cat_s 24.12.03, 16:02 ...złożyć wszystkim Forumowiczom życzenia Wesołych, Pogodnych i Ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Wielu prezentów i chociaż trochę śniegu. Niech Moc będzie z Wami! Świątecznie pozdrawia cat_s :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smallec Re: Najwyższy czas... 24.12.03, 16:38 Czas :) Niech zapanuje zgoda i spokoj. ... i zebysmy nie klocili sie przy stolach ;))), nie gadali o polityce i pieniadzach ... tylko spiewali kolendy, odbierali upominki, koili podniebienia przysmakami. "I niech radosc bedzie w nas" !!! usciski dla wszystkich forumowiczow i forumowiczek :) Smallec p.s. ... no i troche sniegu poprosimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: Najwyższy czas... 25.12.03, 00:42 dobry wieczór wszystkim, trochę zamarudziłem ale jestem i już niemal po omacku pragnę złożyć wszystkim niestrudzonym pruszkowskim forumowiczom NORMALNYCH Świąt. Nie jedzcie za dużo bo palce Wam spuchną i nie będziecie mogli pisać na forum:) idę spać:) poZdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smitte Re: Najwyższy czas... 25.12.03, 11:26 Wstawszy od stołu śnaidaniowego śpieszę życzyć wszystkim forumowiczom najwspanialszych świąt na świecie, szczęścia w nowym roku i wielu ciekawych postów i wątków, uczestników sympatycznych i w ogóle wszystkiego najlepszego! Pozdrawia, bawiąca chwilowo w domu, smitte. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Najwyższy czas... 25.12.03, 13:17 ...........*............., ......................._/^\_ ......................<.....> .....*................./.-.\.........* ..............*........`/&\`...................* ......................,@.*;@, ...................../_o.I.%_\....* ........*...........(`'--:o(_@; .................../`;--.,__.`').............* ..................;@`o.%.O,*`'`&\. ............*....(`'--)_@.;o.%'()\......* ................./`;--._`''--._O'@; ................/&*,()~o`;-.,_.`""`) .....*........../`,@.;+&.().o*`;-';\ ...............(`""--.,_0.+%.@'.&()\ .............../-.,_....``''--....-'`)..* ..........*..../@%;o`:;'--,.__...__.'\ ..............;*,&();.@.%.&^;~`"`o;@();.........* ............../();.o^~;.&.().o@*&`;&%O\ ........jks...`"="==""==,,,.,="=="==="` ...........__.----.(\-''#####---...___...-----._ .........'`.........\)_`"""""` ..................--'.') ...............o(..)_-\ .................`"""`.` Wesołych Świąt choinka wykonana przez das_bota Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Najwyższy czas... 25.12.03, 13:43 Jakaż miła wizyta z Olsztyna! :) Dziękujemy Rito za choinkę!!! Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Najwyższy czas... 25.12.03, 14:43 mam troszkę czasu więc buszuję po wątkach i coś takiego znalazłam - zobaczcie to w całości i wytrzymajcie do końca akcję :) optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169831445-22449251&campaign=00d&thankyou=p.html Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Najwyższy czas... 31.12.03, 14:32 No to teraz czas najwyższy życzyć wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! :) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Najwyższy czas... 31.12.03, 15:52 cat_s napisał: > No to teraz czas najwyższy życzyć wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! :) > > cat_s I ja się "przyłanczam";) jak by powiedziało w takiej sytuacji wielu polityków. Przyłączam się do życzeń i dla wszystkich "forumowiczów" szczęśliwego Nowego Roku. bwc Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Najwyższy czas... 01.01.04, 13:07 Życzyłem wprawdzie w wątku obok, ale co tam - mogę się i tu podłączyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Najwyższy czas... 01.01.04, 16:28 sqh napisał: > Życzyłem wprawdzie w wątku obok, ale co tam - mogę się i tu podłączyć :-) > Ijaaaaa tez ju zyczylem tu i tam ... ale ze zyczen nigdy za wiele, to zycze raz jeszcze tego co najlepsze (kiepski rym, ale liczy sie intencja :) Smallec Odpowiedz Link Zgłoś