Gość: delilah IP: *.zicom.pl 26.04.03, 19:42 Najwiekszym atutm gwiezdnych wojem jest, moim zdaniem, wlasnie harrison ford. Dlaczego mroczne widmi i atak klonow nie zrobily takiej kariery jak wczesniejsze czesci? Bo nie gral w nich harrison ford. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mayla Re: Han Solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:30 Popieram, bez Harrisona Forda to nic się kuy nie trzyma.Star Wars bez Hana Solo to poprostu zwyczajny bzdet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azb Re: Han Solo IP: 213.25.97.* 11.01.05, 15:35 Myślę, że w sprawę zamieszane są dwie rzeczy: 1/ Harrison Ford był (i nadal jest) znakomitym aktorem. To zawsze nadaje filmowi dodatkowej wartości. 2/ Mroczne Widmo i Atak Klonów, przynajmniej z mojego punktu widzenia, zawiniły nie tyle brakiem Harrisona Forda, co innymi niedostatkami. Do najważniejszych zaliczyłbym brak ekspresji, stanowiącej swego rodzaju fundament środkowej trylogii. To zaś oznacza pewne wpadki senariusza i roboty reżyserskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia s Re: Han Solo IP: *.com / *.combidata.com.pl 13.09.05, 15:59 to najlepsza rola harrisona forda. i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodi Re: Han Solo IP: *.sonata-net.pl 20.02.06, 09:34 Harrison jest niepowtarzalny, wielki talent i umiejtnosci. Takich aktorow jest niewielu, a z nowego pokolenia nie ma wogole. Człowiek legenda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Smyk Re: Han Solo IP: 212.122.214.* 22.02.06, 16:15 Widziałem Harisona tylko na zdjęciu.Debil.Bez Przebrania Hana wygląda ochydnie,acha jeszcze jedno pamietacie co powiedział-I,love you too[kocham cię]-I,know[wiem.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archie Re: Han Solo IP: 212.160.252.* 07.06.06, 09:19 błyskotliwy komentarz... jeśli już, to "i love you" - "I know". coś za dużo przecinków stawiasz a i spacje po nich wypadało by wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś