kicho_nor 10.11.12, 23:25 opis postaci Podwórka w następnym wpisie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Na Podwórku 10.11.12, 23:39 1 Ulises jak Stwórca Stworzył Podwórko i przestał się interesować 2 Mirek w piaskownicy robi michaliki 3 Kosmita michaliki ogląda 4 Hardy robi odejście na drugi krąg 5 Karen czteroalternatywnie dozoruje Podwórko 6 wypędzone z Podwórka 7 majtki Cieplanty się suszą bo się wzruszyła 8 balkonetki Szaliczki (szóstki) 9 Poi-poe stalkeruje poematy dla K 10 tu biesiadował Kichonor 11 Zorro schował się do pojemnika na śmieci i kapuje Odpowiedz Link
k.karen Re: Na Podwórku 11.11.12, 10:06 Buźka Kichonorze Piękny prezent. Zawsze marzyłam, żeby dostać posadę Anioła Odpowiedz Link
cieplanata Re: Na Podwórku 12.11.12, 08:30 a ja się tak wzruszyłam, że znów w majtki narobiłam Odpowiedz Link
hardy1 Re: Na Podwórku 12.11.12, 09:04 Wywołałaś wspomnienia, Natko...kiedy to własnej niemowlęcej córce musiałem ręcznie prać pieluchy z tetry, wielkim wysiłkiem zdobyte... Jak to dobrze, że teraz są pralki automatyczne Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Na Podwórku 11.11.12, 09:52 Kiszeńko! : ))))))))) (a co znaczy: "balkonetka nr 6"??? - nie znam takiej rozmiarówki?) Odpowiedz Link
mirekms Re: Na Podwórku 11.11.12, 11:27 z dużą gracją nie odzywałem się do kol.Kichonora i nie zachwalałem ładnych wierszyków i rysunków podzieliła nas kwestia piwna,dzioba nie moczę od lat miałem kaprys,i odstawiłem pana Jasia Wędrowniczka (link) i inne szlachetne trunki .Telewizor też z chałupy wyleciał. w godzinach nocnych, krótko przed północą sytuacja uległa radykalnej zmianie,zostałem przedstawiony jako pierwsza osoba po kol.Uli a kolego Uli to Ojciec Założyciel Podwórka rysunek i komentarz kol.Kichonora zaspokoiły moją wrodzoną próżność Kichonorze,zostaniesz za ten dobry uczynek wynagrodzony kol.Mirosław Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Na Podwórku 11.11.12, 22:36 Mirku Dziękuję z wklejone dwie butelki Johnny Walkera Jak chcesz Mirku. Ale wczuj się w tego Johnnego, a wyczujesz tam smak skóry chyba z przechodzonego buta tego Walkera Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Na Podwórku 11.11.12, 23:54 Kichonorze, Jako "Ojciec Założyciel" czuję się wyniesiony, ale porównywanie mnie do Architekta to jednak przesada PS. Uprzejmie donoszę również, że pogłoski o mojej nieobecności są mocno przesadzone .. Odpowiedz Link