Gość: kacha222 IP: *.bphpbk.pl 27.04.04, 09:18 Chodzę do solarium - byłam JUŻ 2 razy! ha ha. Raz 6 min, potem 10 minut. Ciężko mówić o efekcie. W solarium widziałam różne środki przyśpieszające do opalania i nie wiem czy jest sens je stosować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: SOLARIUM - jak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:41 Ja mam bardzo jasna karnacje. Pamietam moje pierwsze wizyty w solarium. Musialam chodzic kilka razy, aby zobaczyc pierwszy efekt. Na poczatku oczywiscie krotki czas, aby sie nie poparzyc, ale z kazdym razem wiecej minut. W kazdym badz razie skóra juz sie przyzwyczaila do solarium i nawet jak teraz nie chodze przez jakis czas, to potem wystarczy raz czy dwa, aby widac bylo efekt. Wiec badz cierpliwa. A co do srodkow wspomagajacych opalanie, to stosowalam je dwa razy. Za pierwszym razem chyba troszeczke bardziej sie opalilam, choc potem stwierdzilam, ze chyba to podzialalo na podswiadomosc i tak naprawde efekt byl taki jak zawsze gdy opalalam sie bez dodatkowych srodkow. Natomiast za drugim razem nie widzialam nic po uzyciu kremu wspomagajacego. Wiec od tamtej pory nic nie uzywam w solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SOLARIUM - jak??? IP: 217.153.60.* 27.04.04, 14:17 na solarium bylam 4 razy i doszlam do wniosku,ze trzeba szybciej sie opalac.kupilam jedna saszetke,cala sie wysmarowalam,wpakowalam do tuby na 8min i efekt byl-moze na buzi nawet ciut za duzy.trzeba uwazac-szczegolnie z tubami.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingggg Re: SOLARIUM - jak??? IP: *.4web.pl 27.04.04, 15:39 moze lampy w tym solarium są stare.wybierze inne. Odpowiedz Link Zgłoś