bigrock Re: IDOL 3.28 22.01.04, 23:18 Ktos stresci mi ostatnie 50 czat-postow czy to raczej nie ma sensu i mam zglosic sie przy 3.30 (czyt. rano) ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 22.01.04, 23:24 Witam :)) Big moglbys wpasc do nas na czat, wiesz jak tam fajnie jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 22.01.04, 23:33 Obawiam sie, ze na przeszkodzie stoi pewien moj tik nerwowy (z niewiadomych powodow mozg na widok dowolnego czata automatycznie wprawia w ruch reke szukajaca klawiszy alt i f4)... ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 22.01.04, 23:34 Big Big Big :) Czekamy tam na Ciebie, wejdz prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.28 23.01.04, 13:32 bigrock napisał: > Ktos stresci mi ostatnie 50 czat-postow czy to raczej nie ma sensu i mam > zglosic sie przy 3.30 (czyt. rano) ? :/ Proszę bardzo: zawiazano w poprzednim wątku dość masakrystyczne (!!!) stowarzyszenie, które ma za zadanie wielbić Kubę Kęsego po wsze czasy oraz starać się czynnie o jego względy... człońkiń klubu nie wymienię, bo pewnie same się zaraz zgłoszą... Pozdrowionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: IDOL 3.28 - o co chodzi ??? IP: *.energis.pl 22.01.04, 23:23 21.01.04 napisałaś : "Zebys Ty widzial nas wczoraj wieczorem, kiedy czekalysmy na czacie na Kube :)) Dawno mnie tak brzuch ze smiechu nie bolal ;)" O JAKIEGO CZATA CHODZI??? - MOŻE NAPISZESZ COŚ WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: IDOL 3.28 - o co chodzi ??? IP: *.energis.pl 22.01.04, 23:24 TO BYŁO PYTANIE DO ATAMANEK. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 - o co chodzi ??? 22.01.04, 23:25 Witam :) www.czat.onet.pl po prawej tzw. szybkie wejscie do danego pokoju, wpisz idolowo i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: IDOL 3.28 - o co chodzi ??? IP: *.energis.pl 22.01.04, 23:26 SERDECZNE DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 22.01.04, 23:47 Dla zainteresowanych- Kuba jest na czacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: IDOL 3.28 23.01.04, 10:02 a czy na rzeczonym czacie pojawia sie ktos wiecej niz tylko Kuba-ulubieniec kobitek? -- Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 23.01.04, 10:10 Witam :) Na razie nie, ale kto konkretnie by byl pozadany, moze cos sie uda zrobic?:) czemu nie przyszedles wczorj w nocy do nas?:( Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: IDOL 3.28 23.01.04, 10:17 atamanek napisała: > Witam :) > > Na razie nie, ale kto konkretnie by byl pozadany, moze cos sie uda zrobic?:) > > czemu nie przyszedles wczorj w nocy do nas?:( ups... zbieznosc nickow i postaci przypadkowa.... jak widac bigow... ci u nas dostatek co do osoby idolowej to w 3 edycji Adam K byl moim faworytem Czy ten chat to moderowany? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 23.01.04, 10:34 Witam :) No poapatrz a ja myslalam, ze oba Bigi sa jedna osoba :) Przepraszam za pomylke :) Co do czatu z Adamem, zorientuje sie, czy mialby ochote i mozliwosci i napisze na forum. czat nie jest moderowany, zazwyczaj wchodza znajome osoby, wiec nie ma potrzeby moderacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.28 IP: *.acn.waw.pl 23.01.04, 11:59 i nie tylko Twoim :))) na czat z Adamem to i ja bym może wpadła... w ogóle przyznam że trochę już jestem znudzona Kubą Kęsym - ale po prostu tak mam. nie lubię przesytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.28 23.01.04, 13:37 Gość portalu: Vera napisał(a): > przyznam że trochę już jestem znudzona Kubą Kęsym - ale po prostu tak mam. nie > lubię przesytu ;) Ja też tak już mam... trochę to wina jego (przemiłych dodam) wielbicielek, ale cóż... w sumie, to nie groźne... chyba ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: IDOL 3.28 IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 13:57 > Dla zainteresowanych- Kuba jest na czacie :) No comment. Zostałam sama w Stowarzyszeniu:( A kabel wciąż naprawiony i nie ma się na czym wieszać:( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 23.01.04, 14:00 Witaj :) No masz pecha, bo chwilke po Twoim wyjsciu Kuba przyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: IDOL 3.28 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 23.01.04, 17:34 > > No masz pecha, bo chwilke po Twoim wyjsciu Kuba przyszedl :) Atamanka nie dobijaj człowieka. Możecie się spodziewać, że Kuba będzie także dzisiaj na czacie, bo ja nie mogę być (pielęgnuję moje przeziębienie, żeby urosło duże i tłuściutkie). Natomiast na sobotę nie róbcie sobie żadnych nadzieji na jego odwiedziny, bo ja mam do dyspozycji cały dzień... :( Podziergam sobie flagi i się owinę jak muzułmańska kobieta. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.28 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 18:59 D0minika, przyslij na nr gg:2000298 jakiś kontakt do Ciebie, to Cię w razie czego powiadomimy. A co do Stowarzyszenia - nie martw się, ja z samej sympatii do stowarzyszeń różnego rodzaju nie opuszczę naszego, jeśli oczywiście mnie nie wyrzucisz (bo w dnie nieparzyste prezesem jestes). Sprawa łańcuchów jest do negocjacji. Moje stanowisko: nie warto umierać za łańcuchy;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 3.28 23.01.04, 20:13 A ja się wam w stowarzyszeniu nie przydam? Wprawdzie spalić się nie dam, ale dysponuję świeżo poparzoną ręką, którą żem wraziła w ogień ratując cenne dokumenty, którą to rękę wniosę aportem. Może da się jakoś wykorzystać. Aha. Wnoszę jeszcze o przydzielenie mi funkcji skarbnika, bo stowarzyszenie musi takiego mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 23.01.04, 20:18 Witam :) Zaprawszamy wiec na czata, teraz, albo ok 21, kiedy bedziemy tam w komplecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka to żeby nie było, że my tylko o Kubie... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 13:57 ...to informuję, że teraz jest chat z Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: to żeby nie było, że my tylko o Kubie... 23.01.04, 14:18 Gość portalu: batuszka napisał(a): > ...to informuję, że teraz jest chat z Alex. Tylko gdzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: to żeby nie było, że my tylko o Kubie... 23.01.04, 14:35 na Onecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu nie na temat ;) IP: *.arcor-ip.net 24.01.04, 18:57 viele Kusse aus Berlin :*** Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: nie na temat ;) 24.01.04, 19:01 KUBU NIE OPUSZCZAj NAS!!! NUDNO BEZ CIEBIE!!!!!!!!! na poważnie - daj czasem znać z tego Rzymu... i trzymaj sie ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: nie na temat ;) IP: *.acn.waw.pl 24.01.04, 19:03 right back at ya ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: nie na temat ;) IP: *.chello.pl 24.01.04, 19:28 kubuuuuu... ;((( powodzenia w wielkim świecie :-* Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: nie na temat ;) 24.01.04, 23:10 a jednak się odezwałeś ;) Kubu, nawet nie wiesz, ile przyjemności mi dostarczyłeś... I niech se baby teraz myślą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: nie na temat ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 00:51 Patrz kubik same kobiety Ci odpowiadaja, co za zycie jak slowo daje ;) Ty wracaj szybko z tej Italii, w kieszeniach przywiez duzo slonca, skuter i suszone pomidory :) Powodzenia (ale ja mu zazdroszcze) :)))* Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: nie na temat ;) 26.01.04, 14:46 Trochę się zapóźniłam, ale wołam: KUBU! WRACAJ, JAK NASZYBCIEJ :))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulster Re: nie na temat ;) IP: 80.51.83.* 26.01.04, 20:46 Kubu wracaj szybko do naszego pieknego kraju, gdzie Ci bedzie tak dobrze jak tutaj :) A jesli bedziesz w Mediolanie pozdrow Umberta E. (dzisiaj na Polsacie "Imie rozy") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Ojciec całkiem normalny...;)) IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 26.01.04, 15:38 gala.onet.pl/0,1147767,1,tematy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka nie pozwolę wątusiowi opaść!!! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 19:13 będę jak Rejtan!!! pozdrawiam przy okazji wszystkich, ktorzy jeszcze czasami nas odwiedziają, choć sa daleko - KUBU our GURU oraz dziewczyny z chata idolowo. Wymyślmy jakiś sposób reanimacji. Może - mój ulubiony "kosmita" wszechedycji???? ja tu bym sie musiała trochę zastanowić. Ale o pierwsze miejsce ścieraliby się Szymon - ten od Myslowitz oraz "Artysta". Jak macie ochotę na odrobinkę zabawy to podajcie typy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: nie pozwolę wątusiowi opaść!!! 28.01.04, 09:48 cześć bati! jestem jak najbardziej za rankingami podtrzymującymi żywot naszego klubu dyskusyjnego. :) Jesli chodzi o ulubionego kosmitę, to ja stawiam na Karolinkę z 3 edycji, tę od piosenki "Staruszek świat". Moim zdaniem ona wyśmienicie pasuje do definicji kosmity - spadła chyba z kosmosu do tego programu nie mając zielonego pojęcia, gdzie się znajduje i czego sie od niej oczekuje. Coś pięknego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralik Re: nie pozwolę wątusiowi opaść!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.01.04, 18:42 Ja tam lubię Was czytać,więc piszcie-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 20:46 Ejjj co to jest?! Nie znaleziono pokoju o nazwie idolowo. Sprawdź, czy nazwa jest dobrze wpisana. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: IDOL 3.28 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 27.01.04, 20:57 hmmmmm...co jest:/ mi też nie chce zaleźć! A czat jest, bo właśnie w tym momencie na nim siedzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: IDOL 3.28 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 27.01.04, 20:59 Tokyo spróbuj wpisać mojego nicka w wyszukiwarce i wtedy Ci wyrzuci pokój Idolowo. Nie no, co za dzuadostwo na tym onecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:15 Sorrryyy, wywaliło nie. W ogóle mi się dziś wali ten czat :/// Ledwo weszłam, a juz lagi. Moze póxniej spróbuje jeszcze wejść, na razie znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 3.28 27.01.04, 21:33 Ja próbuję wejść, ale nie ma w ogóle ŻADNYCH pokoi nie tylko idolowa. Cuda jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.28 28.01.04, 00:57 Witajcie :0 No trzymac straz na naszym czacie, bo ja wylatuje odpoczac od niektorych zawilosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.28 28.01.04, 12:20 Mój ulubiony kosmita no 1, to "Dary losu" - brawo za nieugięte dążenie do wyznaczonego celu, bez względu kłody rzucane pod nogi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 28.01.04, 19:26 Zdecydowany no.1 to gosc od "Kolorowe jarmarki, ahahaha, blaszane zegarki, ahahaha, pierzaste koguciki, ahahaha, baloniki na druciki, motyle drewniane, ahahaha, koniki bujane, hahahahaha..." :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.28 IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 19:34 ja oddaję swój głos na "Dary losu" (to już drugi! ;>>>), po jednym na każdą odsłonę, żeby było jeszcze więcej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 3.28 28.01.04, 21:15 Tak. Kolorowe jarmarki to absolutny numer 1. Do dziś mi to od czasu do czasu chodzi po głowie. I po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu ponownie nie na temat IP: *.fastres.net 29.01.04, 11:23 saluti da Roma! un grande bacio per tutti! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: ponownie nie na temat IP: *.acn.waw.pl 29.01.04, 13:42 molte grazie, kubu :) che tempo fa la? cosa fai tu tutti i giorni? ci manchi molto qua nello nostro forum :))) baccioni Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: ponownie nie na temat 29.01.04, 19:52 :-) Jaka tam pogoda? Bo krotka delegacja sie szykuje, co prawda nie do Rzymu, ale w okolice, wiec wole miec informacje z pierwszej reki, prognozy pogody juz mnie nie raz zmylily ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 21:18 hej.probowalam wejsc na czat idolowo by z wami pogadac,ale jak tam wchodze to pokoj jest pusty-czy to normalne??powiedzcie prosze co mam zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 21:22 niestety nie wiem,samejmi sie to przydarzylo.pytanie do atmanki albo innych dziewczyn:wiecie moze kiedy kuba ma urodziny i gzie go bedzie mozna w najblizszym czasie zobaczyc(jakis koncercik?).dzieki z gory ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: jak? IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 00:07 chat jest pusty pewnie dlatego, ze coś się w nim wiesza. Juz parę razy dzisiaj próbowałam wejść i mi nie wychodziło. Ale najwyżej pogadamy następnym razem, a póki co odpowiadam na pytania, jak mogę: >kiedy kuba ma urodziny 16.02 >gzie go bedzie mozna w > najblizszym czasie zobaczyc(jakis koncercik?) mowi się o Lesznie, chyba 13, choc nie jestem pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ponownie nie na temat 30.01.04, 12:00 Gość portalu: kubu napisał(a): > saluti da Roma! > un grande bacio per tutti! > :* ... a po ludzku, to ja to leci... ? ;) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fika Re: ponownie nie na temat IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 19:09 Spróbuję jeszcze up, up! A mój głos oddaję na nowe wcielenie "darów losu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: ponownie nie na temat IP: *.fastres.net 31.01.04, 19:50 pozdrowienia z Rzymu wielki buziak dla wszystkich :) wlasnie tak to leci ;) ja sie dzis opalalem, a Wy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: ponownie nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:56 Przy ksiezycu? ;P A u nas tez pieknie. Zaluj, ze Cie nie ma ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ponownie nie na temat 02.02.04, 11:07 Gość portalu: kubu napisał(a): > ja sie dzis opalalem, a Wy? > :D W Warszawie - wielkie odmrażanie, a za jakieś 4 dni - ponowne zamrażanie ;) Dobrze Ci, że możesz bateryjki słoneczne ładować :))) Ja nosem w necie siedzę i szukam kwater na urlop w Chorwacji - żmudne to zajęcie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: ponownie nie na temat IP: *.fastres.net 03.02.04, 16:18 u nas juz sa skowronki ehhhh :))) saluti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 23:37 Dziewczyny!!!!!!! gdzie Wy??????? wiecie kto jest na interii idola?????????? no zgadywac mi tu raz dwa a potem wskakiwać, bo sama sie wstydzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! 01.02.04, 10:54 Słów mi brakuje. A ja o 23 poszłam do łóżeczka. Gdzież mój pasek od zegarka?! O gdzież?!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 01.02.04, 15:46 Hebat, ja już się przyzwyczaiłam;) Batuszka, stanowczo żądamy relacji! A tak poza tym to gdzie wy się wszystkie włóczycie, idolowo ciągle świeci pustkami..;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:23 Buuuuuuu Dziewczyny, ja to raz jestem, raz mnie nie ma - ferie mi się zaczęły :P Ale jak znajdę czas to wpadnę na czacikosa Dołaczam sie do prośby o zdanie relacji P.S. Dzierganie zakończone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 01.02.04, 17:45 > Dziewczyny, ja to raz jestem, raz mnie nie ma - ferie mi się zaczęły :P A to szczęściara..... Ja, dzięki nowym rozporządzeniom pani Ł. zacznę ferie w połowie lutego, akurat jak śniegu nie będzie ni w ogóle ni w szczególe... > P.S. Dzierganie zakończone? A jak! Nawet piękny haft krwistą muliną jest! Ponadto mamy na składzie dwóch ofiarnych samospalaczy;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: a niech to jasna troista!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 11:03 WOW! A kim są samospalacze? :PPP P.S. Bati łer ar ju? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 02.02.04, 11:25 muzyka.onet.pl/mr,863595,wiadomosci.html Kuba dostanie kolejna szanse ;-). A tak na serio - ja bym poczekal nawet dluzej, tak z nawet ze 2 lata, zeby nowe malolaty podrosly, starsze zrobily mature i zeby ogolnie znowu byl wsrod widowni swoisty 'glod' na program tego formatu, bo obecnie wyraznie czuc pewne przesycenie. Tak na marginesie - podobno Wojewodzki bedzie jurorem w jednej z edycji zagranicznych Idola. Nie chcial sie jednak przyznac w jakiej, ale jest to _bardzo_ prawdopodobne, sam tak powiedzial :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 11:42 Hmm zagranicznych? No chyba w belgijskiej ;P Bo nie w brytyjskiej..;) Ciekawe why? Więcej pieniążków niż tutaj, chęć wykreowania się na całą Europę a może i świat? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 03.02.04, 00:44 Kto wie, kto wie ;-). [taktyczny UP, bo watek wypadlby poza strone zerowa ;-)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.28 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 21:18 > [taktyczny UP, bo watek wypadlby poza strone zerowa ;-)] to jak też upuję;) W ogóle Bigu - powiedz od czasu coś ciekawego, np. pochwal Brodkę to bedziemy mieli o czym podyskutować;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 06.02.04, 10:43 Pochwale ja jak wyda dobra plyte ;-). A poki co mozna sobie poczytac ot chocby to: gala.onet.pl/3,1148747,1,gwiazdy.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: IDOL 3.28 06.02.04, 15:09 boshh artykuly prokopa beznadziejne sa wracajac do twojego sporu z andrzejem26 na temat wieku zwyciezcow/uczestnikow idola wlasnie w tym artykule widac ze andrzej mial racje monika jest za mloda i stad te jej dylematy Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 06.02.04, 19:41 Bzdura kompletna. Tylko glupiec by nie mial tego typu dylematow. Dojrzale podejscie do sprawy dowodzi czegos wrecz przeciwnego niz sugerujesz. Dylematow nie miala AJ i wszyscy wiemy jak to sie potoczylo i jak teraz ciezko musi pracowac, by odzyskac zaufanie, a i inni 'idole' maja przez to znacznie utrudniony start, bo rzutuje to niejako na nich wszystkich, pochodzacych bylo nie bylo z tego samego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 06.02.04, 19:59 Hm, jak tak juz przy Brodce jestesmy to... muzyka.interia.pl/wywiad/arch?str=0&idw=1334 Chyba dosyc nowe to jest. Z ciekawszych rzeczy Monika stwierdza tam m.in., ze jej plyta teoretycznie powinna byc we wrzesniu, singiel w lipcu, chce tez cos nagrac z Sistars. Jesli to prawda z tymi datami to troche szybko by to bylo, oby nie za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.28 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 20:15 hmmm nie znam się na muzyce Sistars, ale obiło mi się o uszy, że to jakiś rodzaj hip hopu... ale pewnie się mylę.... co do tych terminow - mi też to brzmi podejrzanie. Tym bardziej, że z wywiadu z Gali wynika, że jeszcze nic sie nie zaczęło, że prropozycje jak na razie są dwie, decyzji nie podjęła, do Warszawy sie nie przeprowadziła, więc raczej jeszcze nic nie nagrywa.... nie wiem, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 06.02.04, 21:03 Informacje z tego typu zrodel trzeba traktowac z przymruzeniem oka, przewaznie prawda bowiem jest nie wiecej niz 20% zawartych w nich informacji, nawet jesli wywiad/artykul jest autoryzowany. Ot, taka polska praktyka. Sistars to zespol tegorocznych debiutantek, siostr Przybysz. Nie lubie gatunkowac ;-), ale jesli juz, to jest to takie 'wszystkiego po trochu' (w dobrym tych slow znaczeniu), hip-hopu/rapu rowniez, rytm to podstawa. Dziewczyny co prawda nie odkrywaja niczego nowego, ale zgrabnie wykorzystuja to co juz kiedys zostalo odkryte i przekuwaja to na swoje potrzeby. W MTV graja ich singiel "Freedom". Mozna posluchac zeby wiedziec czym powinna sie charakteryzowac dobra muzyka tego typu, w odroznieniu od zalewu innego rodzimego 'hiphopu', ktorego niestety jestesmy swiadkami w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.28 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 21:17 nawet nie śmiałam porónywać Sistars do blockerskiego, polskiego hh, bo jakiś kawałek usłyszałam - bez prostej melodyjki wpadającej w ucho, więc nie za bardzoi kojarzę, ale brak takiej melodyjki to akurat komplement a zastanawiam się nad gatunkiem muzyki Sistars, bo włąsnie nie za bardzo mi pasują do okreslenia "muzyka czarna" (przez którą rozumiem raczej jazz, funk i soul niż rap), no chyba że Brodka chciałaby zrobić wybuchowa mieszankę, która będzie czymś naprawdę nowym i czymś obiektywnie fajnym. Oby tylko nie powstał potworek w stylu duetu Sweet Noise i Peji, którego subiektywnie NIE ZNOSZE Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 06.02.04, 22:19 Muzyka Sistars to i funk, i soul, i jazz, a ze na pierwszy plan wybija sie klubowy rytm i klimaty rapu to pewnie stad taki odbior spowodowany 'pierwszym wrazeniem' ;-). Jesli o mnie chodzi to Brodka moze robic co chce, byle by to bylo dobre. Nie zalezy mi na jakims konkretnym gatunku muzycznym, chociaz nie ukrywam, ze najbardziej podobala mi sie w kawalkach Blue Cantrell, Sade, ale i Joplin. Badu wyszla jej troche slabiej, ale i tak nienajgorzej. O Jackson nie wspominam, bo to ostatnio goracy temat ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Kurt Nilsen 03.02.04, 15:59 Zdobywca tytułu "Światowego Idola" 24 letni Norweg z Bergen-Kurt Nilsen odniósł kolejny sukces - tym razem w Polsce. Jego debiutancki singiel "She's So High" zapowiadający albumu "I" zajął 1 miejsce na regionalnej liście airplaychart! Teledysk do piosenki "She's So High" można też oglądać w polskich stacjach muzycznych. Polska premiera albumu Kurta zapowiadana jest na 16 lutego. źródło: idol.interia.pl/news?inf=468085 Jednak ktoś chce słuchać "Hobbita" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Kurt Nilsen 03.02.04, 16:01 Kurczę, wszystko 16 lutego - Zalewski wydaje płytę, Kurt, Kuba obchodzi urodziny i ostatnio się dowiedziałam, że Niemen się urodził 16 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Zalewski w Popliście... IP: *.energis.pl 03.02.04, 16:04 u Maćka Rocka powiedział, że płyta dopiero w marcu, bo któraś ze stacji radiowych obiecała BMG ją promować. Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Z głębokim żalem 05.02.04, 11:29 Z głębokim żalem zawiadamiam, że nasze Idolowo zostało usunięte z serwera z powodu nienawiedzenia go przez właścicielkę przez tydzień.: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Z głębokim żalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 12:25 !!!!!!!!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika ! ! ! IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 05.02.04, 14:02 JAK MOGLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Maleńczuk 06.02.04, 14:55 Nie chciałam już zajmować się tym nieszczęsnym Idolem, ale dzisiaj nie wytrzymałam...;) Oto fragmencik wywiadu z Maleńczukiem z Metra: - Niektórzy mówią, że dałem tam twarz, ale równie dobrze można powiedzieć, ze dałem d...y. Wiem, jak się tych ludzi tam traktuje. To mięso armatnie. Przychodzi 10 tys. ludzi, którym się nie płaci ani grosza, po to, żeby całkiem nieźle utrzymać setkę. Tym ludziom nie proponuje się nic. Wychodzi Krzysztof Zalewski, który wygrał drugą edycję, i śpiewa piosenkę Eddie Brickell przerobioną na metalową, co moim zdaniem jest kompletną bzdurą. Wychodzi Makowiecki i śpiewa w metalowej wersji piosenkę Kylie Minougue "la la la la". Coooo?! To jest kpina, to jest żałosne. A Alex, która wygrała pierwszą część, śpiewa "I'm Still Alive". Przecież ona ma dopiero kilkanaście lat! Czy ona coś strasznego przeżyła, była na skraju śmierci, że taki utwór śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Maleńczuk IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:59 >Czy ona coś > strasznego przeżyła, była na skraju śmierci, że taki utwór śpiewa? i w tym momencie Ala może pozwać Maleńczuka za wykrakanie jej wypadku - choć nie było aż tak źle, zeby byłą bliska śmierci. Szkoda, że nie ma polskim KC przepisu o "krakaniu" ;) a to: >Przecież ona ma dopiero kilkanaście lat! jakby nie było jest o 2 lata starsza od protegowanej Maleńćzuka, więc ten gościu i jego poglądy sie kupy nie trzymają.... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Krzychu Z. - nowe, ciekawe info z życia Idola II 06.02.04, 22:04 muzyka.wp.pl/wywiady.html?idn=156 Hej ludkowie macie tu linka do świeżego wywiadu z Krzyśkiem, z którego to możemy sie dowiedzieć, że tatusiem Idola II jest ... aktor Stanisław Brejdygant. Mnie to zamurowało, szczerze mówiąc. Aktor pamiętny dla mnie na przykład ze świetnego dubbingu w serialu ja, Klaudiusz. Oto on: www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=1316&baza=1 Podobieństwo widzę, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Krzychu Z. - nowe, ciekawe info z życia Idola IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 22:26 wooow Agata, za tego niusa to Ci trzeba wymyślić nagrodę, w życiu bym sie nie spodziewała, że ten pan z KLanu, co mnie tak denerwuje;) jest ojcem Krzyśka.... poodieństwo pewne jest - choć chyba większe widzę w Igorze Brejdygancie(chyba bracie Krzyśka) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Krzychu Z. - nowe, ciekawe info z życia Idola 06.02.04, 22:32 Bardzo ciekawy wywiad. Krzysiek znacznie zyskal w moich oczach jako mlody czlowiek, ktory wie czego chce, ale zdaje sobie jednoczesnie sprawe z tego, ile jeszcze przed nim pracy. Moglby tylko przestac zaczynac wypowiedzi od 'wiesz, ja mam 19 lat, ale...' etc. ;-). A co do jego ojca - szok :-). W zyciu bym nie przypuszczal. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Krzychu Z. - nowe, ciekawe info z życia Idola 07.02.04, 09:28 jak dla mnie to mógłby powściągnąć język troszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Krzychu Z. - nowe, ciekawe info z życia Idola IP: 62.121.109.* 07.02.04, 03:04 fajnie pojechał Borysewiczowi i Kukizowi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.visp.energis.pl 07.02.04, 14:13 ale włączyłam za późno. Może ktoś to oglądał i wie o czym mówili. Proszę o relację. A wracając do Krzycha, również dzisiaj na TV4 w VIP-ie był materiał o nowym teledysku Zalewa i również ja sierota obejrzałam tylko końcówkę - ta sama prośba co wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 15:59 ja widziałam ten kawałek, ale mówili włąsciwie o tym, co juz wsyzscy wiemy - jaką płytę nagra, że nie da z siebie zrobić gwiazdki pop...etc. Już mopu mógłby spytać ją o coś, o co inni nie pytali, ale po coż miałby się wysilać... Aha - oficjalnie zapowiedział płytę na wrzesień - co dla mnie jest trochę absurdalne - 9 miesięcy na debiutancką płytę??? Przewineła sie jeszcze Flinta, jak dawała rady Brodce, niby tez była w programie, ale nie widzialam od początku. Choć w sumie nie jestem ciekawa o czym mowiła, bo mop pewnie zamiast przeprowadzić ciekawy wywiad skupił się na uwielbianiu jego protegowanej. A może isę mylę? Widział ktos? Jeszcze wracając do wywiadu Krzyśka - coś mu sie język rozwiązał, bo wcześniej nie pozwalał sobie an takie hmmm - mocne wypowiedzi. No no no, ciekawe, czy to kwestia przyzwyczajenia do dziennikarzy, czy może grzecznego chłopaka zmieniła popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 16:08 byłabym zapomniała - zapowiedź mopa mnie z lekka zdziwiła, mniej więcej leciało to tak (oddaję sens, a nie cytuję dokłądnie)::: ...ma 17 lat i wywróciłą rtnek muzyczny do góry nogami.... no sorry, albo źle usłyszałam, albo z leszczem jest naprawdę niedobrze. Sama wygrana w programie naprawde nie znaczy wiele i nie równa się sukcesowi na rynku muzycznym. No ale leszczu ze swoją misją widocznie uważa, że program w którego jury zasiada, przez samą swoją obecność na antenie polsatu dokonuje muzycznej rewolucji na miarę rock'n'rolla sprzed 50 lat... Jejku, no zaczyna być mi go żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 17:21 Co do Eweliny Flinty - Mop się zachwycał, że aż 45 tys. płyt sprzedała, w ogóle wielka artystka itd. Ewelina stwierdziła, że "patrząc na płyty moich poprzedników z Idola i ich płyty to dochodzę do wniosku, że to ja miałam najwięcej swobody przy nagrywaniu mojej płyty i dlatego najlepiej mi ona wyszła.." O Brodce nic nowego w sumie nie było. Nieźle pojechała po Ali " wiem jedno: na pewno nie dam z siebie zrobić młodego punka skaczącego po scenie i wywijającego włosami we wszystkie strony..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 17:34 >"...i dlatego najlepiej mi ona > wyszła.." to chyba jakiś żart, nie Tokyo?? szkoda, że na to nie trafiłam, bo śmiech na dzień dobry jest bardzo zdrowy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:21 Jaki żart znowu ;)) Ewelina zawsze jest taka dumna ze swojej płyty :P Szczególnie, że Leszczu sam zaczął temat. "Wszyscy się spodziewali, że Tomek Makowiecki - miał przecież praktycznie gotową płytę, Szymon - faworyt, wreszcie Ala - zwyciężczyni, zrobią największą karierę, wydadzą najlepszą płytę..a tu wychodzisz Ty i wygrywasz ze wszystkimi! Jak to się stało?" Nom i Ewel się wtedy rozgadała :) OK, moge zapomniec o Jej "Przeznaczeniu", ale niech tą 2 cd nagra DOBRĄ, naprawdę Jej tego życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 20:43 może to syndrom matczynej miłości, która kocha swe dzieci, nawet jak są brzydkie, głupie i siedzą w więzieniu... no chyba, że po wyjściu drugiej płyty Ewelinka zdobędzie się na szczerość i powie, że dopiero ta nowa płyta będzie "moja przez duże eM" i "to dopiero będzie moj debiut".... a z ten wstęp leszcza to też był superinteligentny. Przecież do jasnej cholery Flinta była faworytką (jakoś nie obiło mi się o uszy, że Szymon był w opinii publ. przed nią), Flinta miała już do czynienia z muzyką - na woodstocku etc, to Flinta była jakoś w miarę doświadczona, w przeciwieństwie do Tomka, bo on przecież dopiero zaczynał (no chyba, że o czymś nie wiem) i zdawała się być naprawdę ukształtowana - w przeciwieństwie do Ali. Więc kto jak kto, to ona powinna nagrać najlepszą płytę. Jeśli mierząc sukces na ilość sprzedanych egzemplarzy, to ona go odniosła - tak jak mówiły prognozy. Natomiast jeśli sukces=dobra muzyka, to niestety Ewelinka jest tutaj spory kawałek za Tomkiem. Widać mam trochę inna filozofię niż leszczu, oooooj;( Mam nadzieje, że nie zaplątałąm się za bardzo w tych moich tezach;) Aha:: z przerażeniem stwierdzam, że odczuwam cień sympatii do Brodki!!! Po pierwsze łazi mi po uszach jej wykoannie Apple Tree (może dlatego, że nie słyszałam oryginału), no i jej obecność w tv, jej wywiady mnie nie drażnią, tak jak to jest np. w przypadku Ali. Ciekawam tylko, czy te wywazone wypowiedzi Brodki wynikają z jej przemyśleń czy po prostu mówi to co ludzie chca usłyszeć... ale mnie wzięło dzisiaj na zastanawianie się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.visp.energis.pl 07.02.04, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Dzięki dziewczyny ... IP: *.visp.energis.pl 07.02.04, 21:43 za reakcję na moje prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fika Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 00:19 > Aha:: z przerażeniem stwierdzam, że odczuwam cień sympatii do Brodki!!! Po > pierwsze łazi mi po uszach jej wykoannie Apple Tree (może dlatego, że nie > słyszałam oryginału), Ja Cię proszę posłuchaj oryginału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Dzisiaj u Mopa była Brodka ... IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 14:28 wiesz co - posłuchałam i choć to nie moje klimaty, to jednak kawałek jest świetny sądzę, że gdyby widzowie programu słyszeli Eryke, to panna Brodka miałaby mniej niż 69% głosów. W porównaniu z oryginałek taki np. kawałek "do we, do we, do we" nie za bardzo jej wyszedł, to tak jakby stylizacja na Erykę. Co jednak nie zmienia faktu, że dziewczyna mnie trochę mniej drażni;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.28 08.02.04, 16:13 Jest juz nastepna czesc: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10621202 :-P Odpowiedz Link Zgłoś