Dodaj do ulubionych

Best of Monthy Python

IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 29.03.03, 20:28
Zapraszam do umieszczenia najlepszych waszym zdaniem komentarzy, relacji z
zycia naszego miasta zamieszczonych na stronach www.siemianowice.pl
Najciekawsze zostana nagrodzone byc moze wydrukowaniem w ECHU.
Arek
PS. Jest cos lepszego od nowych rzezb z wegla dla naszego muzeum. Jezeli tak
napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: P@CO Re: Best of Monthy Python IP: 80.48.249.* 29.03.03, 21:16
      AiG nie skromnie powiem, że wszystkie moje... !!! jeśli nie są najlepsze to na
      pewno są w czołówce... W końcu poza komentują je jeszcze tylko MARCIN K, SZPIEG
      TY i może jeszcze z trzy osoby, których teraz sobie nie przypominam. W
      najgoszym razie będe 7... jak by nie patrzeć to cały czas pierwsza 10 tka !!!!

W następnym poście ułatwie Ci praxcę i zrobie podsumowanie tych moich
      pościków !!!

Pozdrawiam P@CO
    • Gość: P@CO Re: Best of Monthy Python IP: 80.48.249.* 29.03.03, 22:00
      Oto moim zdaniem najlepsze posty mojego autorstwa dotyczące funkcjonowania
      serwisu www.siemianowice.pl

-------------------
      • Gość: AiG Re: Best of Monthy Python IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 30.03.03, 14:56
        Co do postow to zobaczymy ile ich bedzie??
        Co do kolumny (kolumna hmmm co to bylo :))) to jasne....
        Jak wrocisz z Wawy i jezeli bedziech chcial cos zrobic dla naszego miasta
        proponuje wspolprace z ECHEM.....
        HAHAH juz wiem kim jestes trwalo t dlugo ale wiesz z ta LOGIKA jest u mnie na
        bakier....Rozmawialem dzisiaj z A. Gosciniakiem i wreszcie skojarzylem faceta
        od TROLLA Roberta J.
        Czekam na jakas nagrode
        A.
        • Gość: P@CO Re: Best of Monthy Python IP: 80.48.249.* 30.03.03, 23:39
          AiG bardzo się ciesze, że skojarzyłeś z kim tak intensywnie polemizujesz...
          przy okazji bardzo Serdeczne Pozdrowienia dla Pana Andrzeja Gościniaka
          (RADNEGO NR 1 w Siemianowckim UM), dzięki któremu troche rozszeżyłeś swoją
          wiedze o mojej osobie !!! Co do Współpracy to przyznam, że to miły gest z
          twojej strony...ale wiesz boję się, że WARSAW może wciągnać i propozycja np
          AGORY bedą atrakcyjniejsze :-))))). Z Nagrodą dla ciebie może być problem,
          jako biedny student to jedyne Ci mogę zaoferowac to wspólne PIFO po moim
          powrocie, PIFKO oczywiście bez Alkocholowe !!! 3maj się

Pozdrawiam P@CO

• bigi Re: Best of Monthy Python 31.03.03, 21:22
      a moim zdaniem the best była relacja z tłustego czwartku w UM! zdjęcie
      urzędniczki wcinającej pączka pobiło wszystkie inne sensacyjne wiadomości!
      a tak btw, to... w dzisiejszej informacji znowu był błąd... MKS Siemianowice
      wcale nie przegrał z Lechią 0:6 Mysłowice tylko z drugą drużyną GKS Katowice
      (chyba nie Dospelu? ;)) ech!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka