deecann 23.02.09, 08:19 Poznam ślusarza :). Musze zrobic mala konstrukcje pod szafke i potrzebuje do tego fachowej reki coby mi doradzila w kilku kwestiach no i to wykonala. Jakies namiary ktos ma ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabama8 Re: ślusarz 23.02.09, 09:45 Stolarza :-) ciapo jedna. Slusarz ci otworzy drzwi jeśli zatrzaśniesz kluczyki w środku, a stolarz zrobi małą konstrukcję pod szafkę. Ale nie martw się, ja mylę protetyka z proktologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak133 Re: ślusarz 23.02.09, 10:09 alabama, zanim nazwiesz kogoś ciapą sprawdź czy sama nią nie jesteś. :) Ślusarz nie tylko otworzy Ci drzwi bez klucza, ale także wykona różne metalowe konstrukcje. Za PWN-em: ślusarstwo, rzemiosło, w którego zakres wchodzi obróbka metali w stanie zimnym, gł. za pomocą narzędzi ręcznych i przenośnych; stolarstwo, rzemiosło i dział przemysłu zajmujące się wytwarzaniem z drewna i tworzyw drzewnych mebli, stolarki budowlanej i in. przedmiotów (np. pudeł rezonansowych instrumentów). Tak więc, jeśli konstrukcja ma być metalowa to ślusarz jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
deecann Re: ślusarz 23.02.09, 10:10 ślusarza :) to ma być metalowa konstrukcja z profili 40mmx40mm spawana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: ślusarz 02.12.20, 15:28 40x40 mm? To co to jest za szafka? Pudełko od zapałek? Odpowiedz Link Zgłoś
pustegatki Re: ślusarz 04.08.13, 00:47 Haj! Nie zbyt fajnie gdy protetyk zrobi badanie proktologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc wszędzie ten sam SPAM 03.08.13, 21:17 Wszędzie ten sam SPAM - wyszukiwarka nie kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
zupafasolowa Re: ślusarz 14.09.18, 12:54 jakby ktoś jeszcze szukał ślusarza - mi pomógł slusarz-warszawa24h.pl, odbierają o każdej porze Odpowiedz Link Zgłoś
janusz514514 Re: ślusarz 03.07.20, 10:09 Witam, ja korzystałem z tej strony Ślusarz Pruszków, Pan Ślusarz akurat miał wolny termin i sprawę załatwiłem w 1 dzień od ręki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś