okazja 20.12.02, 00:08 mryg... nockociemnosciowie piekniaste... gwiazdosloncowia piknie swiecowuwuja...... noc na lepniakozemleji..... pozdrowlactwo piekniaste...... wypatrywactwo gwiazdowia..... mryg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: piontek 20.12.02, 01:03 jakie znowu gwiazdy ? u mnie mgła okropna, trzeciej latarni nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
grisznak Re: piontek 20.12.02, 06:56 Etam piątek o 1 w nocy z czwartku to jak nie piątek Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: piontek 20.12.02, 08:49 ale TERAZ piątek już jest jak najbardziej i witaj, dawno nie widziany/słyszany/pisany orku ! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: piontek 20.12.02, 09:46 Lalala...piontek też jest fajny...chyba znów pójdę na zakupy....lalala...upojona szaleństwem zakupowym i grzańcem vereen:)))))) U nas ten grzaniec na rynku podają i jak się zakupy robi, to trudno przejść obojętnie:))))lalalala..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: piontek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 09:55 Lalalla vereen, lalala:))) A mnie wszyscy próbują zepsuć mój dobry humor od samego rana. Babcie krzyczą na królewskiego małżonka, co doprowadza go do szewskiej furii, panowie z Dróg Miejskich zastawiają wyjazd, pracownik się ciska. Ech, całe szczęście, ze to PIĄTEKK!!!!!!!!!!!!!!!! NA zakupach jeszcze nie byłam:( Nie ma czasu:( Ale to już PIĄTEK!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: piontek 20.12.02, 10:04 Oj, biedna Meve. Jak ośmielają się psuć świąteczny nastrój królowej. Toć nie wiedzą, czym to grozi!!!;)) Ja jestem spryciula:))urządziłam się świetnie...jadę na święta do teściowej, więc pozostało mi to, co lubię najbardziej..tadam...kupowanie prezentów:))))) Babcie nie krzyczą, bo rzadko nas widują:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: piontek 20.12.02, 10:38 Ach, macie może na oku bank (niekoniecznie wirtualny) do obrobienia ???? Bo mi jeszcze doszła jedna wizyta swiąteczna u rodziny, a tam 5 dzieci + 6 dorosłych - to skąd ja mam wziąć kasę na to wszystko ????? Okazjo ? a te złotokrążki to aktualne, czy też twórcza maszyna do wiosny stoi. Jak się woła na pieniażki ? Cip, cip czy inny taś, taś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: piontek IP: luthien:* / 192.168.1.* 20.12.02, 11:11 Money, money, money...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemsw Re: piontek 20.12.02, 11:32 Nawet w sf&f piniążki z nieba nie spadywają :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: piontek IP: luthien:* / 192.168.1.* 20.12.02, 12:03 Nie...u nas Okazja je produkuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: piontek 20.12.02, 12:56 to znaczy mrygmówi, że produkuje ale kto go/ją tam wie, tego/tą Okazję ? Odpowiedz Link Zgłoś