czuk1 27.12.03, 12:43 .. dla Turystów i Mieszkańców Roztocza. Niech rok nowy 2004 przyniesie Wam radość, szczęście i dostatek. ###***************************##### =============================>życzenia od serca płynące przekazuje - Mariusz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristana Re: Życzenia... 15.01.04, 23:18 Dziekuje w imieniu turystow, takze turystow in spe, zyczac milym Gospodarzom i Forumowiczom wszystkiego dobrego, wiele slonca, radosci i nadziei, dobrego humoru, chwili szalenstwa i pelnej powagi, gdy tego wymaga sytuacja Tristana Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia... 18.01.04, 11:42 tristana napisała: > Dziekuje w imieniu turystow, takze turystow in spe, zyczac milym Gospodarzom i > Forumowiczom wszystkiego dobrego, wiele slonca, radosci i nadziei, dobrego > humoru, chwili szalenstwa i pelnej powagi, gdy tego wymaga sytuacja > Tristana Bądż szczęśliwa. Pozdrawiam Cię serdecznie - Mariusz Odpowiedz Link
januszx Re: Życzenia... 01.02.04, 13:03 Przesyłam pozdrowienia dla Tristany z przepięknej krainy nad Wieprzem i Tanwią a także dla Innych miłych Bywalców i Gospodarza forum... Janusz Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia... 02.02.04, 08:11 januszx napisał: > Przesyłam pozdrowienia dla Tristany z przepięknej krainy nad Wieprzem i > Tanwią > a także dla Innych miłych Bywalców i Gospodarza forum... > Janusz Dziękuję też pozdrawiam Mariusz zaszczycony bardzo wizytą Trisany i Janusza PS. Tristana napewno już jest po podróży do Zamościa i na Roztocze. Bardzo bylibyśmy wdzięczni za wrażenia wszelkie . Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia... 02.02.04, 08:18 czuk1 napisał: > januszx napisał: > > > Przesyłam pozdrowienia dla Tristany z przepięknej krainy nad Wieprzem > i > > Tanwią > > a także dla Innych miłych Bywalców i Gospodarza forum... > > Janusz > Dziękuję też pozdrawiam Mariusz > zaszczycony bardzo wizytą Trisany i Janusza > > PS. Tristana napewno już jest po podróży do Zamościa i na Roztocze. > Bardzo bylibyśmy wdzięczni za wrażenia wszelkie . Odpowiedz Link
czuk1 Re: Życzenia... 02.02.04, 08:18 czuk1 napisał: > januszx napisał: > > > Przesyłam pozdrowienia dla Tristany z przepięknej krainy nad Wieprzem > i > > Tanwią > > a także dla Innych miłych Bywalców i Gospodarza forum... > > Janusz > Dziękuję też pozdrawiam Mariusz > zaszczycony bardzo wizytą Trisany i Janusza > > PS. Tristana napewno już jest po podróży do Zamościa i na Roztocze. > Bardzo bylibyśmy wdzięczni za wrażenia wszelkie . Miałem głównie na myśli autorkę postu pod psedo Kobusk. Tristana "wygląda mi" na stałą bywalczynię i znawcę Roztocza. Przy okazji zapytam - czy mam rację? Odpowiedz Link
tristana Re: Życzenia... 05.02.04, 02:30 Musze Cie zmarwic, ale piszac o turystach in spe, mialam tez na mysli siebie, przynajmniej jesli chodzi o Roztocze. Jednak dzialos poradniczo-'marketingowa' Janusza pierwsza klasa , wiec do zobaczenia! Odpowiedz Link