12.01.04, 11:51
Link do poprzedniego watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10094855&a=10121009

Czy jest jeszcze ktos kto ciagle sciaga te torrenty? Jesli nie bedzie odzewu
to uznaje, ze kazdy kto chcial juz sciagnal i wylaczam dzis wieczorem
trackera... Wlacze przy nastepnej okazji (Adasie), ale to nie w tym tygodniu
juz raczej.
Obserwuj wątek
    • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 12.01.04, 12:08
      Aha, więc jest szansa na więcej Adasia. To bardzo pieknie.
      Ja ze swej strony ponawiam prośbe o Wherever you will go w wykonaniu Michała K.

A co do niedzielnego programu, to nieźle się wkurzyłam. Jeśli The best of Idol
      3 to mają być te dziwne postaci pokazywane zresztą już chyba po raz 10 w tych
      samych materiałach, to ja serdecznie dziękuję.
      Bardzo się rozczarowałam, myślałam, że będzie okazja o raz ostatni zobaczyć
      jakies ciekawe sceny z finalistami i jurorami, a tu taki pasztet.
      Bigrocku, a nie masz Ty tego Krawczyka w wykonanaiu Kuby, co to wszyscy tak
      polują na niego? Bo jak nie, to faktycznie do lata trzeba będzie czekać, aż
      powtórzą.
    • Gość: kubu Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 12:12
      łeeee
      byłem szybszy :P
      ale niech bedzie i tak
      ;)
      • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 12.01.04, 12:23
        No gdzie szybszy, Bigrock był szybszy o kilkanaście minut. :)
        • Gość: kubu Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 12:32
          oj sorry
          spojrzalem na godzine Twojego wpisu :)
          tak to jest jak sie jednoczesnie lazi po forum, siedzi na GG i jeszcze sie
          uklada cwiczenia dla swoich uczniow :)
    • bigstrand idol 3 the best of 12.01.04, 12:26
      www.pbase.com/atamanka2 -dzieki atamanko za zdjecia. Przejzalem pozostale galerie i tez mi sie podobaja. Pstrykaj dalej
      Wczorajszy program to syf, kila i mogila
      a gdzie piosenka finalowa?
      • atamanek Re: idol 3 the best of 12.01.04, 15:03
        Witajcie :)

Final tam tez jest, jesli to pytanie bylo do mnie :)
        Jest jeszcze okolo setki zdjec, ktorych nie powiesilam, moze beda dzis jeszcze
        na atamanka3.
    • aguszak Atamanko :) 12.01.04, 13:16
      Ty chyba jesteś zawodowym fotografikiem? Zdjęcia są super i jest ich tak
      dużo :))) Dzięki wielkie - zazdroszczę szczególnie jednego zdjęcia - z Michałem
      Karpackim :)))))))
      Pozdrowionka
      • atamanek Re: Atamanko :) 12.01.04, 15:01

Nie jestem zawodowym fotografem, zdjecia robie od okolo roku :)
        W Idolu tez sie przypadkiem znalazlam na koncercie filmowym i juz pozniej i
        mnie wciagnelo ;))

Te zdjecia, ktore tam pokazalam, sa oficjalne ;))
        • aguszak Re: Atamanko :) 12.01.04, 15:17
          Ach! Więc łączą Cię bardziej nieoficjalne związki z idolowiczami ;)))
          Z kim jeszcze oprócz Kuby K.?
          Pozdrowionka :)))
          • atamanek Re: Atamanko :) 12.01.04, 15:24
            Witajcie :))

Lacza, to za duze slowo ;))
            Zrobilam Im mnostwo zdjec, teraz zapycham skrzynki emialami z fotami.
            Pewnie spotkamy sie jeszcze na innych imprezach, czy podczas nagran do kolejnej
            edycji :)
            Faktycznie, z Kuba mam najwiecej stycznosci, mam jakies plany, ale o tym cicho
            sza, bo sie jeszcze nie udadza :))
    • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 - Kuba Kęsy na WOŚP w Opolu 12.01.04, 13:49
      "Było naprawdę niezle. Kuba wyluzowany, głosowo dysponowany, nawiązuje kontakt
      z ludzmi i nie trzyma sie kurczowo statywu. Ruszał sie chętnie, no może czasem
      troche kwadratowo, ale ogólnie OK. To był naprawde dobry występ, zwłaszcza,że
      ileż On mógł mieć prob z tymi muzykami? Na moje ucho muzycy dobrzy (2 gitary,
      bas & bębny), jeden troche podtatusiały,ale reszta tak 25-30. Nie mam pojęcia
      skąd On ich wytrzasnąl albo oni Jego.
      Zagrali 6 kawałków:"Roadhouse blues","Would",2 albo 3 utwory Pearl
      Jam, czyli "Brain Of J." z płyty Yield, "Garden" z Ten i jeszcze coś PJ-u, no i
      jeszcze dwa kawałki-nie wiem kogo, to razem wychodzi 7.
      Podobało mi sie znacznie bardziej niz na Zalewskim,ale ciągle niestety trzeba
      mieć na uwadze,że to sa tylko genialne covery.
      Jesli chodzi o występ Flinty,to po prostu czysta żywa żenada! Poleciala pełnym
      playbackiem. A ile sie trzeba było na nia naczekać..."

Tyle doniesienia koleżanki obecnej na wczorajszym koncercie. No, niezupełnie,
      jeszcze mam arcyciekawy opis dotyczący wyglądu artysty, ale to tylko dla mnie
      jest przeznaczone ;)
      Mam nadzieję, że dalej od Opola też kiedys uda się zobaczyć go i posłuchać na
      żywo.

pozdrawiam
      agata

• Gość: Nika Re: IDOL 3.25 -WOŚP w Opolu - wywiad z Kubą IP: *.energis.pl 12.01.04, 16:52
        Dzisiaj przed południem weszłam na stronę nto.pl i był tam wywiad z Kubą
        pt. "To był wspaniały dzień", niestety nie mogłam go otworzyć. Wlazłam jeszcze
        raz po południu i wywiad zniknął, może ktoś z Was da radę go odnaleźć.
        Please ...
        • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 -WOŚP w Opolu - wywiad z Kubą 12.01.04, 16:58
          Właśnie też siedzę o go szukam. Chyba zdjęli. Ale nie było to nic ciekawego.
          Pytali go, czy pamięta pierwszy finał WOŚP, a on odpowiedział, że nie, bo był
          za mały. Uważa dzień finału za bardzo wazny, bo można się dołożyć do zbiórki
          pieniędzy na tak szczytny cel. Ani slowa o sprawach muzycznych.
          pozdr
          agata
      • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 - Kuba Kęsy na WOŚP w Opolu IP: *.chello.pl 12.01.04, 21:02
        cieszę się, że koncert się udał
        Kuba chyba wreszcie był w swoim żywiole :)))
        lista tytułów wskazuje na to, że musiało być naprawdę nieźle :))

oby więcej takich koncertów Kuby, także w innych regionach Polski
        (na przykład w warszawie...;)))
    • Gość: Vera Re: IDOL 3.25 IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 18:04
      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • tamara23 Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:42
        ????????????????
        • Gość: Vera Re: IDOL 3.25 IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 22:00
          jeśli te pytajniki to do mnie, to wyjaśniam, że moja radość odnosi się do
          zapowiedzi Adasiów, zamieszczonej wyżej przez Bigrocka - tylko to forum tak
          śmiesznie czasem rozmieszcza wypowiedzi ;)
    • tamara23 Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:46
      wstawiam tu jeszcze raz posta, bo 3.24 to juz pewnie nikt nie czyta...;)

owszem, wiemy tylko tyle ile widzimy w tv i czytamy w prasie
      ale i na tej podstawie można wyciągnąć jakieś wnioski
      ja dałam przykład Kuby, bo tyle daliście tu linków że chyba najwięcej to o nim
      się ostatnio naczytałam...;)
      jednak chciałam to uogólnić na wszystkich finalistów
      wydaje mi się, że oczekują oni zbyt wiele po tym programie, a później spotyka
      ich zimny prysznic
      co się stało ze wspaniałą Gosią Stępień? (pytanie retoryczne)
      już nie wspomnę o finalistach drugiej edycji
      być może w innych krajach to działa na innych zasadach (sukcesy finalistów
      brytyjskich) ale u nas marnuje się tą wielką popularność którą daje program

pamiętam nawet dziwną minę Adasia Kozłowskiego, któremu po odpadnięciu Leszczu
      mówił: nie martw się, pomyśl ile teraz dróg się przed Tobą otwiera
      oj chyba nie bardzo on widział te drogi...
      jako zresztą dojrzały facet (tu przytyk do bigrocka;) pewnie zdawał sobie
      sprawę z tej całej sytuacji
      że gdzie te sensowne propozycje?

nawet do zwyciężczyni (Moniki Brodki) zgłosił się z propozycjami menadżer od
      Just 5...

• tamara23 Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:48
        o przepraszam, jednak czyta
        juz mam nawet post od tokyo:)
      • bigrock Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:55
        > do zwyciężczyni (...) zgłosił się z propozycjami menadżer od Just 5...

:-D

I co wskoral? ;-)

Jednak co fakt to fakt - jesli sa jakies zalety wygranej w Idolu to wlasnie
        takie, ze 'czekam na propozycje' nie ma raczej racji bytu. Inna kwestia
        pozostaje 'jakosc' tych propozycji.
        • tamara23 Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:03
          > I co wskoral? ;-)

cyt.:
          Interesują się tobą ludzie uznani za ojców chrzestnych disco polo (menadżer
          Stachursky'ego, producent Just 5). Nie bałabyś się z nimi współpracować?
          MB: Nie podjęłam jeszcze żadnej decyzji, tak naprawdę czekam na propozycje.
          Chcę je wszystkie dobrze przemyśleć, nie działać pod wpływem chwili czy impulsu
          • tamara23 Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:06
            a jednak "przemyśleć" a nie odmowa :P
            • Gość: tokyo Re: IDOL 3.25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:16
              Jeeeju, mam tylko nadzieję, że Ci od Stachursk'ego i Just 5 nie będą jedynymi
              propozycjodawcami :///
              To straszne, co się w Polsce dzieje :(
              • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 10:15
                A ten gościu od Just 5 to "miesza" na naszej wspaniałej scenie muzycznej (jesli
                to coś mozna nazwac muzyką) od lat. Jego tworem był słynny zespół Bolter z
                hiciorem wszechczasów pt. Daj mi tę noc. Maczał palce w karierze Alicji
                Bachledy - Curuś, Gabriela Fleszara, Mai Kraft. Z Idolem łączy go to, że był
                autorem muzyki do kilku przebojów, do których słowa pisał ... Jacek Cygan.
                Jeśli to on rzeczywiście będzie producentem Moniki, to congratulations. A
                przecież Maleńczuk się odgrażał w niedzielnym pseudo-Idolu, że chce ją
                produkowac za parę lat.

A jak juz mowa o Maleńczuku - dość jednoznacznie ocenił swój udział w Idolu -
                skur...m się, jestem prostytutką. Przynajmniej szczerze...
                A może dlatego tak się zawziął na Kubę, że ten mimo iz poszedł do tego
                programu, to jednak się nie skur...
                • bigrock Re: IDOL 3.25 13.01.04, 12:54
                  > A może dlatego tak się zawziął na Kubę, że ten mimo iz poszedł do tego
                  > programu, to jednak się nie skur...

Znaczy, ze ci uczestnicy na ktorych Malenczuk sie nie zawzial sie skur...?
                  • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 13:01
                    Nie, ale większość z pozostałych uczestników (jesli nie wszyscy) wpisują się
                    lepiej w konwencję tego programu, niż Kuba. W związku z tym ich uczestnictwo w
                    tym programie nie było takim "grzechem", jak na przykład uczestnictwo
                    Maleńczuka w jury i jakim mogłoby być uczestnictwo Kuby, gdyby pozwolił się
                    bardziej nagiąć do wymagań konwencji. Podobny problem mysle miałby marcin
                    Patyk, gdyby się dostał w II edycji, zapewne byłby takim bohaterem, walczącym o
                    swoją tożsamośc, jakim jest teraz Kuba. Chodzi mi tu przede wszystkim o dobór
                    repertuaru ale też o szaleństwa stylistów.
                    Oczywiście mozna powiedziec, że i Maleńczuk i Kuba, obaj poszli do tego
                    programu, a potem starali sie obronić swój styl, obaj nie dali się "urobić"
                    więc moja teza upada. Z drugiej strony Maleńczuk już sam fakt uczestnictwa
                    uważa za prostytucje, więc prawdopodobnie i Kuba jest dla niego prostytutką.
                    • bigrock Re: IDOL 3.25 13.01.04, 13:24
                      Wedlug mnie to on ma po prostu kaca moralnego, bo zgodzil sie 'gnoic' malo
                      zdolnych ludzi za pieniadze, a teraz powoli stwierdza, ze jednak stracil wiele
                      w srodowisku, w ktorym sie do tej pory zwykl obracac i nie jest pewien czy bylo
                      warto.
                      • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 13:35
                        Oczywiście, to jest główna konkluzja wynikająca z jego wypowiedzi.
                        Ja się znowu odniosłam do jego postawy wobec Kuby, bo wciąż nie daje mi spokoju
                        jedna rzecz: jak to jest możliwe, że troje z piątki ludzi (mających się za
                        fachowców od muzyki w różnych wymiarach tejże) opowiada się za uznaniem
                        człowieka za zdolnego, wartościowego przyszłego artystę, a dwoje z tejże piątki
                        ma całkowicie odwrotne zdanie. To dla mnie zawsze pozostanie zagadką i dlatego
                        do tego wracam. Tym bardziej dziwne jest dla mnie, że akurat tępili go dwaj
                        stosunkowo młodzi i "ostrzy" w upodobaniach muzycznych jurorzy, a chwalili ci
                        nastawieni bardziej na muzykę spokojną i starsi (pomijam Prokopa, bo on się
                        tutaj wyłamuje). Biorąc pod uwagę upodobania muzyczne Kuby spodziewałabym sie
                        odwrotnego układu. W każdym razie okazuje sie, że muzyki, sztuki w ogóle, nie
                        mozna ocenić obiektywnie.
                        Wiem, to już jest nudne.

A co do frustracji Maleńczuka, to przecież efekty można było przewidzieć już w
                        momencie, kiedy fakt stał sie faktem i ogłoszono, że M.M. zasiądzie w jury.
                        Czegoż innego on się spodziewał, jak nie ostracyzmu środowiska.To teraz musi
                        szybko reaktywowac Homo Twist i brac się za Bułhakowa, żeby stłumić wrażenie po
                        Idolu.
                      • aguszak Re: IDOL 3.25 14.01.04, 10:33
                        bigrock napisał:

> malo
                        > zdolnych ludzi

To chyba tylko wg niego byli "amło zdolni ludzie" :-/
                    • aguszak Re: IDOL 3.25 14.01.04, 10:31
                      agata_to_ja napisała:

> Nie, ale większość z pozostałych uczestników (jesli nie wszyscy) wpisują się
                      > lepiej w konwencję tego programu, niż Kuba. W związku z tym ich uczestnictwo
                      w
                      > tym programie nie było takim "grzechem", jak na przykład uczestnictwo
                      > Maleńczuka w jury i jakim mogłoby być uczestnictwo Kuby, gdyby pozwolił się
                      > bardziej nagiąć do wymagań konwencji. Podobny problem mysle miałby marcin
                      > Patyk, gdyby się dostał w II edycji, zapewne byłby takim bohaterem, walczącym
                      o
                      >
                      > swoją tożsamośc, jakim jest teraz Kuba. Chodzi mi tu przede wszystkim o dobór
                      > repertuaru ale też o szaleństwa stylistów.
                      > Oczywiście mozna powiedziec, że i Maleńczuk i Kuba, obaj poszli do tego
                      > programu, a potem starali sie obronić swój styl, obaj nie dali się "urobić"
                      > więc moja teza upada. Z drugiej strony Maleńczuk już sam fakt uczestnictwa
                      > uważa za prostytucje, więc prawdopodobnie i Kuba jest dla niego prostytutką.

Coś tu strasznie zamotałaś i, sorki, ale wyszedł z tego bełkot...
                • aguszak Re: IDOL 3.25 14.01.04, 10:28
                  I ten tekst Maleńczuka, że: "... obronimy Monikę przed złymi propozycjami,
                  albo... nie, niech sobie sama radzi... "
                  No ludzie! On już naprawdę nie wie, co mówi!!!
          • bigrock Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:49
            :-) Sepy wyczuly kase. To pewnie o nich wspominal wczoraj Malenczuk
            dodajac 'nie dopuscimy do tego'. Toz to prawie jak jakies sekty... ;-).
            • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 20:06
              > To pewnie o nich wspominal wczoraj Malenczuk
              > dodajac 'nie dopuscimy do tego'.

ale zaraz potem dodał: 'a zresztą, niech sobie radzi sama' :)
              zobaczymy, co z tego wyniknie :))
              • bigrock Re: IDOL 3.25 12.01.04, 20:28
                > ale zaraz potem dodał: 'a zresztą, niech sobie radzi sama' :)

Mnie sie wydawalo, ze powiedzial: 'a z reszta niech sobie radzi sama'

:-)

Poza tym wspomnial cos o tym, ze chcialby ja wyprodukowac.

Trudno jednak stwierdzic w jakim on sie wowczas stanie znajdowal, bo zdaje sie
                mowil tez cos o jachcie i o jakims wyimaginowanym sygneciarzu, ktory ma chrapke
                na Monike... ;-).
                • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 20:57
                  > Mnie sie wydawalo, ze powiedzial: 'a z reszta niech sobie radzi sama'

być może :)
                  w tym zdaniu było chwilowe zawieszenie głosu - ja odniosłam wrażenie, że to był
                  przecinek po słowie 'zresztą', ale równie dobrze mógł to być na przykład
                  myślnik po wyrażeniu 'z resztą' ;)))

a teksty o tym sygneciarzu z jachtem też były dobre;)
                  gdyby ktoś się uparł;), mógłby nawet pomyśleć, że obawy Maleńczuka zapewne nie
                  są tak zupełnie bezpodstawne i muszą z czegoś wynikać - ot, na przykład ze
                  znajomości charakterku Moniki... ;)))
    • atamanek Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:57

Kolejne zdjecia z programu... wiecej na razie nie wrzuce, bo mi oczy wypadna od
      tego sleczenia przed kompem ;(
      • atamanek Re: IDOL 3.25 12.01.04, 18:59
        grrrrrrrrrrrr, oczywiscie nie napisalam, gdzie te zdjecia ;)

na www.pbase.com/atamanka3
        • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 12.01.04, 19:27
          cudne!!!!
          :-* x 1000000000000000000000
        • aguszak Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:30
          Dzięki za cudne zdjęcia :) Szkoda, że tak mało Kaliny na nich i Michała K.
          • atamanek Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:44
            Witacje :)

Mam jeszcze troszke zdjec do obrobienia, ale nie w najblizszych dniach,
            poprostu sie nie wyrabiam ze wszystkim :(
            Sa tam i zdjecia Kaliny i Michala :)
            • bigrock Re: IDOL 3.25 12.01.04, 19:52
              Jak znajdziesz jeszcze jakies ciekawe zdjecia Adama czy Moniki to tez sie
              prosze nie krepuj... ;-). Oczywiscie cierpliwie poczekam :-).
            • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 20:01
              przyłączam się do podziękowań :-*

:)))))
      • Gość: tokyo Re: IDOL 3.25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:13
        Przepiękne te foty są, wielkie dzięki :***
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 22:58
      www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040110/WYWIAD/101120063
      wywiad z naszym ulubionym jurorem!!
      ciekawy, a jakże:)

najbardziej intrygujące mnie rzeczy:
      <<Ostatnio bardzo się lubimy z Kasią, która dotarła do najlepszej 48-ki w I
      edycji "Idola".>>

<<Pamiętajmy, iż w ogromnej większości przypadków muzyka rockowa - w chwili
      powstawania - nie jest zjawiskiem ponadczasowym(...). Dlatego też nie należy
      słuchać muzyki archaicznej. Nikomu dzisiaj nie zmieni życia The Rolling Stones,
      ale Linkin? Park (!!!) - tak.>>

<<postanowiłem sobie, że nigdy się muzycznie nie zestarzeję i mając lat tyle co
      on, będę słuchać tego, czego słuchają nastolatki.>>

hmmmmm, pójdę spać, przemyślę to i jutro może zdecyduję się na jakiś komentarz,
      bo jak na razie brak mi słów - osłupiałam;););)
      • Gość: kubu Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 12.01.04, 23:10
        mi sie podoba:
        "W "Polsacie" mam własny program muzyczny - "Mop Man", który jednorazowo ogląda
        więcej telewidzów niż ludzi, którzy jednego dnia przeczytają Gazetę."

nie znam ani jednej osoby, ktora by to ogladala :/
        sam na to trafilem raz i to przypadkiem
        i newa ewa egejn
      • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 10:19
        Juz oczywiście przejrzałam "ofertę" Kaś w I edycji, były dwie, ale żadna dla
        mnie zapamiętywalna. Obie natomiast mlode i ładne. Ale to chyba z żadną z nich
        nie ma Robert tej córeczki o pięknym imieniu?
        • atamanek Re: IDOL 3.25 13.01.04, 13:30

Zly trop moja droga, zly :))
          • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 13:38
            Ale który??? ;)

• agata_to_ja Re: IDOL 3.25 13.01.04, 10:23
        A ja sie zdobędę.

Kretyn!

Chodzi mi oczywiście o jego stosunek do muzyki, która powstała wczesniej, niż
        Linkin Park. Reszta mi zwisa.

• tamara23 Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 16:11
      czwartek godz. 16 nto.pl
      • agata_to_ja Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 16:31
        Nooo, ludkowie, to najazd na Nowa Trybune Opolską szykujemy!
        Można mieć chyba nadzieję na niezbyt liczną frekwencję a zatem na zadanie
        wszystkich naszych pytań. Jak myślicie?
      • agata_to_ja Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 16:32
        a skąd masz te wieści, na nto nie widzę
        • tamara23 Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 16:49
          jest jest - lewa kolumna

a tak w ogóle to wydaje mi się że serwer nto jest dość cienki i może nie
          przeżyć naszego zmasowanego najazdu...;)
          • atamanek Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 17:20

Serwer jak serwer, ale Kuba sie zalamie ...hihiihih
            Jak nie bedzie moderatora, pewnie nie da rady odpowiadac na wszystkie privy ;)
            • Gość: d0minika Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.jawnet.pl 13.01.04, 19:07
              Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
              To może sobie zróbmy listę Pytań Podstawowych....;)
            • Gość: d0minika PO MO CY IP: *.jawnet.pl 13.01.04, 19:10
              SKĄD JA MAM JAVĘ WZIĄŚĆ????
              Jakieś sugestie....?
              • Gość: batuszka Re: PO MO CY IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 20:21
                spróbuj zrobić tak:
                na stronie Bigrocka są linki d strony, skąd można ściągnąć Azureusa. Na niej
                jest też do ściagnięcia skłądnik Javy czy coś tam. Ja to sciągałam, żeby tego
                Azureusa móc uruchomić i to prawdopodobnie to pomogło mi w wejściu na polchat.
                Ale uprzedzam, że pewności nie mam.
                • Gość: d0minika Re: PO MO CY IP: *.jawnet.pl 13.01.04, 20:24
                  Dobra. Przystępuję do akcji.
                • Gość: tośka Re: PO MO CY IP: *.chello.pl 13.01.04, 20:25
                  java.sun.com/j2se/1.4.1/download.html
                  :)))
                  • d0minika Re: PO MO CY 13.01.04, 22:33
                    No, zgnębiłam to utrudnienie życia zwane potocznie "JAVĄ". Tośka wielkie
                    dzięki za linka, bo się niezmiernie przydał;)
                • Gość: kukulka Re: PO MO CY IP: *.bbtec.net 16.01.04, 20:34
                  kukukuku
      • atamanek Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 18:22

Z dobrze poinformowanego zrodla wiem, ze jednak bedzie moderowany :)
      • Gość: batuszka Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 20:10
        dzięki za wiadomość
        Boże, spraw tylko, by mi netu w czwartek o 16:00 nie odłączyli...;););)
        • Gość: tośka Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.chello.pl 13.01.04, 20:28
          ja też już zacieram ręce :)))
          coś czuję, że Kuba się zdziwi, jak zobaczy te tłumy ;)
          • Gość: batuszka Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 20:37
            trzeba odszukać pofinałowy wątek i spisać propozycje nicków - te o babci
            Prokopa etc ;););)
          • atamanek Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 20:52

Zapowiadaja sie tlumy? ;)
            Nas tu raptem kilka osob aktywnie dyskutuje :)
            • Gość: kubu Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.chello.pl 13.01.04, 20:57
              a ja tylko chcialem powiedziec, ze ktos wysepil zdjecie od pasa w dol i piwko i
              nie dotrzymal umowy :///
              a mowili mi, zeby nigdy nie wierzyc kobietom, ktore klamia
              ehhh
              • atamanek Re: Czat z Kubą Kęsym 13.01.04, 20:59
                Witaj :)

Zdjecia czekaja na Ciebie... chyba ze tylko o zdjecia Ci chodzilo...chlip...
                jednak faceci nie sa bezinteresowni no ;)))
                • Gość: kubu Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.chello.pl 14.01.04, 02:44
                  dobra dobra
                  teraz nie udawaj drobnego, biednego kobieciatka :)

a za zdjatka dziekuje :)
                  • atamanek zupelne OT 14.01.04, 09:53

No drobna nie jestem, ale czy kobieta musi byc drobna, by byla kobieca? ;)
            • Gość: virtue Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:43
              Mam ogromn prosbe - w czwartek o 16 niestety nie bede mogla byc w necie, wiec
              moze ktos moglby wkleic na forum rozmowe z Kuba? BARDZO prosze!!! Bede
              dozgonnie wdzieczna;)
              • Gość: d0minika Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.jawnet.pl 13.01.04, 22:02
                Masz załatwione;)
                • Gość: virtue Re: Czat z Kubą Kęsym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:06
                  Dziękuję, dziękuję, dziękuję;)
              • agata_to_ja Re: Czat z Kubą Kęsym 14.01.04, 11:04
                Na stronie nto są zapisy wszystkich czatów, ten zapewne tez będzie.
                • atamanek Re: Czat z Kubą Kęsym 15.01.04, 16:59

Nie wiem jak Wy, ale mnie czat z Kuba rozczarowuje na maksa :(
                  Wolno jakos moderator dziala, slimaczy sie wszystko :(
                  minus dla nto.
    • tamara23 najlepsza grupa 13.01.04, 17:36
      przesłuchałam sobie jeszcze raz wszystkie edycje
      no i moim zdaniem najlepsza była grupa z Mariuszem Totoszko (a tak!
      świetne "Newver...."), Kają Kaźmierczak ("Natural women") i Kubą Kęsym ("Easy")
      jakieś inne propozycje?
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 20:35
      a zdjęcia z Opola ktoś widział? Podaję linka, żeby łatwiej było;) :::

www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NO&Date=20040111&Category=GALERIA&ArtNo=111002&Ref=PH&Params=Itemnr=10

i 3 kolejne;)

no i jeszcze Ewelinka::

www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=NO&Date=20040111&Category=GALERIA&ArtNo=111002&Ref=PH&Params=Itemnr=19

i następne...

• Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.01.04, 02:03
        :)))
        mam nadzieję, że Kuba się nie przeziębił na tym koncercie, bo był chyba niezbyt
        ciepło ubrany ;)
    • atamanek Re: IDOL 3.25 14.01.04, 09:59

Na razie nieoficjalnie, ale moze dojdzie do skutku, wiec sie z Wami dziele na
      goraco informacjami. W lutym w kazdy weekend, zaczynajac od czwartku, w pewnej
      miejscowosci ma goscic jeden z finalistow tej edycji Idola. Zaczyna Michas K.,
      potem Kuba, Monika.. Przewidziane sa spotkania w klubach, koncerty. Jak tylko
      bedzie wszytsko potwierdzone od strony prawnej, dam Wam znac :)
      • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 14.01.04, 19:45
        niecierpliwie czekamy na bardziej konkretne info ;)))
    • ruda_szczurka wywiad z Brodka 14.01.04, 10:48

gala.onet.pl/0,1146126,1,wywiady.html
    • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 14.01.04, 19:37
      Coż to? Wątek zamarł?
      • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 14.01.04, 19:44
        no właśnie, wszyscy dziś gdzieś zniknęli... :-O

pamiętajcie o jutrzejszym czacie :)))
        • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 14.01.04, 19:49
          Nie wiem czy znalazłby się ktoś z aż TAK posuniętą sklerozą...;)
          • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 14.01.04, 23:05
            dobre, dobre...
            no, ja już włąsciwie mogę wyglądac pierwszych oznak sklerozy, ale AŻ TAKIEJ to
            chyba nie
          • Gość: tośka Re: IDOL 3.25 IP: *.chello.pl 15.01.04, 01:18
            > Nie wiem czy znalazłby się ktoś z aż TAK posuniętą sklerozą...;)

;-D

no nie wiem, nie wiem, a może jednak?
            w końcu niektóre z nas mają już swoje lata ;)
      • atamanek Re: IDOL 3.25 14.01.04, 20:40

Czesciowo przeniosl sie w kuluary :)
        • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 14.01.04, 20:56
          Tylko dla najbardziej wtajemniczonych, mówisz...;)
    • Gość: batuszka World Idol raz jeszcze IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:49
      gala.onet.pl/0,1146156,1,tematy.html
      PS: co tu tak cicho, wszyscy chowają siły na jutro??;););)
      • Gość: d0minika Re: World Idol raz jeszcze IP: *.jawnet.pl 14.01.04, 20:09
        Darmowa kiełbasa z fasolą??? Ojej.
      • aguszak Re: World Idol raz jeszcze 15.01.04, 16:03
        Gość portalu: batuszka napisał(a):

> gala.onet.pl/0,1146156,1,tematy.html
        > PS: co tu tak cicho, wszyscy chowają siły na jutro??;););)

Bardzo pozytywny artukuł po tej burzy, która przeszła po forum w trakcie i po
        światowym Idolu :))))
    • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 15.01.04, 09:46
      To już dziś!!!
      • agata_to_ja Re: IDOL 3.25 15.01.04, 13:25
        ... a świstak siedzi i ... wymyśla pytania na czat.
        Dlatego dziś tu tak pusto ;)
        • Gość: d0minika Re: IDOL 3.25 IP: *.jawnet.pl 15.01.04, 13:42
          Oj chyba tak...
          Zero wsparcia w oczekiwaniu.
          To kto ma ile pytań?;)
          • atamanek Re: IDOL 3.25 15.01.04, 14:09
            Witajcie

Ja tam nie mam zadnego.
            I jestem zla i wsciekla i wszystko razem... na dlugi jezor pewnego Pana...
            grrrrrrrrr.... ze tez niektorzy faceci nie potrafia byc dyskretni... nic, tylko
            sznur na szyje i do innego swiata :(
            • aguszak Re: IDOL 3.25 15.01.04, 16:05
              atamanek napisała:

> Witajcie
              >
              > Ja tam nie mam zadnego.
              > I jestem zla i wsciekla i wszystko razem... na dlugi jezor pewnego Pana...
              > grrrrrrrrr.... ze tez niektorzy faceci nie potrafia byc dyskretni... nic,
              tylko
              >
              > sznur na szyje i do innego swiata :(

Ale o co chodzi Atamanko? Komuś spuścić bęcki? Rzeknij słówko ;)))
    • aguszak Re: IDOL 3.25 15.01.04, 16:48
      A oto słów kilka naszego "złotoustego" "ukochanego" jurora ;)))
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35796,1847797.html
      hę...?
    • aguszak Re: IDOL 3.25 15.01.04, 16:50
      A oto słów kilka naszego "złotoustego" - "ukochanego" jurora:
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35796,1847797.html
      hę...?
      • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 19:16
        fajny artykuł
        fragmenty już gdzieś czytałam
        nie wiem, co jest bardziej irytujace - nadęcie Maleńczuka czy ignorancja
        autora - nazwać koncert rocznicowy wybuchu stanu wojennego, poświęcony Jackowi
        Kaczmarskiemu komercyjnym? No scyzoryk się w kieszeni otwiera!! A moze ja mam
        jakieś inne pojęcie komercji... No fakt, była Markowska, byli Cugowscy - nie
        jest to zbyt dobra reklama, ale do cholery śpiewali na nim także i poważniejsi
        artysći - choćby Maleo, któremu komercji bym w zyciu nie zarzuciła!!
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 17:59
      fajnie było, nie??
      szkoda, ze tak mało moich pytań poszło... zacieło się czy co???
    • Gość: fif Re: IDOL 3.25 IP: *.go.net.pl / *.net.pl 16.01.04, 13:37
      hejjjj, szukam czegos w wykonaniu Kowalczyka, ktoś może mi pomóc?
      • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 16:04
        jedyne co mam, to kolęda. Chcesz?
        • atamanek Re: IDOL 3.25 16.01.04, 16:20

Masz kolede w wykonaniu tylko Pawla, czy calej trojki?
          • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 16:25
            całej trójki
            i to jest jedyne moje nagranie, gdzie słychać Pawła
            i - bez obrazy dla fanów Pawła - gdyby nie fakt, że jeszcze ktoś oprócz niego
            tą kolędę śpiewa (wiadomo kto;)) to bym tej piosenki nie zdobywała;)
            • atamanek Re: IDOL 3.25 16.01.04, 16:29

Bati- to ja poprosze na emaila :)
              Zrewanzowac sie moge czyms innym :)
              --
              pozdrawiam... Agnieszka
              GG zapomnialam
              • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 17:03
                wiesz co - mogę zrobić tak::
                umieszczę tę kolędę na pewnym koncie, aby każdy kto chce (i każdy kto wie;))
                mógł ją sobie zassać. Taki sposób wymyśliliśmy na dzielenie się plikami, bo z
                pocztą to różnie bywało - często maile nie dochodziły;( A więc:
                wejdź na www.edysk.pl,
                wpisz nazwę uztkownika: batuszka,
                hasło: idolek
                i będziesz mogła sobie ściągnąć kolędę, albo coś, co tam jeszcze jest(a są
                ciekawe rzeczy - jeszcze Cię chyba wtedy z nami nie było, jak to
                wykombinowaliśmy;)).

Tylko jedna sprawa - będzie to dostępne dopiero dzisiaj od 23:30. Jeśli chcesz
                mieć to wcześniej, to Ci wyślę maila (choć nie gwarantuję, że dojdzie, bo plik
                ma 6 Mb), ale na to konto (i drugie: batuszka2, hasło idolek) wejdź i rozejrzyj
                się, może Ci się coś spodoba;)
                • atamanek Re: IDOL 3.25 16.01.04, 17:08
                  Bati :))

Wyslij mi prosze na emaila, ale na glabaska@NOSPAMgo2.pl
                  Powinno dojsc :)
                  wytnij prosze NOSPAM z adresu :)

Dziekuje :)*
                  • Gość: batuszka Re: IDOL 3.25 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 17:56
                    ;(((((((((
                    wybacz, pliiisssss
                    wysłałam, poszło, tak się cieszyłam
                    a tu zaraz wróciło - na końcu taki tekst::

message size 8643477 exceeds size limit 5300000 of server
                    mx2.go2.pl[212.126.20.6]

czyli plik miał więcej 8 Mb, nie 6, choc we właściwościach pokazuje się, że 6
                    przykro mi;(
                    o 23:00 ruszę do boju
                    • atamanek Re: IDOL 3.25 16.01.04, 18:34
                      Bati- oki :)

Mozesz teraz wejsc na czata onetu?
                      Nazwa idolowo ...hiihih ;))
                      Lepiej na zywo porozmawiac
                    • bigrock Re: IDOL 3.25 16.01.04, 21:27
                      To jeden z powodow, dla ktorych mail sie nie nadaje do wysylania wiekszych
                      przesylek - wielkosc przesylki rosnie ot tak sobie o ponad 30% (tylko na czas
                      wysylania i odbierania, bo przed wyslaniem i po odbiorze ma wielkosc
                      standardowa).
      • ulster Re: IDOL 3.25 16.01.04, 19:06
        Gość portalu: fif napisał(a):

> hejjjj, szukam czegos w wykonaniu Kowalczyka, ktoś może mi pomóc?

mam dla Ciebie "Fever" ale ma 3 433kb. Jeśli chcesz to przyślij na mojego nika
        swój adres. Chyba, że masz inny pomysł na przesłanie mp3. pozdrawiam kasia
        • Gość: fif Re: IDOL 3.25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 10:05
          dziekuje Ci, ale "fever" akurat mam- jako jedyną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka