agiiis 26.10.08, 17:08 Witajcie, właśnie zamieszkałam w Młochowie, zaczynam się oswajać z nowym miejscem, może znajde tu sąsiadów? :)) Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theo.marque Re: Młochów 26.10.08, 17:17 wpadnij na forum.nadarzyn.info.pl - znajdziesz tam nie tylko sąsiadów :-) Odpowiedz Link
miocaro doooo agiiis 10.03.09, 11:01 hej ja jestem z rozalina nazywam się kaśka mój num gg 5494565 pisz :)) pozdrawiam Odpowiedz Link
203korek Re: Młochów 02.01.10, 10:52 Buduja nowe osiedle w Nadarzynie. qnieruchomosci.pl/sprzedam.nieruchomosci.mazowieckie.pruszkowski.Nadarzyn.Stara_Wies,2 Odpowiedz Link
14marcin Re: Młochów 28.02.10, 16:47 Grają w siatkówkę w Młochowie w szkole . grono.net/nadarzyn/topic/4548941/sl/siatkowka-treningi/ Odpowiedz Link
agiiis siatkówka 24.09.11, 11:16 a czy oni dalej grają? chętnie się przyłącze tylko niech ktoś da znać :) Odpowiedz Link
sebastiandaniel Re: Młochów 01.11.12, 20:15 Hej Zamierzam rozpocząć budowę wRozalinie. mam obawy związane z dojazdami do pracy (warszawa) oraz ogólnie z życiem codzinnym w nowym otoczeniu. Może jakieś zachęty lub przestrogi z Waszej (mieszkańców) strony. pozdrawiam sebastian Odpowiedz Link
agiiis Re: Młochów 17.12.12, 08:16 Cześć sebastiandaniel, dawno tu nie zagladałam :) Jeśli będziesz dojeżdżał do Warszawy codziennie w korkowej godzinie to od razu współczuje..Raszyn do droga przez meke..ale jak opanujesz objazdy i dobrze zaplanujesz trase to dasz rade :) Co do ogólnego otoczenia...to zależy od sąsiadów :) Ja mieszkam w Młochowie od 4 lat i prawie nikogo tu nie znam..(czy latem czy zimą, wszyscy siedzą u siebie) za to znajomi w Rozalinie mają 4 rodziny na jednej ulicy i tworzą super paczke :) Obcym przyjezdnym nie jest łatwo no chyba że z sąsiadami się dogadają :) Pozdrawiam,Aga Odpowiedz Link
sebastiandaniel Re: Młochów 17.12.12, 10:38 dzięki za radę i trochę współczuję sąsiadów :) Zobaczę jak będzie u mnie, ale to dopiero za kilka lat. Co do dojazdów to ciągle czekam na roztrzygnięcie przetargu na obwodnicę Raszyna :) Odpowiedz Link
agiiis Re: Młochów 17.12.12, 18:11 cóż, sąsiadów się nie wybiera ;) bon ton, dziń dybry i tyle :D Odpowiedz Link
agiiis Re: Młochów 17.12.12, 18:19 jeszcze coś mi się przypomniało, nie wiem czy znasz ale sebastiandaniel przeczytaj :) www.beka.pl/txt_bieszczady.php tak własnie wyglada zima na wsi :)) Odpowiedz Link
sebastiandaniel Re: Młochów 17.12.12, 20:45 Ha, ha Znałem to, ale i tak mnie rozbawiło i jednocześnie załamało, tym bardziej, że przy mojej działce nie ma utwardzonej drogi. Cóż pozostaje mieć nadzieję, że Rozalin to nie Bieszczady :) A poza tym ja lubię pracę fizyczną. Trzeba szukać plusów ;) Odpowiedz Link
agiiis Re: Młochów 18.12.12, 19:50 Spokojnie, zapewniam, że Rozalin to nie Bieszczady :) chociaz dziś było blisko :) PS. prace przydomowe, świetnie krążenie poprawiają :)) czy to zimą czy latem :) Odpowiedz Link