Dodaj do ulubionych

Nowa restauracyjka w Pruszkowie...

23.02.09, 20:24
...na ulicy Armii Krajowej Sushi ZEŃ, był ktoś? Kanjpek nigdy za
wiele a po ostatnich podwyżkach w Kapadoky (cenowy zawrót głowy)
jakby coraz mniej :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 23.02.09, 22:55
      tez jestem ciekawa, widzialam 'przelotem' i wygladala calkiem ladnie:)
      (chociaz watpie,zeby w pruszkowie dobre sushi sie trafilo..no ale;>)
      • mik2007 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 10:38
        ja też jestem ciekawa, może na dniach się wybiorę :)
    • leo48 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 11:24
      Gastronomia do cna się nam skundliła. Wszędzie tylko sushi, kebaby,
      pizza.. Kompletne wynarodowienie.

A gdzie schabowy z kostką, z kapustą zasmaażaną albo golonka z
      chrzanem ? Kto jeszcze pamięta bryzol z pieczarkami, zraz zawijany
      albo pyszny befsztyk z cebulką ?

Ech...
      • ilekobietamalat Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 11:48
        ach! za dragonem(wtedy to nie wiem co to bylo:D) byl bar, mis sie
        chyba nazywal.. tatus mnie tam zabieral,on jadl flaczki, a ja
        potwoprnie ociekajace tluszczem frytki,pakowane do papierowej
        torby..to bylo jedzenie;D do dzis czuje smak tych frytek:D i jeszcze
        schabowe tam chyba byly dobre;>
      • aniawiz Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 11:49
        A gdzie to dokładnie jest na Armii Krajowej?
        • lesny_dziadzio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 11:55
          Koniec świata - sushi w Pruszkowie! :-)

Mają stronę www?
          • lesny_dziadzio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 11:59
            Może - po nazwie patrząc - ma to coś wspólnego z tym?:
            www.jazzbistro.pl/jazzbistro.php?ref=%2Fiw_pl%2FLocale%2FZEN-Jazz-Bistro&lg=pl

Ale pewnie nie.... :-(
            • leo48 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 13:55
              Gdyby to było takie jazz bistro jak Gwiazdeczka na Piwnej to byłoby
              cudo. Tam ceny są całkiem umiarkowane a jadło i obsługa super.
              Wątpię, byśmy czegoś podobnego w Pruszkowie dostąpili.
              • baxterio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 14:11
                bylem wczoraj i z czystym sumieniem moge polecic. Ceny znosne, rybka swieza,
                blisko (w tym nowym budynku miedzy Berenta a Hubala).
                • marti78nez Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 14:23

....namówiłeś mnie :-)
                  pozdrawiam

baxterio napisał:

> bylem wczoraj i z czystym sumieniem moge polecic. Ceny znosne,
                  rybka swieza,
                  > blisko (w tym nowym budynku miedzy Berenta a Hubala).
                  • ramirez71 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 16:10
                    trzeba iść!
                    troszkę wieje nudą w pruszkowskiej gastronomi, jeśliby udało się utrzymać sushi
                    bar przy życiu, dałoby to sygnał i innym przybytkom do otwarcia..
                    czekamy na relacje, co smakowało, a co nie..
                    je wybiorę się dopiero pewnie koło weekendu..
                    • lesny_dziadzio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 24.02.09, 16:21
                      jeśliby udało się utrzymać sushi
                      > bar przy życiu, dałoby to sygnał i innym przybytkom do otwarcia..

To samo pomyślałem. Trzeba trzymać kciuki za powodzenie.
                      • szwagier68 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 27.02.09, 18:05
                        suszi w pruszkowie, japońska potrawa dla bidniejszych w pruszkowie,
                        i to jeszcze ze świerzych ryb.... po niedawnym pobycie w ojczyżnie
                        suszi trochę powątpiewam , ale sprawdzę, nie mniej ceny za to danko
                        w polsce straszliwe, na hong kongu za 15 zł dostaje się to co w
                        wawie za 150zł no i w wawie wcale nie pachnie to taki jak by było
                        świerze, może nie jak zepsute ale tak naprawdę inaczej...
                        • kol Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 28.02.09, 00:35
                          Matko. Szwagier wrocil z nadmorskich podrozy i bedzie edukowal, ktora
                          ryba lepsza. Pogratulowac wyjazdu/
                          A poza tym moze ktos cos napisze kto zwiedzal jeszcze, bo choc sushi
                          mowie nie to moze to jakis lokal, gdzie mozna kulturalnie nie przy
                          zywcu ale jakims dobrym trunku pogadac.
                          • ramirez71 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 28.02.09, 19:26
                            Halo, towarystwo z ZEN SUSHI, mam nadzieję, że czytujecie dyskusję na tym forum, byłoby cudownie, gdybyście trochę myśleli, wklejając reklamy lokalu w niewłaściwe miejsca.
                            Spamujac przysparzacie sobie antagonistów, zamiast sympatyków..
                            To odnośnie reklamy/zaproszenia na forum stowarzyszenia..
                            Skądinąd miłej i grzecznej.
                            • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 28.02.09, 19:38
                              > To odnośnie reklamy/zaproszenia na forum stowarzyszenia..

tudzież i na tym forum
                              • ramirez71 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 01.03.09, 16:48
                                no, dobra, porwałem się na wizytę..
                                Zen Sushi Armi Krajowej 34/2
                                Lokalik niewielki w kolorach fioletowo-oberżynowych, na wyposażeniu 2 stoliki 4 osobowe, 2 stoliki 3 osobowe i jeden 2. Mało, ale gości też jak na lekarstwo. Trochę czuje się, że to przeróbka z pawiloniku z ciuchami, ale zapewne tak, jak w Kapadoky, trzeba dać im rozwinąć skrzydła o stosowną atmosferę..
                                Nie jestem znawcą sushi, prawdę mówiąć to moja 3, czy 4 wizyta w tego typu przybytku..
                                Ale..
                                Jedzonko, sprzedawane w zestawach od 20 do 200 zł, wydało się smaczne i starannie przygotowane, zupa Miso apetyczna, może tylko odrobinę za mało podgrzana. Elementem każdego zestawu jest chrzan wasabi i pycha marynowany(?)imbir. Chrzan wraz z sosem sojowym (patrz-na stole)stanowi poodstawę pikantnego sosu, w którym kąski macza się przed spożyciem, imbir pełni role resetu kubków smakowych, przed kolejnymi rodzajemi maków, czy nigiri.
                                Wydaje się, że, by poznać specjały kuchni najkorzystniej zamówić zestaw lunchowy z zupą (mały 25zł, średni 34zł), raczej ze wskazaniem na zestaw średni. Niestety zestaw lunchowy w weekendy nie wystepuje, a w tygodniu, zgodnie z ulotką - bywa między godzinami 12.00-15.300
                                Potrawy, raczej niewielkie. Ceny w stosunku do wielkości porcji, zapewne wysokie jak dla portfeli przeciętnych pruszkowiaków, ale to nie raczej do nich jest kierowana oferta Zen.
                                W ofercie zimne napoje z Coca Cola Comp., na ciepło parę rodzajów herbaty, w tym jaśminowa i modna ostatnio - zielona z ryżem.. Brak kawy, co boleśnie odczułem, ale podobno nie wpisuje się w klimat przybytku..
                                :(
                                Może w klimat wpisałyby się jakieś gry w klimacie, choćby chińczyk, czy GO, pozwoliłoby to posiedzieć dłużej i pewno zamówić jeszcze jakieś przysmaki.
                                Obsługa, w postaci dwóch młodzieńców, pomocna i uprzejma. Warto się do nich odwołać, by dowiedzieć się, jak i co, z czego i dlaczego..
                                Toaleta niewielka, siłą rzeczy, że nowa, bez zarzutu.
                                Uwaga, miejsce dość ukryte, mimo, że tuż na widoku. Brak informacji na szybach, spowodował, że za pierwszym razem przeszedłem obok. Potykacz na chodniku wydaje się niezbędny, przejeżdżam tamtędy codzienne samochodem i mimo wypatrywania, nie dostrzegłem przybytku..
                                Posiadają dostawę do domów, w nieokreślonych godzinach.
                                Oj, przydałaby się informacja o godzinach otwarcia.
                                Polecam, warto pójśc, warto spróbować i mieć nadzieję, że inicjatywa przetrwa dając początek innym ciekawym lokalom..
                                • apurimac Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 07:40
                                  Ramirez ale reklama, Zen jest ci winne ze dwa zestawy sushi maki i puszkę marynowanego imbiru ;)

Fałszywe rekomendacje zalewają sieć

-----------------------------------------
                                  Jezus Chrystus, będąc bogaty, dla was stał się ubogim, aby was ubóstwem swoim ubogacić (2 Kor 8,9)
                                  • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 08:17
                                    No nie wiem, mnie to np. nie zachęciło. Poza tym opinia ramireza to co innego niż wypociny jakichś dwóch nicków bez historii. Poza tym w wątku obok ramirez słusznie zjechał właścicieli lokalu za spamowanie jego forum, w czym go zresztą poparłem.
                                    • apurimac Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 10:36
                                      Fakt, że recenzję napisał Ramirez nieco łagodzi jej reklamową
                                      wymowę. Co jednak, jeśli jakiś zasłużony nick zacznie
                                      uprawiać "product placement"? Metody mogą być bardzo różne.
                                      Wystarczy napisać, że takie to a takie miejsce jest złe. Zaraz
                                      odezwą się głosy, że wcale nie jest złe, bo i tu lista argumentów.
                                      Twórcy takiego negatywnego wpisu nie można będzie zarzucić reklamy,
                                      no bo przecież będzie ganił a nie chwalił, jeśli jednak sprytnie
                                      pociągnie dyskusję o produkcie dowiemy się wszystkiego.

Czy można zatem całkowicie wyzbyć się reklamy bezpośredniej na
                                      forach internetowych? Moim zdaniem tak, np. wycinając wszystkie
                                      wpisy, które w jakikolwiek sposób wartościują lub tylko informują o
                                      jednoznacznie rozpoznawalnych produktach lub usługach komercyjnych.
                                      Pytanie tylko czy ktokolwiek, kiedykolwiek się na to zdobędzie.

Od reklamy konkretnych produktów ciekawsze jest jednak promowanie
                                      określonych postaw konsumpcyjnych.
                                      Właściciele lokali gastronomicznych mogą być zainteresowani np. tym,
                                      aby ludzie niedzielne obiady jadali na mieście. W konsekwencji będą
                                      umieszczali na forum wpisy przedstawiające właśnie taki styl życia w
                                      jak najlepszym świetle. Czy to jeszcze jest reklama, czy nie? Czy
                                      bank, który rękami swojego pracownika umieszcza wpis, który
                                      brzmi: "nie chodzę do tego sklepu, bo w nim nawet kartą nie można
                                      płacić" uprawia reklamę, czy nie? Więcej, czy w kształtowaniu
                                      wyborów konsumpcyjnych jest coś złego? A jeśli tak to co?

Czy w ogóle jesteśmy w stanie uciec od konsumpcji i zjawisk z nią
                                      związanych? Oto jest pytanie! :)

Jezus Chrystus, będąc bogaty, dla was stał się ubogim, aby was
                                      ubóstwem swoim ubogacić (2 Kor 8,9)
                                      • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 11:33
                                        Nie, nie jesteśmy w stanie, zwłaszcza dzisiaj, kiedy powstają już wyspecjalizowane serwisy, w których klienci piszą recenzje produktów. Konsumpcja w rozsądnych granicach nie jest niczym złym, ludzie mają pracę, technika się rozwija, standard życia jest coraz lepszy i nie ma co zgrywać ascety, bo to trąci hipokryzją.
                                        Co do promowania postaw konsumpcyjnych, to też jestem raczej dobrej myśli. Od wielu lat w Polsce strasznie nachalnie promuje się francuskie święto jabola pod nazwą "Beaujolais nouveau", Z tego co zaobserwowałem, te wysiłki posuwające się aż do częstowania darmowym winem, skończyły się jak na razie fiaskiem; prędzej chyba dałoby się wypromować wino z Zielonej Góry i okolic;) Podobnie jest z Walentynkami; przy takiej potężnej propagandzie może i ktoś tam gdzieś komuś kupi pierścionek czy badyla, ale z tego co widzę, obchodzenie tego święta w grupie wiekowej powyżej gimnazjum staje się coraz większym obciachem.
                                        • apurimac Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 12:10
                                          Pytanie gdzie leżą te rozsądne granice konsumpcji? U podstaw działań
                                          całych współczesnych, zlaicyzowanych społeczeństw leży pragnienie
                                          osiągnięcia stanu powszechnej, nie skrępowanej konsumpcji i
                                          materialnego dostatku. W tym sensie granice o których piszesz są
                                          przeszkodą, które te społeczeństwa będą stale starały się
                                          przekraczać. Aby taki kierunek odwrócić potrzebne byłoby głebokie
                                          przewartościowanie motywów jakimi kierują się ludzie, a do tego
                                          potrzebna była by nowa rewolucja społeczna. Może nawet religijna. :)

• zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 13:00
                                            Każdy ma swoje granice. Na szczęście systemy, które chciały to reglamentować, nie wytrzymały próby czasu. Moim zdaniem jesteś w błędzie twierdząc, że ludzie dążą do nieskrępowanej konsumpcji, choćby z tego powodu, że ich możliwości i potrzeby są ograniczone. Może taki stan rzeczy dotyczy jakiejś wąskiej grupki nieszczęśników, ale na pewno nie ogółu ludzi. Jest nawet odwrotnie: ludzie chcą trwałych i solidnych dóbr jak telewizory czy lodówki, sa gotowi płacić za to duże pieniądze a producenci oferują im coś, co jest obliczone na zepsucie się po określonej liczbie lat w sposób wykluczający opłacalność naprawy, co ma zmuszać do kupienia kolejnego nowszego modelu. Takie "zużyte" modele trafiają potem do najbiedniejszych krajów, gdzie dostają drugie życie (fachowo to się nazywa refurbishing) albo zalegają tysiącami na wielkich hałdach elektrośmieci gdzieś w Nigerii czy w Chinach.
                                            Poza tym na szczęście coraz więcej ludzi dostrzega, że żyjemy ponad stan w sensie ekologicznym i że musimy sie samoograniczać. Naprawdę nie jest z nami tak źle, jak myślisz:)
                                            • apurimac Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 14:21
                                              Obyś miał rację. :)

Ktoś, nie wiem kto, powiedział, że pieniądz w dzisiejszych czasach
                                              nie znaczy więcej niż kiedyś, to po prostu wszystko inne straciło
                                              swoją wartość. Boję się, że od tej dewaluacji nie ma już odwrotu bez
                                              naprawdę głębokich przemian w całych społeczeństwach.

• ramirez71 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 16:07
                                                Panowie, ależ offtopujecie..
                                                ciekawie i strasznie uczonie, ale..
                                                *
                                                A, w off temacie, nie ukrywam, że moim celem jest promowanie pewnych zachowań, zjawisk, czy postaw.
                                                Zależy mi na tym, by mieszkańcy wyszli z mieszkań, by włączyli się w życie, czy to konsumując w lokaliku na rogu, czy biorąc aktywny udział w akcjach społecznych. By mieli gdzie wyjść i co robić.
                                                I mam w tym swój osobisty interes. Chcę, by Pruszków miał kino, do którego będę mógł pójść, parę kawiarni, gdzie będę mógł się spotkać ze znajomymi, czy poznać nowych ludzi.. Do tego wszystkiego wiedzie droga małych kroków. Jednego dnia sushi bar, drugiego - kawiarnia, potem może kręgle..
                                                Jestem osoba zmęczoną i pragnacą wygody, nie chcę jeździć po te atrakcje do stolicy.
                                                Chcę je mieć tu, pod nosem..
                                                Będę namawiał na nowe lokale, i chwalił to, co w nich interesujące. Będę ganił i krytykował, jak trzeba, ponieważ zależy mi na tym, by jeśli juz działają, to działały najlepiej jak mogą. Albo jeszcze lepiej..
                                                Fakt, że rzetelną ocenę ciężko jest odróżnić od reklamy, czy antyreklamy, ale umówmy się, że cel (jak wyżej) uświęca środki..
                                                • apurimac Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 02.03.09, 18:28
                                                  Ramirezie, nie chcę cię zniechęcać, bo wszystko robisz w dobrej
                                                  wierze i twój zapał jest godny podziwu. Jednak żeby być w zgodzie z
                                                  tym co starałem się dzisiaj na forum wypowiedzieć to zauważę, że
                                                  kino, sushi bar, kawiarnia, kręgle to cały czas produkty
                                                  konsumpcyjne. To tylko towar, a człowiek nie jest przede wszystkim
                                                  konsumentem towarów. Innymi słowy celem naszego życia nie jest
                                                  dostarczanie sobie maksymalnej przyjemności, w jak najkrótszym
                                                  czasie. Co więcej celem tym nie jest też praca, aby zarobić na te
                                                  przyjemności. Hmm, a zatem co jest celem naszego życia? Oto jest
                                                  pytanie! :)))

• zwierz.alpuhary No nieźle 02.03.09, 19:23
                                                    Zaczęło się od sushi a teraz dyskusja zeszła na sens życia. Offtop wszechczasów:)
                                                  • marti78nez Re: No nieźle 02.03.09, 19:44
                                                    ...a zakończymy też Sushi :-) byłem dzisiaj i powiem
                                                    krótko...smakowało. Ramierez opisał to profesjonalnie i dość
                                                    szczegółowo-dodam tylko ,że podobny zestaw jadłem w innym miejscu
                                                    więc porówananie mam. . Piłem jak okreslił Ramierez "modną
                                                    ostatnio" - zielona z ryżem i jak dla mnie okey, ale chyba zależy od
                                                    gustu, jak ktoś lubi "wyrazistą" herbatę może być rozczarowany.
                                                    Szkoda tylko ,że dwa zestawy "obiadowe" dostępne są w określonych
                                                    godzinach i w tygodniu, trudno właściciele tracą :-)
                                                    Podsumowając fajnie od czasu do czasu wyskoczyć na coś nowego , w
                                                    niedziele mielone a w poniedziałek Sushi no i najważniejsze...nie
                                                    trzeba jechać do Warszawy. Kończę w nadziei ,że liczba
                                                    restauracji/pubów będzie wprost proporcjonalna do ilość banków w
                                                    naszym mieście :-)
                                                    Pozdrawiam i życzę smacznego a po japońsku będzie to .いただきます。
                                                  • slusarczyk Re: No nieźle 03.03.09, 18:22
                                                    a ma ktos moze nr telefonu do nich?
                                                  • ilekobietamalat Re: No nieźle 03.03.09, 19:34
                                                    tak naprawde szkoda ze watek ich rekalmowy zniknal, bo mozna by
                                                    napisac, wlasnie o nr. telefonu,i o jakas strone internetowa..
                                                    google nic nie pokazuja,ale moze ja sprytnie ukryli?:P
                                                  • zwierz.alpuhary Re: No nieźle 03.03.09, 21:34
                                                    może tu spytaj? Jest mail i telefon;)
                                                    warszawa.gumtree.pl/c-Praca-gastronomia-catering-SZEF-KUCHNI-ORAZ-KELNER-KA-DO-SUSHI-BARU-W-PRUSZKOWIE-W0QQAdIdZ109000888
                                                  • ilekobietamalat Re: No nieźle 04.03.09, 07:02
                                                    haha, jak oni kucharzy jeszcze szukaja,to nie wiem czy warto do nich
                                                    isc:D
                                                  • slusarczyk Re: No nieźle 04.03.09, 07:17
                                                    obszukałam google i to ogłoszenie też znalazłam i dzwoniłam :)
                                                    Okazało się Drodzy Państwo, że to nie Zen szuka kucharza, tylko w
                                                    kwietniu szykuje się otwarcie drugiej restauracji sushi. Będzie na
                                                    Prusa. Pani powiedziała, że Zen jeszcze się nie reklamował - z tego co
                                                    wie. Więc albo wpadnę na ulotkę, albo w końcu się udam. A ktoś wie,
                                                    czy dowożą do domu?
                                                  • lesny_dziadzio Re: No nieźle 04.03.09, 08:55
                                                    > Okazało się Drodzy Państwo, że to nie Zen szuka kucharza, tylko w
                                                    > kwietniu szykuje się otwarcie drugiej restauracji sushi. Będzie na
                                                    > Prusa.

No to zaczęło się.... ;-)

Na Zachodzie w takich miastach jak Pruszków różnych knajpek jest
                                                    tyle co u nas banków i fryzjerów razem wziętych. :-)
                                                  • marzena-2 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 03.03.09, 21:15
                                                    Klimty totalnie nie moje, ale cieszę się że coś nowego w Pruszkowie
                                                    powstaje. Dziś sushi jutro może fajna kawiarnia lub resturacja, kino
                                                    a za rok teatr. Ok, wiem rozmarzyłam się. Tak czy inaczej popieram
                                                    wszelkie nowe inicjtywy w naszym mieście. Życząc powodzenia
                                                    proponuję tylko pomyśleć nad dobrą i nieodstraszającą reklamą. Lokal
                                                    istotnie mało widoczny a spamy na forum stowarzyszenia mnie
                                                    osobiście zniechęciły do odwiedzenia go.
                                                  • jaculka08 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 03.03.09, 23:27
                                                    Z ciekawości chętnie wolną chwilą odwiedzę...Nawet niedawno myślałem,że powinno być coś takiego w Pruszkowie.Polecam jednak "zabawę" z przygotowaniem sushi samemu..Jest frajda...a i smakuje całkiem...całkiem...i dowolność jaka...:)
                                                  • slusarczyk Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 04.03.09, 10:10
                                                    podjechałam dzisiaj rano, akurat mieli otwarte, bo sie rozkladali i mam ulotkę
                                                    :) jakby ktoś chciał numer tel, to już mam. Dowożą na terenie Pruszkowa :) A
                                                    Menu wygląda interesująco. Może dzisiaj zamówię, to podzielę się opinią.
                                                  • zwierz.alpuhary Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 04.03.09, 10:30
                                                    to może już podaj ten numer tutaj?:)
                                                  • baxterio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 04.03.09, 10:41
                                                    I przy okazji napisz wrazenia z dostawy. Jedzenie w knajpie to jedno, ale
                                                    czasami w dostawie jest kiepsko. Mam nadzieje, ze nie tym razem.
                                                  • slusarczyk Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 04.03.09, 11:47
                                                    022/ 216 58 00. Niedługo pora obiadu :) więc może sie skuszę za zamówienie.
                                                  • slusarczyk Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 04.03.09, 15:32
                                                    Zamówione, dowiezione i zjedzone.
                                                    Całkie, całkiem, chodź to jeszcze nie to co można zjeść chociażby w Ursusie. Z
                                                    pewnością kucharz jeszcze dopracuje technikę :)
                                                  • jaskulwwa Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 06.03.09, 22:59
                                                    to może ja jeszcze dodam trzeci bar www.nigiri.pl/index.php?id=franchising
                                                  • ilekobietamalat Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 06.03.09, 23:11
                                                    hihi.. no ja rozumiem, sushi modne sie zrobilo. ale nie moglby tak
                                                    ktos, ciastkarni otworzyc?:)
                                                  • lesny_dziadzio Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 08.03.09, 20:06
                                                    sushi numer 3 - na Prusa w lokalach osiedla przy pałacu. Nazywa się
                                                    sushi4you

Umarł kebab - niech żyje sushi!
                                                  • ramirez71 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 08.03.09, 20:17
                                                    noo..
                                                    mamy do czego porównywać!
                                                    wpisujcie swoje wrażenia, o Ci,
                                                    którzy się skusicie na niedogotowane potrawki..
                                                    ;)
                                                  • kajetana_kinga Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 08.03.09, 20:58
                                                    A ja wczoraj byłam w knajpce (oberży?) U Michała w Komorowie i
                                                    wytrzeszczyłam oczy bo w menu stoi jak nic sushi (to tak jakby ktoś
                                                    chciał spróbować) :))

A Paranienormalni a zwłaszcza Mariolka rulez! :)

Kaja
                                                  • ilekobietamalat Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 08.03.09, 21:32
                                                    ee no w dziupli to z tym sushi to od roku najmarniej sie reklamuja..
                                                    ale znajac jakosc piwa u nich, o sushi boje sie nawet myslec:D
                                                  • cela25 Re: Nowa restauracyjka w Pruszkowie... 15.03.09, 20:17
                                                    Zacznę od tego, iż uwielbiamy z mężem Sushi i jak tylko pojawiła się informacja
                                                    o nowej restauracji Sushi w Pruszkowie to postanowiliśmy podjechać i zamówić coś
                                                    pysznego:-) Bardzo nam smakowało.... Oczywiście oferta nie jest tak bogata jak w
                                                    Sensi Sushi w Ursusie - dopiero zaczynają więc liczę że niedługo będziemy mieli
                                                    większy wybór chociażby zup i sałatek.
                                                    Jeśli chodzi o kucharza to tak się składa, że szefem kuchni jest pan, który
                                                    pracował u konkurencji w Ursusie a że przynajmniej kilka razy w miesiącu
                                                    zamawiałam u niego jedzonko to z czystym sumieniem mogę zapewnić że na pewno
                                                    postara się żeby było smacznie i zdrowo.
                                                    Pozdrawiam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka