Dodaj do ulubionych

senne koszmary

25.06.03, 10:54
zazwyczaj mam poronione sny...hehe;)
a jak jest u was?
jaki był wasz najbardziej zwariowany i niesamowity w swej straszności sen
sny smiesznei absurdalne także mile widziane
ostatnio np śniły mi sie rozwścieczone wilki wcaale nie były głodne;)
Obserwuj wątek
    • kewi Re: senne koszmary 27.06.03, 23:35
      ja rzadko pamietam swoje sny
      najgorsze mam wtedy jak mie suszy w nocy
      jesli nie chcesz miec takich snow to mozesz zastosowac metody programowanie
      tego o czym chcesz snic
      • jaya Re: senne koszmary 28.06.03, 09:57
        kewi napisał:

> ja rzadko pamietam swoje sny
        > najgorsze mam wtedy jak mie suszy w nocy
        > jesli nie chcesz miec takich snow to mozesz zastosowac metody programowanie
        > tego o czym chcesz snic
        a jak się je stosuje ;) w sumie mam różne porabane sny ale je lubie;)najgorsze
        jush zreszta minęło;)
        • kewi Re: senne koszmary 28.06.03, 10:21
          czasami fajnie miec glubie sny - sa smieszne i ciekawe
          a chcesz konkretnie o czyms snic - myl o tym bardzo intensywnie w momencie
          pomiedzy jawa a snem - dziala, ale trzeba wprawy
          • jaya Re: senne koszmary 28.06.03, 12:35
            oki poprobuje ale lubie spontaniczne sny hehe;)
    • pstosia Re: senne koszmary 09.07.03, 10:49
      Śniło mi się, że pojechaliśmy na wycieczkę do Fromborka. Pogoda była okropna,
      niebo zasnute chmurami,wiał zimny wiatr. Mieliśmy zwiedzać fromborską katedrę.
      Przewodniczka powiedziała nam, że to poznamy ja od tej strony, od jakiej jej
      jeszcze nie znaliśmy. W ogóle ta przewodniczka była jakaś przerażająca, miała
      takie martwe oczy. Powiedziała jeszcze, żeby się nie odłączać od grupy, co my
      zrobiłyśmy na samym początku. Poszłyśmy wzdłuż muru, aż doszłyśmy do rzeki. Na
      niej był most. Okropny most. Zamiast barierek miał ogromne krzyże, które
      pośrodku miały, czaski. Krzyże były od dołu czarne, a przy czaszkach
      przejaśniały się. Za mostem był ziemny, zaniedbany cmentarz. Weszłyśmy na ten
      most. On zaczął się poruszać. Uciekłyśmy. Zobaczyłyśmy jak do barierek
      podchodzi jakiś mężczyzna. Zabił jakiegoś owada i jego krwią cos napisał na
      murze...
      • jaya Re: senne koszmary 09.07.03, 13:55
        świetny sen :)
        mój ostatnio dosyc dziwaczny byłam u mojej babci w domu w pewnym momencie
        wyszłam na balkon była noc niezbyt przyjemna w oddali widać bylo odcienie
        szarosci i purpury wysunęłam się lekko na przód i stanęłam przed ogromnym polem
        można by to ująć jako łąke ale zbyt mało trawy na niej było a jesli już to
        kepki zwiędłej i zżółcialej za to pole to było co najmniej jak morze ale może
        wysalne krzyżami z przodu najwieksze rozchodziły się aż po horyzont dopóki nie
        nikneły w ciemnosciach ogromne cienie a ludzie a raczej postacie nie można było
        dostrzec twarzy całe we krwi ale krew nie miala odcienia czysto czerwonego lecz
        conajmniej brunatnego zwieszone głowy i rozchodzący się blask pomiędzy
        ciemności rzucał dziwny cień na postacie a krzyże zdawały piąc się ku górze
        nawet te najmniejsze jedne poprzechylane drugie wbite na sztorc patrząc na
        otaczający mnie obraz nie mogłam się odrócic stałam i patrzyłam bezsilnie ale
        bez strachu jedynie lekki niepokój igrał moja duszą morze krzyży stało przede
        mną...
        po jakimś czasie ponowił sie ów sen ale postacie nie ociekaly jush krwią byly
        czyste a miejsca po krwi lśniły srebrzyście i nawet niepokój jush nie zagościl
        w moim snie
        inna sprawa po jego przebudzeniu hehe;)
        • kontrowers Re: senne koszmary 17.07.03, 15:24
          zarąbiste sny, stawiam wam po wirtualnym browarze <beer> <beer>
          mi się kiedyś czasem śniło że jedzie na mnie TIR.
          A w ogóle zapraszam na moje kontrowersyjne forum:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12224
          ----------------------------------------------------------------------------
          admin adminowi oka nie wykole
    • ina_ina Re: senne koszmary 02.09.03, 19:56
      Mi się kiedyś śniło, że zabiłam swoją siostrę...Straszny sen, pamiętam, że
      stałam nad jej ciałem z zakrwawionym nożem w ręce. A później był pogrzeb...
      Obudziłam się w środku nocy i już do rana nie zasnęłam. A co najgorsze to ja
      wcale nie mam siostry tylko brata:/
      • deithwen777 Re: senne koszmary 03.09.03, 19:57
        ina_ina napisała:

> Mi się kiedyś śniło, że zabiłam swoją siostrę...Straszny sen, pamiętam, że
        > stałam nad jej ciałem z zakrwawionym nożem w ręce. A później był pogrzeb...
        > Obudziłam się w środku nocy i już do rana nie zasnęłam. A co najgorsze to ja
        > wcale nie mam siostry tylko brata:/

może masz siostre ale o tym nie wiesz? w polskich szpitalach różne się dzieją
        cuda ;)
        • indios Re: senne koszmary 24.10.03, 04:21
          Ciekawe macie sny. Najlepszą metodą na sen jest:
          1 praca - żeby po niej myśleć tylko o tym aby zasnąć ( gwarantuje że organizm
          nie będzie nawet myślał o snach :P)
          2 jak ktoś nie pracuje to wysiłęk fizyczny (basen, siłowni etc.) Tuż przed
          snem. Efekt jak powyżej
    • kolega.maynard Re: senne koszmary 24.10.03, 18:43
      ostatnio mialem bardzo obleśny sen o piciu oleju, nawet nie koszmar, ale jakiś
      taki dziwny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka