monikawbj 22.07.09, 16:57 Witam, gdzie w Pruszkowie można kupić tanie okna? Orientuje się może ktoś jak jest z odzyskaniem 50% za okna od PSM w przypadku gdy mieszkanie jest wykupione? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: OKNA 22.07.09, 17:15 PSM już nie zwraca pieniędzy za nowe okna. Moje okna zmieniała firma mieszcząca się na Prusa, naprzeciwko parku. Prusa 18 zdaje się, ale nie jestem pewna... Jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: OKNA 23.07.09, 08:15 Prawda, prawda. PSM już się z dofinansowywania wymiany okiem wymiksował. Chyba jakoś we wrześniu czy październiku 2008 (a może rok wcześniej). Pisała do nich o dofinansowanie i odpowiedzieli że sorry-batory - już nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
vero.1 Re: OKNA 25.07.09, 23:04 a to szkoda ale czy mimo to trzeba zgłosić w spółdzielni, że ma się taki zamiar ? i co ze zmianą szerokości okna, np. jesli zamiast okna sładającego się z dwóch skrzydeł (czy tak to się określa ? ;)) chciałoby się mieć jedno duże co prawda parę takich zmian widzę u siebie na osiedlu ale zastanawiam się czy trzebo to z PSM ustalić/otrzymać zgodę itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: OKNA 26.07.09, 12:23 Nie pytaliśmy PSM o zgodę na zmianę szerokości skrzydeł (mieliśmy jedno skrzydło szersze, a drugie takie wąskie. Po wymianie mamy oba skrzydła równej wielkości). Nie znam nikogo, kto pytałby PSM o zdanie w tej kwestii. Informować ich o wymianie okien też raczej nie musisz, zwłaszcza jeśli nie będą Ci nic zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś