w momencie, kiedy się startuje z interesem, tu się dowiedzą o sobie najwięcej.
          I najszczerzej..
          • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 11.01.08, 16:06
            > To chyba naturalne, że Właściciele zagladają na Forum. No, w każdym razie tak p
            > owinno być.

tak, pod warunkiem, że robią to jawnie i nie tylko w celach reklamowych:)
            • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 11.01.08, 16:56
              Tak to bardzo miło, że właściciel nas odwiedził. Ot dzięki temu dowiedzieliśmy się, że to kuchnia turecka co chwalić Boga bo właściwie w arabskich restauracjach alkoholu się nie podaje.
              To może faktycznie byśmy w tej restauracji zrobili spotkanie.
      • orchidka77 namiary telefoniczne 13.02.08, 20:29
        Potrzebuje zarezerwować jeszcze dwa miejsca na jutro... tylko kurka nie mam telefonu do Kapadokyi:(
        Ktoś dysponuje takowym?
    • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 13.01.08, 15:44
      Bardzo dziękujemy za zainteresowanie Naszą restauracją.Chcielibyśmy,
      aby to forum potraktowali Państwo jako Waszą księge skarg i
      zażaleń.Rozumiemy, że czasami trudno jest powiedzieć coś wprost, a
      każde uwagi będą dla nas cennymi wskazówkami, by ewentualnie coś
      zmienić, ulepszyć, żeby zawsze, gdy Państwo do nas przyjdą byli
      wpełni zadowoleni i ponownie wrócili.
      POZDRAWIAMY I ZAPRASZAMY.
      • kol Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 13.01.08, 16:27
        1. herbata moze nie w tradycyjnych ale wiekszych naczyniach!!!
        2. zasloncie te wielkie okna jakims materialem, co by nadac lokalowi
        klimat. Ogladanie betonu to nic milego
        3. Podwyzki dla kelnerek:)
        • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 13.01.08, 19:05
          Byłem dziś na jedzonku.
          mięsa (zwłaszcza szaszłyk drobiowy) są naprawdę dobre,
          mielone było średnie - jakoś ani szczególnie plus, ani nie zniechęciło,
          surówki oklepane i jakoś mało przebojowo podane, tarta marchewka, kapusta czerwona i kiszona + plasterek zmęczonego ogórka konserwowego - minus,
          kebab nie był taki zły, jak się spodziewałem, małżonce bardzo smakował, ja też musiałem przyznać, że jest zjadliwy,
          kawa turecka - rozczarowała, nie wiem, czego się spodziewałem, ale kawę kooocham, a ta, mimo, że przyrządzana przez samego Właściciela, jakoś niczym się nie wyrózniała(może przy tych kawach, które pijam potrzebuję czegoś naprawdę "z kopem y fantazją", by mnie zaskoczyło..),
          capucino smakowało małżonce, mi - nie, jak dla mnie za słabe (ja wiem, ze takie ma być, ale słowo rzekłem - nie pasuje mi),
          baklawa mi smakowała, małżonce nie, jej brakowało w środku orzechów..
          brakowało pudingu tureckiego (był w karcie), który chcieliśmy spróbować, jeden deser to stanowczo za mało, jak na taki lokal; przydały by się inne ciasta i choćby lody (sułtańskie ;)) dla dzieciaków (..i mnie),
          na odchodne poczęstowano nas herbatą, oczywiście w kieliszku :), gest miły i zapadający w pamięć, małzonka dostała również "oko proroka" miniaturowy szklany amulet chroniący przed urokami, niby drobizg, ale kolejny plus..
          Na stołach, wraz z klientami pojawiały się świeczki (+), zielona farba na ścianach wciąż starszy(-), pustawo nadal, fakt - okna można by czymś przymaskować, może choc po bokach, nadal nie widze opcji klimatycznego wypalenia fajki i jak omawialiśmy z towarzyszką na bieżąco, nie ma (?) potraw do pogryzania, tak, by sobie posiedzieć, poiskać i pogadać, obrusów nie ma, a może by choć jakieś podkładki w klimacie, muzyka cicha i nie rzucająca się w uszy, Obsługa bardzo miła, pomocna i skora do biegania, po wyjaśnienie na zaplecze, w wypadku moich paru pytań, Właściciel jak zwykle serdeczny i przyjazny..
          Ciekawi mnie, jaki alkohol wprowadzą, bo piwo jakoś mi tam nie pasuje.. Może coś regionalnego - tureckiego??
          • salomon.pigg Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 14.01.08, 16:22
            Restauracja ma jedną bardzo wielką wadę: czynna tylko do godz. 22.
            Z tego powodu jeszcze ani razu nie udało mi się tam trafić, bo jak
            chce się pójść po 21, to trzeba by jeść w pośpiechu, żeby zdążyć
            przed zamknięciem - a to żadna radocha.

Z resztą podobnie jest z innymi lokalami - chociaż w weekend mogłyby
            być otwarte dłużej.

Godzina 23 w dzień powszedni byłaby OK.
            • burza_gradowa Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 14.01.08, 19:23
              Ramirez wyczerpująco, jak dla mnie, skomentował jedzenie, szczególnie z tymi
              surówkami się zgadzam.
              Herbatą rzeczywiście się nie napiłam, większe szklanki czy kubki by sie przydały.
              Co do wystroju, zdecydowanie zielona olejna laperia czy jak to się tam nazywa to
              zielone na scianie zupelnie mi nie pasuje, cała reszta to bardzo dobry początek
              (myślę tu o doborze podłóg i "mebli")
              Mówie początek, bo zdecydowanie nad wystojem dalej bym usilnie pracowała. po
              pierwsze przestrzeń jest zbyt otwarta, sufit dość wysoko i bardzo przestronne
              pomieszczenie.. troche przypomina stołówke a nie restaurację zwłaszcza, że rzędy
              "blaszanych obrazow" na scianie są dość monotonne. Najszybciej możnaby tę
              sytuację poprawić wstawiając dużą liczbę dużych roslin doniczkowych (ktore latem
              możnaby też wystawiać na zewnątrz przysłaniajac mur na wprost okien.
              Jeśli rośliny narazie nie wchodzą w grę w całej restauracji (rzeczywiscie może
              byc problematycznie bo w głębi jest dość malo światła dziennego, da sie to
              pewnie jakoś ominąć) to pomyślalabym nad jakimiś przepierzeniami, parawnami czy
              czymś, podwieszeniem czegoś pod sufitem.. (Turcja kojarzy mi się z bogactwem
              kolorów), w oknach i dowieszeniu czegoś na ścianach aby zaburzyć ten monotonny
              rytm.
              Wiem wiem.. rozpisałam sie, ale to dlatego, ze cieszę się, że powstała ta
              restauracja bo są nam potrzebne takie miejsca z miłą obsługa i ciekawą ofertą. A
              wystrój czasami może zdziałać cuda nawet niewielkim kosztem. Oczywiście
              koncepcji moze byc wiele, ale chodzi o to by się tam zrobilo ciut przytulniej.
              Przynajmniej mi się tak wydaje.
              • burza_gradowa Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 14.01.08, 19:27
                Sprawdzilam.. to chyba rzeczywiscie nazywa sie lamperia, to zielone :)
                • dakoolk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 16.01.08, 10:53
                  Wiedziony dobrymi opiniami z forum wybrałem się tam z żoną i teściową (bardzo
                  bliziutko mnie-kolejny plus do powyższych) potwierdzam powyższe -jedzonko
                  rzeczywiście bardzo dobre - pulpeciki, szaszłyki i takie mielone pocięte w
                  cieniutkie płatki, położone na chlebie tureckim i z sosem pomidorowym -
                  zapomniałem jak sie nazywa, ale zgłaszam minusik za sos, w którym nazbyt mocno
                  czuć przecier pomidorowy - mógłby być bardziej przyprawiony.
                  Bardzo dobre są za to sosy podawane dodatkowo do jedzonka-szczególnie ten
                  pikantny (mniam;) ).
                  A pomysł na herbatkę (sprawdzający się w innych restauracjach z podobnym
                  klimatem - np. w świetnej(!) libańskiej Fresh&Chilli w Warszawce na
                  Niepodległości - koło BN) to podawać kieliszek i blaszany dzbanuszek, coby można
                  się dłużej nacieszyć orientalnym smakiem płacąc nie za 4, a 1 lub np. 1,5
                  herbatki ;)
                  No i możnaby się pokusić o poszerzenie karty nie tylko o dodatkowe desery (lody
                  sułtańskie popieram;) )
                  Pozdrawiam!
                • doradzacz Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 18.01.08, 00:30
                  Witam, dolna część ściany, zwykle do wysokości od 1,2m do 2,0m
                  pomalowana farbą zmywalną celem łatwiejszej likwidacji zabrudzeń i
                  zarazków to lamperia. Teraz rzadko, kiedyś częściej stosowana w
                  pomieszczeniach kuchennych i sanitarnych, warsztatach, wszędzie tam
                  gdzie ściany były narażone na zabrudzenia różnymi substancjami,
                  żywnością , wydzielinami itp. W pomieszczeniach mieszkalnych, holach
                  przedpokojach rolę lamperii pełniła drewniana boazeria (deszczułki o
                  szerokości ok.4-20cm zwykle w układzie pionowym z drewna sosnowego,
                  śiwrkowego i bukowego lub w wersji luksusowej modrzewiowego albo
                  dębowego ).Obecnie lamperia zostaje wypierana przez uznawaną za
                  bardziej elegancką i bogatszą,acz mniej higieniczną glazurę czyli
                  tzw. kafelki oraz różnego rodzaju wykładziny kamienne, blaszane, z
                  tworzyw sztucznych itp.
                  Forumowiczów pozdrawiam serdecznie ale o tym wiecie.
                  P.S.
                  Osobiście do kanajpy chodzę na jedzenie bo najlepszy klimat i
                  atmosferę sam potrafię stworzyć w domu.
                  Mi brakowało sosów typu hommus i sałatek, poza tym oki:-)
          • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 26.01.08, 22:59
            Już w tej chwili mamy poszerzone monu o desery lodowe, może nie
            sułtańskie ale równie smaczne.Od tego wtorku tj 29.01 będziemy mieli
            już zezwolenie na alkohol-piwo, wino i coś mocniejszego -wieć
            zapraszamy.Nad wystrojem wciąż będziemy pracować, poprawiać
            wnętrze.Serdecznie zapraszamy w walentynki przygotowaliśmy pare
            niespodzianek np.będzie tancerka wykonująca turecki taniec
            brzucha.Zapraszamy
            • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 27.01.08, 14:30
              Jak dla mnie pomysł walentynek jest OK.
              ;)
              Przerzucam ideę na Magiel Towarzyski.
              Trzeba ustalić, czy się na to piszemy i ile miejsc rezerwujemy.
              * * *
              Onder.berku, na którą planujecie poszczególne atrakcje?
              • jarcioszy Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 29.01.08, 21:35
                przybyłem, zobaczyłem, zjadłem, nie wrócę :(
            • gabrysia66 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 29.01.08, 22:53
              nigdy więcej :-(((((((((((((((((((((((((((((((((
              • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 30.01.08, 17:34
                dawajcie szersze opisy, pliss, na czym się nacieliście?
                • marti78nez Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 04.02.08, 11:39
                  ...byłem w sobotę i jestem zadowolony. Lokal duży , wystrój ciekawy
                  ale mam wrażenie ze co tydzien będzie piękniej :-) jedzenie spoko
                  (kebab dobry , naleśnik też) obsługa bardzo miła , myśle ze czasami
                  zajrzę choć kuchnia turecka nie jest moją ulubioną ale warto!!!
                  Pozdrawiam
              • kol Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 31.01.08, 12:38
                Nigdy wiecej to ja nie bede jadl kebaba na centralnym. Rzeczywiscie zapodajcie
                konkret, a nie straszcie
                • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 03.02.08, 10:15
                  Z uwagi na wczorajszą wizytę w Kapadoky też dodam swoje trzy grosze. Sala fajna duża i ogólnie sprawiająca przyjemne wrażenie.Miła obsługa. Plus to możliwość zestawiania stolików dla większych grup. Minus to brak wieszaków na ubrania wierzchnie ale po zgłoszeniu tej uwagi dowiedziałam się, że problem polega na dopasowaniu odpowiednich wieszaczków do wystroju ale na walentynki już będą.
                  Widać, że właściciele stoją frontem do klienta i to mi się podoba.
                  I jeszcze taka moja uwaga. Troszkę za ciepło tam było.
                  • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 03.02.08, 15:37
                    Oj, wiesz, dzięki temu mogłaś się rozebrać do podkoszuleczki.
                    ;)
                    • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 03.02.08, 15:49
                      :-)
                      • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 06.02.08, 16:36
                        Taniec brzucha przewidziany jest od godziny 17.W walentynki
                        restauracja czynna będzie do 23.Zapraszamy
                        • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 08.02.08, 23:01
                          Będziemy, bedziemy tylko niech te wieszaczki też będą:-))))
    • doradzacz Nie uwierzycie!!! 08.02.08, 19:19
      Na własne oczy widziałem jak pewien grubas zjadł 5 kebabów pod rząd
      (słownie pięć). Od razu pomyślałem, jak dobrze, że nie jest moim
      kumplem bo gdybym go zaprosił na obiad chyba bym wyszedł z knajpy w
      samych skarpetkach.
      pozdrowienia dla Forumowiczów nieustające.
    • gabrysia66 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 11.02.08, 23:28
      Zmieniłam zdanie ,naprawdę się starają ,jedzonko bardzo dobre:-)))))
      • burza_gradowa Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 12.02.08, 09:33
        Widzę coraz wiecej pozytywnych zmian. Brawo z tymi kwiatami doniczkowymi,
        proponuję jeszcze więcej, a żeby nie zaciemniać lokalu to dodać jakieś boczne
        dolne źródła światła (heh wiem, ze to nie tak łatwo..), wtedy kameralna
        atmosfera jeszcze się poprawi :)
        • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 15.02.08, 20:10
          Zmiany na lepsze. Pomysł z tańcem brzucha chyba nie wszystkim paniom się spodobał ale w rekompensacie każda kobieta dostawała różę (szkoda tylko, że dawała ją kelnerka a nie pewien ślicznyc chłopiec). Widać, że właściciele się starają a Pruszkowiacy potrafią to docenić. W walentynki ciężko było dostać stolik. Oby tak dalej.
          • kol Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 15.02.08, 22:49
            :) Mysza przynajmniej niektóre Panie mogły zobaczyć co można w domu wymyślić, a
            nie tylko schabowy i schabowy:)
            • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 16.02.08, 15:38
              Kapadokya generalniue stanęła na wysokości zadania.
              Wiadomo, że warto się tam wybrać też na imprezy okolicznościowe.
              Był promocyjny poczęstunek dla wszystkich, róża dla Pań, taniec brzucha dla Panów
              (choć nie dostrzegłem jakoś zdegustowanych tańcem Pań, ciekawe o kim wspominała mysza..:P)
              Warto poświęcić tańcu osobne zdanie.
              Tancerka była sympatyczna i widać było, że tańczy z przyjemnością, a nie z musu. Na pewno świetnie się wpisała w klimat Kapadoky, może nie na 100% w imprezę Walentynkową, ale nie ukywajmy, że była miłym akcentem imprezy.
              Jak zwykle przemili właściciele i personel, który choć mocno padnięty trzymał stosowny fason!
              By nie kadzić non stop, były drobne niedociągnięcia, czasami ciut za głośna muzyka, a potem długa przerwa zupełnie bez niej..
              Kol, czekamy na zdjęcia!!
              • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 16.02.08, 16:06
                Dziekujemy Wszystkim Gością którzy odwiedzili naszą restaurację.
                Za wskazówiki, które umożliwią nam profesjonalną obsługę i na przyszłośc pozwolą
                nam spełnic Państwa wszystkie oczekiwania.
                Następna impreza 8- marca.
                Wrazie jakichkolwiek pytań lub rezerwacji na różnego rodzaju imprezy
                okolicznościowe (urodziny, imieniny itp.) zapraszam pod numer 0782296208 Sylwia
                Długoszek lub 022 728 15 21.

Wszystkim Serdecznie Dziękujemy.
              • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 16.02.08, 16:09
                To żeby nie było, że się podlizujemy to ja też coś wytknę.

W damskiej toalecie bateria nad umywalką się rusza tak, że strach odkręcić wodę tymbardziej, że kurki ciężko chodzą. I niestety był brak papierowych ręczników.
                Pod tym względem łazienka w Sekrecie jest po prostu cudna.
                • mysza63 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 01.03.08, 22:11
                  Wyciągam temat, bo muszę pochwalić.
                  Organizowałam dziś spotkanie klasowe w Kapadokyi i jestem bardzo zadowolona. Nie było problemów z rezerwacją stolika, obsługa przemiła i niezwykle cierpliwa dla rozgadanych przyjaciół, którzy długo nie mogli zdecydować się co zamówić bo bardziej byli zajęci soba niż menu.
                  Na koniec każda z pań dostała malutki koraliczek (oko proroka)-niezwykle sympatyczny gest.
                  Kran w damskiej toalecie naprawiony. I jak zauważyłam gości coraz więcej.
                  • e2rd77 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 02.03.08, 17:06
                    Witam! Dziś byłem po raz kolejny z przyjaciółmi. Obsługa jak zwykle przemiła,
                    ale mam zastrzeżenia co do jedzenia:

Danie janczar to ponoć cielęcina z warzywami - to przynajmniej było w menu. W
                    daniu które otrzymałem był jeden (dokładnie liczyłem) mały kawałek mięsa -
                    reszta warzywa. Mój znajomy niewiele lepiej dokladnie trzy małe kawałki mięsa.
                    Danie choć smaczne to jednak powinno byc zgodne z menu. Plus dla obsługi - minus
                    dla kucharza.
                    • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 01.04.08, 12:01
                      Informujemy Naszych Szanownych Klientów, że niebawem będzie możliwość składania
                      zamówień przez telefon. Oferta restauracji oraz menu będą dostępne na naszej
                      stronie internetowej www.restauracja-kapadokya.com
                      • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 01.04.08, 12:04
                        Poprawny adres internetowy to www.restauracja-kapadokya.pl, zapraszamy serdecnie!
    • onder.berk Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 07.04.08, 10:47
      informacja nazwa o kapadokya!!! co to jest kapadokya???? www.360tr.com lub.
      www.360tr.com/kapadokya/
      • ramirez71 Re: Nowa restauracja w Pruszkowie 18.05.08, 21:34
        eh, dawno w Kapadoky nie byłem,
        Dzisiejsze spotkanie uświadomiło mi to, że jeśli chodzi o obsługę, to są w pruszkowskiej czołówce.
        Może i konkurencja nie jest taka wielka (jakoś mi dziwnie na dole listy zawsze Corrado ląduje), ale dobrze, że to miejsce istnieje.
        Dzięki Gospodarzom, za serdeczny stosunek do Gości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka