Dodaj do ulubionych

FC Baby Jędzy

23.10.04, 02:32
Sorry, ta nazwa jednak lepiej do niej pasuje... Dobrze, że nie zamówiłem
pieczątek!
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 02:52
      ALE JAK WIDZĘ, ŻADNA ZMIANA NIKOGO NIE PRZYCIĄGA DO JĘDZY.TO CHYBA PRZEZ TO, ŻE
      NA FORUM WYPEPLAŁEM SŁODKĄ TAJEMNICĘ PISARECZKI "ECHA"
      • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:03
        obserwator.2236 napisała:
        > ALE JAK WIDZĘ, ŻADNA ZMIANA NIKOGO NIE PRZYCIĄGA DO JĘDZY.TO CHYBA PRZEZ TO,
        ŻE NA FORUM WYPEPLAŁEM SŁODKĄ TAJEMNICĘ PISARECZKI "ECHA"
        Przyciągną, przyciągną, już się ślinią... Polecam Ci OBSERWATORZE lekturę
        nowego wątku. Co oni do Ciebie cierpią? Mają własną radną od rury, a Ciebie
        chcą na nią wpakować. Przecież - jako mieszkańcy Sulejówka - powinni raczej
        przeciwdziałać konkurencji... Nie widziałem Cię, ale jaki/jaka byś nie był/a to
        na pewno dla tej od rury jesteś konkurencją, więc oni i jej nie lubią. Więc
        kogo lubią??? Chyba rzeczywiście muszę się napić piwa, bo na trzeźwo nie mogę
        tego towarzystwa wzajemnej adoracji zrozumieć!
        • obserwator.2236 Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:13
          A GDZIE SZUKAC TEJ NOWEJ LEKTURY...JAKIE ZNOWU RURY?
          • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:19

> A GDZIE SZUKAC TEJ NOWEJ LEKTURY...JAKIE ZNOWU RURY?
            Dla Ciebie wszystko! Pofatyguj się OBSERWATORZE do wątku "obrońca SPZOZ na tym
            samym Forum, to przy okazji i o sobie przeczytasz...
            • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 03:21
              Sorry, do wątku Anonim szuka guza! (1)
              • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 10:11
                Leniwiec pospolity zniknął z Forum Nasz Sulejówek:
                Wysłany: Paź 23, 2004 07:49:26
                Cytat Edytuj
                Za dużo Babo Jędzo wypiłaś tego naparu z muchomorów?! Przedawkowałaś! A
                tymczasem masz już nowy Fan Club ( jestem niezwykle szczodry) Baby Jędzy,
                zaproś do niego boryska, bo się jakoś miga... no i tych Twoich geniuszy z
                d. "Echa"
                • krzysztofplebs Re: Kolejny obrońca B.J. 23.10.04, 10:27
                  Krótka historia choroby:
                  Autor Wiadomość
                  Anonim
                  Wysłany: Paź 22, 2004 18:03:19
                  Cytat
                  Dziękuję Ci Plebsie za prezent, chociaż nie wymagałam od ciebie az takiego
                  poświęcenia. Nie wiem jak sobie teraz poradzisz z moją rosnąca popularnością.?
                  Wynajęty przez ciebie "młot na czarownice" , to/ wbrew pozorom/ nie byle jaki
                  młotek, tylko człek inteligentny, w odróżnieniu od ciebie i wie kiedy skończyć.
                  Jak prawdziwy mężczyzna, chociaż podaje się za kobietę. A może to biseks? Baby
                  Jagi nie znoszą wprawdzie hermafrodytów, ale jeśli nie da sobą manipulować, to
                  mogę go nawet od czasu do czasu przewieżć na miotle.Przy okazji zapytaj go, czy
                  on też depiluje sobie łydki..A Tobie Plebsie radzę schodzić z oczu pani doktór,
                  bo przez całkowity zastój Twego umysłu, ubyło jej pacjentów. Kwaszę teraz
                  muchomory,według receptury ostatniej sulewskiej czarownicy, więc mi nie
                  zawracaj gitary .Baba Jaga.
                  krzysztofplebs
                  Użytkownik
                  Wysłany: Paź 22, 2004 18:52:41
                  Cytat Edytuj
                  Uważaj, bo jeśli wierzyć "Szerlokowi" ( to ten z Twoich kręgów), to OBSERWATOR-
                  KA jednym cyckiem (podobno rozmiar czajnika) może Cię chudzino zmieść z
                  powierzchni ziemi, a wtedy nie pomoże Ci ani miotła ani czarownica, ani
                  muchomory...Widzę, że jesteś doskonale zorientowana w sytuacji pani doktór,
                  czyżbyś razem z niejakim Janem Rochem St. ( aktualnie na psychicznym wymarciu
                  według słów jego żony Basieńki ( pseudo: "Kocia"[img]
                  sulejowek.ten.com.pl/components/minibb/img/smilies/wink.gif[/img]
                  chcącej właśnie za życia podzielić resztki majątku przed mińskim Sądem
                  Rejonowym ( I Ns635/04)- była jej pacjentką? Zapisz się na wycieczkę na zachód
                  Warszawy, nie ,musiałabyś wycierać szmateczką klamek...
                  krzysztofplebs
                  Użytkownik
                  Wysłany: Paź 22, 2004 22:33:09
                  Cytat Edytuj
                  > Naraziłaś się OBSERWATOROWI Babo Jago. Nawet nie wiesz czym to pachnie! Chyba
                  marzysz o popularności kościotrupie. Dziękuj Bogu, że za marzenia nie karzą,bo
                  do końca życia nie wylazłabyś z puchy. Tak, to prawda, że jestem młotem na
                  czarownice, zwłaszcza takie wredne i paskudne jak ty. A swoją drogą, co ty
                  tutaj jeszcze robisz? Pani "doktór" trzyma cię przy życiu erotomanko?! Nie
                  wchodź mi w drogę, bo zginiesz "puchu marny". Odpieprz się ode mnie i od
                  Plebsa, bo przy najbliższej okazji "przelecę" cię naiwna dziwko! Lubisz sex
                  prawda? Tylko najpierw wydepiluj swoje nóżki, które przypominają mi
                  wykruszone papierosy SZANTRAPO!
                  * PLEBS, przerzuć ten tekst na Nasz Sulejówek. Jutro będę tam ze swoją
                  ekipą...Jeśli ta pi..a dalej będzie piła do mnie, wrzucaj tutaj. Okey?
                  Przerzucę z dużą chęcią, na wszelki wypadek wykropkuję tylko tę "p-
                  • krzysztofplebs Re: Kolejny obrońca B.J. 23.10.04, 10:34
                    Ja Ci Tammar nie zabraniam, nawet nie mogę fascynacji właścicielką b. "Echa" -
                    Twój problem - ale wczytaj się łaskawie, skąd wziął się motyw "muchomorków".
                    Nie przypominam sobie, żeby ta pani kończyła medycynę...Generalnie w
                    dobie "Echa" starała się kończyć ludzi. Na szczęście mało skutecznie vide S-Ela
                    żyje i ma się zupełnie dobrze.
    • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 23.10.04, 11:31
      Zapachniało mi znowu ul. Mysią 2 w Warszawie... Został zamknięty ( przed tą
      właśnie moją wypowiedzią, a po wypowiedzi Tammara na Forum Nasz Sulejowek
      watek "Baba Jaga".Może to i dobrze, bo za dużo tę kruszynę reklamowałem...
      Mister Tammar
      Logowanie zawodzi bardzo często, ale jeżeli Anonimów rozmnożyło sie aż tyle, to
      trudno z nimi dyksutować... Podpowiadałem, żeby chociaż podpisywali/ły się
      Anonim I, Anonim II, etc. Wbrew opinii powyżej nawet po wypikowaniu jeszcze by
      coś zostało, bo Obserwator wbrew niektórym poglądom nie jest taki od macochy.
      Praktycznie po wściekłym ataku na mnie i moją rodzinę ( oraz kilka innych osób
      z Sulejówka) Obserwator był jedyna osobą, która wystąpiła w obronie. A środki -
      drogi mister Tammar - dobiera się według poziomu przeciwnika. Inaczej się po
      prostu nie da...
      • krzysztofplebs Re: Tammar zakończył 23.10.04, 11:36
        Tak oto doszło do zamknięcia wątku "Baba Jaga" na Forum "Nasz Sulejowek":
        Wysłany: Paź 23, 2004 08:52:08
        Cytat
        Panie Krzysiu, firmuje Pan swoją marką (krzysztofplebs) wypowiedzi obserwatora,
        może je Pan, chociaż wypikować z przekleństw obelg i gróźb, jednak nic by z
        tego nie pozostało i nie warto byłoby o tym pisać.
        Tammar
        PS. Ja mam tą odwagę i się podpisuję, ups.. pardon raz się nie podpisałem,
        zawiodło logowanie.
        • krzysztofplebs Re: Tammar zakończył 23.10.04, 12:01
          ale kontynuuje w innym wątku na Forum "Nasz Sulejówek":
          Wysłany: Paź 23, 2004 09:48:31
          Cytat
          Nic Pan nie zrozumiał. Poziom wypowiedzi, który można znaleźć na tamtym forum
          jest bardzo niski, a to tam Plebsa zaatakowano, więc proszę się tam bronić.
          Żadnej nauki z tego haniebnego ataku Pan nie wyciągnął, gdyż przy użyciu
          podobnych środków, teraz „obserwator” atakuje Babę Jagę, a Pan ma z tego
          straszną radochę. Niech Pan te brudy pierze tam na GW i nie przychodzi do nas z
          takimi obraźliwymi tekstami, szkoda oczu do czytania takich bzdur.
          Tammar
          PS. Chodzi mi o Post Wysłany: Paź 22, 2004 22:33:09
          sulejowek.ten.com.pl/index.php?option=com_minibb&action=vth
          read&forum=1&topic=54&page=4
          Mam nadzieję, że Admin zrobi z tym porządek.
          Anonim
          Wysłany: Paź 23, 2004 09:49:30
          Cytat
          Panie Tammar,proszę mu nie odpowiadać, niech dyskutuje sam ze sobą i tak
          powinniśmy robić od początku.
          krzysztofplebs
          Użytkownik
          Wysłany: Paź 23, 2004 09:51:23
          Cytat Edytuj
          Zrozumiałem bardzo dużo, ale mimo wszystko nie zamierzam Cię Tammar ujawniać,
          chociaż doskonale wiem kim jesteś...Admin doskonale wie co ma robić, więc
          proponuję Go nie pouczać.
          Anonim
          Wysłany: Paź 23, 2004 09:54:39
          Cytat
          Co do środków, to jak ktoś się paprze w gównie – za przeproszeniem, to się nim
          może umazać, a nie każdy ma na to ochotę, więc niech Pan nie wjeżdża z tym
          tutaj. Zachowajmy odrobinę kultury i zrozumienia dla innych, w innym wypadku
          poziom w/w „materiału” będziemy mieli powyżej szyi.
          Tammar
          krzysztofplebs
          Użytkownik
          Wysłany: Paź 23, 2004 09:56:14
          Cytat Edytuj
          Czy to "babranie" dotyczy też kolejnego Anonima nad Pana postem Tammarze?!
          • krzysztofplebs Re: Zgon B.J. 23.10.04, 13:06
            Nastąpił - mam nadzieję - ostateczny zgon publiczny B.J. ( nawet nie warto
            popularyzować jej danych)
            Anonim
            Wysłany: Paź 23, 2004 10:06:44
            Cytat
            Będzie teraz Pana szantażował, że Pana ujawni.Niech się Pan tego nie obawia.
            Jest Pan porządnym człowiekiem. Natomiast Admin powinien wiedzieć, co należy
            zrobić , ja go nie będę pouczała.Maria Rutkowska
            krzysztofplebs
            Użytkownik
            Wysłany: Paź 23, 2004 10:59:35
            Cytat Edytuj
            Jeżeli chodzi o sznataż, to raczej Twoja specjalność M.R, ale każdy sądzi po
            sobie... Ja napisałem tylko, że dokładnie wiem, kto to jest Tamar i tyle. A Ty
            znowu pewnie chcesz rozgłosu. Tego Ci brakuje? Udało Ci się dokonać zamknięcia
            wątku "Baba Jaga" na Forum "Nasz Sulejówek" i OK.
            • krzysztofplebs Re: Ona mnie już straszy. 23.10.04, 16:52
              Ona - ta B.J. już mnie straszy, plecie coś o jakimś przestępstwie. Może swoim?
              Wysłany: Paź 23, 2004 11:23:54
              Cytat
              Pofatygowałem się na forum GW… Szkoda słów.
              Tammar
              krzysztofplebs
              Użytkownik
              Wysłany: Paź 23, 2004 12:23:20
              Cytat Edytuj
              To się nie fatyguj...Nie ma obowiązku!
              Anonim
              Wysłany: Paź 23, 2004 14:09:11
              Cytat
              Do Admina i innych osób odpowiedzialnych za rozpowszechnianie treści
              zamieszczanych na tym Forum. Musicie sobie Państwo zdawać sprawę, że w tej
              chwili pomagacie już Panu Krzysztofowi Maciągowi w popełnianiu przestępstwa.
              Jeśli można było wykasowywać drobiazgi, bo nie pasowały do tematu dyskusji,
              można wykasować również znieważający mnie tekst Obserwatora z d.n. 22
              pażdziernika , godz.22:33:09. Nie robicie tego. Dla mnie jest to jednoznaczne,
              bo zamknięcie tematu "Baba Jaga" jest tylko działaniem pozornym. Bawcie się
              Państwo dalej. Maria Rutkowska
              Anonim
              Wysłany: Paź 23, 2004 14:11:21
              Cytat
              Nudne to forum zaczyna sie robic...........................
              krzysztofplebs
              Użytkownik
              Wysłany: Paź 23, 2004 14:49:22
              Cytat Edytuj
              Madame B.J. poczytaj najpierw parę książek zanim będziesz pisać
              o "przestępstwie"... Co, radna "utrzymanka" Cię uświadomiła???. Ją niedługo
              będzie uświadamiał Sąd Okręgowy. Początek tej edukacji już 9 listopada i to od
              razu na 3 frontach!Zabawa bez Ciebie B.J. może będzie mniej frywolna, ale
              ciekawsza. A co do nudy Anonimie ( który?) częściowo podzielam...
              • obserwator.2236 Re: Ona mnie już straszy. 23.10.04, 18:43
                O nie, Babo Jago - OBSERWATORA - nie można skasować. To byłoby dopiero
                przestępstwo. Owszem, te psujące temat dyskusji przepadły bez wieści. Jak sama
                widzisz, mam pewne przywileje, dlatego pojawiam się wszędzie, gdzie tylko mam
                ochotę. Twierdzisz, że cię znieważyłem? Nie! Ty sama się znieważasz i okropnie
                błaźnisz. Widzę, że prawda jest dla ciebie porażką, za to dla mnie
                wyśmienitązabawą. I będę bawić się ile wlezie...
                • krzysztofplebs Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 20:56
                  No to do zabawy OBSERWATORZE! Witaj. Ciekawe czy B/J. poleciała już z tymi
                  swoimi rewelacjami do stolicy powiatu?
                  • obserwator.2236 Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 21:23
                    Witaj PLEBS! Z pewnością poleciała, bo widzę, że na bieżąco śledzi nasze
                    dyskusje, nie szczędząc słów krytyki. Dla mnie są to jednak mało znczące słowa,
                    bo najważniejsze KTO je wypowiada. W tym przypadku babsztyl jest dla mnie
                    NIKIM. Razem ze swoimi fanami
                    • krzysztofplebs Re: No to do zabawy OBSERWATORZE. 23.10.04, 21:26

> Witaj PLEBS! Z pewnością poleciała, bo widzę, że na bieżąco śledzi nasze
                      > dyskusje, nie szczędząc słów krytyki. Dla mnie są to jednak mało znczące
                      słowa,
                      >
                      > bo najważniejsze KTO je wypowiada. W tym przypadku babsztyl jest dla mnie
                      > NIKIM. Razem ze swoimi fanami
                      Za dużo tych fanów raczej nie ma, mieszczą się w zbiorze palców jednej ręki.
                      • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 21:43
                        Widzę OBSERWATORZE, że nadal nie odwiedziłeś tej strony, na ktora nie mogleś
                        wejść. Służę więc pomocą: Gdyby B.J. przez Administratora Forum "Nasz
                        Sulejówek" tytułowana "Pani Mario" byłaby mądrzejsza mogłaby jeszcze długo
                        funkcjonować jako Baba Jaga.
                        Wysłany: Paź 23, 2004 18:13:04 · Edytowane przez: atomek
                        Cytat
                        Pani Mario, drodzy Państwo,
                        Po pierwsze: Post wskazany przez Panią Marię został skasowany... A pozatym
                        drażnią mnie posty z pretensjami, ze nie usunąłem jakiegoś wpisu sprzed paru
                        godzin. Nie siedzę tu 24h/dobę. Ewentualnie wnioski i zażalenia przyjmuję po
                        upływie 24h od zamieszczenia niepokojącego Państwa postu.
                        Po drugie: Admin nie ponosi odpowiedzialności za treść postów, które są na
                        forum publikowane. Administracja forum należy do moich uprawnień, nie
                        obowiązków.
                        Po trzecie: Gdy pojawia się 40 postów dziennie, czasem nie nadążamy z
                        przeczytaniem i oczyszczeniem wszystkiego, więc jeśli coś się Państwu nie
                        podoba, prosze mnie o tym poinformować, ale tak jak mówiłem wcześniej, po
                        upływie 24h od umieszczenia postu.
                        PROSIMY WNIKLIWIE PRZECZYTAĆ POWYŻSZY TEKST I SIĘ DO NIEGO STOSOWAĆ. W
                        PRZECIWNYM WYPADKU FORUM MOŻE ZOSTAĆ W KAŻDEJ CHWILI ZAMKNIĘTE.
                        Z poważaniem, administracja forum.
                        * * *
                        Tak chlipie ta B.J. w Mińsku Mazowieczczańskim, że chyba Srebrna wystąpi z
                        brzegów... Po zejściu boryska coś słabiutko się to całe szemrane towarzystwo
                        zarówno w Sulejówku, jak i Wesołej rusza. Chyba dam sobie siana i dzisiaj idę
                        lulu... Nikt mi nie chce napluć, nikt poza tym babiszonem nie straszy, czyżby
                        obyczaje łagodniały?! Biorąc pod uwage zawzietość np. radnych z komisji
                        rewizyjnej w Sulejówku jest to i niewytłumaczalne, i niemożliwe...
                        • obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:04
                          Byłem na tej stronie i przeczytałem wszystkie "wymiociny". Bez Boryska
                          rzeczywiscie jest nudno. Jestes zawiedziony, że nikt nie pluje ci w oczy? Jak
                          chcesz, to ich wyręczę...Powalczymy ze sobą? Proszę...Kto zaczyna pierwszy?
                          • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:09

> Byłem na tej stronie i przeczytałem wszystkie "wymiociny". Bez Boryska
                            > rzeczywiscie jest nudno. Jestes zawiedziony, że nikt nie pluje ci w oczy? Jak
                            > chcesz, to ich wyręczę...Powalczymy ze sobą? Proszę...Kto zaczyna pierwszy?
                            Szczerze? Po pierwsze nie mam powodu z Tobą walczyć, bez względu na to czy masz
                            piersi jak czajnik, czy brodę jak Marks z Engelsem razem wziętymi, po drugie
                            zapewne nasi ukochani "przyjaciele" zwierają szeregi, więc radzę zachować siły
                            na to tałatajstwo. Po trzecie otrzymałem informację, że jakaś kolejna dobra
                            dusza wkroczy niebawem do walki z głupotą i oszołomstwem, oraz z czarownicami i
                            borysami. Pozdrawiam.
                            • obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:21
                              Te epitety juz sa powodem do walki PLEBS. Pomimo, że obcego autorstwa. Uważam,
                              że stchórzyłeś tak samo jak boryski, fafiki, tammary i inne gady... CYKOR! Tez
                              słyszałem o tej dobrej duszy. NIe pozdrawiam
                              • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:32

> Te epitety juz sa powodem do walki PLEBS. Pomimo, że obcego autorstwa.
                                Uważam,
                                > że stchórzyłeś tak samo jak boryski, fafiki, tammary i inne gady... CYKOR!
                                Tez
                                > słyszałem o tej dobrej duszy. NIe pozdrawiam
                                Czyżbyś nie był podobny do tych brodatych? Zarówno tu, jak i w Wesołej mamy
                                szansę na kolejną "setkę"... Nie byłeś przypadkiem w Mińsku, podobno poza
                                wylewaniem Srebrnej z racji łez B.J. strasznie śmierdzi bo
                                jakiś "borysopodobny" tam chodzi luźno po ulicach...Nie ma tam jakiegoś ZOO,
                                żeby go "sklatkować?"
                                • obserwator.2236 Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:44
                                  Oczywiście, że jestem podobny do tych brodatych, cycatych i innych
                                  człekokształtnych. Zaraz idę na patrol po Mińsku, byc może borysopodobny
                                  wpadnie w moje rączki, a wtedy, klatka z pewnoscia się znajdzie. Co prawda mam
                                  dzisiaj bardzo mały transfer i ulubione wrota otwieraja się powoli
                                  • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:51

> Oczywiście, że jestem podobny do tych brodatych, cycatych i innych
                                    > człekokształtnych. Zaraz idę na patrol po Mińsku, byc może borysopodobny
                                    > wpadnie w moje rączki, a wtedy, klatka z pewnoscia się znajdzie. Co prawda
                                    mam
                                    > dzisiaj bardzo mały transfer i ulubione wrota otwieraja się powoli
                                    Życzę powodzenia w łowach, tylko uważaj na tego od "sexu", żeby Cię nie
                                    wyśledził jak będziesz zamykał do klatki...
                              • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:45
                                No i kolejna "setka" OBSERWATORZE. Nie mogę się doczekać kiedy ją wreszcie
                                przechylimy na pohybel różnym takim...: B.J. boryskom, gnomom, fafikom.
                            • krzysztofplebs Re: Płaczka B.J. 23.10.04, 22:24
                              Jak się bardzo nudzisz to pobuszuj na stronie "Warszawa", ja na dziś
                              odpuszczam, rano w niedzielę jak Bóg przykazał przyłożę komu będzie trzeba! Bo
                              dzień bez przyłożenia to dzień stracony, a dziś poza tym konającym
                              intelektualnie indywiduum plaża... nawet nie dzika, po prostu żadna!Pozdrawiam.
                              • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 20:14
                                krzysztofplebs
                                Użytkownik
                                Wysłany: Paź 24, 2004 18:11:08
                                Cytat Edytuj
                                z nią !!! Baba Jaga z tym domem publicznym sama wsadziła się na drzewo...Kogo
                                ona może w ogóle w Mińsku znać? Bez przesady... W każdym razie na pewno nie
                                znała i pewnie nadal nie zna owej niefartownej urzędniczki. To prawda Anonimie
                                ( znów nie wiem który chociaż jakieś znaki na dole[I] wreszcie sie pojawiły),
                                że Baba Jędza jest wyjątkowo cyniczna i podła. Wiele osób w Sulejówku
                                doświadczyło tego, gdy wydawała "Echo". Niestety znów wychodzi na moje.
                                Wybacz...
                                • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 20:18
                                  krzysztofplebs napisał:

> krzysztofplebs
                                  > Użytkownik
                                  > Wysłany: Paź 24, 2004 18:11:08
                                  > Cytat Edytuj
                                  > z nią !!! Baba Jaga z tym domem publicznym sama wsadziła się na
                                  drzewo...Kogo
                                  > ona może w ogóle w Mińsku znać? Bez przesady... W każdym razie na pewno nie
                                  > znała i pewnie nadal nie zna owej niefartownej urzędniczki. To prawda
                                  Anonimie
                                  > ( znów nie wiem który chociaż jakieś znaki na dole[I] wreszcie sie pojawiły),
                                  > że Baba Jędza jest wyjątkowo cyniczna i podła. Wiele osób w Sulejówku
                                  > doświadczyło tego, gdy wydawała "Echo". Niestety znów wychodzi na moje.
                                  > Wybacz...
                                  To była moja odpowiedź na wcześniejsze posty. Anonim ( chyba Anonim [I]) kuma.
                                  To pocieszające...
                                  No bo sam przeczytaj Nikita z Obserwatorem:
                                  Wysłany: Paź 24, 2004 10:59:16
                                  Cytat
                                  Mi też szkoda tej dziewczyny. Nawet bardzo. W pełni sympatyzuje z poglądem
                                  atomka że nie szukała ona seksu a jedynie akceptacji,zrozumienia i odrobiny
                                  szczęścia. Przykro mi równiez że ten swoisty gest rozpaczy nieśmiałej
                                  urzedniczki interpretowany jest przez niektórych uczestników forum jako
                                  ogłoszenie osoby uprawiajacej seks za pieniądze.
                                  cyt. " dając referencję do domu publicznego" - ciekawe czy osławiona Baba Jaga
                                  zna osobisćie bohaterkę artykułu bo jeśli nie to publiczne sugerowanie, że jej
                                  życiowym przeznaczeniem jest uprawianie tzw płatnego nierządu jest po prostu
                                  wyjątkowo cyniczne i podłe. A zreszta nie będe rozwodzil i szerszą ocenę "głębi
                                  rozsądku" Baby Jagi zostawiam Państwu.
                                  Natomiast nie ulega dla mnie przecietnęgo czytelnika żadnej wątpliwosći że
                                  przedstawione w treśći artykułu w CS informację były zdecydowanie
                                  niewystarczające
                                  aby tego typu ( jak Baba Jaga - oczywiśćie) wniosek wysnuć.
                                  [i][/i][i][/i]
                                  • obserwator.2236 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:04
                                    To wszystko, co dzieje się na tym forum zaczyna być fascynujące. Co prawda
                                    dawno nie było mnie tu, ale widze, że nie tylko ja jestem twoim zwolennikiem
                                    • nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:09
                                      Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię
                                      obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                      • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:12
                                        nikita121 napisała:

> Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię
                                        > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                        Trzymajcie się oboje, tylko nie za mocno, żeby z tego nie było
                                        małych "obserwatorków"...
                                        • nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:20
                                          krzysztofplebs napisał:

> nikita121 napisała:
                                          >
                                          > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę C
                                          > ię
                                          > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                          > Trzymajcie się oboje, tylko nie za mocno, żeby z tego nie było
                                          > małych "obserwatorków"...
                                          Albo plebsików, prawda Obserwator?
                                      • eraser19 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:14
                                        nikita121 napisała:

> Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę Cię
                                        > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                        czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam
                                        • krzysztofplebs Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:17
                                          eraser19 napisał:

> nikita121 napisała:
                                          >
                                          > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. trochę C
                                          > ię
                                          > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                          > czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam
                                          Pozwalamy, pozwalamy, zaczynamy już pączkować!I o to chodzi, żeby walka z
                                          kołtuństwem i wszelkim chamstwem była skuteczna...
                                          • nikita121 Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:22
                                            krzysztofplebs napisał:

> eraser19 napisał:
                                            >
                                            > > nikita121 napisała:
                                            > >
                                            > > > Witaj Obserwatorze! fajnie, że znowu się pokazałeś na tym forum. tr
                                            > ochę C
                                            > > ię
                                            > > > obsmarowali, ale mam nadzieje, że damy sobie radę. Trzymaj się!
                                            > > czy pozwolicie, że dołącze do waszej trójcy? Pozdrawiam
                                            > Pozwalamy, pozwalamy, zaczynamy już pączkować!I o to chodzi, żeby walka z
                                            > kołtuństwem i wszelkim chamstwem była skuteczna...
                                            Witaj eraser. Chętnie Cię przyjmiemy.Jak najwięcej bratnich dusz, prawda Plebs?
                                            • krzysztofplebs Re: Pączkujemy! 24.10.04, 21:27
                                              Oczywiście Drodzy Moi Przyjaciele. Na chwilę znikam, ale po północy mój duch
                                              będzie straszył oszołomów wszelkiej maści... Martwi mmnie tylko to,że z
                                              tych "wdeptanych w ziemię" przez nasze intelektualne tarany łeb podniosła
                                              istota najmniej ku temu predysponowana - karp??? ( z Wesolej - Starej Miłosny)
                                    • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:11

> To wszystko, co dzieje się na tym forum zaczyna być fascynujące. Co prawda
                                      > dawno nie było mnie tu, ale widze, że nie tylko ja jestem twoim zwolennikiem
                                      Zwolenników nigdy za dużo, ale oczywiście ustawieni są w pewnej kolejności.
                                      Odpowiedz na krótkie pytanie, kto jako pierwszy wystąpił w obronie Plebsa po
                                      wściekłym ataku przypuszczonym przez borysa!..? OBSERWATOR! Tego Ci nie mogę (
                                      i nie chcę) zapomnieć, nawet jak tłumy będą wiwatowały na moją cześć... A
                                      propos: zajrzyj na stronę Warszawa, z małego żartu ruszyła machina pod hasłem
                                      partia forumowiczów. Idzie jak lawina! Nas tam nie może zabraknąć!
                                      • nikita121 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:28
                                        Nie wychwalaj tylko Obserwatora Plebs! Żartuję, na razie muszę spadac! Działaj
                                        dziś z Obserwatorem. Chyba jest Twoim faworytem/ odezwę sie wkrótce. Pa!
                                        • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:31
                                          nikita121 napisała:

> Nie wychwalaj tylko Obserwatora Plebs! Żartuję, na razie muszę spadac!
                                          Działaj
                                          > dziś z Obserwatorem. Chyba jest Twoim faworytem/ odezwę sie wkrótce. Pa!
                                          Pa, Nikita zanim zamienię się o północy w strasznego wampira muszę jeszcze
                                          trochę popracować, wszak nadano mi na wesołowskim forum miano "nocnego
                                          pisarza"...
                                          • obserwator.2236 Re: Na drzewo! 24.10.04, 21:50
                                            wiesz Plebs, tak mnie to wszystko bawi, że ja tez dzisiaj chyba tez zamienię
                                            się w diablicę.I to z "czajnikami"
                                            • krzysztofplebs Re: Na drzewo! 25.10.04, 02:11

> wiesz Plebs, tak mnie to wszystko bawi, że ja tez dzisiaj chyba tez zamienię
                                              > się w diablicę.I to z "czajnikami"
                                              Chciałbym Cię zobaczyć w akcji. Na pewno jesteś doskonały/ła...
                                            • eraser19 Re: Gdzie "czajniki" 31.10.04, 00:13
                                              Gdzie się podziały "czajniki", a właściwie wspomnienie po czajnikach Baby
                                              Jędzy??? Tak się chyba urabała z tego szczęścia, że wypikowali PLEBSA z
                                              Forum "Nasz Sulejówek", że ma kilkudniowego kaca!
    • krzysztofplebs Re: FC Baby Jędzy 26.10.04, 20:37
      Jakim prawem FC nieboszczki Baby Jagi wyprzedził przed chwilą FC egzystującej (
      jeszcze) Baby Jędzy?! To niedopatrzenie Eraser!
      • eraser19 Re: FC Baby Jędzy 28.10.04, 23:41
        A gdzie w ogóle ta szantrapa się podziewa?
        • szepiet.07 Re: FC Baby Jędzy 01.11.04, 13:05
          Nie, no skandal znów Baba Jaga wyprzedziła Babę JENDZĘ, chyna że do piekła to
          popieram, jakem SLD-owiec
      • szepiet.07 Re: Coraz gorzej gotuje 05.11.04, 01:11
        To niedopatrzenie Eraser!
        Jureczku zacznij jadać w barze mlecznym, bo ona cię jeszcze gotowa otruć tymi
        swoimi muchomorami!
        • krzysztofplebs Re: Coraz gorzej gotuje 29.11.04, 20:30
          A w ogóle to gdzie się ona podziewa? Nie ma nad kim egzorcyzmów odprawiać!!!
          • eraser19 Re: Coraz gorzej gotuje 29.11.04, 22:59
            Był taki jeden księżulek w Wesołej, który nauczał w Sulejówku, a dziś odprawia
            egzorcyzmy , nawet go w TVN pokazywali. Może by go ściągnąć do Sulejówka w celu
            odprawienia nad naszą faworytą...?
            • szepiet.07 Re: Coraz gorzej gotuje 07.12.04, 05:52
              Niestety znowu się ożywiła...
              • eraser19 Re: Coraz gorzej gotuje 10.12.04, 06:16
                Ta nieudacznica znowu ma period "intelektualny". Niestety. Tym razem wzięła na
                swoje wytarte kły Plebsa i jakąś panią doktór. O zgrozo!
                • szepiet.07 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 00:50
                  wreszcie jej miotła zatrzyma się na trochę dłużej w "Co słychać?". Tylko
                  obawiam się, że jej "wierszówka" nie starczy na dojazdy z Sulejówka...
                  • obserwator.2236 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 01:00
                    szepiet.07 napisał:

> wreszcie jej miotła zatrzyma się na trochę dłużej w "Co słychać?". Tylko
                    > obawiam się, że jej "wierszówka" nie starczy na dojazdy z Sulejówka...

A do czego ma miotłę? Czyżby samowystarczalna?...
                    • eraser19 Re: Baba Jendza zmienia barwy klubowe 16.12.04, 01:02
                      Z tego co wiem to ona nie jest zakonnicą...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka