piotr2800 04.04.06, 11:43 Szukam noclegów na Roztoczu, chcemy pojechac na romantyczny tydzień tylko we dwoje, chodzi nam o miejsce ciche, spokojne blisko lasu i natury. Za wszelką pomoc z góry bardzo dziekuję. P. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Noclegi na Roztoczu 04.04.06, 15:32 Podaje linki i adresy oraz całą stroniczkę naszego forum, fgdzie sa odpowiedzi na Twoje pytanie.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13550&w=38175261 Osobiscie polecam: "Gosciniec" (nowy dom noclegowy z wyzywieniem, 4 km od Zwierzyńca ,przy drodze do Biłgoraja, na skraju Puszczy Solskiej, jak trzeba podam telefon), też kwatery w Borowinie k/Józefowa oraz cały wielki wybór kwater w Zwierzyńcu. Pozdrawiam mariusz Odpowiedz Link
koziorozka Re: Noclegi na Roztoczu 04.04.06, 17:25 a ja polecę parę dwa najważniejsze i kilka innych linków: www.roztocze.info + www.roztocze.com roztocze.pol.lublin.pl/Roztocze/baza.htmlwww.twojalaba.pl/roztocze/ www.idara.pl/roztocze/index.php www.agrokrasnobrod.zam.pl/ www.hubal.pl/ zamojszczyzna.com/agroturystyka/www.ubuzunow.zam.pl/index.php?go=2 www.guciow.pl/ www.zwierzyniec.info.pl Odpowiedz Link
cperek997 A ja... 04.04.06, 19:17 ...polecam domki w Krasnobrodzie, blisko jeziora, w pięknym lesie, a jak nie domek to namiot! Odpowiedz Link
pszczola1981 Re: Noclegi na Roztoczu 27.04.06, 13:27 Mam do zaoferowania maly domek na Bagnie , 1 km od Zwierzynca DOmek posiada lazienke,jeden pokoj,taras wypoczynkowy, kuchnie gazowa i węglowa, pomieszczenia wykończone w drewnie.Wokol las i laki...cisza...Sam romantyzm Prosze obejrzec stronke www.ulikroztocze.pl i tam wejsc w apiturystyke...Goraco polecam... Odpowiedz Link
magilaina Re: Noclegi na Roztoczu 27.04.06, 13:37 Jestem zainteresowana !!! Prosze o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Noclegi na Roztoczu 27.04.06, 20:22 Wszystkim "powiem". Byłem tam - by kupić miód. Wszystko sie zgadza. 250 m od drogi asfaltowej, na skraju sosnowego lasu, 1,5 km od Zwierzyńca, o,5 km od Wieprza który wije się po łakach . Obejście czyściutkie, suche, sympatyczna gospodyni (chyba ta sama co sprzedawała miód). Tak, że wyjątkowo trafna propozycja. Nie wiedziałem, że mają oni kwatery. Nie ma tabliczki informującej, jest tylko informacja o miodzie. Napis - MIŚ. m Odpowiedz Link
czuk1 Re: Noclegi na Roztoczu 28.04.06, 16:49 Misiu. Och, Ty wolontariuszko roztoczańska i poszukiwaczko skarbów. Pozdrawiam Cię serdecznie. czuk Odpowiedz Link
zdjeciarozne Zwierzyniec 28.04.06, 11:03 -------------------------------------------------------------------------------- Teresa Juszczak,Zwierzyniec, 84 6872466, polecam chata jest nowa, sliczna polozona przy lesie,mozliwosc wyzywienia-pyszne domowe zarcie,standart bardzo wysoki,a tylko 25 zl/noc Odpowiedz Link