Dodaj do ulubionych

czfartek - I'm back :))))))

IP: 193.0.117.* 31.07.02, 20:07
Powrócimy wierni my czterej... lala la la la...
pyzy drożdżowe na parze z sosem owocowym
szaszlyczki piff ziemniaczki z grilla z tzatziki
lazania ze szpinakiem serem żóltym i pomidorami
orassss!!!!
taram tam tam specjalnie dla czepialskich
zapiekanka warzywna a la Dirk Gently
(kto czytał Długi mroczny podwieczorek dusz proszę o chwilkę zadumy...)
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: czfartek - I'm back :)))))) 31.07.02, 23:27
      wszelki duch, tfuuu, wiewiór panaboga chwali !!!
      RUDA !!!
      tu już za tobą tęsniono
      z tęsknoty rzucano grożby karalne, że futerko wytarmoszą
      żałowano,że nie ma kto wyżerki planować
      nareszcie !!!

ps
      mogę sie mylić, ale chyba jeszcze jest środa, chyba ...

• okazja Re: czfartek - I'm back :)))))) 31.07.02, 23:59
        mryg mryg
        mrygacznosc pozdrawialna...... rudzielcowatosc milawsza..... mrrryg.....
        • jolajola1 Re: czfartek - I'm back :)))))) 01.08.02, 00:05
          TERAZ to juz jest czwartek

okazjo, ty tez po nocy sieciujesz?
          • Gość: Jarek Re: czfartek - I'm back :)))))) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.08.02, 01:37
            No tak. Jedni przychodza, inni odchodza...

Bo ja dzisiaj (czwartek) pakuje na "pakę" familie und werde ich weg... Znaczy
            się - kanikule czas zacząć.

Nowy mocodawca z mina zaciętą rzekł: "Zbieraj Rycerzu siły póki możesz, bo...
            wojować z conajmniej dwoma smokami Ci przyjdzie. Jednego zwą Bardzo Gadziną
            Żarłoczną (w skrócie BGŻ), a drugi nie mniej okrutny to BykoRoga Enteresiasta(w
            skrócie BRE). A i na horyzoncie inne niebezpieczeństwa widać. Tedy siły
            zbieraj, a o ćwiczeniach zapomnieć nie racz, bo trudy nieprzewidziane w
            przyszłości spotkać Cię mogą."

Tyle rzekł napomykając, że na straży od dnia rocznicy wojny wielkiej światową
            zwanej stać mi przyjdzie.

Tedy za nieobecność w najbliższych tygodniach dwóch mniemam przeprosić mi
            przychodzi.

Ukłony ślę

;-)))
            • Gość: Nala Re: czfartek - I'm back :)))))) IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 09:30

...pfffuuu...! ..na kota urok !!!
              ..łłooo Bosssiu ! Czyż mnie moje śliszszne oczki nie mylą ?????
              Ruda ????????? We własnej rudej osobofutrzanej postaci ???????????
              Gdzieżeś się podziewała niebożę ??? W jakie dalekie pastynie i paszcze cię
              zanisło ???
              Pogoda, jak "widzę" dopisała, futerko cośkolwiek wyblakło, widać było
              słoneczko ! :-)
              Za to enerigii, za 1000000...itd !

Lazania raz!, poproszę !!! :-)))

....aaaa tam ! Niech będzie dwa razy !!!!!!!!

• Gość: monia Re: czfartek - I'm back :)))))) IP: 217.97.138.* 01.08.02, 09:36
                ja myslę, że do trzech razy sztuka!!!!
                Lepiej zjesć i potem żałować niż żałować, że się nie zjadło...
                Nala, co ty wczoraj wyprawiałas w tym swoim Krakowie, szalona kobieto?
            • Gość: monia Re: czfartek - I'm back :)))))) IP: 217.97.138.* 01.08.02, 09:34
              O ja cię....Okrutnie wczesnie ten czwartek wystartowaliscie, nie można powiedzieć...:-)))) No tak, a potem
              wszyscy odsypiają...Tylko ja, JAK ZWYKLE - :-))))) - od samiuteńkiego rana...zaglądam...i co widzę????
              Pusto!
              Ruda, tyyyyyy........
              :-)))
              ...chyba zrobiłam się głodna...
              • maverick9 Re: czfartek - I'm back :)))))) 01.08.02, 09:42
                Ale o so chozi???
                Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeW...
                • Gość: RUDA Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentegowata IP: 193.0.117.* 01.08.02, 09:44
                  bo wysłałam posta w zalogowaniu.
                  Zonk!
                  • Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 09:51
                    Nooooo....wierzontko obudziło się ze snu letniego??????? Wietrzenie futra?????
                    Wielkies nam uczyniła pustki...itd. Co prawda, będąc na urlopie lepiej to znosiłam no ale pomysl tylko o
                    tych, co zostali...Dobrze, że z głodu nie pomarli...
                    • Gość: Nala Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 10:38

Źwieszontko, jak widać, znowu zacznie nam (mam nadzieję) serwować "pyszne"
                      danka ! :-)
                      W ogóle znowu coraz nas więcej !!! Nawet Meve, nasza kochana i miłościwie nam
                      odpoczywająca, wróciła do cliwi..., cyliwi..., cywyzi..., tego... - acji,
                      ...noooo, do nas !!!!!
                      :-)

Monia, czy ty może pytasz o to co wczoraj....? ..tzn. o ten kataklizm który
                      nawiedził moje piękne miasto ??? :-(((
                      Achch !!! Achchch !!!!! To było straszne !!!!!!!!!!!!! :-(((((((
                      To "coś" zaskoczyło mnie poza domem ! Całe km2, co ja mówię, całe km3 od
                      domciu !!! Wszystko latało, fruwało, gięło się i łamało !!!!!!! :-(((
                      Pierwszy raz widziałam coś takiego !!! Toż to prawie trąba powietrzna !!! :-(((
                      Ja lubię burze, ale bez przesady !

• jolajola1 Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego 01.08.02, 11:53
                        sieć też bardzo dziś nietentego
                        cały portal zniknął na godzine!!!! co to za letnie porządki!!!?

ale juz jest
                        • Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 11:56
                          A co u naszej zagrypionej??? Jak cenne zdrowie???
                          • jolajola1 Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego 01.08.02, 12:10
                            temperatura mi spadła, no, trochę
                            gardło jeszcze boli
                            dalej łamie, ale mniej
                            tuszę, że przyszły tydzień powitam w lepszym samopoczuciu
                      • Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 11:54
                        brrrrrrrrr...Ja ostatno przeżyłam burzę na jeziorze. Też mało fajne - ten maszt sterczący prowokacyjnie tuż
                        nad głową....
                        • Gość: Nala Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 14:18

Monia, ja się nie chcę czepiać, ale o tym..., nooo, sterczącym maszcie,
                          to...,tak..., siakoś....?!?
                          ..no nie zaraz żebym miała jakieś skojarzenia niezdrowe, ale..........
                          :-)))
                          • Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 14:26
                            Sterczał prowokacyjnie, mówię przecież!!! Maszt zawsze sterczy, prawda??? No, chyba że jest
                            położony...to wtedy leży...:-)))
                            Masz skojarzenia???? Noooo....cieeekaaaaweeeee..Ale dlaczego zaraz "niezdrowe"? Ja uważam, że
                            całkiem zdrowe....:-))) No więc, jak zamkniesz oczy, to co w tej chwili widzisz, hę?
                            • Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 14:37
                              ...dużego maszta...?????
                              :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: Nala Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 14:45

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                ...jakby nie spojrzeć....., to maszt, nooo..., sterczy !
                                A mnie to tak chyppa z gorąca ??? ...alibo i co ???
                                Taaaak, na peeeewno sss przedaffkowania promieni ultra !!!
                                Ale nic to ! Ja obiecuję, że będę się leczyć !!!
                                Teraz idę do domciu. Pa pa, do ffff..utra !!!!
                                :-)

• Gość: monia Re: Uuuuuuuuuuu, chorera, bardzom dziś nietentego IP: 217.97.138.* 01.08.02, 14:51
                                  notopapapaaaaaa
                                  podobno jutro ma być jeszcze goręcej...ciekawe...
                                  Ruda....jutro rano musimy się postarać o jakies odswieżające sniadanko...Myslę, że trzeba schłodzić
                                  arbuza..
                                  też papapa!
                                  • okazja odmryg 01.08.02, 14:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka