Dodaj do ulubionych

Rozkładam sie...

09.12.04, 12:36
Właśnie czuje, ze sie rokładam. Boli mnie gardło, mam katar....
Moze macie jakieś sprawdzone sposoby jak uchronić dzidzię, żeby się nie
zaraziła?
Obserwuj wątek
    • le_lutki Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:06
      Mam to samo. Co prawda w razie koniecznosci wybieram sie dzis po pracy do
      mojego lekarza, z tym, ze on mi znow przepisze leki dla matek w ciazy, ktore
      dzialaja chyba na zasadzie autosugestii...
      Pozdrawiam
      • ania1975 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:23
        Fajny borsuk:)
        Ja tez sie wlasnie zapisalam dzisiaj do pediatry:)....zeby sprawdzil czy z
        Maxem wszystko w porzadku:)...narazie ma niewielki katarek:)
        Powodzenia w kazdym razie:)
    • aniawroclaw1 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:58
      mój sposób aby się dzidzia nie zaraziła :-) Z cieżkim sercem śpię w osobnym
      pokoju który rano nastęnie wietrzę.
      Oczywiście osobny ręcznik, naczynka, itp.
      I ograniczam liczbę przytulań, całusków. Nie uczestniczę również w kąpieli
      dziecka
      Ech, robimy wszystko co tylko się da...a moja Nunia chyba jdnak katarek złapała
      ode mnie.
      • le_lutki Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 15:31
        Eh, to ja w ogole nieprzytomna jestem, bo zrozumialam post ani kompletnie
        opacznie: jakie brac leki na przeziebienie zeby nie zaszkodzic dzidzi ale tej w
        srodku... Taaak, ja juz po prostu uwazam, ze wszyscy w ciazy chodza i rozumiem
        to, co chce ;)
        To wlasnie mialam na mysli mowiac o lekach dla matek w ciazy, ktore nie
        dzialaja wcale.
        A co do Grubcia, to jak juz, to ja sie od niego zarazilam (a on od chlopakow
        niani) a nie on ode mnie... Eeeh. Sorry za ten groch z kapusta, ale jestem
        kompletnie nieprzytomna :)
        Pozdrawiam
        • mami2 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 17:47
          Ja się męczę od soboty. Gardło pali piekielnie. Byłam wczoraj u lekarza.
          Zapisał antybiotyk, ale nie wykupiłam bo nie gorączkuję, to co się będę truła
          niepotrzebnie;) Sprawdzonych sposobów na niezarażanie dzieci nie mam bo to ja
          zazwyczaj podłapuję od nich. Do pracy chodzę. Wiadomo jak jest:(
    • i.r HOMEOPATIA 09.12.04, 19:23
      Kup koniecznie engystol, wejdz na prywatne forum dot. homeopatii, tam masz
      podstawowe zasady przyjmowania lekow wszelkich...nie truj sie coldrexami itp,
      to tylko oslabia organizm.
      naprawde dziala!!
      papa
      • ania1975 Re: HOMEOPATIA 09.12.04, 19:27
        No jestem wlasnie po wstepnych probach:) Kupilam syrop homeopatyczny na kaszel
        suchy STODAL:) Zobaczymy....nie testowany na zwierzynie to przetestuje na
        sobie:)
        Buziaki
        • i.r Re: HOMEOPATIA 09.12.04, 21:23
          Ja nie choruje w ogole, naprawde. Jak czuje oslabienie to zaraz biore engystol.
          Teraz zamierzam przetestowac homeopatie na mojej skorze, bo cos z nia zle.
          Ten syrop znam, na mnie tak sobie dzialal, raczej kupowalam pastylki
          homeogenic.Ale Tobie moze pomoc, bo z homeopatia jest tak, ze kazdy lek musi
          byc indywidualnie dobrany, a skoro niewiele na ten temat wiemy to albo trafimy
          albo nie :). Ja z engystolem trafilam.
          papa
    • le_lutki Juz sie rozlozylam 10.12.04, 13:51
      Hej,

dzis rano u lekarza dowiedzialam sie, ze mam angine i dostalam antybiotyk. Oraz
      zwolnienie do srody wlacznie. To rzadkosc u mnie wiec powoli sie z tym stanem
      rzeczy oswajam :)
      Grubcia od wczoraj staram sie nie ciamkac i nie "chuchac" na niego zbyt blisko.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka