Dodaj do ulubionych

Uczta Wyobraźni

28.01.14, 11:40
Absolutnie rewelacyjna seria - w zasadzie nie ma w niej słabych pozycji, każda coś wnosi, każda jest spotkaniem z naprawdę bogatymi światami wewnętrznymi znanych i mniej znanych pisarzy. Jeffrey Ford, Lucius Shepard, Catherynne M. Valente - miałbym spory problem z wyborem autora, który mnie najbardziej zachwycił...
Obserwuj wątek
    • biimboom Re: Uczta Wyobraźni 05.10.14, 19:07
      Zgadzam sięw 100%!!
      Świetna seria, świetne ksiązki! Nic, tylko czytać, smakować, zachwycać się!
    • nona77 Re: Uczta Wyobraźni 02.06.15, 22:12
      Odkrylam ja niedawno. Wielu pozycji juz nigdzie nie mozna kupic. Ksiazki: "Welin", "Dom burz", "Accelerando", "Nakrecana dziewczyna" nie mozna nigdzie kupic (mozna tylko sciagnac nielegalne ebooki z chomika). "Atlas chmur", "Slepowidzenie" nie mozna nabyc w starej oprawie graficznej - mozna kupic w nowej. "Welin" na allegro osiaga cene 185 zl, z autografem ponad 200. A wydawnictwo MAG nie zamierza robic dodrukow. Seria ma miec 50 tomow. Nie mam tylko kilku pozycji, kupowalam w ciemno i jak na razie przeczytalam ty6lko "Opowiesci sieroty" i "Nakrecana dziewczyne". :-)
      • mokrzyk247 Re: Uczta Wyobraźni 07.06.15, 20:21
        Potwierdzam - problem z dostępem :/ Dlaczego nie można trafić na reedycję porządnych pozycji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka