Gość: monia IP: 217.97.138.* 30.07.02, 10:25 Czy to wtorek czy niedziela???? Cicho...pusto...Hej, heeeej!!!!! Odezwijcie się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: wtorek...??? 30.07.02, 10:36 wtorek na pewno, ale jakiś lelawy, bylejaki wczoraj boleśnie spadłam z roweru, ŁUPNĘŁAM o glebę, boli mnie sporo, a siniaka mam tylko na lewym nadgarstku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: wtorek...??? IP: *.silvershark.com.pl 30.07.02, 11:26 A nasza redakcja jest w trakcie przeprowadzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek...??? IP: 217.97.138.* 30.07.02, 12:33 ...do...????? I kiedy trakt się skończy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek...??? IP: 217.97.138.* 30.07.02, 12:31 Na lewym...aaaa...nadgarstku, tak? Dobrze, że tylko siniaka - nadgarstki lubią się łamać...A....reszta ciała? Bez uszczerbku na urodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek...??? 30.07.02, 13:06 na urodzie??? a co to ???? :)))))))))) innych siniaków nie mam nigdzie, tylko boli wszyskto i wszędzie, nawet sie schylić po psi garnek z wodą nie mogłam schylić. I nie przypominam sobie zebym w cokolwiek łupnęła tym nadgarstkiem - taki siniak "przyczynowo-wirtualny". A wszystko przez to, że sie zapatrzyłam na zgrabnych młodziaków, trenujących na dzikim torze crossowym, taka kara z grzechy ale klin, tym no, klinem popoludniem znowu na rower, acz trasa nieco oszczędniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek...??? IP: 217.97.138.* 30.07.02, 13:13 No i od młodzików wzrok odwracaj jak od stosu brudnych garów po obiedzie...Bo to przez nich to wszystko - ja ci to mówię!!!! Do tej pory jeździłas i w nadgarstek nic ci nie było.... No ale jak - fajni byli??? :-)))) Jak zdowie czterołapca? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek...??? 30.07.02, 15:13 Gość portalu: monia napisał(a): > No i od młodzików wzrok odwracaj jak od stosu brudnych garów po obiedzie... > Bo to przez nich to wszystko - ja ci to mówię!!!! Do tej pory jeździłas i w > nadgarstek nic ci nie było.... przeciez tylko PATRZYŁAM !!! > No ale jak - fajni byli??? :-)))) no masz, młodzi i wysportowani, mniam-mniam > Jak zdowie czterołapca? stracił prawie całą sierść od upału i wygląda jak wychudły z glodu, a mało je, tylko pije, w smoka wawelskiego sie zamienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wtorek...??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 14:19 Sama widzisz :-((( A to wakacje po prostu!!! A poza tym przy tej temperaturze człowiek czuje się jak jajecznica... i to na patelni. "Poniedziałek już od wtorku poszukuje kota w worku..." Podr ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek...??? IP: 217.97.138.* 30.07.02, 14:37 jajecznica...??? Nooo, może...i to w dodatku taka nadmiernie scięta...brrr... Witaj! Czy dobrze zauważyłam, że posiadasz już "domowe" łącze???? Nooo... - gratulacje oraz wyrazy lekkiej zawisci :-))) Ale i ja już zostałam okablowana...:-))) a więc lada chwila wyslę jakis smakowity komunikat znad talerza z kotletem...:-))) I oczywiscie też pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wtorek...??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 00:17 Okablowany???? Tak siecia telekomunikacyjna! I to radiową! Głównie z Netii (Internetii), ale jak widać muszę się posiłkować TePSĄ. Wiesz, w końcu modem kosztuje tylko 50,00 PLN. Zobaczymy co z rachunkiem za telefon. :-((( Chociaż z drugiej strony to miło jak Twój kot śpi Ci na kolanach w trakcie "serfowania" po internecie. ;-))) Pozdr ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek...??? 31.07.02, 01:37 albo pies z pomrukiem opiera głowę na kolanach i kanapeczke można przetrącić Odpowiedz Link Zgłoś