westafrica 04.01.09, 11:40 Witam, czy ktoś wie, gdzie w Pruszkowie lub okolicach jest dobry sklep z częściami samochodowymi? Potrzebuję obudowę do lusterka bocznego do Astry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leo48 Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 12:02 Części i akcesoria w sklepach są nieproporcjonalnie drogie w stosunku do ich rzeczywistej wartości. Radziłbym poszukać na auto- szrotach. Najlepiej w Regułach na Wiejskiej (taki boczny wjazd prosto z Al Jerozolimskich) albo na samej trasie przed wjazdem z Brwinowa do Milanóka po lewej stronie. W tym drugim kupiłem wyłącznik ogrzewania tylnej szyby do Renaulta za 20 PLN a w serwisie zaproponowano mi takowy za ponad 80 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
westafrica Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 12:52 Dzięki. Na forum, to zawsze ktoś dobrze doradzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 15:33 no coz, jakosc kosztuje, a z rozbitego dostajesz jednak czesc eksploatowana ... osobiscie lubie korzystac z ASO, zajezdza tam czlowiek wysyfionym autem, umyja, naprawia, czlowieczek sobie w tym czasie siedzi, oglada tv, czyta prase, poprostu zyc nie umierac i jeszcze cukierki do auta dokladaja jak oddaja, tylko ta cena za usluge, normalnie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 15:46 Jakość usług w ASO bywa rozmaita, wiem coś o tym z autopsji. A jeśli chodzi o części z demontażu aut rozbieranych, to w jaki sposób może być wyeksploatowane boczne lusterko Astry ? Co do cukierków, to nawet najlepsze czekoladki Lindt'a czy innych wiodących firm są sto razy tańsze od tego, co zdziera z nas ASO za byle dotknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 20:23 zapomnialem napisac, ze w ASO braciszek pracuje i nawet jak pol auta rozbiora, to zawsze mi wystawiaja fakture za regulacje ukladu hamulcowego na 95 zeta, no wiec teraz sobie policzmy, mycie karoserii i podwozia, to jakies 50 zeta, te smaczniutkie cukiereczki to pewnie z 15 zeta, wiec ile place?? jedyne 30 zeta za usluge w ASO :) a co do lusterka, to wiesz, moglo smigac razem z autem 200 kkm, a wowczas sila tarcia wiatru o obudowe zrobila swoje :) a i ptaszek mogl zrobic kupke na lusterko i czarny plastik zmatowial :) mozna mnozyc, oj mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 21:25 zibi-pruszkow napisał: > zapomnialem napisac, ze w ASO braciszek pracuje i nawet jak pol > auta rozbiora, to zawsze mi wystawiaja fakture za regulacje ukladu > hamulcowego na 95 zeta, nie, gdzie ty Zbysiu jeździsz do serwisu? Regulacja układu hamulcowego, ciekawa usługa - co oni regulują? Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Sklep z częściami samochodowymi 04.01.09, 22:43 to jest najtansza usluga w ASO, a co ona obejmuje to pojecia nie mam, moze chodzi o uzupełnienie płynu hamulcowego ... ostatnio stwierdzili ze nalezy wymienic rozrzad i hamulce z przodu, za sam pasek ze wszystkimi rolkami plus robocizna krzykneli sobie 1800 zeta, a u nas za 2 kilo zeta wymienilem kompletny rozrzad wraz z pompa wody oraz tarcze i klocki hamulcowe. Odpowiedz Link Zgłoś
westafrica Re: Sklep z częściami samochodowymi 05.01.09, 18:17 Hehe, bardziej niż moja obudowa lusterka na pewno eksploatowana żadna inna nie będzie. (A przynajmniej stan takiej części od razu można ocenić.) Jakiś skur..syn ją specjalnie zdjął i ktoś jeszcze po niej przejechał (albo ten sam inteligent po niej skakał lub nią rzucał). Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
luka80 Re: Sklep z częściami samochodowymi 06.01.09, 20:06 Jakby co to Nadarzyn, Komorowska 37 , tel (22) 729 83 25. Wprawdzie to serwis ale mają części. I od razu Ci zamontują ... Koleżanka kilka dni temu kupowała lusterko do nowego Grande Punto - po tym jak zawadziła o bramę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek4509 Re: Sklep z częściami samochodowymi 28.01.23, 22:36 szanuje swój samochód i kupuje tutaj www.amjoil.pl/strona/index/4 Odpowiedz Link Zgłoś
marek4509 Re: Sklep z częściami samochodowymi 28.01.23, 22:45 Przejrzysta strona komfortowe kupowanie www.amjoil.pl/strona/index/4 Odpowiedz Link Zgłoś