krzysztofplebs 03.01.04, 20:41 Czy w Milanówku jeszcze funkcjonuje niejaki Rybak ze swoimi keczupami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shpinak Re: fruktavia 03.01.04, 22:47 krzysztofplebs napisał: > Czy w Milanówku jeszcze funkcjonuje niejaki Rybak ze swoimi keczupami? Musi istnieć bo w sklepie przy Powstańców (tzw. dawna Sasanka) są te keczupy. Aktualnie (miesiąc temu) był Krzepki Radek / 2,20szt. - mój imiennik:) najlepszy - żyły sobie podetne jak przestaną go produkować... Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: fruktavia 04.01.04, 03:57 "krzepki radek" ... zdecydowanie najlepszy sosik pomidorowy na swiecie!!! Nawet lepszy od "slodkiej ani" ... zreszta tego samego producenta :))) pozdrowienia Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: fruktavia 04.01.04, 12:13 a w zamierzchłych czasach gdy jeszcze do podstawówki uczęszczałem to wyciskali z tych pomidorów Mocnego Marka, tylko że oprócz mnie nikt o nim nie slyszał i czasami sie zastanawiam czy go sobie nie wymyśliłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: fruktavia 04.01.04, 14:00 shpinak napisał: > > > Musi istnieć bo w sklepie przy Powstańców (tzw. dawna Sasanka) są te keczupy. Oj "shpinak", to nie tzw.dawna Sasanka tylko Pani z krwi i kości. Nie tak dawno sprawy służbowe zawiodły mnie własnie do niej. Powspominaliśmy trochę dawne czasy. Jak na swoje lata ma się dobrze. Pozdrawiam bwc Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: fruktavia 04.01.04, 20:44 Krzepkiego i Słodką można również nabyć "U Zośki" przy ul.Helenowskiej (niedaleko Telepizzy), te ketchupy rządzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: fruktavia 04.01.04, 20:59 bbastek13 napisał: > Krzepkiego i Słodką można również nabyć "U Zośki" przy ul.Helenowskiej > (niedaleko Telepizzy), te ketchupy rządzą :) Przepraszam, ale "ZOŚKA" jest przy ulicy Działkowej Pozdrawiam bwc Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: fruktavia 05.01.04, 08:12 Masz rację, blok prostopadły do Działkowej zaraz przy "Zośce" ma adres Helenowska 22, stąd moja pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś