vero.1 17.02.08, 10:57 podobno w pruszkowie jest prowadzona rehabilitacja dla małych dzieci a nawet niemowląt. czy ktos wie w której przychodni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: rehabilitacja dla małych dzieci 17.02.08, 20:03 Nie jestem pewna, ale zdaje się, że widziałam w okolicach restauracji "Imbryk" coś takiego. Ale to chyba nie jest państwowa przychodnia. Jak będę tamtędy przechodzić, to przepiszę numer telefonu jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i-ga Re: rehabilitacja dla małych dzieci 17.02.08, 21:50 Jest też rehabilitacja na Armii Krajowej za szpitalem, w zeszłym roku mieli umowę z nfz, ale trzeba by sprawdzić, czy rehabilitują maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia02_0 Re: rehabilitacja dla małych dzieci 18.02.08, 10:47 rehabilitacja dla dzieci jest w Centrum rehabilitacji neurologicznej VITA (koło Imbryka) tu jest ich strona rehabilitacja-vita.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 i jeszcze słyszałam że tu też jest www.artkinezis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vero.1 Re: rehabilitacja dla małych dzieci 25.02.08, 11:07 dzieki za info byłam w centrum rehabilitacji Vita i jestem zadowolona pozdr Odpowiedz Link Zgłoś