b.traven 27.11.03, 17:55 Strasznie dawno nie byłem w Pruszkowie zimą. Czy jeszcze działa w sezonie ślizgawka na stawach w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Pytanie o ślizgawkę 27.11.03, 18:08 to zależy od sezonu, w zeszłym roku działała i w tym chyba też. Staw jest płytki i rzadko kiedy nie zamarza. Odpowiedz Link Zgłoś
b.traven Re: Pytanie o ślizgawkę 27.11.03, 18:21 No cóż, ostatni raz się tam ślizgałem ze 20 lat temu. Dzięki za odpowiedź, niewykluczone że będe tej zimy w okolicach i spróbuję znowu. b.traven Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Pytanie o ślizgawkę 27.11.03, 18:46 o rety, to sie zdziwisz.Nowe mostki,nie ma baraku z łódkami i w ogóle nie ma łódek a w PTTK-u knajpa, zresztą całkiem sympatyczna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Pytanie o ślizgawkę 28.11.03, 14:18 To zdziwisz się jeszcze bardziej, że zdziczała część parku została przez te ostatnie 20 lat wycacana nie do poznania - oprócz mostków, o których pisał Prochazka, wytyczono na nowo ścieżki, ustawiono ławeczki - jednym słowem, jest to teraz bardzo miłe miejsce na przejażdżki rowerem lub spacerki pieszo. Doceniane nie tylko przez Pruszkowiaków - moja narzeczona była zachwycona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.traven Re: Pytanie o ślizgawkę 28.11.03, 16:47 Niesamowite. Jakieś bajki opowiadacie. Będę w okolicach Gwiazdki, to skontroluje, na ile koloryzujecie. b.traven Odpowiedz Link Zgłoś