ania1975 09.12.04, 12:36 Właśnie czuje, ze sie rokładam. Boli mnie gardło, mam katar.... Moze macie jakieś sprawdzone sposoby jak uchronić dzidzię, żeby się nie zaraziła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_lutki Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:06 Mam to samo. Co prawda w razie koniecznosci wybieram sie dzis po pracy do mojego lekarza, z tym, ze on mi znow przepisze leki dla matek w ciazy, ktore dzialaja chyba na zasadzie autosugestii... Pozdrawiam Odpowiedz Link
ania1975 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:23 Fajny borsuk:) Ja tez sie wlasnie zapisalam dzisiaj do pediatry:)....zeby sprawdzil czy z Maxem wszystko w porzadku:)...narazie ma niewielki katarek:) Powodzenia w kazdym razie:) Odpowiedz Link
aniawroclaw1 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 14:58 mój sposób aby się dzidzia nie zaraziła :-) Z cieżkim sercem śpię w osobnym pokoju który rano nastęnie wietrzę. Oczywiście osobny ręcznik, naczynka, itp. I ograniczam liczbę przytulań, całusków. Nie uczestniczę również w kąpieli dziecka Ech, robimy wszystko co tylko się da...a moja Nunia chyba jdnak katarek złapała ode mnie. Odpowiedz Link
le_lutki Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 15:31 Eh, to ja w ogole nieprzytomna jestem, bo zrozumialam post ani kompletnie opacznie: jakie brac leki na przeziebienie zeby nie zaszkodzic dzidzi ale tej w srodku... Taaak, ja juz po prostu uwazam, ze wszyscy w ciazy chodza i rozumiem to, co chce ;) To wlasnie mialam na mysli mowiac o lekach dla matek w ciazy, ktore nie dzialaja wcale. A co do Grubcia, to jak juz, to ja sie od niego zarazilam (a on od chlopakow niani) a nie on ode mnie... Eeeh. Sorry za ten groch z kapusta, ale jestem kompletnie nieprzytomna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mami2 Re: Rozkładam sie... 09.12.04, 17:47 Ja się męczę od soboty. Gardło pali piekielnie. Byłam wczoraj u lekarza. Zapisał antybiotyk, ale nie wykupiłam bo nie gorączkuję, to co się będę truła niepotrzebnie;) Sprawdzonych sposobów na niezarażanie dzieci nie mam bo to ja zazwyczaj podłapuję od nich. Do pracy chodzę. Wiadomo jak jest:( Odpowiedz Link
i.r HOMEOPATIA 09.12.04, 19:23 Kup koniecznie engystol, wejdz na prywatne forum dot. homeopatii, tam masz podstawowe zasady przyjmowania lekow wszelkich...nie truj sie coldrexami itp, to tylko oslabia organizm. naprawde dziala!! papa Odpowiedz Link
ania1975 Re: HOMEOPATIA 09.12.04, 19:27 No jestem wlasnie po wstepnych probach:) Kupilam syrop homeopatyczny na kaszel suchy STODAL:) Zobaczymy....nie testowany na zwierzynie to przetestuje na sobie:) Buziaki Odpowiedz Link
i.r Re: HOMEOPATIA 09.12.04, 21:23 Ja nie choruje w ogole, naprawde. Jak czuje oslabienie to zaraz biore engystol. Teraz zamierzam przetestowac homeopatie na mojej skorze, bo cos z nia zle. Ten syrop znam, na mnie tak sobie dzialal, raczej kupowalam pastylki homeogenic.Ale Tobie moze pomoc, bo z homeopatia jest tak, ze kazdy lek musi byc indywidualnie dobrany, a skoro niewiele na ten temat wiemy to albo trafimy albo nie :). Ja z engystolem trafilam. papa Odpowiedz Link
le_lutki Juz sie rozlozylam 10.12.04, 13:51 Hej, dzis rano u lekarza dowiedzialam sie, ze mam angine i dostalam antybiotyk. Oraz zwolnienie do srody wlacznie. To rzadkosc u mnie wiec powoli sie z tym stanem rzeczy oswajam :) Grubcia od wczoraj staram sie nie ciamkac i nie "chuchac" na niego zbyt blisko. Pozdrawiam Odpowiedz Link