krzysztofplebs 23.10.04, 02:32 Sorry, ta nazwa jednak lepiej do niej pasuje... Dobrze, że nie zamówiłem pieczątek! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 02:52 ALE JAK WIDZĘ, ŻADNA ZMIANA NIKOGO NIE PRZYCIĄGA DO JĘDZY.TO CHYBA PRZEZ TO, ŻE NA FORUM WYPEPLAŁEM SŁODKĄ TAJEMNICĘ PISARECZKI "ECHA" Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:03 obserwator.2236 napisała: > ALE JAK WIDZĘ, ŻADNA ZMIANA NIKOGO NIE PRZYCIĄGA DO JĘDZY.TO CHYBA PRZEZ TO, ŻE NA FORUM WYPEPLAŁEM SŁODKĄ TAJEMNICĘ PISARECZKI "ECHA" Przyciągną, przyciągną, już się ślinią... Polecam Ci OBSERWATORZE lekturę nowego wątku. Co oni do Ciebie cierpią? Mają własną radną od rury, a Ciebie chcą na nią wpakować. Przecież - jako mieszkańcy Sulejówka - powinni raczej przeciwdziałać konkurencji... Nie widziałem Cię, ale jaki/jaka byś nie był/a to na pewno dla tej od rury jesteś konkurencją, więc oni i jej nie lubią. Więc kogo lubią??? Chyba rzeczywiście muszę się napić piwa, bo na trzeźwo nie mogę tego towarzystwa wzajemnej adoracji zrozumieć! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:13 A GDZIE SZUKAC TEJ NOWEJ LEKTURY...JAKIE ZNOWU RURY? Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:19 obserwator.2236 napisała: > A GDZIE SZUKAC TEJ NOWEJ LEKTURY...JAKIE ZNOWU RURY? Dla Ciebie wszystko! Pofatyguj się OBSERWATORZE do wątku "obrońca SPZOZ na tym samym Forum, to przy okazji i o sobie przeczytasz... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:21 Sorry, do wątku Anonim szuka guza! (1) Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 10:11 Leniwiec pospolity zniknął z Forum Nasz Sulejówek: Wysłany: Paź 23, 2004 07:49:26 Cytat Edytuj Za dużo Babo Jędzo wypiłaś tego naparu z muchomorów?! Przedawkowałaś! A tymczasem masz już nowy Fan Club ( jestem niezwykle szczodry) Baby Jędzy, zaproś do niego boryska, bo się jakoś miga... no i tych Twoich geniuszy z d. "Echa" Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Kolejny obrońca B.J. 23.10.04, 10:27 Krótka historia choroby: Autor Wiadomość Anonim Wysłany: Paź 22, 2004 18:03:19 Cytat Dziękuję Ci Plebsie za prezent, chociaż nie wymagałam od ciebie az takiego poświęcenia. Nie wiem jak sobie teraz poradzisz z moją rosnąca popularnością.? Wynajęty przez ciebie "młot na czarownice" , to/ wbrew pozorom/ nie byle jaki młotek, tylko człek inteligentny, w odróżnieniu od ciebie i wie kiedy skończyć. Jak prawdziwy mężczyzna, chociaż podaje się za kobietę. A może to biseks? Baby Jagi nie znoszą wprawdzie hermafrodytów, ale jeśli nie da sobą manipulować, to mogę go nawet od czasu do czasu przewieżć na miotle.Przy okazji zapytaj go, czy on też depiluje sobie łydki..A Tobie Plebsie radzę schodzić z oczu pani doktór, bo przez całkowity zastój Twego umysłu, ubyło jej pacjentów. Kwaszę teraz muchomory,według receptury ostatniej sulewskiej czarownicy, więc mi nie zawracaj gitary .Baba Jaga. krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 22, 2004 18:52:41 Cytat Edytuj Uważaj, bo jeśli wierzyć "Szerlokowi" ( to ten z Twoich kręgów), to OBSERWATOR- KA jednym cyckiem (podobno rozmiar czajnika) może Cię chudzino zmieść z powierzchni ziemi, a wtedy nie pomoże Ci ani miotła ani czarownica, ani muchomory...Widzę, że jesteś doskonale zorientowana w sytuacji pani doktór, czyżbyś razem z niejakim Janem Rochem St. ( aktualnie na psychicznym wymarciu według słów jego żony Basieńki ( pseudo: "Kocia"[img] sulejowek.ten.com.pl/components/minibb/img/smilies/wink.gif[/img] chcącej właśnie za życia podzielić resztki majątku przed mińskim Sądem Rejonowym ( I Ns635/04)- była jej pacjentką? Zapisz się na wycieczkę na zachód Warszawy, nie ,musiałabyś wycierać szmateczką klamek... krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 22, 2004 22:33:09 Cytat Edytuj obserwator.2236 napisała: > Naraziłaś się OBSERWATOROWI Babo Jago. Nawet nie wiesz czym to pachnie! Chyba marzysz o popularności kościotrupie. Dziękuj Bogu, że za marzenia nie karzą,bo do końca życia nie wylazłabyś z puchy. Tak, to prawda, że jestem młotem na czarownice, zwłaszcza takie wredne i paskudne jak ty. A swoją drogą, co ty tutaj jeszcze robisz? Pani "doktór" trzyma cię przy życiu erotomanko?! Nie wchodź mi w drogę, bo zginiesz "puchu marny". Odpieprz się ode mnie i od Plebsa, bo przy najbliższej okazji "przelecę" cię naiwna dziwko! Lubisz sex prawda? Tylko najpierw wydepiluj swoje nóżki, które przypominają mi wykruszone papierosy SZANTRAPO! * PLEBS, przerzuć ten tekst na Nasz Sulejówek. Jutro będę tam ze swoją ekipą...Jeśli ta pi..a dalej będzie piła do mnie, wrzucaj tutaj. Okey? Przerzucę z dużą chęcią, na wszelki wypadek wykropkuję tylko tę "p- Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Kolejny obrońca B.J. 23.10.04, 10:34 Ja Ci Tammar nie zabraniam, nawet nie mogę fascynacji właścicielką b. "Echa" - Twój problem - ale wczytaj się łaskawie, skąd wziął się motyw "muchomorków". Nie przypominam sobie, żeby ta pani kończyła medycynę...Generalnie w dobie "Echa" starała się kończyć ludzi. Na szczęście mało skutecznie vide S-Ela żyje i ma się zupełnie dobrze. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 11:31 Zapachniało mi znowu ul. Mysią 2 w Warszawie... Został zamknięty ( przed tą właśnie moją wypowiedzią, a po wypowiedzi Tammara na Forum Nasz Sulejowek watek "Baba Jaga".Może to i dobrze, bo za dużo tę kruszynę reklamowałem... Mister Tammar Logowanie zawodzi bardzo często, ale jeżeli Anonimów rozmnożyło sie aż tyle, to trudno z nimi dyksutować... Podpowiadałem, żeby chociaż podpisywali/ły się Anonim I, Anonim II, etc. Wbrew opinii powyżej nawet po wypikowaniu jeszcze by coś zostało, bo Obserwator wbrew niektórym poglądom nie jest taki od macochy. Praktycznie po wściekłym ataku na mnie i moją rodzinę ( oraz kilka innych osób z Sulejówka) Obserwator był jedyna osobą, która wystąpiła w obronie. A środki - drogi mister Tammar - dobiera się według poziomu przeciwnika. Inaczej się po prostu nie da... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Tammar zakończył 23.10.04, 11:36 Tak oto doszło do zamknięcia wątku "Baba Jaga" na Forum "Nasz Sulejowek": Wysłany: Paź 23, 2004 08:52:08 Cytat Panie Krzysiu, firmuje Pan swoją marką (krzysztofplebs) wypowiedzi obserwatora, może je Pan, chociaż wypikować z przekleństw obelg i gróźb, jednak nic by z tego nie pozostało i nie warto byłoby o tym pisać. Tammar PS. Ja mam tą odwagę i się podpisuję, ups.. pardon raz się nie podpisałem, zawiodło logowanie. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Tammar zakończył 23.10.04, 12:01 ale kontynuuje w innym wątku na Forum "Nasz Sulejówek": Wysłany: Paź 23, 2004 09:48:31 Cytat Nic Pan nie zrozumiał. Poziom wypowiedzi, który można znaleźć na tamtym forum jest bardzo niski, a to tam Plebsa zaatakowano, więc proszę się tam bronić. Żadnej nauki z tego haniebnego ataku Pan nie wyciągnął, gdyż przy użyciu podobnych środków, teraz „obserwator” atakuje Babę Jagę, a Pan ma z tego straszną radochę. Niech Pan te brudy pierze tam na GW i nie przychodzi do nas z takimi obraźliwymi tekstami, szkoda oczu do czytania takich bzdur. Tammar PS. Chodzi mi o Post Wysłany: Paź 22, 2004 22:33:09 sulejowek.ten.com.pl/index.php?option=com_minibb&action=vth read&forum=1&topic=54&page=4 Mam nadzieję, że Admin zrobi z tym porządek. Anonim Wysłany: Paź 23, 2004 09:49:30 Cytat Panie Tammar,proszę mu nie odpowiadać, niech dyskutuje sam ze sobą i tak powinniśmy robić od początku. krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 23, 2004 09:51:23 Cytat Edytuj Zrozumiałem bardzo dużo, ale mimo wszystko nie zamierzam Cię Tammar ujawniać, chociaż doskonale wiem kim jesteś...Admin doskonale wie co ma robić, więc proponuję Go nie pouczać. Anonim Wysłany: Paź 23, 2004 09:54:39 Cytat Co do środków, to jak ktoś się paprze w gównie – za przeproszeniem, to się nim może umazać, a nie każdy ma na to ochotę, więc niech Pan nie wjeżdża z tym tutaj. Zachowajmy odrobinę kultury i zrozumienia dla innych, w innym wypadku poziom w/w „materiału” będziemy mieli powyżej szyi. Tammar krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 23, 2004 09:56:14 Cytat Edytuj Czy to "babranie" dotyczy też kolejnego Anonima nad Pana postem Tammarze?! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Zgon B.J. 23.10.04, 13:06 Nastąpił - mam nadzieję - ostateczny zgon publiczny B.J. ( nawet nie warto popularyzować jej danych) Anonim Wysłany: Paź 23, 2004 10:06:44 Cytat Będzie teraz Pana szantażował, że Pana ujawni.Niech się Pan tego nie obawia. Jest Pan porządnym człowiekiem. Natomiast Admin powinien wiedzieć, co należy zrobić , ja go nie będę pouczała.Maria Rutkowska krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 23, 2004 10:59:35 Cytat Edytuj Jeżeli chodzi o sznataż, to raczej Twoja specjalność M.R, ale każdy sądzi po sobie... Ja napisałem tylko, że dokładnie wiem, kto to jest Tamar i tyle. A Ty znowu pewnie chcesz rozgłosu. Tego Ci brakuje? Udało Ci się dokonać zamknięcia wątku "Baba Jaga" na Forum "Nasz Sulejówek" i OK. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Ona mnie już straszy. 23.10.04, 16:52 Ona - ta B.J. już mnie straszy, plecie coś o jakimś przestępstwie. Może swoim? Wysłany: Paź 23, 2004 11:23:54 Cytat Pofatygowałem się na forum GW… Szkoda słów. Tammar krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 23, 2004 12:23:20 Cytat Edytuj To się nie fatyguj...Nie ma obowiązku! Anonim Wysłany: Paź 23, 2004 14:09:11 Cytat Do Admina i innych osób odpowiedzialnych za rozpowszechnianie treści zamieszczanych na tym Forum. Musicie sobie Państwo zdawać sprawę, że w tej chwili pomagacie już Panu Krzysztofowi Maciągowi w popełnianiu przestępstwa. Jeśli można było wykasowywać drobiazgi, bo nie pasowały do tematu dyskusji, można wykasować również znieważający mnie tekst Obserwatora z d.n. 22 pażdziernika , godz.22:33:09. Nie robicie tego. Dla mnie jest to jednoznaczne, bo zamknięcie tematu "Baba Jaga" jest tylko działaniem pozornym. Bawcie się Państwo dalej. Maria Rutkowska Anonim Wysłany: Paź 23, 2004 14:11:21 Cytat Nudne to forum zaczyna sie robic........................... krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 23, 2004 14:49:22 Cytat Edytuj Madame B.J. poczytaj najpierw parę książek zanim będziesz pisać o "przestępstwie"... Co, radna "utrzymanka" Cię uświadomiła???. Ją niedługo będzie uświadamiał Sąd Okręgowy. Początek tej edukacji już 9 listopada i to od razu na 3 frontach!Zabawa bez Ciebie B.J. może będzie mniej frywolna, ale ciekawsza. A co do nudy Anonimie ( który?) częściowo podzielam... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Ona mnie już straszy. 23.10.04, 18:43 O nie, Babo Jago - OBSERWATORA - nie można skasować. To byłoby dopiero przestępstwo. Owszem, te psujące temat dyskusji przepadły bez wieści. Jak sama widzisz, mam pewne przywileje, dlatego pojawiam się wszędzie, gdzie tylko mam ochotę. Twierdzisz, że cię znieważyłem? Nie! Ty sama się znieważasz i okropnie błaźnisz. Widzę, że prawda jest dla ciebie porażką, za to dla mnie wyśmienitązabawą. I będę bawić się ile wlezie... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 20:56 No to do zabawy OBSERWATORZE! Witaj. Ciekawe czy B/J. poleciała już z tymi swoimi rewelacjami do stolicy powiatu? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 21:23 Witaj PLEBS! Z pewnością poleciała, bo widzę, że na bieżąco śledzi nasze dyskusje, nie szczędząc słów krytyki. Dla mnie są to jednak mało znczące słowa, bo najważniejsze KTO je wypowiada. W tym przypadku babsztyl jest dla mnie NIKIM. Razem ze swoimi fanami Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 21:26 obserwator.2236 napisała: > Witaj PLEBS! Z pewnością poleciała, bo widzę, że na bieżąco śledzi nasze > dyskusje, nie szczędząc słów krytyki. Dla mnie są to jednak mało znczące słowa, > > bo najważniejsze KTO je wypowiada. W tym przypadku babsztyl jest dla mnie > NIKIM. Razem ze swoimi fanami Za dużo tych fanów raczej nie ma, mieszczą się w zbiorze palców jednej ręki. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 21:43 Widzę OBSERWATORZE, że nadal nie odwiedziłeś tej strony, na ktora nie mogleś wejść. Służę więc pomocą: Gdyby B.J. przez Administratora Forum "Nasz Sulejówek" tytułowana "Pani Mario" byłaby mądrzejsza mogłaby jeszcze długo funkcjonować jako Baba Jaga. Wysłany: Paź 23, 2004 18:13:04 · Edytowane przez: atomek Cytat Pani Mario, drodzy Państwo, Po pierwsze: Post wskazany przez Panią Marię został skasowany... A pozatym drażnią mnie posty z pretensjami, ze nie usunąłem jakiegoś wpisu sprzed paru godzin. Nie siedzę tu 24h/dobę. Ewentualnie wnioski i zażalenia przyjmuję po upływie 24h od zamieszczenia niepokojącego Państwa postu. Po drugie: Admin nie ponosi odpowiedzialności za treść postów, które są na forum publikowane. Administracja forum należy do moich uprawnień, nie obowiązków. Po trzecie: Gdy pojawia się 40 postów dziennie, czasem nie nadążamy z przeczytaniem i oczyszczeniem wszystkiego, więc jeśli coś się Państwu nie podoba, prosze mnie o tym poinformować, ale tak jak mówiłem wcześniej, po upływie 24h od umieszczenia postu. PROSIMY WNIKLIWIE PRZECZYTAĆ POWYŻSZY TEKST I SIĘ DO NIEGO STOSOWAĆ. W PRZECIWNYM WYPADKU FORUM MOŻE ZOSTAĆ W KAŻDEJ CHWILI ZAMKNIĘTE. Z poważaniem, administracja forum. * * * Tak chlipie ta B.J. w Mińsku Mazowieczczańskim, że chyba Srebrna wystąpi z brzegów... Po zejściu boryska coś słabiutko się to całe szemrane towarzystwo zarówno w Sulejówku, jak i Wesołej rusza. Chyba dam sobie siana i dzisiaj idę lulu... Nikt mi nie chce napluć, nikt poza tym babiszonem nie straszy, czyżby obyczaje łagodniały?! Biorąc pod uwage zawzietość np. radnych z komisji rewizyjnej w Sulejówku jest to i niewytłumaczalne, i niemożliwe... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:04 Byłem na tej stronie i przeczytałem wszystkie "wymiociny". Bez Boryska rzeczywiscie jest nudno. Jestes zawiedziony, że nikt nie pluje ci w oczy? Jak chcesz, to ich wyręczę...Powalczymy ze sobą? Proszę...Kto zaczyna pierwszy? Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:09 obserwator.2236 napisała: > Byłem na tej stronie i przeczytałem wszystkie "wymiociny". Bez Boryska > rzeczywiscie jest nudno. Jestes zawiedziony, że nikt nie pluje ci w oczy? Jak > chcesz, to ich wyręczę...Powalczymy ze sobą? Proszę...Kto zaczyna pierwszy? Szczerze? Po pierwsze nie mam powodu z Tobą walczyć, bez względu na to czy masz piersi jak czajnik, czy brodę jak Marks z Engelsem razem wziętymi, po drugie zapewne nasi ukochani "przyjaciele" zwierają szeregi, więc radzę zachować siły na to tałatajstwo. Po trzecie otrzymałem informację, że jakaś kolejna dobra dusza wkroczy niebawem do walki z głupotą i oszołomstwem, oraz z czarownicami i borysami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:21 Te epitety juz sa powodem do walki PLEBS. Pomimo, że obcego autorstwa. Uważam, że stchórzyłeś tak samo jak boryski, fafiki, tammary i inne gady... CYKOR! Tez słyszałem o tej dobrej duszy. NIe pozdrawiam Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:32 obserwator.2236 napisała: > Te epitety juz sa powodem do walki PLEBS. Pomimo, że obcego autorstwa. Uważam, > że stchórzyłeś tak samo jak boryski, fafiki, tammary i inne gady... CYKOR! Tez > słyszałem o tej dobrej duszy. NIe pozdrawiam Czyżbyś nie był podobny do tych brodatych? Zarówno tu, jak i w Wesołej mamy szansę na kolejną "setkę"... Nie byłeś przypadkiem w Mińsku, podobno poza wylewaniem Srebrnej z racji łez B.J. strasznie śmierdzi bo jakiś "borysopodobny" tam chodzi luźno po ulicach...Nie ma tam jakiegoś ZOO, żeby go "sklatkować?" Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:44 Oczywiście, że jestem podobny do tych brodatych, cycatych i innych człekokształtnych. Zaraz idę na patrol po Mińsku, byc może borysopodobny wpadnie w moje rączki, a wtedy, klatka z pewnoscia się znajdzie. Co prawda mam dzisiaj bardzo mały transfer i ulubione wrota otwieraja się powoli Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:51 obserwator.2236 napisała: > Oczywiście, że jestem podobny do tych brodatych, cycatych i innych > człekokształtnych. Zaraz idę na patrol po Mińsku, byc może borysopodobny > wpadnie w moje rączki, a wtedy, klatka z pewnoscia się znajdzie. Co prawda mam > dzisiaj bardzo mały transfer i ulubione wrota otwieraja się powoli Życzę powodzenia w łowach, tylko uważaj na tego od "sexu", żeby Cię nie wyśledził jak będziesz zamykał do klatki... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:45 No i kolejna "setka" OBSERWATORZE. Nie mogę się doczekać kiedy ją wreszcie przechylimy na pohybel różnym takim...: B.J. boryskom, gnomom, fafikom. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:24 Jak się bardzo nudzisz to pobuszuj na stronie "Warszawa", ja na dziś odpuszczam, rano w niedzielę jak Bóg przykazał przyłożę komu będzie trzeba! Bo dzień bez przyłożenia to dzień stracony, a dziś poza tym konającym intelektualnie indywiduum plaża... nawet nie dzika, po prostu żadna!Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 20:14 krzysztofplebs Użytkownik Wysłany: Paź 24, 2004 18:11:08 Cytat Edytuj z nią !!! Baba Jaga z tym domem publicznym sama wsadziła się na drzewo...Kogo ona może w ogóle w Mińsku znać? Bez przesady... W każdym razie na pewno nie znała i pewnie nadal nie zna owej niefartownej urzędniczki. To prawda Anonimie ( znów nie wiem który chociaż jakieś znaki na dole[I] wreszcie sie pojawiły), że Baba Jędza jest wyjątkowo cyniczna i podła. Wiele osób w Sulejówku doświadczyło tego, gdy wydawała "Echo". Niestety znów wychodzi na moje. Wybacz... Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 20:18 krzysztofplebs napisał: > krzysztofplebs > Użytkownik > Wysłany: Paź 24, 2004 18:11:08 > Cytat Edytuj > z nią !!! Baba Jaga z tym domem publicznym sama wsadziła się na drzewo...Kogo > ona może w ogóle w Mińsku znać? Bez przesady... W każdym razie na pewno nie > znała i pewnie nadal nie zna owej niefartownej urzędniczki. To prawda Anonimie > ( znów nie wiem który chociaż jakieś znaki na dole[I] wreszcie sie pojawiły), > że Baba Jędza jest wyjątkowo cyniczna i podła. Wiele osób w Sulejówku > doświadczyło tego, gdy wydawała "Echo". Niestety znów wychodzi na moje. > Wybacz... To była moja odpowiedź na wcześniejsze posty. Anonim ( chyba Anonim [I]) kuma. To pocieszające... No bo sam przeczytaj Nikita z Obserwatorem: Wysłany: Paź 24, 2004 10:59:16 Cytat Mi też szkoda tej dziewczyny. Nawet bardzo. W pełni sympatyzuje z poglądem atomka że nie szukała ona seksu a jedynie akceptacji,zrozumienia i odrobiny szczęścia. Przykro mi równiez że ten swoisty gest rozpaczy nieśmiałej urzedniczki interpretowany jest przez niektórych uczestników forum jako ogłoszenie osoby uprawiajacej seks za pieniądze. cyt. " dając referencję do domu publicznego" - ciekawe czy osławiona Baba Jaga zna osobisćie bohaterkę artykułu bo jeśli nie to publiczne sugerowanie, że jej życiowym przeznaczeniem jest uprawianie tzw płatnego nierządu jest po prostu wyjątkowo cyniczne i podłe. A zreszta nie będe rozwodzil i szerszą ocenę "głębi rozsądku" Baby Jagi zostawiam Państwu. Natomiast nie ulega dla mnie przecietnęgo czytelnika żadnej wątpliwosći że przedstawione w treśći artykułu w CS informację były zdecydowanie niewystarczające aby tego typu ( jak Baba Jaga - oczywiśćie) wniosek wysnuć. [i][/i][i][/i] Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:04 To wszystko, co dzieje się na tym forum zaczyna być fascynujące. Co prawda dawno nie było mnie tu, ale widze, że nie tylko ja jestem twoim zwolennikiem Odpowiedz Link
nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:09 Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:12 nikita121 napisała: > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! Trzymajcie się oboje, tylko nie za mocno, żeby z tego nie było małych "obserwatorków"... Odpowiedz Link
nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:20 krzysztofplebs napisał: > nikita121 napisała: > > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę C > ię > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! > Trzymajcie się oboje, tylko nie za mocno, żeby z tego nie było > małych "obserwatorków"... Albo plebsików, prawda Obserwator? Odpowiedz Link
eraser19 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:14 nikita121 napisała: > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:17 eraser19 napisał: > nikita121 napisała: > > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę C > ię > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! > czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam Pozwalamy, pozwalamy, zaczynamy już pączkować!I o to chodzi, żeby walka z kołtuństwem i wszelkim chamstwem była skuteczna... Odpowiedz Link
nikita121 Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:22 krzysztofplebs napisał: > eraser19 napisał: > > > nikita121 napisała: > > > > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. tr > ochę C > > ię > > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się! > > czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam > Pozwalamy, pozwalamy, zaczynamy już pączkować!I o to chodzi, żeby walka z > kołtuństwem i wszelkim chamstwem była skuteczna... Witaj eraser. Chętnie Cię przyjmiemy.Jak najwięcej bratnich dusz, prawda Plebs? Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:27 Oczywiście Drodzy Moi Przyjaciele. Na chwilę znikam, ale po północy mój duch będzie straszył oszołomów wszelkiej maści... Martwi mmnie tylko to,że z tych "wdeptanych w ziemię" przez nasze intelektualne tarany łeb podniosła istota najmniej ku temu predysponowana - karp??? ( z Wesolej - Starej Miłosny) Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:11 obserwator.2236 napisała: > To wszystko, co dzieje się na tym forum zaczyna być fascynujące. Co prawda > dawno nie było mnie tu, ale widze, że nie tylko ja jestem twoim zwolennikiem Zwolenników nigdy za dużo, ale oczywiście ustawieni są w pewnej kolejności. Odpowiedz na krótkie pytanie, kto jako pierwszy wystąpił w obronie Plebsa po wściekłym ataku przypuszczonym przez borysa!..? OBSERWATOR! Tego Ci nie mogę ( i nie chcę) zapomnieć, nawet jak tłumy będą wiwatowały na moją cześć... A propos: zajrzyj na stronę Warszawa, z małego żartu ruszyła machina pod hasłem partia forumowiczów. Idzie jak lawina! Nas tam nie może zabraknąć! Odpowiedz Link
nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:28 Nie wychwalaj tylko Obserwatora Plebs! Żartuję, na razie muszę spadac! Działaj dziś z Obserwatorem. Chyba jest Twoim faworytem/ odezwę sie wkrótce. Pa! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:31 nikita121 napisała: > Nie wychwalaj tylko Obserwatora Plebs! Żartuję, na razie muszę spadac! Działaj > dziś z Obserwatorem. Chyba jest Twoim faworytem/ odezwę sie wkrótce. Pa! Pa, Nikita zanim zamienię się o północy w strasznego wampira muszę jeszcze trochę popracować, wszak nadano mi na wesołowskim forum miano "nocnego pisarza"... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:50 wiesz Plebs, tak mnie to wszystko bawi, że ja tez dzisiaj chyba tez zamienię się w diablicę.I to z "czajnikami" Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Na drzewo! 25.10.04, 02:11 obserwator.2236 napisała: > wiesz Plebs, tak mnie to wszystko bawi, że ja tez dzisiaj chyba tez zamienię > się w diablicę.I to z "czajnikami" Chciałbym Cię zobaczyć w akcji. Na pewno jesteś doskonały/ła... Odpowiedz Link
eraser19 Re: Gdzie "czajniki" 31.10.04, 00:13 Gdzie się podziały "czajniki", a właściwie wspomnienie po czajnikach Baby Jędzy??? Tak się chyba urabała z tego szczęścia, że wypikowali PLEBSA z Forum "Nasz Sulejówek", że ma kilkudniowego kaca! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 26.10.04, 20:37 Jakim prawem FC nieboszczki Baby Jagi wyprzedził przed chwilą FC egzystującej ( jeszcze) Baby Jędzy?! To niedopatrzenie Eraser! Odpowiedz Link
szepiet.07 Re: FC Baby Jędzy 01.11.04, 13:05 Nie, no skandal znów Baba Jaga wyprzedziła Babę JENDZĘ, chyna że do piekła to popieram, jakem SLD-owiec Odpowiedz Link
szepiet.07 Re: Coraz gorzej gotuje 05.11.04, 01:11 To niedopatrzenie Eraser! Jureczku zacznij jadać w barze mlecznym, bo ona cię jeszcze gotowa otruć tymi swoimi muchomorami! Odpowiedz Link
krzysztofplebs Re: Coraz gorzej gotuje 29.11.04, 20:30 A w ogóle to gdzie się ona podziewa? Nie ma nad kim egzorcyzmów odprawiać!!! Odpowiedz Link
eraser19 Re: Coraz gorzej gotuje 29.11.04, 22:59 Był taki jeden księżulek w Wesołej, który nauczał w Sulejówku, a dziś odprawia egzorcyzmy , nawet go w TVN pokazywali. Może by go ściągnąć do Sulejówka w celu odprawienia nad naszą faworytą...? Odpowiedz Link
eraser19 Re: Coraz gorzej gotuje 10.12.04, 06:16 Ta nieudacznica znowu ma period "intelektualny". Niestety. Tym razem wzięła na swoje wytarte kły Plebsa i jakąś panią doktór. O zgrozo! Odpowiedz Link
szepiet.07 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 00:50 wreszcie jej miotła zatrzyma się na trochę dłużej w "Co słychać?". Tylko obawiam się, że jej "wierszówka" nie starczy na dojazdy z Sulejówka... Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 01:00 szepiet.07 napisał: > wreszcie jej miotła zatrzyma się na trochę dłużej w "Co słychać?". Tylko > obawiam się, że jej "wierszówka" nie starczy na dojazdy z Sulejówka... A do czego ma miotłę? Czyżby samowystarczalna?... Odpowiedz Link
eraser19 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 01:02 Z tego co wiem to ona nie jest zakonnicą... Odpowiedz Link