shanti 04.09.05, 10:55 macie? Chce zdawac, chocby byl tylko dodatkowym. potrezbny do rekrytacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_sky Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 07.01.06, 14:24 mi wos dochodzi w przyszłym roku, ale tez chetnie posiadłabym jakies dobre podreczniki... Odpowiedz Link
aagniieeszkaa Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 09.01.06, 12:59 Polecam WOS wydawnictwa WSiP, Nauczyciel Odpowiedz Link
aniaa1988 Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 13.01.06, 16:24 U mnie w szkole obowiązuje podręcznik wydawnictwa Operon (autorzy: Zbigniew Smutek, Janusz Maleska, Beata Surmacz). Odpowiedz Link
adziunia Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 17.02.06, 21:58 U mnie tez podr z Operonu i odradzam!! Odpowiedz Link
ad.no Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 19.02.06, 00:31 operon faktycznie ma kiepską ksiązke z wos-u... ale za to juz wsip-owskie wydanie jest juz calkiem niezle, zwlaszcza poziom rozszerzony, fajnie mozna z tego do matury sie przygotowac Odpowiedz Link
radek.bachorek Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 21.03.06, 21:06 Polecam książki Wojtaszczyka, na Allegro mozna na nie trafić. Odpowiedz Link
mgw5 Re: Jakie podreczniki do WOS ? Help! 22.03.06, 23:20 witam Operon - nie bardzo..... Nowa Era- ale obie części, czyli poziom podstawowy i rozszerzony, bo w rozszerzeniu sa nowe rzeczy na bazie podstwy, nic się nie pokrywa. Najlepszy jest Wojtaszczyk Społeczeństwo i polityka. Moja klasa politologiczna tylko na tym pracuje pozdrawiam Odpowiedz Link