Dodaj do ulubionych

Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!!

IP: *.chello.pl 24.01.04, 21:43
Wstyd w jaki sposób swojego współpracownika pożegnali dzisiaj koledzy w w
wiadomościach sportowych TVP 1 . Jakiś krótki materiał , bez wypowiedzi
nikogo z redakcji , z idiotycznym fragmentem komentarza .
Przepracował tam przeciez ładnych kilka lat , a swoim głosem i poziomem
wynosił produkcje tVP na wyższy pułap .
Sądząc po dzisiejszym serwisie - dla następców na długo nieosiągalny .
Obserwuj wątek
    • Gość: Skalar Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.04, 21:55
      słowem nie-pra-wdo-po-do-bna głupota
    • rubeus Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! 24.01.04, 21:58
      Jutro puszczą jakiś większy materiał...
    • Gość: fan szpaka Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.chello.pl 24.01.04, 22:13
      Słoma wyszła z butów ......
      Kolejny raz ....
    • Gość: aasiek Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 22:52
      Też byłam tym zaskoczona...O pierdołach potrafią gadać długo i bez sensu...
      • Gość: Spec Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.01.04, 23:13
        A jak pozegnali w Eurosporcie(jego aktualna redakcja)! W czasie drugiego
        przejazdu slalomu giganta kobiet, komentujacy wtedy kierownik redakcji
        W.Domanski powiedzial, ze nadeszla smutna wiadomosc nasz redakcyjny kolega
        Zdzislaw Ambroziak nie zyje, pieciosekundowa pauza i dalej biezacy komentarz!
        Wydawalo mi sie ,do tej pory, ze Domanski to klasa?!
        Pzdr.
        • Gość: sara Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 24.01.04, 23:27
          Strasznie mi przykro - taka osobista refleksja. Im mniej wiadomości w TVP tym
          bardziej mi przykro.
          • Gość: sara Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 24.01.04, 23:34
            A właściwie - prawda jest taka, że nie mogę się powstrzymać od płaczu - po
            prostu nie mogę. Dla mnie jest to głos symbol. Uwielbiałam słuchać tego
            człowieka i jego śmierć zrobiła na mnie tysiąc razy większe wrażenia niż śmierć
            Niemena. Nie mogę się uspokoić. Tak bardzo mi przykro....
        • Gość: Skalar Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.01.04, 08:24
          No cóż, trudno było inaczej, w polsce nie decydują przeciez co leci na ekranie,
          mogą jedynie o tym wspomnieć podczas komentarza. zresztą mówił o tym i stopa
          podczas australian open, więc nie była to dla eurosportu 'jednorazowa' wiadomość
    • Gość: niki Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.stacje.agora.pl 25.01.04, 17:53
      Czepiasz się. Materiał w wiadomościach był może i krótki, ale wyrażał wielki
      szacunek dla pana Ambroziaka. Oglądałeś Sportowy Expres? Tam jeśli wolisz takie
      formy było dłużej, ale tak samo (moim zdaniem)z klasą.
      • Gość: Jo Sportowy Ekspress IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 19:52
        To było wspaniałe!! "Ten, który przed chwilą był w siatkarskim piekle, teraz
        jest w suiatkarskim niebie" - tak się zaczynał komentarz, wypowiedziany
        przez... Czcigodnego Zmarłego. Podobnie zakończenie.
        Jestem pod wrażeniem.

Jo
      • Gość: gradys Re: Jak w TVP pożegnali Z.Ambroziaka !!!! IP: *.chello.pl 25.01.04, 20:04
        Nie chodzo o długosć ale o jakość .
        A tu nie było ani jednego ani drugiego ...
    • Gość: Rastaman Szkoda człowieka, ale nie komentatora IP: *.ae.poznan.pl 26.01.04, 10:47
      Szkoda mi go jako człowieka, ktry odszedł, jako siatkarza, który miał niezłe
      momenty w swojej karierze, ale, być może niestey, nie skzoda mi komentatora...O
      zmarłych nie należy mówić źle, więc na tym poprzestanę...
      A ciekawe, że całe forum, które wiesząło na ś.p.Z.Ambroziaku psy od ładnych
      paru lat, teraz roztkliwia się nad tym, że "Polska straciłą świetnego
      komentatora, itp."
      PZDR
      PS: Ale człowieka - żal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka