Dodaj do ulubionych

Bieszczady nocleg

19.06.09, 21:51
Polecie mi jakieś fajne miejsca z noclegiem w Bieszczadach -
Wetlinie, Ustrzykach Górnych ? Szukam czegoś dla 4-6 osób na lipiec?
Obserwuj wątek
    • cmentarna.polka Re: Bieszczady nocleg 21.06.09, 17:55
      Sprawdź na
      www.bieszczady.net.pl
      www.bieszczady.pl
      www.twojebieszczady.pl

i tyle, bo tutaj najprawdopodobnie zaraz zaleją Cię spamem w stylu osady magury
      i mirosławy.
      • gusi.a Re: Bieszczady nocleg 21.06.09, 21:50
        Dzięki za wskazówki, i faktycznie szkoda że zamiast opinii ludzi
        którzy uczciwie opisują swoje doświadczenia są własnie tak jak
        podałaś spamy z tą osadamagura i mirosława. Nawet w pierwszym widzie
        to myślałam o jednym z tych ale jak zobaczyłąm że to taka nachalna
        reklama to lepiej nie. Bo skoro takie metody.
        Poszukam jak radzisz, ale szkoda
        • magury Re: Bieszczady nocleg 20.07.11, 15:12
          gusi.a napisała:

> Dzięki za wskazówki, i faktycznie szkoda że zamiast opinii ludzi
          > którzy uczciwie opisują swoje doświadczenia są własnie tak jak
          > podałaś spamy z tą osadamagura i mirosława. Nawet w pierwszym widzie
          > to myślałam o jednym z tych ale jak zobaczyłąm że to taka nachalna
          > reklama to lepiej nie. Bo skoro takie metody.
          > Poszukam jak radzisz, ale szkoda

Osada Magury to piękny , nowy ośrodek w Bieszczadach Wysokich także trudno żebyśmy się nie reklamowali !!!; proszę wejść na naszą stronę lub po prostu podjechać do Strzebowisk i przekonać się na własne oczy!!! Zapewniam że będą Państwo miłe zaskoczeni, nie wiem czemu Pani Gusia wyraża takie wyssane z palca opinie- nigdy przecież u nas nie była co sama przyznaje- może to też jakiś fałszywy, mający na celu zniechęcić do nas ludzi spam- różne są metody... W każdym razie proszę najpierw zweryfikować swoje poglądy, a potem je wyrażać!!
          Albo przynajmniej nie być tchórzem i z imienia i nazwiska się podpisać.
          Z poważaniem Agnieszka Męczyńska Osada Magury
      • bieszczady-noclegi Re: Bieszczady nocleg 21.02.10, 10:17
        Polecam www.bieszczady-noclegi.prv.pl
      • magury Re: Bieszczady nocleg 20.07.11, 14:46
        Witam, przede wszystkim zaskakujący jest fakt że ktoś się dziwi i jest wręcz oburzony i zniesmaczony tym że jakiś produkt,usługa, miejsce itp jest reklamowane. W dobie internetu , telewizji całej masy innych mediów, a także wolnego rynku i konkurencji to chyba normalne!! Bo jak inaczej będąc nowym na rynku obiektem dotrzeć do klienta czy też gościa, który mógłby być zainteresowany nasza ofertą i spędzeniem swojego wypoczynku w urokliwym i wyjątkowym miejscu. Jeżeli , jak Pani Gusia twierdzi, Osada Magury wyskakuje jej zewsząd to mnie jako kierownika ośrodka i osobę, która kocha Bieszczady bardzo to cieszy. Przygnębiający są jedynie ludzie, którzy nigdy w naszym ośrodku nie byli, pewnie nawet nie obejrzeli naszej strony internetowej , a już maja pewną i niepodważalną opinie , którą oczywiście MUSZĄ podzielić się na forum. Szanowna Pani, dla Pani pełniejszej informacji ośrodek Osada Magury to jeden z najpiękniej położonych obiektów w Bieszczadach Wysokich, wiele wysiłku kosztowało nas aby nie zepsuć tego wyjątkowego miejsca- i udało się- dzięki zastosowanym materiałom i techologiom i projektowi nasz obiekt idealnie wkomponował się w otaczającą przyrodę- co kosztowało niemało wysiłku i pieniędzy. Dlatego reklamowanie się na różne sposoby jest chyba naturalną konsekwencją powstania naszego ośrodka- który jest "naszym dzieckiem" i którego ani trochę nie musimy się wstydzić. Wręcz przeciwnie zapraszamy do odwiedzenia naszego miejsca, i wcale nie muszą Państwo u nas nocować, wystarczyć podjechać , obejrzeć nasze chatki tak przy okazji , a potem udać się na szlaki które ciągną się od samego ośrodka. Może i Pani Gusia, będąc w Bieszczadach , powinna odwiedzić Osadę , obejrzeć ją i dopiero potem wyrażać sądy. Najlepszym dowodem przeczącym dywagacjom Pani Gusi jest fakt,że od dwóch lat nasza Osada cieszy się niemałą liczba powracających do nas Gości, którym z tego miejsca serdecznie dziękuję i ich pozdrawiam (notabene to właśnie od jednego z naszych Gości dowiedziałam się o tym niepochlebnym wpisie , mówił żebym zareagowała i broniła dobrego imienia Osady Magury.) A na koniec chciałam zareklamować Bieszczady !!! To nasza mała Polska Alaska, dzika i tajemnicza, ale jak ktoś raz pokocha te góry to na całe życie. Polecam gorąco!!! Agnieszka Męczyńska Osada Magury :))
        • stenia87 Re: Bieszczady nocleg 14.10.11, 12:29
          Zapraszam do dyskusji na nowym portalu skomentujto.pl/komentarz/5
          Przyjemnie bo bez reklam :)
          Pozdrawiam!
        • alaskaalaskaalaska Re: Bieszczady osada magury 05.06.12, 10:00
          zaskakujące zdziwienie bylo jak wydzielono mi w osadamagury środki toaletowe
          w dobie dostepu do wszystkich mediów tv nie dziala
          sauna tez
          wino powitalne nie ma
          miejce jest urocze cudne ale obsluga nieobecna

• piaseczniak Re: Bieszczady nocleg 25.06.16, 14:53
        Tak naprawdę jest wiele miejsc wartych odwiedzenia. Ja zawsze ze znajomymi robię turnee po okolicy i prawie każdy nocleg gdzie indziej. Czasami trafiało się lepiej, czasami gorzej, ale nie to było najważniejsze. Bieszczady są tak urokliwym miejscem i tak wiele można przeżyć, zobaczyć, zwiedzić: www.naszebieszczady.com/gdzie-sie-zatrzymac-w-bieszczadach/
    • szmok Re: Bieszczady nocleg 13.06.10, 19:56
      ja polecam: www.podsosnami.ovh.org/
    • anikk926 Re: Bieszczady nocleg 23.06.10, 16:42
      Polecam Wołkowyję - idealna miejscówka na wypady we wszystkie strony Bieszczad
      www.noclegi-bieszczady.net
      • aaapap Jeśli Cisna... 12.07.10, 21:26
        Polecam uewy.bieszczadypolska.pl/

Dwa lata temu przypadkowo trafiłem na powyższy adres.
        O wrażeniach pozwoliłem sobie wtedy napisać :
        www.maparowerowa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=228&Itemid=127
        Właśnie w ten weekend znów zatrzymaliśmy się u Pani Ewy.
        Powiem krótko - jest dobrze!
    • poczatkujaca_travellerka Re: Bieszczady nocleg 16.08.10, 11:27
      Znakomite są te strony bieszczadzkie.
      W tym roku korzystałam z noclegu w Ustrzykach Dolnych
      www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=1961
      jak na studencką kieszeń idealnie; tanio, czysto i schludnie.
    • marudera1 Re: Bieszczady nocleg 23.08.11, 10:33
      Ja tego roku byłam ze znajomymi w Bieszczadach, kwaterę poleciła mi koleżanka. Noclegi mieliśmy w Zielonym Ruczaju w Dołzycy-to koło Cisnej.Dom super można powiedzieć z prywatną plażą nad rzeką, pięknie urządzony. właściciele to świetni ludzie wszystko da się z nimi załatwić, no i można konno pojeżdzić w ich stadninie- 3km dalej. Po górach też chodziliśmy i jedliśmy w Zielonym Ruczaju(dużo, smacznie).Polecam wam to miejsce. Dużo jeżdze po Bieszczaadach ale tam był najlepiej, już zaklepałam miejsce na przyszły rok.
    • marika4221 Re: Bieszczady nocleg 12.01.12, 10:44
      gusi.a napisała:

> Polecie mi jakieś fajne miejsca z noclegiem w Bieszczadach -
      > Wetlinie, Ustrzykach Górnych ? Szukam czegoś dla 4-6 osób na lipiec?
      Poszukaj tanich noclegów na enoclegi.net.pl
    • janek-kowal Re: Bieszczady nocleg 31.05.12, 16:01
      Ostatnio znalazlem fajna wyszukiwarke noclegow jest tam sporo noclegow w Bieszczadach
      nocleginaplus.pl/oferta/show_by_woj/id/9
    • kasiula20-89 Re: Bieszczady nocleg 25.06.13, 22:33
      Witam ja też jestem miłośnikiem Bieszczadów jestem tam conajmniej 2 razy w roku i zawsze zatrzymuję się w jednym miejscu mają naprawde idealne warunki polecam wszystkim sprawdzone :
      gornykoniec.bieszczadypolska.pl/
      • mar_cu Re: Bieszczady nocleg 27.06.13, 23:23
        kasiula20-89 napisał(a):

> Witam ja też jestem miłośnikiem Bieszczadów jestem tam conajmniej 2 razy w roku
        > i zawsze zatrzymuję się w jednym miejscu mają naprawde idealne warunki polecam
        > wszystkim sprawdzone :
        > gornykoniec.bieszczadypolska.pl/

Wołosate jest bardzo fajne, ale jak masz dzieciaki to lepsza wg mnie jest Wetlina, czy Ustrzyki Górne tak jak sugerowałaś, jak polecam nadwolosatka.bieszczadypolska.pl/ w Ustrzykach
        • monika19911g Re: Bieszczady nocleg 17.08.13, 20:26
          My z mężem każdego roku spędzamy wakacje w Bieszczadach - zawsze, zatrzymujemy się w tym miejscu: www.rabe.pl - warunki są świetne. Pokoiki bardzo klimatyczne i zadbane. Pyszne jedzonko;) Istnieje również możliwość rozpalenia ogniska itp. Gorąco polecam!
    • anna.monika1 Re: Bieszczady nocleg 13.11.14, 13:18
      Co co Osady Magury. Szanowni Państwo! Reklama nie jest niczym złym, ale Państwo nie wykupują reklamy (tak, za reklamę, cytując Państwa: "'w dobie internetu , telewizji całej masy innych mediów, a także wolnego rynku i konkurencji" się płaci), ale uprawiają kryptoreklamę, w dodatku podwójnie nieuczciwą - wiele postów na różnych stronach (nie tylko tu) udaje posty bezstronnych gości, choć jest pisana przez właścicieli lub personel.

Co do samej Osady - byłam. Strzebowiska są rzeczywiście ładną wsią, ale podobnie jak wiele innych bieszczadzkich wsi. Na wielki plus - faktycznie widać, że architekt postarał się się by pięknie wpasować wyglądać chat w bieszczadzki krajobraz. Wnętrze domków - gorzej, bez klimatu, styl nowobogacki (meble z płyty, skórzane czy skórzanopodne kanapy etc).

Wielki minus - możliwość podjechania pod każdy domek samochodem, zamiast zostawienie auta na wydzielonym parkingu. Dla dzieci biegających na terenie to niebezpieczne, no i niefajnie jak pod oknem ci przejeżdżają samochody.
      • pracuj Re: Bieszczady nocleg 25.11.14, 14:22
        Pytanie - jak często te samochody przejeżdżają?
        Byłem w Osadzie 2 tygodnie i polecam dla rodzin z dziećmi.
    • piotrv1 Re: Bieszczady nocleg 08.12.14, 12:24
      Ferie zimowe 2015 w górach AVANTI Krynica Zdrój

kontakt:
      www.naszakrynica.pl
    • nocus2015 Re: Bieszczady nocleg 10.01.15, 00:54
      Witam serdecznie.
      Wakacje 2014 to pobyt w slynnych domkach zwanych Smerfolandia.

Byli smerfastycznie.
      Prosze wpisac w google solinianka

Pozdrawiam
    • asjj77 Re: Bieszczady nocleg 01.07.15, 16:55
      Bieszczady zacisze cudnie w lesie samotny domek, jeśli ktoś potrzebuje odetchnąć od hałasu zgiełku i trochę zwolnic to tylko tam , cudna samotnia a do cywilizacji krok :D naprawdę polecam

plus.google.com/b/117765416373114639364/117765416373114639364/posts
    • asjj77 Re: Bieszczady nocleg 01.07.15, 17:25
      Bieszczady zacisze cudnie w lesie samotny domek, jeśli ktoś potrzebuje odetchnąć od hałasu zgiełku i trochę zwolnic to tylko tam , cudna samotnia a do cywilizacji krok :D naprawdę polecam

plus.google.com/b/117765416373114639364/117765416373114639364/posts
    • gab-rysia1 Re: Bieszczady nocleg 09.07.15, 14:39
      Na tegorocznej majówce odkryłam super miejsce w Wołkowyji w którym można naprawdę wypocząć od hałasu i codzienności :) Z ekipą wynajmowaliśmy ten domek www.slonecznakraina.com/oferta/sloneczna-kraina/. Fajna lokalizacja ponieważ wszędzie blisko. W okolicy Polańczyk, Jezioro Solińskie i szlaki :D. Teraz planuję odwiedzić to miejsce w połowie sierpnia. Szczerze polecam i pozdrawiam.
    • tomasz.skiba.88 Re: Bieszczady nocleg 21.07.15, 15:26
      Polecam zajrzeć na stronę travelysta.pl
      Można tam znaleźć bazę noclegów z całej Polski.
    • piwnikaks Re: Bieszczady nocleg 27.06.16, 23:33
      ja bylem 100 razy:P zdecydowanie polecam tu sobie sprawdź www.naszebieszczady.com/category/noclegi/ super domki
    • mirelka2290 Re: Bieszczady nocleg 04.05.17, 11:43
      Można jeszcze tutaj zerknąć na ofertę wakacyjną, bo mają sporą promocję www.solny.com.pl/oferty-specjalne/wakacje-w-bieszczadach.html To hotel niedaleko Cisnej, więc sam środek Bieszczad i same najlepsze widoki wokół. Bardzo blisko do Chatki Puchatka ;)
    • xfortuna9876 Re: Bieszczady nocleg 01.02.23, 12:04
      Ja polecam serdecznie www.info.bieszczady.pl/noclegi/villa-collis/ !!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka