arkadiusz.lipiec 11.08.08, 13:22 Witam, Szukam w Pruszkowie i okolicach jakichś kortów tenisowych, gdzie można byłoby za rozsądne pieniądze (albo free) pograć rekreacyjnie. Znacie może jakieś namiary? (w Warszawie trochę drogo jest ;() Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: Gdzie w Tenisa? 11.08.08, 13:33 ja jezdze do piastowa. Godzina 18 zl. Przed wiaduktem(w piastowie) w prawo,potem zaraz na koncu ulicy znowu w prawo i za chwilę są korty. Są też w Raszynie i podobno w Komorowie. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Gdzie w Tenisa? 11.08.08, 14:54 W Nowej wsi bezpośrednio za szkołą. Raczej nie za free ;) a w zeszłym roku grałam na zniczu w Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
borekt Re: Gdzie w Tenisa? 11.08.08, 22:47 Są nowe korty w Komorowie na ulicy Turystycznej (obok placu zabaw). Nie wiem tylko, czy właściciel ma je dla użytku własnego, czy też można je wynająć i sobie pograć. Odpowiedz Link Zgłoś
pruszko-wianka Re: Gdzie w Tenisa? 15.08.08, 00:04 Otrebusy, obok dawngo placu zabaw. Nie za free. Odpowiedz Link Zgłoś